Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon boldog, áldott, szép karácsonyt kívánok mindenkinek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam :oops: , néha-néha benéztem, de majd vmikor ? visszaolvasok.
Mi jól vagyunk, Kata szépen megy már. 14hósan pár lépést tett egyedül és rá 2 hétre már szépen ment. Ekkor vettünk neki cipőcskét.
Sosem kellett neki segíteni, nem hagyta magát vezetni, mászni meg azóta nem is mászik.
Kajaügyben is minden oké. Próbálkozik Kata az egyedül kanállal evéssel, de nem mindig hagyom neki. Tápszert is issza úgy ahogy. Szopi éjjel van, meg akkor vizet is kér. Reggel, este már nem kér szopit. Változó.
Nagyon szépen megérteeti magát, mutogat. Pár szót mond már.
Most olyan 75-77cm Kata és majdnem 11kg, kis husis. :)
Készülünk a Karira. Ma fogok csomagolni.

Kata mostanság:
Kép Kép

Ezúton Kívánok Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt!!!!

Kép

Majd gyertek a fényképekkel! Kari után jelentkezem.

Angi!
Kitartást az uccsó időre :wink: Szép nagy a pocid.

Edit

Kép
Kép
edi78

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!!
Kép Kép Kép
Kép

JULCSI, ANGI, ZOLTI
angika

Sziasztok!

Cirmike, Neked is kösz a köszöntést, erre még nem is gondoltam, hogy Soma az én egyhatodom! :D Persze tök igaz!
Az egyszervolt.hu-s oldalt Soma is imádja. Még képed sincs Roli-kisbárányról?

Erika!
Köszi Soma nevében a köszöntést. Vikinek pedig mi is boldog névnapot kívánunk holnapra!

Rozi!
Fiaidnak utólag boldog szülinapot!

Lányok!
Jól sikerült mindenfajta szülinapi program! KÉpeket is teszek még MA!

Zsanka!
Azt néztem, Neked milyen sötét a mézes tésztája az én haloványaimhoz képest, de legalább idén PUHA lett (képen látszik majd...) Milyen ügyi kiskukta Máté!
Melóba belerázódtál már?

Ági!
Babaprojekt megy már igen nálunk (jómúltkor kérdezted, bocsi hogy csak most.... :oops: )
Kisfiús pofija van és nagyon édi a Bálintotok!

Julcsi!
Családi menü mi lesz, amit alkotsz majd amikor jön a nagycsalád?

Edi!
Milyen nagy lett, Kata és csini lett a cipője!

Gangi!
Szépen "felhízlaltad" Krisztiánt :oops: És még csak most jön a karácsonyi menü, mi???? :wink: Kérdezdd ám meg, mit szeret: a mákos v. diós beiglit! :)

KÉpek:

Ezt én "alkottam" Somának puncsos a belseje, az itthoni ovistársaknak:

Kép

Kép

A másik, a családi az is Thomasos, az a Jeneiből joghurttorta:
Kép

Anya sütijeit falatozom:
Kép

folyt.köv...

lola77

Na és akkor még a lényeg, hisz holnapután karácsony:

Jó gyermekek mind örülnek,
kályha mellett körben ülnek,
aranymese, áhitat
minden szívet átitat!

Boldog meghitt, Békés, Szeretetben, Egészségben gazdag Karácsonyt kívánok minden lurkónak és családjának!
Kép

lola77

Még egy kép, bocsi, de ezen jobban látszik a Jenei cukis Thomasos torta:
Kép

lola77

Sziasztok!

Erika,
megvan a legújabb Zeneovi, csak még énhozzám sem ért el! :) De már megígérték, csak napok kérdése!:)

Lola,
az én mézeskalácsomban volt kakaópor is, ez egy másfajta, de már nincs belőle :). Nagyon szépek a torták! Jó kis ovis buli lehetett!

Edi,
aranyos a Kata, nagyon ügyes hogy így-pikk-pakk járni kezdett! Tényleg ritkán jössz!! :) Még jó hogy néha összefutunk! :)

Gangi,
ne aggódj kifér az a gyerkőcke 4kg osan is! :) Lásd az én Tökimet. :) Tényleg haláli dumások. A Máté is egész nap nyomja. Ma például megkaptam "Anyaaa ezt én kaptam a Mikulástól, jóóóóó?!" mostanában minden után odateszi ,hoy jóóóóóóó! beszarás... néha halálra röhögjük magunkat.. :):):)

na megyek csomagolni
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Mindenkinek Nagyon Boldog karácsonyt kivánunk!

Somának és Vikinek pedig minden jót kivánunk születés -illetve névnapjuk alkalmából

Rita
lrita

Sziasztok!

Nagyon Boldog Békés karácsonyt mindekinek!!!!

Erika!
Nekem is nagyon megtetszett Viki széke,pont kérdezni akartam hogy hol vettétek :oops: ,nagyon ügyes anyukád!!!!!!Édi Viki a képeken,látom voltatok Győrben.Utólag boldog névnapot Vikinek!!!

Gangi!
Jó kis vasgyúró lesz Krisztián :) ,még pár napig hízlalhatja magát :lol: .
Te nem láttál valahol Verdás autót??Dorka meg van veszve érte,napont meg kell nézni Dvd-n,j ameg a Némo a másik sláger...Már tök unom....

Angika!
Örülök hogy írtál ,jó rég nem voltál már...Vizsgáidnál ügyi voltál,csak így tovább++++.Micsoda kis zenész lesz julcsiból 8) Dorka továbbra is csak autózik,babát nem is vettünk neki...Lehet fiunak készült :?: :roll: Viszont Bálinttal nagyon ügyi,simizi,meg adja neki a játékokat ha sír a pici.Sőt már én is megfoghatom,ha ott van a dorka is...Már anniyra nem tartok mi lezs ,ha lesz kistesó...

Lola!
Soma tortája nagyon jó lett,jó kis buli lehetett nálatok.A 3,sálger a Tomas nálunk is,karira kap is egy tök jó kis Tomast,sógornőmék hozták neki kinntről...

Edi!
Tényleg nagyon ritkán jössz...Milyen ügyi Kata hogy már így megy.Látom még mindig szereti a pociját :D

Zsani!
Olyan jó nektek hogy a kis Töki már így beszél.Dorka még nem akar...Mindenki azt mondja hogy nyugi nincs elkésve,majd fog,de már ez olyan idegesítő....Minig csak mutogat,meg őőő-zik... :? Ja azért mondja a,mamamm,de,te,igen,jövök,vau,vau...azt ennyi......

Szép estét mindnekinek!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy Rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint.
Így adja át üzenetem: Kellemes Ünnepeket!

Kép

Békés meghitt Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Sok Szeretettel!
Máté, Zoli, Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a mai nap,sok örömben volt részetek!

Petráknak,Anikónak,Évának
nagyon sok boldog névnapot kívánunk így utólag!!!!!!!!!!!!!

Szerda este csinálok egy albumot a karácsonyi képeinkből,ha érdekel benneteket :D
Addig is további szép napokat,sziasztok:Erika
Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Mindenkinek boldog, békés és meghitt karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Móni, Robi, Dóra és Zsófia

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Névnaposok, szülinaposok!
Nagyon-nagyon sok boldogságot, vidámságot, örömöt kívánunk!

és természetesen mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket!

Ölelésből és mézből sohasem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár, Boldog Karácsonyt!

hugodugo

Többieknek hogy telt a karácsony???

Angi, rád vagyok a legkíváncsibb... :lol: Mizu?

Edi, nagyon ügyes Kata, irigykedek...

Teszek fel pár képeket, de nincs egy se ami igazán jól siekrült. :(
Én voltam a fotós (utálom ez a profi kölcsön gépet, visszatérek a sajátomhoz, ez mindig össze-vissza élesedik, állandóan elmásztak a képről a gyerekek)

Apával ebéd után...
Kép

Készül a karácsonyfa, mi együtt díszítünk
Kép

Keresgéles, melyiken van a nevem?
Kép

Leitatnak szenteste...
Kép

Jó volt minden kellően elfáradtam, szenteste hajnal 4-ig beszélgettünk a családdal, persze a Roli kelt fél 8-kor, még jó hogy anyuék is itt aludtak. Apósék hajnal 3-kor mentek el, addig volt itt dédi is.
Kicsi túl sok mindent hozott a Jézuska... szerintem...
Aztán másnap is eindultunk még másik dédiékhez, anyósékhoz...

Megyek, üvöltenek a lurkók... ááá....

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Íme a karácsonyi albumunk,a többivel máskor jövök:

http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=30729

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy még egyben vagyok csak még ma is vendégjárásban voltunk. Holnap megpróbálok én is képekkel együtt jönni.
Amúgy semmi különös nincs velem tegnap vettem észre hogy estére bedagad a lábam és talán vizesedem, a pocak fájdogál néha, igazából hogy jóslófájások e fogalama sincs tény hogy olyan menstruációsgörcsszerűség is van köztük, de nem mindegyik olyan szóval passz.

Holnap bővebben!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Énis csak bejelentkezem,Dorka beteg,és hát eléggé nehéz vele.28-re betaknyolódott,olyan szinten hogy estére már alig látott.Talán már kifelé megy belőle,csak az a gáz hogy én is kezdem elkapni...
Igazán Gangi maitt néztem be,hogy mi újság velük :lol: Alakulgat már a dolog :) :D :lol:

Na mentem is aludni,amíg tudok
Puszi Ági

Kép

Kép
ági01

Rosszul írtam 25-re :oops:

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ágiéknak jobbulást, Anginak meg kitartást, elképzelhető, hogy ez már jósló fájás, de eltarthat még egy ideig! Azért nagyon szurkolok!

Erika még nem néztem a képeket, de biztos jók!
Én sajna nem fogok tudni felrakni, ugyanis elromlott a fényképezőnk, csak videófelvétel van, amihez nem értek!

Remélem mindenkinek szép volt az ünnep!
Nálunk 23-án este jöttek az "angyalok" és díszítették, hozták a fát. 24-én ünnepi hangulat, készülődés,főzés, séta, jó kis ebéd, alvás, majd mivel még nem jütt "Jézuska" séta a szomszédbácsihoz, aki egyedül van, szép karácsonyt kívánni neki! Mire hazaértünk jött a "Jézuska"! Bontogatás, nagy öröm volt! Estig játszottak. 25-én anyuméknál, 26-án anyóséknál voltunk! Mindenhol jól bekajáltam!
Jó volt, bár tényleg nem tudom, hogy szoktassam le a család felnőtt tagjait a nagy ajándékokról. Mi pl.: multifunkciós nyomtatót kaptunk! Nem azt mondom, tök jó, hogy van, de a karácsony lényege kezd eltünni ezek a nagy ajándékok mellett!
Bocsássatok meg, hogy ilyen hangulatrontó vagyok, de magunkon érzem, hogy túl sok néha amit ajándékozás címén csinálunk! Ígérem jövőre okosabb leszek!

Azóta játszunk mindennel, nagy siker a nínós rendőrautó és tűzoltó, meg a pici Thomas vonatok!
Én meg készülök a vizsgákra!

Most is megyek magolni!
Szép napokat mindenkinek, és pusztítsátok a beigliket! :wink: :D :P :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Na akkor látom hasonlóan telik mindenkinél az ünnep.Nálunk is jövés menés volt.Mi már elkezdtük 23-án,mivel Apu mindig csak egy fél órát órát kapott eddig belőlünk,most szeretett volna végre együtt karácsonyozni veünk így ő 23-án rendezett ebédet.24-én itthon voltunk. Timi aludt akkor kezdtük a fát aztán mikor felébredt Vili kiment hozzá és addig nem jöhetett be míg kész nem volt minden.Akkor aztán volt nagy öröm.Nagyon örült a fának jobban mint az ajándékoknak.Aztán 25 én Anyuéknál voltunk 26-án anyóséknál. Egyet értek Rozival hogy kezdi elveszíteni a karácsony azt amire hivatott.De az a baj hogy mi hiába próbálkozunk ha a többi családtag nem fogja fel ésszel hogy nem az a lényeg minél drágább ajándék legyen.Amúgy mi is betegek voltunk én még most is.Timi 22-én volt lázas 39 fok,levittem a dokinőhöz hát ő igazándiból nem lát semmit csak picit piros a torka.De hál istennek 24-re már jól volt,csak én vagyok taknyos mint állat.

Ágiéknak jobbulást,Anginak meg kitartást.

Üdv mindnekinek Lívia

Kép
slivia

Kép Kép Kép így örültem a fának

Kép
slivia

Sziasztok!

Látom sokan betegek, nálunk én köhögök 26. óta, majd' megfulladok! :x

Eltelt nálunk is!
Nekem nem jött be tavaly annyira a 23. éjjeli diszítés, így kitoltuk a délutáni alvásra a fenyőfaragást, úgy voltam vele, ha felkel hamar, együtt diszítjük.... (eddig diszítve hozt a Jézuska, most azt mondtuk, hogy ő már NAGYFIÚ, így segítenie kell a Jézuskának diszíteni), azért mire felkelt félig feldiszítettük, de az ajándékok már ott voltak alatta, így nagyon izgult!
Kapott: Jáva készletet (régi játék-mi időnkből! Na ki emlékszik rá, milyen???? Én imádtam!), Thomas tányért, thomas puzzlet, kis legót, lego duplót, mese könyveket, inget!
Este 11-ig játszott a Jávás készlettel, imádja! (Anya büszke is volt, mert az Én ötletem volt!)
24-én este anyukámék átjöttek (Éva nap!), 25-én mi mentünk, 26-án anyósékhoz. Máshol még nem voltunk, azóta inkább pihizünk (9-kor kelünk....)

Cirmike!
Milyen nagy már Rékád! Roli pedig csini volt! Jól bírták a rokonok a hajnaligozást, főképp a Déditek! :)

Betegeknek jobbulást! Ági nem írtál a karácsonyról!

Angi, lehet hogy mégis 2008-as baba lesz!????

Lívi!
De édes Timi, ahogy ugrál! Miket kapott?

Pár kép Rólunk is:
úúúgy izgulok:
Kép

Ezt a könyvet kértem a Jézuskától:
Kép

Thomas puzzle, juhhhéééé
Kép

My family
Kép

lola77

Lola!

Mi is Anna és Petit kértünk a Jézuskától!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Nagyon szuper kis könyv! Imádja mindkét kölök! :P Jáva készlet? Az tényleg tök jó! Jó választás!
Soma nagyon édes, szép "kisfiú"!

Lívia!
Timi nagyon cuki, ahogy örül a fának! hiába na, megvan a varázsa! Én a mai napig a fa mellett ülök ha csak tehetem, kamasznak meg emlékszem, a fa alatt ülve két nap alatt kiolvastam egy regényt! Olyan szép, főleg ha ki van világítva! :lol:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Tényleg lemaradt az ajándéklista. Na szóval Timi kapot öltöztetős puzzlet,kisporszívót,mesekönyveket(mostanában nagyon imádja a könyveket), Tigris bábot,építőjátékot,műanyag vadállatokat mivel az oroszlánt imádja no meg az oroszlánkirályt az nagyon,meg pizsit,ja meg olyan perselyt ami a mi időnkben volt nagy sláger a kisház amiből a kutyus kidugott nyelvére lehet a pénzt rárakni és utána bemegy a nyelvével együtt. Na röviden és tömören ennyit.

Na mentem is ,jobbulást mégegyszer mindenkinek.
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a karácsony. :)

Nálunk is elég fárasztó volt, 24-én átvittük a Matyit az anyuékhoz, aztán itthon feldiszítettük a fát, én gyorsan megcsináltam a kaját (aszaltszilvával töltött csmell, franciasaláta volt a menü) és utána átmentünk a Matyiért és ebédelni,majd átsétáltunk anyósékhoz aztán sötétedéskor haza hogy megjött a Jézuska. Nálunk is a "story" hogy a Jézuska hozza a fát :). A Mátét is inkább jobban érdekelte a fa, mint az ajándékok, szinte úgy kellett rátukmálni. :)
Másnap anyóséknál kaja-ajándékozás, aztán a 26.án pedig anyuéknál ünnepeltünk. Jó volt, csak fárasztó. Ma pedig itthon volt egy kis vendégség délután,
Ráadásul egyikünk sem egészséges - semmi láz, csak takony.. :? - így volt orrfújás bőven :roll: . Jó sokat ettünk, ittunk. :) Januártól most már muszály lesz fogyózni! :)

Egyetértek, hogy az ajándékok egy kicsit sokra sikerültek - gondolom mindenhol ahogy írjátok :). Nálunk kapott 1-2 drágább ajándékot, de szerintem nem az érték a lényeg, mert az olcsóbb néha nagyon rossz minőségű, hanem inkább a mennyiség. A Máté nem kapott "annyira" sok mindent, de szerintem a legközelebb mindenkitől 1 ajándékot kérünk. Volt amit csak ma bontottunk ki.. :).
NA kapott akkor: tőlünk egy BOSCH szerelőasztalt, könyvet, Percy mozdonyt a Thomas készlethez, anyuéktól gyerek laptopot (jól zenél, és fejlesztő ABC, számok stb. :) ) építőjátékot, puzzle-t, kispárnát, anyóséktól, traktort, szerelőtáskát, zoknit, kirakót, jelzőlámpát. Asszem ennyi. Sok na..

Azért sajnálom mindig ha vége van a karácsonynak.

A betegeknek jobbulást kívánunk, az ANGINAK MEG HAJRÁÁÁÁ!!!!

Édesek a képek, nagyon szépek. Itt vannak a mieink is.. :)
Apának segítek szerelni
Kép
A fa előtt
Kép
Szerelek ezerrel
Kép
A mamáéknál nagyon tetszett a traktor
Kép
A másik mamáék ajándéka méginkább
Kép
A kis családunk
Kép

puszi mindenkinek!
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Lola,
gáz de mi az a Jáva készlet?
Zs

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Most van egy kis időm!

Angi!
Kitartás már tényleg nincs sok időd!!

Hát sajnos mi is lebetegedtünk!
Apa hazahozta a bacikat! Először neki fájt a torka. Aztán 21-én este a Dóri belázasodott. Szombaton a drnéni nem látott semmit rajta, de estére 39,3 -ra felment. 2 napig küzdöttünk a gyogyszerrel, de ha nagy nehezen beleimádkoztuk, legtöbbször a kajával együtt vissza jött. Szenteste is kupokkal tudod " láztalan" maradni! Kedd, szerd du-ig jol volt, csak rettennetesen köhögött, hurutosan. Estére viszont ismét belázasodott. De mivel nem hajlandó megenni a gyogyszert, mert kihánnya, ezért most 6 napig szurit kap. Ma már jol volt ( 2 szuri). Még most is a Szépség és Szörnyeteget meséli az apának! Remélem hamar meggyogyulunk. Zsofi is beláazsodott 23-án. Egyből pisit kellett nézni, de szerencsére teljesen tiszta és mindentől mentes.
Most már az Én torkom is fáj. Remélem nem fertözöm vissza egyiküket sem. Zsofinál most hagytuk abba az antibiot az állitolagos vesegyuszi miatt. Pesten megnézték és szerintük tuti nem az volt. "csak" holyaghurut!!! 7-én megyünk kontrollra! Kiváncsi leszek mit mondanak!
Megyek aludni!
De azért pár képet teszek fel!

Dóri a Zsófi játékával!
Kép

Zsofikám Kép
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Sajnos még mindig betegen,nem akar kijönni belőle.
Tegnap levittem a dokinénihez,sajna helyettes volt,és nem igazán volt a helyzet magaslatán.Közli velem hog ykötőhártya gyuszij avan,és vírusos influenza.Írt fel szemkrémet,amit úg ykell hazsnálni,hog ylehúzom a szemét,és borsó nagyságnyir bemaszírozom a szemébe.Hát még magamnak sem csinálnám meg ,nemhogy a gyerekemnek.Felhívtam keresztanyám,és mondta hogy ne adjam neki,mivel ha kötőhártya gyuszija lene,akkor csipás lenne,meg piros,ésa lig bírná kinyitni,meg viszketne neki,és váladékozna.Na ebből egyik sincs szerencsére,csak meg van dagadva neki,de az sztem a nátha miatt van.
Sajna elkapt a atesóm is ,ő be is lázasodott,és a Bálint i staknyos lett,no meg a sógornőm is.Tök bosszant ,mert jövőhéten mennek vissza,és ki tudj amiko rjönnek újra haza,és nem tudunk átmenni hozzájuk....Egész évben nem volt megfázva,erre pont most ...

Karácsony jól telt még,kapott Dorka Tomast,távirányítós autót,vonatpályát,könyveket,hófehérkét+7 törpével,babát,rucikat,ceruzákat.

Nagyon jók a képek,nekünk nincs sok,inkább kameráztunk,de azrt teszek párat :lol:

Amikor még nem voltak betegek
Izgis ez a aVerdák nagyon
Kép
Kis vigyori
Kép
reggeli szembesülés a fával :lol:
Kép
Kép
Kép
Anyuéknál a karifa
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

sziasztok!

Először a beteg babuciknak sok-sok gyógypuszi!!!

Nagyon jók a karácsonyi fotók! édesek a gyerekek ahogy elmerülnek az új játékokban! :)

Látom mindenkinél jó pörgösen teltek az elmúlt napok! Nálunk sem volt ez másképp. Mi 24-én 3asban voltunk itthon. Előtte éjszaka díszítettük fel fát Zoltival. Volt nagy öröm mikor Julcsi felébredt! nagyon tettszett neki. Aztán délután jött az angyalka az ajándékokkal. Juló a Thomasnak örült legjobban. Olyat kapott mint Viki :) kapott még könyvet, egy néger babát( aminek vanilia illata van,ezt el is nevezte csokinak :lol: ), baris hátizsákot, egy tök ari pihe-puha elefántot.
25-én jöttek hozzánk Zolti szülei és tesói. A négy kis lurkó nagyon édes volt! :) itt még kapott babát,mese dvd-t,csattokat ..
26-án anyuékhoz mentünk. itt is kapott egy rakat játékot, babaházat, formaberakóst, építójátékot, rajztáblát...
Most fogom átválogatni az itthoni készletet,hogy elférjünk azért ezután is a lakásban :lol:

sajna mennem kell ,mert vége lett Elmonak :cry: :?

Kép
angika

Sziasztok!

LOla
köszi szépen a segítségedet a naptárunkhoz!!!!!
A THomasos saját készítésű tortára a mintát hogy sikerült megcsinálni?Kész ostyalapon van a Thomas?Hol lehet ilyet venni vagy rendelni? :P

Angika
jól áll Julcsinak a fejpánt :D

OLyan jó nézni a gyerkőcöket és a családi képeket!!!!!!!!!
Mindenki olyan aranyos rajta!!!!!!!!!!!
Ha lecsengenek az ünnepek januárban kéne egy talit szervezni,nem? :lol:
Amúgy van egy jó hírem!!!!!!!!!!!!
Jan.14-február 18-ig szabadságon leszek :lol: :lol: :lol: most kapom meg végre a gyes-re járó szabit.

Moncsi
Zsófi milyen jól fejlett,erős baba,csak nem mászik is már???
Hozzátok mit hozott a Jézuska?

Mi is rengeteg ajándékot kaptunk karácsonyra :D
Viki tőlünk a Fisher Price tanulókutyát,1-1 babaágyat,bababölcsőt,névre szóló mesekönyvet,fényképes mesekönyvet/Állatkertben a baba címmel/,Öreg néne őzikéje címűt,2 diafilmet/Bogyó és Babóca 2.rész a papírsárkány,Böbe baba a játékboltban/
Nénjéméktől 2 My little pony-t/kisebb fajta/,zoknikat,harisnyákat,3 plüss kutyát/az egyiknek a hasát szét lehet tépőzárazni és van benne 4 kiskutya :lol: /Viki egyik kedvence lett :lol:
Anyóséktól 5 Grimm mesekönyvet,Tesco-s 6:1-ben fajátékot,plüss méhecskét,sógoromtől mesekönyvet,sógornőmtől betűkockás Thomas vonatot,
Déditől nagy plüss egyszarvút+1 mesekönyvet.
Anyuéktől 2 pulcsit,Thomasos szettet,katicás táskát benne katicás kasztanyettel és katicás száncsengővel :lol:
Húúúúúúúú,szóval ennyi mindent :lol: kicsit sok mindent,de egy részét már el is raktam későbbre :lol:
Mi pénzt,kozmetikumot,ruhaféléket kaptunk meg megleptük magunkat egy 22"-os lcd monitorral :lol:

Lillaka
Nagyon boldog születésnapot és névnapot kívánunk Dávidnak!!!!!!!!
Hogy vagytok?Dáviddal jártok gyógytornára,mi újság ezzel kapcsolatban?

Edit73
nem tudom,hogy szoktál-e még minket olvasni,azért Dávid nagyfiadnak is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!
Én szoktalak olvasgatni a másik topikban :lol:

Betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK !!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Sziasztok:ERikáék

cseriviola

Még lemaradt pár gondolat :roll:

Lrita,Csanita
gyerekeknek hogy tetszettek a diafilmek?
Vikinél nagy sláger esténként 2-3 db-ot levetítek neki :lol:

Gangi nagyon drukkolok nektek,hiszen már nincs sok hátra a szülésig :D
írsz majd sms-t,ha túlvagytok rajta? :lol: ű

Puszi:Erika

cseriviola

Álmodtál egy boldog évröl,Reménykedtél,igaz szívböl.A remény mára tovaszállt,Az álmod is már messzejárt,de vár az újév ismét téged.Reményt hoz és büszkeséget.Vágyat ébreszt,s újra éltet,Boldogabbá tehet téged.Életed,még meseszép lehet,Boldog új évet kívánok nektek!

B.U.É.K!
lrita

Sziasztok!

Megint csak beugrottam, nálunk még javában zajlik a vendéglátás, jövés-menés, nagyon unom már, minden nap 23-a óta. Még holnap is megyünk vhova és 1-jén végre hármasban leszünk. Jővőre asszem máshogy lesz a Karácsony, mert ez így baromi fárasztó.

Nagyon jók a képek, mkinél szép a karifa. Sok ajándékot hozott a Jézuska :)

Pár kép rólunk:

Kép

Kép Kép Kép

Mkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Erika!

Hát a Zsófi mászni nem igazán mászik, inkább"kommandozik".
Erős, imád az ölünkben állni! Forog mindenfelé, és amit akar azt megfogja és elkuszik érte! Már a nagyszobát átkusza.

Minden betegnek gyogyulást!!! ( nekünk már csak holnap van szuri!!!!!!!)

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat!
Sült malacka vándorol a bendőbe, kívánunk sok minden jót az Új Esztendőben!!!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: boldog újévet neked!

Kép

Máté@ Zsani@Zoli

Kép

Kép
zsanka

Kép

2008-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Boldog új évet kívánunk!

Julcsi,Angi,Zolti
angika

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek
Kép

Kép
slivia

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő.
Őz és nyuszi körbejárja,tekintetük megcsodálja.
Képzeld hogy ott állok és
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kép

lola77

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MI IS !!!

(Betegeknek jobbulást, szomorúan olvasom milyen sokan elkaptak vmit... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)

Cirmikéék

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

BÚÉK!!!!!!!Mindenkinek :lol:
Ha megengeditk megkezdem ezt az évet a hsz-mal :lol:

Kinél hogy telt a szilveszter?Gyerekeket nem zavarták a durrogások? :roll:

Viki éjfélkor átjött hozzánk aludni,a szobájában olyan hangosan lehetett hallani a kinti hangzavart....de így együtt aludni sokal jobb volt.
Mondjuk én ezt az együtt alvást kicsit már unom,főleg ha korán kell kelni reggel :?

Teszek pár képet a tegnap estéről és a mai délelöttről.
Voltunk kint az Angol parkba,Viki nagyon élvezte a tavon csúszkálást :lol:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

További szép napot,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Ma délután kihasználva ezt a csodás havat,elmentünk szánkózni,íme a képek:

Indulunk...

Kép
Kép
Apával csúszok :wink:
Kép
Húúúzom.......
Kép
Fordított helyzet :lol:
Kép
Anyával is kipróbáltam....
Kép Kép
A végére elfáradtam :P
Kép

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok

Remélem mindenkinek jól sikerült a szilveszter.
Nálunk is felkelt Timi a durrogtatásra,így éjjfélkor együtt koccintottunk.Aztán annyira belejött hogy hajnali 3-kor még táncolt. Alig bírtuk újra ágyba csalogatni,de aztán olyan fél 4 körül csak sikerült.
Jó hogy már elkezdőik a böli,legalább visszaáll valamennyire a megszokott hétköznapi rend,mert mostanában elég össze vissza voltak a napjaink,és legtöbbször 10 nél előbb nem aludt Timi. Tegnap is negyed tizenegy volt hogy elaludt,hiába raktuk le rendes időben.Mondtam én már neki mindent,de valahogy nem jött álom a szemére.Reggel azt hittem gond lezs a felkelés,de ahogy ébresztgettem kipattantak a szemei és vigyorogva mondta hogy dada(így hívja a gondozónéni). Hát remélem ma már előbb ágyba kerül.

Angi
Mi újság veletek? Minden okés?

Erika
A babataliba mi is benne vagyunk,de nekünk délután lenne jó csak.

Na most mennem kell,mindjárt indulok a bölibe Timiért

Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Először is Buék mindnekinek!!!!!!!

Nálunk nagyon jól telt a szilveszter.Pincebuliba voltunk hivatalosak,de dorkát nem tudtuk lepasszolni,ezért vittük magunkal őt is.gondoltam ha 10-ig bírja már az tök jó lenne,hát a kiscsaj úg ybelendült ,hog yéjfélre értünk haza,és még pezsgőztünk is,ja és még a Vedákat is megnézte,tehát 1 után feküdt le.Másnap 9-30 kor keltett szerencsére.Eddig még soha nem volt fennt,és szerintem még bírta volna tovább is.A buliba ott énekelt,volt mikrofon.Elvolt mindnekivel,táncolt,evett ,ivott,tehát ő érezte a legjobban sztem magát.

Erika!
Aszem te írtad,hogy Vikinek volt egy olyan időszaka,amikor egész nap a tv-t nézte,és már egész korán keltet és be kelett kapcsolni neki a tv-t.Na most sajna mi íg yvagyunk,egész nap a Nemot,vagy a Verdákat nézné.Ha nem kapcsolom be neki,akkor jön a hiszti...Te hogy szoktattad le Vikit róla???

Angika!
Hogy állsz a vizsgákkal??tök édi Julcsi a hajpánntal.Ti hogy buliztatok??Ha ráértek feljöhetnétek játszani megint!

livi!
Timi mikor fog ottaludni a bölibe?Mikor mész vissza melózni?kistesón ti nem gondolkoztatok?

Edi!
nagyon csini Kata a képken,mint ugye mindig :lol: .Befejeződött a családlátogatás?Kata már egyedül is megy,vagy még fogni kel a kezét?

Zsani!
Ari volt Máté ahogy autóztak a pálzában.Férjed már el akarta vinni,de jött Dorka.Na hát neki mennie kelett,azt Máté is visszacsücsült az autóba :lol: Amikor vége lett,Dorka szó nélkül kiszállt és jött enni,Csodálkoztam is rajta ,mert mindig ott kell maradni még csomó ideig.Azt leste hogy Máté mikor megy el,ahog yelment egyből neki is vissza kelett mennie :) ,de azért megvárta amíg megkajálunk.

Gangi!
2in 1????Mi van veletek??Sokszor eszembe jutsz mi lehet veletek.

Tesómék sajna ma hajnalban visszamentek Amerikába...Bálint szépen megfázott és porszívózni kell sz orrát,na de a repcsin nem tudják.16 óra az út,és szopizni sem tud úgy igazán...Hoszzú út lesz nekik.Ma este 11 kor szállnak le,és hajnal 3-kor indultak otthonról...
Szoritsatok neki ,hogy sikeresen leszálljanak...

Mentem lassan megy aludni Dorka
Pár kép rólunk ahogy szánkózott a kiscsaj
Kép
Kép
Besegít apának
Kép
Kidőltek,Doki a szánkózásban,apja a fociban :lol:
Kép

Mnetem,szép estét,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Mi itthon voltunk szilveszterkor mivel mindannyian eléggé betegek voltunk, így csak egy kisebb bulit tartottunk. Jó volt, a Máté is félt a durrogtatástól, még ma is emlegette. Aztán hamar elaludtunk és másnap délig! szunyáltunk :) :) :). Hiába öregek vagyunk :).
A Máté a héten nem is ment bölibe, itthon volt váltakozva a nagyszülőkkel.

Ági,
a Máté is szeret autózni, mondjuk mi nem nagyon szoktuk beletenni mert nehéz kiszedni.. :) mi is kajáltunk mivel a Matyika végig kiabált, hogy "anya itt vacsizunk, jóóóóóó?" :) így muszály volt..
Tesódékkal mi van? Megérkeztek rendben? Biztos hosszú lehetett az út. 14 óra!! én még 2 órát is nyögve-nyelve bírok ki a repülőn, megőrülnék 14 óra alatt..! :)

Máté is sokat tévézik, de csak rövid meséket, Noddy-t, Thomast, Kisvakondot, Dr. bubót stb.. én még nem is tettem be neki hosszú mesét, eszembe sem jutott.. De ezekből is csak 2-3 nézhet, az fél óra. Aztán jön a tiltakozás és az alkudozás "Anyaaa 4et, jóóóóó?"

Gagni,
mizu? én is gondolok rátok! :)

Aranyosak a szánkózós képek!!!
Angi, naaagyon király a kiscigánylány Julcsi haja!!

én is készültem.. :)
ezt elfelejtettem a gyerekeknek karira lett még1 meglepi. Anyuéknál lett kiskutya, mert a másikat 2 éve el kellett altatattni és még csak mostanra heverték ki. Máté egész jól elvan vele :)
Kép
Kép

szilveszter
Kép
Kép
Kép

na megyek fáradt vagyok nagyon...
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Ági
Timi ha nem jön közbe semmi akkor szerdától alszik a bölibe.Hát kiváncsi leszek,mert már mondogatom neki és mindig tiltakozik ellene.Hétfőn jönnek ki a gondozónők ilyen környezettanulmányra,kedden mennek egy másik anyukához,ezért csak szerdán kezdjük,mert akkor szoktak kimenni mikor alszanak a ygerkőcök,és nem akarnak úgy jönni hogy Timi már ott alszik,és ők nincsenek ott. Dolgozni kb február 2. hete után megyek vissza.A főnökasszonyom még nem álmodta meg mit fogok csinálni,majd mikor megyek kiderül.Tesó téma nálunk is,de nemigen lesz a közeljövőben.
Amúgy Timi sem igen beszél,lehet ilyen csillagzat alatt születtek,de ettől függetlenül megérteti magát.

Mi meg ma a fül orr gégészeten kezdtük a napot,mivel Timi egész éjjszaka meg reggel is fájlalta a fülét meg sírt.Láza nem volt.Hál istennek nincs nagy baj,annyi volt hogy el volt tömődve fülzsírral a füle és picit piros is volt.De akkora fülzsírt mostak ki a füléből hogy az csak na. Mostanra már nem fájlalja,de elég nyügöske,reméljük nem lesz beteg.

Na mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Látom mindenkinél kezdődnek a dolgos hétköznapok...

Zsani, aranyos anyukádék kutyusa. Milyen fajta? Vagy keverék? Látom azért buli híján is feldíszítettétek a lakást... :lol:

Rékám is nagyon szereti a kutyusokat, sokat játszik velük. Apukám szüleinél is van egy kicsi, meg anyóséknál egy új bulldog. Nagyon barátságosak, de Roli fél minden állattól. Réka meg puszilgatja őket. Ugyan így van a lovakkal is...

Livi, reméljük nem lesz beteg Timi, mert az gondolom tolná a beszoktatást... Nekünk azt mondták, hogy cseppentsünk babaolajat fülzsírra, az tisztít (fülészeten és nem mosták ki)

Gangi, már nagyon lesem a híreket... :lol:

Ági, tesódék hazaértek rendben? Hogy bírta a kicsi Bálint?

Nálunk Roli a szilvesztert fél 3-ig bírta és akkor is úgy kellett ágyba parancsolni. Másnap 9-kor keltett így is.

Voltunk korizni 2X is! Rolit tanítgatta apa, nagyon ügyes már. Fent voltunk barátokkal Bp-en a városligeti műjégen. Mára Tatára szerettünk volna menni...

3-án kiderült végre egy eredményünk. Sajnos nem jó. Ételallergiát néztek még novemberben... Tejfehérje allergiája van Rékának. :roll:
Lehet ez gyengítette le a szervezetét és volt mindig beteges. Most legalább már tudjuk. Remélem eztán már jobb lesz a szitu. Egyébként kinőheti (sulis vagy kiskamasz korra) Addig nem ehet tejet, tejterméket és semmit amiben még tejpor van (sokféle felvágott, pékáru, kekszek) Most át kell állni mindennel, de megoldjuk.
Nincs még eredmény Pestről immunológiáról és Pécsről genetikáról...

Roli holnaptól megy oviba, leszedtük a fát, díszeket... Takony az idő... fúúú...

Remélem nektek jobb a kedvetek...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most kaptam az SMSt, hogy megszületett GANGI KISFIA KRISZTIÁN!

3730gr és 52cm!

GRATULÁLUNK!!!!!

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Én is ezzel a jó hírel akartam jönni,de Zsanka megelőzött :lol:
Mi is minden jót kívánunk a családnak!!!!!!!!!!!!!

Ági
szép Dokra overállja,unokatesód varrta neki?
Édes ahogy alszanak apjával :lol:

Lívia
jobbulást Timinek!!!!!!!!!!!!!
Mi sem megyünk a héten,mert Viki lázas lett ma estére,orra folyik,torkát fájlalja :cry:

Cirmike
szegény Réka és te!!!!!!!Tejfehérje alergia?????? :shock:
ez elég gáz,mert szinte mindenben megtalálható.......
remélem,hogy hamar kinövi!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika
nem tudom,mondtam-e már,hogy 5 hétig szabin leszek,jan.14-febr.18.ig :lol: :lol: :lol:

cseriviola

Sziasztok

Előszőr is gratula Anginak és Krisztiánnak.Remélem jól vannak mindketten. Sok tejcit meg pihit kívánunk nekik.

Nálunk sajna szombaton rosszabodott a dolog,Timinek aztán lett láza 39 fokos. Ügyeletre elvittük,hát akkora tirpák volt a nő hogy szóra sem érdemes.Tök durván vizsgálta meg Timit,meg olyan hangnemben beszélt hogy az csak na. Gyógyszert nem kapott ,lázát kell csillapítnai ennyi.Aztán estefel mire úgy ahogy jobban érezte magát kihányta az egész napi kaját ami mondjuk nem volt sok mivel nemigen evett.Aztán még egyszer hányt este,mára meg a hányás elmúlt,jött a hasmenés. HÁl istennek láza már nincs ,de holnap a dokinál kezdünk.

Mentem is üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?