Évica
Én voltam a SOTE II-n a terhességem alatt ott van PIC. Egyébként a dokik normálisak voltak, de nem ott szültem. A kórház rettenetesen koszos volt, a veszélyeztetett terhes bentlakóknak kellett fertőtleníteni és kimosni a WC-ket. Minden pisilés előtt fertőtleníten, mert olyan jó kis hüvelyi bigyók terjedtek hogy csak na. A SzImre ehhez képest egy hotel. ezen a téren egyértelmű a választás.
Hajni
Én is így kezdtem
. nekem az első "terhességemről" kiderült hogy egy nagy ciszta. Műtét stb. A másodiknál már akkor pánikban voltam amikor elmentem az ultrahangra. Erre nem látszott semmi (de a teszt + volt). 3 nap múlva mentem vissza és ott volt, de nem volt még szívhang, nagyon picike volt (kb. 4 hetes, de menstruáció alapján már 7 hetesnek kellett volna lennie, de később igazolódott hogy nem így volt). Hát én mindenesetre elbőgtem magam
. de aztán minden meg lett. Hihetetlen milyen sokat fejlődnek egy pár nap alatt.
Alocasia
Én is a Tena Lady-t használtam a kórházban (Tena eldobható bugyival, hálós bugyi, gyorsan szárad, és ha hazajössz eldobhatod a francba, 300 Ft/2db). Jó nedvszívó, de nekem az utolsó napokon már nagyon zavart, hogy felgyűrődött és dörzsölte a gát sebemet, de amíg kell a szívó hatás addig tuti.
Én nem a legnagyobbat, hanem az eggyel kisebbet használtam. Mennyiségileg ugyanaz mint Barbinak.
Otthon Libress-nek a classic (vastag) betétjét használtam, az elég puha.
Hallottam valami anya-betétről is (állítólag a Brendon-ban lehet időnként kapni), de nem tudom az milyen.
Üdv
dec8