Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
En is akartam irni, hogy milyen asztalok vannak ott, hogy ilyen seruleseket lehet szerezni? :?
En mindent kulon csomagoltam, hogy tobbet lehessen bontani, mert azt szeretik a legjobban. :) Egyebkent nem tudom hany csomag van, de jo sok az biztos. Es most annyira rossz formaju nem is volt amin csak gyurodik meg szakad a papir es nem all sehogy.

Reni,
En nem is tudtam, hogy magzatvizvetelre kellett menned. (Nyilvan nem olvastam el rendesen amit irtal :oops: ) Miert? Es miert ilyen koran? Marmint azt nem az AFp utan szoktak csinalni? Az meg nem 16-17 het korul van?
Nem fajt nagyon? Most csak pihenjel, biztos minden rendben lesz!

Rik,
Hova jarnak korizni a sulival? Van most jeg valahol a varosban?
Regen mikor meg gimibe jartam, a Pap reten volt a teniszpalya felontve, es egesz Sopron ott tolongott estenkent. :D Hetvegen meg a Fertore es a Feher utra jartunk korizni. Milyen jo is volt az!

Kép
Kép
agi

Ági

én is emlékszem a papréti jégre!!De nagyokat estem ott!! :wink:
Most itt van a sportcentrum mellett egy sátor alatt.Jó kis mérete van!!!NAgyon hideg van bent.Rékám lehet meg is fázott tegnap.Ugy jött haza hogy az ujjait nem tudta mozgatni.Pedig aztán kesztyűben volt.... :?

Míra

tényleg nem lehetne hegyes ,sarkos asztalokat tenni oda!!! :evil:
Nincs erre szabály??? :shock:

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

KÖszi a Drukkot!!

Agi!

Ez valami hasonlo teszt mint az AFP, de szerintem nem ugyanaz. Itt a 14.hetig csinaljak, es Papp-A tesztnek hivjak. Itt lett egy ertekem nagyon alacsony, es ezert kellett a magzatvizvetelt megcsinalni, hogy az esetleges felteveseket kizarjak. Maga a beavatkozas nem kellemes, de inkabb csak kellemetlennek mondanam mint fajdalmasnak. Ugyanaz a dokinö csinalta, mint Laranal anno. Remelem szerencset hoz! :wink: Magan az Uh-on semmi rendelleneset nem talaltak.

Gabo!

Gratula a kinevezesedhez, es nagyon sajnalom a kutyatokat.

Kriszta!

Szegeny Mira jol beverte a szemet, meg jo, hogy nem lett sulyosabb. Nagyon jok a kepek egyebkent.

Holnap majd jelentkezem.

Kép
Kép
reni76

Kriszti,
ááááááá, de jó képek!!! :) Nagyon helyes Mira, mint a kis balettáncosnő!! Mióta jár ebbe a tánccsoportba?
LÁtom élvezik ők is a hóesést!! :wink:
Na de a mokka a szeme alatt... te jó ég... :? :(

Reni,
tényleg pihenj sokat, most az a legfontosabb!! Minden rendben lesz, meglátod! :P

Papréti jégen még én is csúsztam! :shock: :D

Ági,
jesszus, mennyi ajándék lehet!! :shock: :P Nálunk nincs annyi, de csomagolni én is szeretek!! Már majdnem megvan mind.

Nálunk Dorka beteg, mandulagyulladása van... Két hete már volt, kapott amoxicillin-t, akkor el is múlt a köhögése is, láz sem volt, ezért nem is vittem vissza dokihoz. Erre most megint. Vagy még... Most sumamed-et kapott - asszem ez a neve - remélem ez rendbe teszi!!

KépKép
viol81

MINDEN OK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KISLANY!!!!!!!!!!!!!

Most mennem kell kesöbb jövök!!!

Kép
Kép
reni76

Köszi a kutyus részvétet!! :( :( :(

Kriszti!Hú bassszus milyen volt Mira szeme!Szerencse vele volt!!
Ház felvan már díszítve?

Viol!Dorkának jobbulást!!!Levi nálunk is úgy néz ki benyalta megint ezt a fosós vírus! :x :x :x :x

Reni!Nagy nagy gratula!!!!
Lara mit szól a kishugihoz?

Kép
dzsezmin

Sziasztok!!

Reni!!! Örülök hogy minden rendben van, szorítottunk ám!!! A hugihoz meg gratulálunk!! :lol:
Én 27-én megyek uh-ra, remélem nekem is megmondják!! Pedig nem akartam a másodiknál megkérdezni, de a kiváncsiság győzött!!
Nevet már választottatok huginak??

Kriszti nem semmi Mira szeme!! De látom Noel szépen megvigasztalta!! :) :) A táncos képek meg..... mint a kis tündérek!

Viol!! Dorkának jobbulást kívánunk!!! Karácsonyra biztos rendbe jön!!
Gabó Levinek úgyszintén. Vau vaut meg sajnálom! :cry:

Rik! Kaptatok korit valahol??

Ági, megsütöttem én is ám a mézesed!! Nagyon tuti!! :wink:

Mi jól vagyunk, mióta elmúlt a rosszullét, atzóta pörgök ezerrel, takarítok, sütök....stb. Na de majd ez is elmúlik!! :lol:

Puszi: Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni,
na de jó!!!!!!!! Attól még pihenj ám sokat!!!! :)
Kislányhoz meg hatalmas gratulációóóóóóóó!! :)

Erika,
szia!!!!!!!!!! De jó, hogy írtál!!!!! Basszus, én meg asszem még nem válaszoltam a mailre... :oops:
Örülök, hogy jól vagytok, én is kíváncsi vagyok, nektek mi lesz!!
Bár, ha azt nézzük, hogy eddig Katusnál és Reninél megismétlődik a dolog... :wink: :D

Cajok,
köszi, Dorka nincs túl vészesen, étvágya is van, szal olyan nagyon nem fájhat neki, inkább csak kapar talán, mert úgy köhög, olyan kis kaparón, vagy hogy mondjam... és azt sem túl gyakran szerencsére.. :)

Vettem neki hálózsákot, mert a büdös folyton lerúgja a takarót... :
Kép

KépKép
viol81

Viol olyan jó ez az ágy!! Mérete alapján mekkora? Ezt Gábor csinálta ugye?
Alíznak is kell majd, mert a kiságy a tesóé lesz. Pedig annak ellenére hogy csak 60*120-as olyan jól elvolt benne. Szegényemet sajnálom új ágyat, meg új szobát is kap! De csak megszokja.. Azért olvastam Dorkának se ment egyszerre, de már megszokta?? Alíz is még hálózsákban alszik.... néha azt is leszedi... :roll:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Reni

nagyon örülök hogy minden okés veletek!ÉS hogy kislány!!!!!Gartula!!!Legalább Lara jól eljátszik majd vele!!! :wink:
Pocid nő??

Nercsi

Neked is milyen gyorsan megy az idő!HAllod-e??Már mindjárt a felénél vagy!!
Azért azzal a pörgéssel okosan!! :lol:
Nektek mi lesz a neve??
Kori nincsen.Ahogy Kriszta ajánlotta kari után kapja majd,mert akkor tuti lesz,és leárazva!! :wink: :oops:

Viol
Dorkának jobbulást!! Kép
Vendég

Reni!
Gratulalok!!! Micsoda ajandek karacsonyra! Tok jo! :D

Erika!
Tenyleg hogy rohan az ido, mar te is ilyen nagy pocis vagy!
Orulok, hogy sikerult a mezes, es hogy izlik!!

Viol!
Milyen edesen alszik! Tok jo a halozsak!

En most csak egy sorra jottem, mert bejgli sutes kozepen vagyok, es az elkovetkezo napokra be van tablazva, hogy mikor mit kell megcsinalni, hogy hetfore minden keszen legyen. Szoval, ha nem tudnek esetleg irni, akkor mar most kivanok mindannyiotoknak aldott, bekes karacsonyt!!!!!

Kép

Kép
Kép
agi

Erika,
az ágy 80*160-as. Mi egy 70*140-est cseréltünk le. De ahogy elnézem, egy jóóóóóó darabig elég lesz neki! :) Gábor és a főnöke/edzője csinálták, a faanyag céges volt, összesen 600,- Ft-ban van... :) Csak az a baj, hogy többet már nem lehet kihozni. Úgy volt, hogy január egytől szüntetik meg, aztán november egy lett belőle, mi is majdnem lecsúsztunk róla. :shock: De jó, mert tök jó lett - szerintem - és Dorka is megszokta már. Ha alvásról van szó, már megy is egyedül, kicsit az ajtóban kell állni, hogy lásson, hogy ott vagyok, de hamar elalszik. Az érdekes az az, hogy ha felébred vmiért, nem lemászik, hanem ott áll a végében, és ott kapaszkodik és sír... :shock: Pedig azt hittem, hogy azonnal uzsgyi lefelé... :)
Hol van nálatok a máik szoba? Amennyire emlékszem, a bejárati ajtóhoz képest jobbkézfelől volt Alíz szobája. Mellette van a másik? Az kisseb vagy nagyobb? És már őt is rendes ágyba teszitek?

Ági!!
Nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánunk, ilyen messze kis hazánktól!! :wink:
Kép

Erika,
köszönjük!!! :)

KépKép
viol81

Kriszti!Elfelejtettem írni,hogy nagyon tündéri Mira képeken!Na meg persze Noel is igazi úr! :) :) :)

Viol!Tényleg marha jó ez az ágy!Milyen ügyik ezek a fiúk!! :D :D
Na akkor szerenecse,hogy nem mászott bele annyira Dorka a betegségbe!!
Úgy néz ki mi sem a bölibe nem volt gond tegnap éjjel 2-kor volt egy nagy hasmenés azóta megint semmi!Remélem hétfőre helyre jön!

rik!Mentek korizni?Én is úgy mennék,de itt még az sincs kivéve a Csótó,de oda meg nem merek menni hátha alatta kötök ki!
Készülődnek a csajok a karira?

Nercsi!Hú,de jó rég voltál már!Örülök,hogy minden oké és,hogy jól vagy!

Ági!Minden éven olyan örömmel olvasom ahogy készülődsz!Tök jó!
Nektek is boldog karácsonyt,de talán még holnap jössz!

Kép
dzsezmin

Na én mára elköszönök húzok melózni!Majd holnap délután jövök ha lesz időm!

Pussz

Kép
dzsezmin

Sziasztok!!

Gabó, kitartás még a melóhoz. Bírom ilyenkor az embereket, úgy feltankolnak mindenből, mintha háború lenne, és semmit nem lehetne majd kapni. Úgy sajnálom akik ilyen helyen dolgoznak.... én már 24-én egy boltot sem engednék kinyitni.

Viol!! 600???? Nem semmi!! Mi az ikeába néztük ki, az 75*160-as, akkor kb. ekkora az is. Macskák vannak rajt, Alíz most meg van őrülve a miamiákért... Ezekkel kel, ezekkel fekszik, pontosan 6 db-bal. :roll: Kiborít velük.
Igen, ott jobbra 2 szoba van, az kisebb most Alízé, a nagyobbik a háló. Most csere lesz, a nagyobba lesznek a gyerekek, a kicsi meg a mienk lesz. Először a kiságy is ott lesz velünk, de aztán megy majd ő is Alízhoz.... ha már átalussza az éjszakát ( remélem mihamarabb) :lol:
Jó hogy Dorka megszokta már az új ágyat!! :lol:

Ági, finom volt, írom ezt múlt időben, mert már csak az van meg, ami a fára kerül. :lol:
Boldog Karácsonyt kívánunk mi is!!

Rik, nevünk még nincs, de még nem is igen gondolkodtunk rajta. Majd ha megmondják mi lesz. De az tuti otthon csak akkor mondjuk el, ha megszületett, hogy milyen nevet választottunk, mert amit eddig mondtunk, arra azt mondták hogy nem szép, nem jó, ne az leegyen.... na és jöttek a jótanácsok. Sógornőm szerint legyen Félix ( így hívják a macskát) vagy Simon.....ha fiú lesz. Kiakaszt. Majd mi eldöntjük és ha éppen Szixtusz vagy Szörény lesz se az ő dolguk.
Na de nektek majd megsúgom ám!!

Szép hétvégét, jó készülődést nektek!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok !

Csak nagyjából olvastam vissza majd próbálom pótolni.Hogy semmi sem mehet zökkenőmentesen.Csütörtökön beteg lettem, hála ma már jobban vagyok,anyum a kórházba van a szemével,mert zöldhályogja van és most volt neki egy zöldhályogrohamja.Szerdán ment a kórházba , hogy fáj a szeme és ottfogták.Talán szentestére hazaengedik, de betegen nem tudom meglátogatni csak telefonon beszélünk.

Reni,örülök hogy minden renbe van és gratula a kislányhoz.Szép karácsonyi ajándék.Rengeteget gondoltam ám rád és szorítottam.Most már elárulhatod mit szerettetek volna.

most mennem kell felébredt Alexandra majd még jövök.

Zília

Kép
kertész ákosné

Nercsi

hát ez a névválasztás dolog :? Miért gondolják a szülők hogy beleszolhatnak????? :shock: EZ annyira a szülők dolga.Ez a mi életünk,a mi gyerekeink.ÉS punktum.Jól teszitek ha majd csak akkor mondjátok meg ha megszületik. :wink:

Zília

jobbulást Neked!! :wink:

Dzsezmin

nem megyünk korizni most,mert legutóbb Réka összefagyott,igy kicsit félek most hogy megfázott:(
A sulival voltak,és egyszál pulcsiban.Ahogy jött haza a kezével nem tudta megfogni a kulcsot hogy kinyissa az ajtot. :? Mérges vagyok a tanárra.Miért nem szólt nekik,hogy ne vegyék le a kabátot???NA meg a Rékára is,mert ha fázok akkor szolok a tanárnőnek hogy hadd vegyem fel a kabim,mert lefagyoba vagyok. :evil:
Intersparba roham van????Melyik osztályon vagy??
Vendég

Szeretetteljes békés boldog karácsonyt kívánunk mindnyájatoknak!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mindenkinek kívánok szeretetteljes, boldog, ajándékokban gazdag karácsonyt!!!!!

Nem hiszem , hogy ma még tudok jönni ,mert ebbe a szobába( ahol a számítógép van ) lesz a karácsonyfa és délután már bezárjuk az ajtót, hogy a jézuska az angyalkáival nyugodtan tudjon tenni venni.Mi este miután Alexandra lefeküdt díszitjük a fát , hogy ne sejtsen semmit és mondtuk neki ezért már máma be kell zárni az ajtót.Nagyon várja már a Jézuskát és nagyon kiváncsi mit is fog hozni neki még most is mondja rendületlenül mit kér.

Szóval mégegyszer mindenkinek boldog karácsonyt!

Rik, köszi hála már jól vagyok.

Zília

Kép
kertész ákosné

Mi is megvettük ma délelőtt a fát, közösen választottuk Ágfalván ahogy minden évben :lol:
Nálunk együtt teszik bele a gyerekek az apjukkal a talpba, díszeket is tehetnek idén már fel rá amiket két hete csináltunk sóliszt gyurmából. Kivitelezhetetelen itt a teljes titoktartás és nem is bánkódom miatta, mert inkább a készülődés örömét tanítom meg nekik és az ajándék úgyis meglepi lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (már ami maradt még a megtaláltakon kívül)
Majd éjjel feldíszítem és holnap csodálkozhatnak :wink:

Mi is áldott karácsonyt kívánunk mindannyiotoknak, boldog új évet egészségben és sok örömben szeretettel!!!!!!!

( A képen éppen felugrik egy fekete cicus Janka vállára miközben fákat lesegetünk :lol: )

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Nálunk már áll a fa. :-)
Gyerekek ma nem voltak itthon, készülődtünk, takarítottunk, fát díszítettünk. Mindjárt megyünk értük, már várom az örömüket mikor meglátják a fát! Persze ajándék csak holnap lesz alatta.
Huh, el is fáradtam. :-)

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

rik!Nem semmi!Eleve nem vetetem le velük a kabit -5 fokba!
El is hiszem,hogy mérges vagy!Igen nagy volt a roham el is fáradtam,de vígasztal,hogy holnap reggel megyünk haza!

Zília!Jobbulást neked is meg anyudnak is!

Én most megyek fát díszíteni meg csomagolni még a szaloncucuk sincsenek felkötözve(lehet már nem is lesznek)bár úgy terveztem,hogy éjfél előtt úgyem fekszem le talán még belefér!a fiúk már alszanak!

Mivel csütig nem leszek szeretnék mindenkinek Békés és boldog karácsonyt kívánni!

Sok puszi nektek!!!!

Holnap jön az jézuskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Áldott, békés ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!!!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Nálunk reggelre megjött a Jézuska!!! Kép
Muszáj volt igy csinálni,mert délben utazunk.Szerettük volna ha a gyerekek a mi fánk alatt ünnepelnek velünk:)
Volta nagy csodálkozás reggel.Még Réka részéről is,hisz semmiről sem tudott:)
Petra azóta babkocsizik :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!!!
Vendég

MINDENKINEK KELLEMES KARACSONYI ÜNNEPEKET KIVANUNK!!!

Kép
Kép
reni76

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!!!!!!!

KépKép
kola2

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Kép

KépKép
eszti76

Rik!
Nálunk is reggelre jött a Jézuska mert mi sem leszünk itthon este.Szonja sem tudott semmit,volt is nagy csodálkozás reggel amikor felkelt.
Olyan jó volt látni az örömét.Ezért is szeretem a Karácsonyt!

KépKép
eszti76

Ilyen a karácsonyfánk:
Kép

KépKép
eszti76

Rik,Eszti!Nálunk is reggelre jött a Jézuska :P
Virág is csodálkozott és nagyon örült.Tényleg jó látni,hogy milyen boldogok tudnak lenni :P Mi anyukámékhoz megyünk este.Viri már alig várja.

KépKép
kola2

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Anikó, Kincső és Kálmán

Kép[/url]
quito

Kép kívánságaink Nektek

KépKép
KépKép
esztermami

Boldog Karácsonyt kívánunk!

Kép

katus78

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Kép

Kép
hajnus

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!!

Dorka, Viol, Gábor

KépKép
viol81

sziasztok!!

pár kép. majd jövök még, készül több is... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Ábi, Lénuc, Zsanett, Péter

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Léna télapó Kép Ábi és Nono énekelnek Kép

Kép

Kép
ábibaba

Most, hogy így belejöttem a kicsinyítésbe :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett!!

Nagyon helyesek vagytok!!! :P :P
LÉna mit szólt a fához?

KépKép
viol81

Sziasztok!!

Megjöttünk mi is az anyóséktol,az apóséktól.Vonattal jöttünk haza,csajoknak nagyon tetszett.Hozzá kell tennem,hogy nagyon meglepőtem a vonat tisztaságán,és azon hog ymilyen szép vonatok járnak már!!!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!(az árak persze nem tul kecsesek! :? )
Képzeljétek,Petra kapott aposéknál is babakocsit.Az ikres babakocsi.Szóval most 3 van. :wink:

Zsanett!
NAgyon helyesek a gyerekek!Léna nagyon nagy lány már!És ujbol dícsérni foglak! :D Most a hajad színe tetszik nagyon!!!!Szuperul áll!!!! :wink:

Eszti

örülök,hogy irtál,hol karácsonyoztatok??

Viol
királylányodnak micsoda gyönyörű konyhája van!!!!!!Petra már meg is csodálta!! :wink:

Zsani
jól vagytok???Virág mit kapott??
TAlit összhozhatjuk a napokban!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt :lol:

Viol,
Léna igazából nem szólt semmit a karifához, továbbra is Ábi a fő nézegetni valója.
És nálatok Dorka? Neki is ez volt az első karácsonya, amit már valamennyire felfogott. Tetszett neki?

Rik,
aranyos vagy, de nem én vagyok a képen, Ő a hugom, aki 10 centivel magasabb és 10 kilóval könnyebb, mint én, ráadásul Ő szőke én meg sötétbarna vagyok :lol: Ennek ellenére nem csoda, ha összekevertél minket, mert hasonlítunk egymásra.
Szülnöd kell még egy kislányt, hogy használni tudjátok a babakocsikat :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Halihó!Nálunk is jól telt a szenteste otthon jó volt együtt lenni a családdal!Én viszont 24.-e éjjel óta döglődöm elért a hányós vírus ma voltam dokinál holnap meg holnapután jönnek infúziót kötni,mert nem tudok semmit enni és iszonyúan lefogytam ebben a pár napban plussz amióta melózok(-7 kiló).Szörnyű én sem tetszem magamnak! :( :( :( :( Nehéz lesz meló mellett visszaszednem pedig valahogy muszály lesz,mert katasztrófálisan nézek ki!Na jó ennyi rólam Levus nagyon örült az ajiknak olyan jó volt nézni az örömét szuper volt!

ábizsani!Én is azt hittem te vagy!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
dzsezmin

Viol!Jaj,de édi Dorka!! :D :D :D :D Akkor mostantól ő fog rátok főzni? :D :D Ja és megkaptam a szarvast légyszi a számodat megadni és utálom a lóvét!Amúgy tök szupi!Ha esetleg mentek osztrákba és látsz ilyen ennyiért hozol?

rik!Tyű akkor most három napra jut egy babakocsi!!És Rékád mit kapot?És te?

Kép
dzsezmin

Húúúúúúúúúú GAbó :cry: :cry: :cry:
Remélem hamar meggyógyulsz!!!!!!!!!!!

Mennyi a lappangási idő?
Márton ma ebéd után hányt :evil: , de előtte nem panaszkodott, azt hittem rosszul nyelt talán, mert utána is enni kért...
Mi meg épp 24-én találkozutnk :oops:
Én mindig elkapotam az ovis hányást, most naggggyon magam alatt vagyok :evil: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Gabó!

Jobbulást, te szegény, Levi jól van? Nehogy Ő is elkapja....

Nagyon szuperek a képek, Zsani, én is hirtelen azt hittem te vagy...
Léna nagyon szép. :D

Viol!

Dorkának meg a fürtjei.....imádom.
Hogy van?

Nálunk annyi történt, az elmúlt héten, hogy fekvésre ítéltek, fájt és keményedett a pocim aztán most kényszer pihenőn vagyok, azóta jól vagyok kopp-kopp.
Máté sajnos mára náthás lett, már kezd köhögni is :( :( :(

Karácsony szuper volt, 3(4)ben töltöttük.

katus78

Kép

Kép

Kép

Kép

katus78

amica!Nem tudom mennyi a lappangási idő én 24.-én éjjel lettem rosszzul,de előtte a Levinél volt két napos fosás aztán a Balázs volt rosszul egy napig(de semmi hányás vagy hasimasi) csak engem ért el ennyire!Remélem Márton csak elrontotta a hasát!

Katus!De jó látni!! :) :) :) Rengeteget változott Máté!!
Jobbulást neki te pedig vigyáz magadra!Mennyit bírsz pihenni Máté mellett?

Kép
dzsezmin

Katus!Levi már túl van rajta nála pár hasmenéssel megúsztuk!Ő a bölibe kapta el onnan indult az egész!
Szilveszter otthon lesz?

Kép
dzsezmin

Gabó!

Hát sajnos egész nap szinte feküdnöm kell, úgyhogy segítség nélkül nem megy, most szerencsére Jocó van szabin, aztán januárban jönnek az anyukámék, remélem azért végig nem kell feküdnöm, úgy mint Mátéval.

Szilveszter itthon az ágyban :(

Ti mentek valahová?

Azt akartam kérdezni, hogyhogy csak holnaptól kapsz infuziót??

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?