Sziasztok!
Én is vagyok
.
Képzeljétek, Gergő múlt hétfő óta ott alszik az óviban! Annyira ügyes, teljesen akadály- és könnycseppmentesen történt már az első alvás is: lefeküdt, mondta az óvó néninek, hogy pihenek kicsit, aztán már aludt is. Én teljesen ki voltam itthon borulva, hogy biztos, megtörik a gyerkőc, hogy nem hozom haza, erre azzal fogadnak, hogy úgy aludt, mintha mindig is ott feküdt volna le délutáni szunyókálásra. Már mondta hogy én mindig ott alszok az óviban. Szóval, teljes siker, hála Istennek.
Zsófi egyre bátrabban mendegél, ha odafigyel, akkor már egész nagy távokat megtesz, tegnap pl. kijött a konyhából, küszöbön keresztül, aztán észbe kapott, hogy mit csinál és az előszoba közepén lehuppant
. Szóval, ő is nagyon ügyes.
Ja, és én is nagyon ügyes voltam
az óvis mikulás-váró délutánon, nagyon szép díszeket készítettem és eredményesen közreműködtem a gyerkőc-ajándékok készítésében is. Meg is lepődtem magamon
. A délután nyoma még a kézfejemen, sikerült a tagasztópisztojjal közelről megismerkednem
.
Szilvi
A Níla név nekem is tetszik, de nekem mindig a vészhelyzet-beli szereplő jut egyből az eszembe róla, aki szimpatikus, de túl törékeny a világra. Persze ez nem jelent semmit, csak hát én ehhez kötöm a nevet... De ennek alapján csúfolni biztos, hogy nem fogják, az a tapasztalatom, hogy ez nem a nevén múlik.
Jó lett a kalendárium, tetszik! Már már igazi nagyfiú!
Anyapoc
Akkor Ti sem úsztátok meg, rengeteg ismerősöm átesett ezen a víruson, szerencsére minket elkerült.
Már kellemetlenül érzem magam, hogy a rucikat még mindig nem vittem vissza, most meg ráadásul kocsink sincs, de ígérem, hamarosan odaérünk vele. Lehet, hogy szombaton sort kerítünk rá...
Petra
Milyen volt a Gryllus koncert? A szőnyegtisztító telefonszáma: 88/460-354 és 20/976-3161. Most is jó munkát végzett, szőnyegeink, mint az újak. Öcséméknél az ülőgarnitúrát is tisztította, az is csilli-villi lett. szóval, hívd, nem okoz majd csalódást.
Mikor jöttök???
Lizának utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!
Kriszta
Karácsonyra hazajöttök? Gondolom Ákosnak biztos nagyon szupi karácsonyi-ünnep készülődik a suliban. Havat lehet Felétek látni? Az erkélyről készíthetnél megint képet, olyan szépek a hegyek!
Én is e-bay-os vagyok, vásárlói oldalon. Már sok mindent vettem, szuper dolgokat, szuper áron! Van egy nagynéném No-ban, hozzá küldetem a cuccost, aztán ha jön valaki, elhozza. Legutóbb anyuék voltak kint látogatóba, ők hozták haza nekem, amit vettem. Unokatesómékhoz is küldettem már, de ők most ritkán jönnek, kisbabájuk született. A postaköltséget nem vállalom be, horror összegeket kellene ezért kifizetnem. Inkább várok többet, míg ideér a szerzeményem.
Enikőnek is kívánok, így utólag, nagyon-nagyon boldog szülinapot!
Bibis
Köszi a képeket, nagyon tündéri kiscsajod van! Szerdán lesz Almádiban bababörze a Pannon Kultúrális Központban, nem jössz??? 9-17 óráig, szóval szinte egész nap. Én megyek
.
Na, megyek, szia Mindenkinek!