Kukucs!
Bocsánat, hogy mostanában nem nagyon szólok hozzá a témákhoz, de mindig olvasgatok.
Egyre sűrűsödik a programunk, múlt héten disznót vágtunk a szüleimnél (csak olyan buli-disznóvágás, hogy együtt legyena család és a haverok) Tegnap pedig a sógornőméknél voltunk Nyíregyházán babalátogatóban. Ma anyuéknál vagyunk, hazafelé erre jöttünk mert végre készen van az autónk (alig 3 hét alatt meg is csinálták
)
És esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Nándorom sajna úgy tűnik, annyira nem rajong a szánkózásért, mint én... Igy papa inkább engem húzott
Nándit kb 2 percre tudtuk beleültetni a szánkóba, utána inkább a kutyához ment játszani
Nade, kiéltem gyermeki vágyaimat, és szánkóztam, meg csúszkáltam, meg hóembert épitettem, és hemperegtem a kutyánkkal a hóban. Így leirva totál idiótaságnak tűnik, de olyan jó volt kicsit újra gyerekfejjel élni
Kajla
Sztem ez tök jó, hogy igy tud már a társaságban is lenni, és szerintem igen, ennyit jelent a bölcsi. Hogy megtanulja, nem csak anya van a világon, kinyilik a világ elötte. És ezek szerint mindent nagyon jól csináltál, mert néha rádpillantott, tudta, hogy ott vagy, bármikor mehet hozzád, ha akar, de ő jól érezte magát. Ennyit tesz a bizalom.
Tiko
Hűha, nem vagyok én profi, de ha tudok, segitek szivesen
nyaff@vati.hu
Ildiko
Alvásügyileg nem nagyon tudok segiteni, mert Nándi is azt szokta meg, hogy 9-kor ágyban van, sokszor nem alszik még, tegnap este is még 10-kor is hallottam, hogy motyog, beszél a tigrisnek
Homeopátiásból asszem a Sedatif PC a jó alvászavaroknál, és gyerekeknek is adható. Ha Mirtill megissza, akkor inkább langyos, meleg kicsit cukros tejet érdemes adni, arra szokták azt mondani, hogy jó alváshoz.
De az is lehet, hogy neki sokkal kevesebb az alvásigénye. Vagy korábban nem volt gond?
Fogak: Nándinak még mindig 16 foga van. Már kb fél éve úgy láttam, hogy kinn van a 17. de most nem látom, úgyhogy biztos nem jól láttam
Bölcsi: evés terén annyit léptünk előre, hogy volt valami szakfelügyelő kinn, és azt mondta, vigyünk be nyugodtan neki főtt ételt + a saját otthoni tányérját és hátha majd sikerül átszokni a bölcsis kosztra valahogy. No, most szerda óta viszünk neki be kaját, azt ha nem is mindet, de megeszi, tehát legalább már nem egész nap koplal.
Jaaaj, olyan szépen esik a hó
Pusza mindenkinek!!!