Új privát üzeneted érkezett!

Szia Niki!

Dehogynem hiányolunk, ilyet gondolni :shock:
Este vártam is hogy jösz, mindig akkor szoktál írni és nem jöttél, ma meg szombat van, ilyenkor mindenki eltűnik, így nem keresek senkit, örülök ha erretéved valaki. Úgyhogy igenis hiányoztál!!!

Lehet valami a hajszálérben, eléggé drasztikus tud lenni a fejő :?

Lehet hogy rosszul emlékszem, de Nonó nem pici öltönyben volt a keresztelőjén? Hol vettetek olyat?

Timcike!

Nektek is hasonló jókat és szépet kívánunk!

És igen, mesélj te is egy kicsit. Hogy készülődtök, Attici milyen ajcsikat kap, miket csinál már??

Barbi!

Hát igen, fárasztóbb egy nyaralás mintha csak itthon lennénk. Én baromira fáradtan szoktam hazajönnni a nyaralásból, nem is tudom milyen lesz majd gyerekkel :roll: :lol:

Elkeserítettél, akkor lehet idén nem megyünk oda, még egyenlőre bizonytalan ez a nyaralás, bővítünk, és az elég drága hely bár már minden drága. :evil:

Ma is meg jövő héten is munkanap?? :shock:

Tesóka!

???????

Gabó!

Tuti lesz lehetőséged személyesen is mesélni :wink:

Jót röhögtem a lapfordulós beszolásodon :lol: :lol:

Tamásnak boldog névnapot, így utólag is! 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Niki! Te mindig lelkiismeretfurdalást okozol nekem ;) :) Gyere, írogass, mindig olvasunk!!! :D Nekem se mindig válaszolnak és nem mindig foglalkoznak velem, de nem esek kétségbe...írogatok, azt majd észrevesznek ;) :D:D:D Nem adom fel :D

Már azt sem tudom, mi volt az előző oldalon, hisz Barbi levadászott 1 pontot :)

Tesóka, már meg is főztem a kamillateát. Az ártani nem fog. És Anna nem szemcseppet hoz,hanem receptet rá, de ha azt mondja, hogy doki is lássa, rögtön megyünk dokihoz!!!!! Ez természetes!!! :D

Kép
Kép
encu

Tesóka, megnyugtattál! :wink: Nem nagyon bízom az Anna diagnosztikáiban, bár védőnő és van három gyereke, a dokiban jobban megbízom :roll:

Veled nem foglalkoznak????????? Ugyan ki, Tesóka??? :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi, most nézem a hotelt. Ti melyikbe mentek, kétágyas szoba vagy apartman, kicsi-nagy? Az a bobóország mi tulajdonképpen?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Atyaég, ez drága :shock: :shock: :shock: ez bazi drága :shock: legalábbis nekünk :roll:
Vagyhát, :roll: , amikor terhes voltam akkor voltunk hajdúszoboszlón egy hetet és azt 140-ből megúsztuk félpanzióval saját stranddal. Hááát végül is nem nagy eltérés lenne meg ugye azóta eltelt majd két év, de baromi sok a két kiló egy hétre, szerintem 8) Megkérdezhetem nektek mennyi lesz a szállás díj kajával?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, volt olyan, hogy kérdeztem valamit és senki nem reagálta le...most nemrég is, de nem töprengek rajta, hogy miért. :D:D
És én egy ilyen sokatfoglalkozást igénylő állatka vagyok ;) Tudhatnád, a Tesókám vagy ;)

Jaj, de várom már a Szentestét... :D Tegnap már előajándékoztunk egyet..nem bírtuk ki és 1-1 ajcsit odaadtunk egymásnak ;) Tisztára kölkök vagyunk... Mondjuk lehet sejteni, hogy ki volt a felbujtó :D

Jöhetne már az Anna....

Kép
Kép
encu

Ja, most néztem meg hogy mit tartalmaz az ár, jó sok mindent :D és rájöttem erre a bobósra is, tök jó!! :D
na befejeztem, megyek takarítani míg alszik a Ricsi :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, reagálok szívesen csak tedd fel megint! :wink:

És mi volt az előajándék? :D karidísz apának? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Háát, aranyhal vagyok, már nem tudom...majd ha lesz időm, visszaolvasok :D

Kapott 6 pár szép zoknit én meg egy maciformájú fürdőszivacsot :D

Tök jó volt ;)

Kép
Kép
encu

Jajj lányok én nem komolyan írtam, hiszen ott volt a mosoly jel is. :D

Encu!
Lelkiismeretfurdalást??? Ez aranyos! :lol:
Nem semmi miket kiharcolsz (előajándék). :wink:
Én is várom már nagyon a szentestét!!!

Barbi!
Azért jó előre lefoglaltátok! :wink:
Mi még nem tom hova megyünk, még olyan messze van nyár!
De szerintem mi külföldre fogunk menni. Tavaly még nem mertünk menni, mert ugye nagyon pici volt Nonó!

Móni!
Igen öltönyben volt Nonó! :D
A brendonba vettünk, mert máshol nem találtunk semmi normálisat. Fiúra olyan nehéz találni keresztelő ruhát! :?

Most meg várom apát haza, hogy ebédeljünk, meg hogy Nonó felkeljen, és utána nekiállok takarítani amit még kell!

Kép
niki+baba

Csajok,nincs nagyon idom gepezni.Ezer fele kell rohannunk,meg 4x alszik 1 nap,igy nagyon nem tudok,mikor irni.Hisz a gep az Ő szobájában van. :(
Egyébként,jol vagyunk,nő alol 2 fogica,mondja,h.baba,tata,burrog nagyokat,köpdösödik, :lol: ,egy másodpercre se lehet egyedül hagyni az ágyon,mert nagyon nyüzsög,rögtön lehempergőzne rólla,még mindig sokat eszik :lol: ,és hála egészséges,és még mindig jókedvű.
Puszi nektek,vigyázzatok magatokra,mi hamarosan utazunk ki a hétvégiházba,hisz ott nagyobb a hej,és ott lesz a Karácsonyozás.Még nem tudom miket fog kapni,az Angyalkától. :roll:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Na ma is pörögtem, most lettem kész a palacsintával! :wink:
Csak közbe manó mindig láb alatt van így amit fél óra alatt meg tudnék csinálni azt 3óra alatt teszem meg!

Móni!
Tamás nevében is köszönöm a jókívánságokat!
Egyébként ha akarsz egy jó masszázst, akkor Anikóhoz menj és mivel a fogyi masszázst nem rég végezte el, így arra is járok és látványosan lejjebb ment a hasam!
Tehát szupi a csaj és nem drága!!!(mindenkinek ajánlom!)

Niki!
Bocsi én azért nem írtam, mert szopiban írtó bendzsa vagyok! :oops:
Mikor lesz Nonó keresztelője?

Encu!
Előajándék?Az azért jó érzés!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Túlvagyunk a műtéten. Dávidnak az agyvizét kellett kivezetni a fejbőre alá. Ez egyenlőre még nem víz tisztaságú, a tisztulási folyamat akár hónapokig is eltarthat, majd vissza kellesz menni, hogy állandó csövet rakjanak be neki, ami a gyomrába fogja vezetni a felesleges agyvizet. A műtétről 35 perc után vitték vissza az intenzívre, mikor mi bentvoltunk, akkor még javában hatott az altató és az érzéstelenítőszer, így nem is időztünk mellette sokat. Valószinűleg 1-2 hétig megfigyelik, utána viszik vissza Pestre, mi addig itt leszünk mellette.
Bálint állapota változatlan, a légzéstámogatása még megvan, 2 g teát kap egyenlőre.

A távolból kívánunk mindenkinek boldog, békés karácsonyt és sikerekban gazdag új évet!
rnecsi

Gyors kukk!!!

Gabó!
Nonó keresztelője szeptemberben volt! :D

Csilla!
Akkor úgy néz ki, hogy egyenlőre minden ok? Tehát sikeres volt a műtét?
Nektek is Békés Boldog Karácsonyt! Azért még gyere kari után és számolj be a fiúkról!

Na mennem is kell!!!! :?

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Hű de pangás van :shock:

Bár megértem, nekem sincs most időm nagyon jönni irogatni :?

Tegnap párom megvette a fát és mikor feállítottuk, hááááát, nem fért be a szobába :roll: :lol: Így letörtük a tetejét és már befér, persze véletlenül sem az aljából vágtunk volna, hogy a szép teteje megmaradjon 8)
És még este fel is díszítettük. Végül is három ponton van kikötve, biztos ami biztos. A Ricsinek először nem tetszett de éjszakára megbarátkozott vele, és azóta folyamatosan piszkálni akarja. Állandóan nyulkál felé. :D

Próbáltam lefotózni este, mert hát ugye úgy mutatós de csak egy nagy világító paca lett a képen. Majd még próbálkozom este :roll:

Csilla!

Szuper hogy Dávid jól viselte a műtétet!

Azt hittem hogy már hazajöttetek és itthonról írsz :roll:

Dávidnak akkor egész életében így kell majd élnie hogy a gyomrába van vezetve az agyvize? Lesznek majd még emiatt műtétjei később?

Bálint igazi legkisebbkirályfi :D nagyon ügyes, erős legényke :D

Nektek is boldog karácsonyt kívánunk, és sok-sok erőt!!!

Uh, bocsi csajok mennem kell üvölt a Ricsi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Látom mindenki karira készül!!!

Akkor mindenkinek boldog karácsonyt kívánok, és minden babának, kisgyereknek sok-sok ajándékot!!! :D

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi!

Nektek is hasonló szépeket és jókat kívánunk!

Azért én még jövögetek, hátha nem tűnik el mindenki :roll:

Tesóka!

Mi lett Kiskarcsi szemével? Anna mit mondott???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk mi is mindenkinek!

Sajnos semmire nincs időm, elég zűrzavar is van, érdekes kis karácsonyunk lesz, az biztos! :D

Mindenkinek szép ünnepet!!!

Csilla
Nektek továbbra is drukkolok!!!!!

Puszi mindenkinek!

szisszka

Jóóóó reggelt ! :D

Érdekes ébredésem volt KArcsika szemhéja véres volt... :shock: :shock: Tök kiakadtam, de áttöröltem megint kamillateával és eltűnt!! Most gyönyörűszép a szemhéja és már alig látszik, hogy volt valami baja...de azt a szívrohamot, amit reggel kaptam...!!! Meg elég taknyos volt reggel, de addig kínoztam, amíg ez is megszűnt. Most gyönyörű egészséges kisfiú hintázik mellettem és nagyokat mosolyog ;) :D Szóval szép az élet.
Apa vett egy gyönyörű fát, minnyá feldíszítem, nem várok holnapig :)
Tesóka, mehettek szánkózni! :D

Én meg reggelizek gyorsan, mert éhenhalok...

Még én is jövök, de aki már nem, annak Nagyon Boldog Békés Karácsonyt!!!!! Sok-sok szeretettel és ajándékkal és csodákkal!!!!!

Kép
Kép
encu

Kép
És még sok-sok ajándékot is! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Nem éles Karcsika körme??? Lehet ahogy dörzsölte megkarmolhatta, nem? Anna volt tegnap?

Ebéd után megyünk szánkázni :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kari alkalmából megleptem magam egy fogyókúrás vonalzóval :D jól néz ki, mi :shock: ha fogynék 36 kilót még akkor is bazi dagadt lennék :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
KÍVÁNUNK!!!

Niki!
Ó hát igazán bocsi, de már elfelejtettem! :oops:

Móni!
Szerintem meg tuti csini leszel! :wink:

Encu!
Akkor most minden HAPPY! :lol:

Csilla!
Sok erőt kívánok nektek a továbbiakban is és millió puszi a drága pasiknak!

Szisz!
Kitartás! A jövő kari már könnyebb lesz! :wink:

Zsuzsa!
Már bizti készülődsz, de azért vigyázz magadra!

Mindannyiótoknak millió puszi!!!!!!!!!

Kép
gabriel79

Tesóka! Csak meg ne fázzatok!!

Mesélj, milyen volt a szánkózás? :D

NE viccelkj már!!! 36 kilót ha lefogysz, simán manökken leszel!!! ;)
Én is alig váááááárom,hogy fogyizhassak ;) :lol: :lol: 8)

Gabó, ez gyönyörű gyors be- és elköszönés volt!!! NEktek is a legjobbakat! Szép ünnepet!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Csilla megy a drukk .

Momi ha nem vagyok pofátlan hány kilo vagy most és milyen magas nekem az a 36 kg nagyon soknak tünik .
anha

Ma Apa fözte a kaját ami isteni lett be lehetne vezetni

én meg csináltam bejglit ami természetesen szétment remélem azért finom
holnap sültkrumpli lesz meg rizs borsoval majonézes kukoricsa meg békonszalonába gonyölt sajtal töltve pulykamel leöntve egy kis vörösborral de csak pár csepp . meg öcsi meg pezsi :lol:
anha

Sziasztok!

Tesóka!

Nem voltunk szánkózni, hát kihagytuk. Hidegnek tűnt odakint :roll: 8)

Zsuzsa!

Dehogy vagy pofátlan :wink: Csak azért tűnik soknak a 38 mert még nem taliztunk! Most 116 kiló vagyok 170 cm. :roll: Úgyhogy a 38 még nem a cél, csak már egyszer elértem ezt a 80 kilós súlyt és onnan híztam vissza ennyire.

Niki!

Köszi a ruhainfót, majd tavasszal körbenézünk a brendonban, hátha lesz a Ricsire való öltönyke. Fehér habosbabosba mégsem mehet :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Bocs, 36 :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Jöttem én is mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni, még mindig van pár dolog amivel nem végeztem, de most már lassan utolérem magam.
Ráadásul ma megint picit véres volt a tejcsim. :cry: De most csak pár csepp volt. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy kevés a tejem, és mivel próbálom fejni, megerőltetem. :?

Na megyek, mert még van dolgom, Nonóka pedig már alszik!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt, és Sok-sok ajándékot!!!!!!!! :D :D
Ja és mindenki csináljon sok-sok képet!!!!! :wink: :D
Puszi!

Kép
niki+baba

Gyors bekukkantás!

Még mindig Boldog Karit!!!

Nekünk már van ajándék ;)

És még milyen!!!
Kép NA???? :D

Kép
Kép
encu

Lááátom, sehol senki... :)

Hát akkor lassan jó éjt ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Aztaaaaaaaaaaa mekkora mosoly :D :D :D :D :D
Gyönyörű ajándék, nagyon édi pasi :D :D

Niki!

Jajj, szegényke, reméltem hogy több ilyen nem lesz :? Tud szívni a fejő, az tény. Jó drasztikus ha nem vigyáz az ember. Azért ha viszitek Nonót tanácsadásra, kérdezd meg a védőnődet,biztos ami biztos. Bár szerintem sem lehet nagy gond, hisz csak fejéskor van ez, nem?!

Nahát én is utolértem magam, azaz már nem érdekel a rend. Ma még felporszívózok, felmosok és ennyi. Innentől élvezem a karit. Ja még csomagolnom kell két ajándékot :D

Tesóka, nálunk mostanra állt össze a karimenü: halászlé, húsleves, rizibizi, grill pipi, majonézes kuki azthiszem a ma esti menü :wink: Holnap meg lesz majonézes krumpli az tuti, a többi még talány. :lol:

Na megyek, sír a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
anha

Sziasztok!!

Tesóka, jól hangzik a menüd ;) De nem irigyellek, hogy el is kell készítened ;)

ÁÁááá, nekem is pörögnöm kellene....

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Háááááát, tudod egy deka energiát nem fektetek a menübe :D
Grillpipiket hoz apa az auchanból, a többit meg anyós csinálja :mrgreen:

Mindjárt indulunk pestre de még van egy csomó dolgom, nem tudom hogy leszek kész 3-ig :shock: Szerencsétlen Ricsivel nem foglalkoztam ma még egy percet sem :( Egymagában játszott míg takarítottam, persze néha próbálkozott szegény de látta hogy ez ma nem jön össze :roll: mi lenne ha még főzni is kéne :shock: :shock: hát ja, nem vagyok egy házitündér 8)

Megyek is, ma már nem hiszem hogy tudok jönni, majd holnap!

Millió puszi :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jóóóó reggelt!!!!

Na, kivel mizu??? :D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Barbi!!! Ha olvasod, boldog hónapfordulót Vincének!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

Boldog hófordulót! :wink: :D

Tesóka!

Csak kérdezel de nem mesélsz???? :lol: :lol: :lol:

Ricsi most dőlt ki, de nem nagyon van időm többet írni most, majd holnap jövök és rakok képeket is :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mégegyszer nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
Nálunk jól telik eddig az ünnep, a fiúk szépen gyarapodnak, mára mind a kettő 100 g-mal több, mint amikor megszületett. Bálint 890 g, Dávid 1465 g. Bálintnak a pocakja szépen rendeződik, ma már 3 g teát kapott és csak orszondája van. Dávid 20-25 g tejet kap alkalmanként, semmilyen cső nincs neki, csak az infúzió megy jelenleg a buksijába. A tejcsi terén elég elszomorító a helyzet, hisz a stressz, a változatos időtartamú pihenés és a rendszertelenség miatt az egyszerre lefejt tejcsi 40-50ml-ről 20-30ml-re apadt vissza... Remélem még menthető lesz a helyzet, és nem fog teljesen elapadni mire rendeződnek a dolgaink és hazamehetünk Battára.
Holnap többet fogok tudni Bálintról is, mert megyünk meglátogatni! Reggel irány Debrecen, onnan Pest, aztán haza Battára, mert ott alszunk, majd csütörtökön ismét Debrecen... Hosszú lesz, de megéri, hisz Bálintot már egy hete nem láttuk.
rnecsi

Csilla!!! Szuper hírek, leszámítva a tejcsit.. Viszont melegen tudom ajánlani a homeopátiás szereket!!!!!! Nekem nagyon megnövelte a tejhozamot! Próbáld ki! Ártani nem fog ;)

Várjuk a híreket és küldjük az angyalkákat!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gondolom mindenki karácsonyozik!
Mi is most értünk haza pestről és nagyon kezdek fáradni, pedig még holnap hátra van a család másik része! :roll:

Csilla!
Örülök, hogy a fiúk ilyen szépen fejlődnek és kívánom, hogy minél hamarabb itthon legyetek, együtt!
Ügyesek vagytok és mégegyszer puszilunk mindannyiotokat!!!

Encu!
Mit kaptál?
Milyen éccakátok volt?

Móni!
És te mit kaptál???
Fogakkal hogy álltok?
Nekünk kijött fölül még egy. Most úgy áll a helyzet, hogy alul 3 és fölül 3, de legalább jegyet tud Flóra lyukasztani, ha kell! :lol:

Barbi!
Én is kívánok nektek boldog hófordulót!
Hogyan telt az első négyesben töltt karitok???

Niki!
Nonó örült a karinak, tetszik neki a fa?
Te mit kaptál?

Zsuzsa!
Te is írjál, hogy miket kaptál és milyen volt az ünnepetek!!!

Kép
gabriel79

Szia Gabó!!!!!

Húúú, sok mindent kaptunk ám!!! :D
Melyik érdekel? Amit Apától kaptam? ;)

Csodás éccakánk volt, ugyanis Karcsika tegnap szinte egész nap, reggel 8-tól ébren volt, talán ha 1 órát aludt... Fél 11kor bealudt és fél 5kor kelt, 10 percet szopizott, beájult, és negyed 8kor kukorékolt megint. Akkor tettem tisztába először este óta.... :shock: De nem volt nagyon kakis... :) Szóval nagyon büszke voltam rá...

Teszek fel egy képet az új játszószönyegéről :D

Kép Anyuval :)

Kép És a szőnyeg

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Csilla!

De szuper híreket hoztál, nagyon örülünk! :D :D :D

Ne izgulj a tejcsi miatt, nem egyik napról a másikra apad el! Kitartás, menni fog :wink: De ha nem akkor is ez legyen a jövő legkisebb gondja :wink:

Tesóka!

Csinik vagytok! :D :D

Gabó!

Nálunk a mai nap a lazsálásról szól :lol: Sehova nem megyünk, senki sem jön! Szerintem a karácsony nem arról kel hogy szóljon, hogy ide-oda rohangálunk :roll: Rokont látogatni máskor is lehet :roll: szerintem!

És egy kicsit rólunk:

Még mindig várjuk a fogakat, nem akarnak áttörni :twisted: pedig megint megy a nyálzás, piros popó..., na mindegy

A Ricsinek sem áll be a szája, egész nap hablatyol :D le sem lehet lőni :shock: :lol:

Már mutatja hogy mit akar, nagyon határozott egyéniség :lol: A nem a kedvence, rázza a fejét :D Rengeteget fejlődött, kérdezem tőle mit kér ennni vagy inni? Ránéz vagy mutatja hogy melyik kell, ugyanígy vagyunk egy csomó tárgyal is. Ismeri már a nevüket, kérdezem hol van, mutatja, van amelyiknek az első szótagját mondja is :D Hazajöttünk a sétából, kérdezem tőle, jó volt a séta, erre rázza a fejét hogy nem, haláli :lol: :lol: Ha hívom, akár hol van előjön és hozzámjön.
TEgnap voltunk pesten, és maga elé vette apa. A Ricsi tekergette a kormányt ezerrel és a bestia nem elleste hogy kell ablakot mosni meg törölni :shock: Bekapcsolta az ablaktörlést és időnként rányomott a spriccelésre is. Olyan csili-vili lett a szélvédő :lol: :lol:
A járássegítővel száguldozik a lakásban, rossz nézni, félelmetes :shock: Egyre többször próbál egyedül lépni.
Pár napja elkezdtük a darabosabb kajákat. Elég jól örli az ínyével, eddig kétszer volt csak gond, akkor ki is hányta a kajcsit mert egyben próbálta lenyelni a krumplit. De már egyáltalán nem zavarja a kisebb darabka :D És akkora huzata lett, rengeteget eszik :shock: simán bevág egy junior menüt vagy két kis üveges kajcsit :lol: Issza a csapvizet forralás nélkül, semmi baja sincs tőle! Ma ivott teát is :D persze az enyémből ami koffeines , a baba tea nem kell neki :lol:
jajj és ma elkezdte csikorgatni a fogait. Szörnyű :evil: :evil:

Olyan édi volt párom!!!!!!!!
24-én este én osztottam ki a fa alól az ajándékokat, csak nekem nem volt semmi odatéve :shock: mondjuk számítottam rá :roll: Erre apa mondja, hogy még valaki nem nézte meg az ajándékát :shock: :shock: Keressem meg! A fára rakta! :shock: Keresem de nem találom, beszált a dédi is a keresésbe, de nem találtuk. Édesem meg ott röhögött az ágyon, hogy keressük mert külömben csak akkor kapom meg ha lebontom a fát. Na ekkor beszélt anyós is. Hárman köröztünk a fa körül de nem találtunk semmit :shock: :shock: Aztán egy kis unszolásra kaptunk segítséget és megtaláltam! Egy harang alakú dísz volt felakasztva a fára, benne egy gyűrűvel :D :D A gyűrű sajna kicsit kicsi de hát úgyis fogyózok és jó lesz :D

Na megyek eszek egy kis somlóit, nemsoká fogyókúra, addig el kell tüntetni minden ilyet itthonról :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja és még kaptam varrógépet is! :D :D Tudjátok ki fog megtanítani varrni???????? párom! :D :D tudja használni :shock: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!!!

Majd mutimeg a gyűrűt!!! És gratula ;)
A Ricsi meg nagyonnagyonnagyon ügyi kisherceg!!! Nagyfiú! :D Már nagyon eljátszanék veletek ;) Karcsika is napról napra okosabb kisfiú :) Jó lenne már valamikor az a tali :D

Én sem nagyon foglalkozom most az alakkérdéssel, simán betúrok 6-8 Raffaello után még egy doboz piskótatallért!! :D

Szóval mi az a sütifaló? Mert nem válaszoltál... :D

MAjd ha ismered a varrógép csínját-bínját, gyere, taníts meg engem...mert nekem is van, de nem szeretnék kísérletezni rajta ;)

Ki merre ünnepel??? :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Szia Tesóka!

:D :D

Sütifaló egy játék. Egyszer már raktam fel róla ide képet :wink: Egy színes bödön amibe formákat kell bedobálni és énekel meg mondja hogy mit tettél bele. Jó kis játék, de nem annyira nyerő a Ricsinek mint a kutyus vagy a könyv, amit most kapott :lol:

Látom te is élvezkedsz, mindenféle finomság jöhet :lol: már rosszul vagyok az édestől :shock: egy kis savanyú, mondjuk citromos torta jól jönne :lol:

Na ez a varrógép egy ördögi masinának tűnik :shock: amíg csak vágyakoztam rá, úgy voltam, egyszerű ezt kezelni. Na hát most csak a használati útmutatójáig jutottam, hűűűűűűűű :shock: :shock:

Jaja, tali, az már jó volna!!!!! Lesz majd nagy tali is nemsokára, ugye arról volt szó?????

Mihez is gratulálsz????? :roll: :roll:

Gabó!

Gratula a sok fogacskához!!! :lol: :lol: :lol: 6 az szép szám :lol: :lol:

Majd elfelejtettem, ma egyedül állt fel a Ricsi! :D :D
És puncstortát evett :oops: :oops: hogy zabálta :shock: :lol:

Tesóka!

Te mit kaptál???????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, a gyűrűhöz gratuláltam...esküvő is lesz nem? :shock: :roll: Tudom, hogy már tervezitek egy ideje, de azért gondoltam gratulálok...ha nem baj ;)

Nos, kaptam páromtól egy Esteé Lauder krémszettet, egy E.L. szempillaspirált, egy lábmasszírozógépet, ami pezsgőfördetést is tud ;) És egy gyönyörű fotóalbumot.

Anyuéktól szintén szempillspirált, egy pulcsit, fürdősót és kaptunk egy étkészletet és inox edénykészletet. NAgyon szépek. Anyóséktól meg Avonos fürdőszettet... :D Szóval nagyon kitett magáért az angyalka ;) És akkor még lehet, hogy ki is hagytam egy-két dolgot ;)

Karcsika rengeteg ajándékot kapott...játékokat, alvósrongyot, ruhát... mind-mind szép cuccokat ;)

Én meg TeszVesz-buzi lettem...már rendeltem 3 dolgot is.... :oops: :lol: :lol: :lol:

Citromos torta??? :D:D:D:D Nyammmi!!! Nekünk is puncstorta van ;)
Jöhetne a Ricsi enni ;) EGyedül állt fel?? Ejha!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ismét battai levegőt szívok, bár csak holnap reggel 6-ig! :lol:

Voltunk ma Debrecenben reggel, ahol megkaptam a szívemnek legkedvesebb ajándékot! Kivették Dávidot az inkubátorból egy rövid időre, és végre a kezembe foghattam legalább az egyik fiunkat! Ma már nem adtak neki infúziót, csak az anyatejet kapja. Kép
Kép

Pesten is minden rendben van, Bálint szépen fejlődik! Az orrszondát már többször kivették, de mindíg visszateszik, mert még elfárad a lélegzésben. Alkalmanként 3-4 g teát kap, és mellette az infúzió is folyik neki.
Kép
Kép
rnecsi

JA, és igen! Szó volt a taliról ;) Alig vááárom!!!!!

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?