Sziasztok!
Csilla!
De szuper híreket hoztál, nagyon örülünk!
Ne izgulj a tejcsi miatt, nem egyik napról a másikra apad el! Kitartás, menni fog
De ha nem akkor is ez legyen a jövő legkisebb gondja
Tesóka!
Csinik vagytok!
Gabó!
Nálunk a mai nap a lazsálásról szól
Sehova nem megyünk, senki sem jön!
Szerintem a karácsony nem arról kel hogy szóljon, hogy ide-oda rohangálunk Rokont látogatni máskor is lehet szerintem!
És egy kicsit rólunk:
Még mindig várjuk a fogakat, nem akarnak áttörni
pedig megint megy a nyálzás, piros popó..., na mindegy
A Ricsinek sem áll be a szája, egész nap hablatyol
le sem lehet lőni
Már mutatja hogy mit akar, nagyon határozott egyéniség
A nem a kedvence, rázza a fejét
Rengeteget fejlődött, kérdezem tőle mit kér ennni vagy inni? Ránéz vagy mutatja hogy melyik kell, ugyanígy vagyunk egy csomó tárgyal is. Ismeri már a nevüket, kérdezem hol van, mutatja, van amelyiknek az első szótagját mondja is
Hazajöttünk a sétából, kérdezem tőle, jó volt a séta, erre rázza a fejét hogy nem, haláli
Ha hívom, akár hol van előjön és hozzámjön.
TEgnap voltunk pesten, és maga elé vette apa. A Ricsi tekergette a kormányt ezerrel és a bestia nem elleste hogy kell ablakot mosni meg törölni
Bekapcsolta az ablaktörlést és időnként rányomott a spriccelésre is. Olyan csili-vili lett a szélvédő
A járássegítővel száguldozik a lakásban, rossz nézni, félelmetes
Egyre többször próbál egyedül lépni.
Pár napja elkezdtük a darabosabb kajákat. Elég jól örli az ínyével, eddig kétszer volt csak gond, akkor ki is hányta a kajcsit mert egyben próbálta lenyelni a krumplit. De már egyáltalán nem zavarja a kisebb darabka
És akkora huzata lett, rengeteget eszik
simán bevág egy junior menüt vagy két kis üveges kajcsit
Issza a csapvizet forralás nélkül, semmi baja sincs tőle! Ma ivott teát is
persze az enyémből ami koffeines , a baba tea nem kell neki
jajj és ma elkezdte csikorgatni a fogait. Szörnyű
Olyan édi volt párom!!!!!!!!
24-én este én osztottam ki a fa alól az ajándékokat, csak nekem nem volt semmi odatéve
mondjuk számítottam rá
Erre apa mondja, hogy még valaki nem nézte meg az ajándékát
Keressem meg! A fára rakta!
Keresem de nem találom, beszált a dédi is a keresésbe, de nem találtuk. Édesem meg ott röhögött az ágyon, hogy keressük mert külömben csak akkor kapom meg ha lebontom a fát. Na ekkor beszélt anyós is. Hárman köröztünk a fa körül de nem találtunk semmit
Aztán egy kis unszolásra kaptunk segítséget és megtaláltam! Egy harang alakú dísz volt felakasztva a fára, benne egy gyűrűvel
A gyűrű sajna kicsit kicsi de hát úgyis fogyózok és jó lesz
Na megyek eszek egy kis somlóit, nemsoká fogyókúra, addig el kell tüntetni minden ilyet itthonról