Fanni
Nemét még nem mondták, mert nem látszott. De körülöttem mindenki szerint fiú, mert másképp vagyok rosszul, és másak a tüneteim, mint a kislányommal. Én a szívem mélyén fiút érzek, de ez csak egy anyai megérzés, nem több. Amúgy meg teljesen mindegy nekünk, bár a nevekkel, nagy küzdelmünk lesz, mivel már nem csak Anya-Apa kedvencei közül kell választanunk, hanem a kislányunké közül is. ezek pedig szögegyenest más nevek...
Nekem tetszik: Kamilla, Milla, Csenge, Csilla, Emese. Fiú: Csaba, Szabolcs, Levente, Samu
Férjecském: Eliza, Eszter, Erika. Fiú: Csaba
Kislányom: Linett. Fiú: András
Na, szép a felhozatal, ugye?
Ti milyen neveken gondolkodtok?
Donika
A szoptatásról nem lehet elég korán elkezdeni tájékozódni. Nyugodtan olvasgass már most is. A várandós kiskönyvben is hasznos tanácsok olvashatók a szoptatás aranyszabályairól. (Szoptatás c. könyv megvételét Neked is javaslom!) Nálunk is, sok kínlódás után ugyan, de sikerült megvalsítani, hogy 6 hónapig kizárólag anyatejet kapjon. És azt is, hogy saját magát válassza el. Ez 11 hónaposan igényelte. Nagyon sok szépet, és jót köszönhetünk a szopinak, és nagyon vágyom arra, hogy ismét átélhessem ugyanezt!
Csiperke
Örülök, hogy otthon vagy! A csaszi azért nem egyértelmű, mert alacsony vagy. Nekem van 147 cm-es ismerősöm, aki 2 gyereket szült természetes módon (3,5 kilósakat). Szerintem, érdemes megvárni a vajúdást, a tágulást, és ha nem megy, akkor még mindig lehet császár. Az orvosok mostanában a sok per miatt akkor is hajlamosak csaszit javasolni, amikor nem egyértelműen muszáj, mert ez a biztos. De nagyon sok esetben tényleg kibújik az a baba, ahol kell neki. A csaszit, meg akkor is meg tudják oldani, ha már tutira szükséges. És azért, azt se felejtsük el, hogy a császár egy nagy hasi műtét. Ha nem muszáj, nem szabadna javasolni. Persze életeket menthet. De én akkor is azt mondom, csak ha muszáj. Szerintem. Elfogadom, ha más vélemény is van, de én eszerint gondolkodom.
Véda