Új privát üzeneted érkezett!

Azért mert Amikor nyuéknál volt a kari mindig örjöngés volt anyázs stb aztán meg mikor elkerültem . akkor meg a sogornümék olyan ajikat vettek hogy csak ámultam . pl Én vettem neki pulcsit ö meg apának ajiba egy laptopot , éerted szoval most is e megy már csak a gyerekeke kapnak . de ott én veszek egy valamit mondjuk 10 ért o meg vesz 40 venért montamár neki hogy én ezt nem tudom követni akkor is ezt csinálják és persze a csávonak meg nem tedszik a mi ajándékunk és akkor szájhuzás van és ez engem idegesi télapokor is azt monta a gayára amit vettem a gyerekeknek hát jo o lesz a tanyára . hát nem a tanyára vettem 3000 ért és csak azért mert nem nike meg adidas meg ilyenek voltak a princ oliveres badik jok voltak mert az márka éerted és ez engem fusztrál már elölre látom én majd bontogatom a lányoknak a z ajikat és ég a pofám a milyeink miatt . hogy milyen szarok

Anya már nem él de most és bocsi a kifejezésert de apánál nincs ilyen gond ott is csak a gyerekek kapnak de masz 2-3 ért és nincs gond és az apa barátnöe nagyon ari és imádja a lányaimat és tök jo a hangulat . szoval enyi ha ez nem lenne tök jo lenne a karid de beszéltüka párommal hogy teljesen megszüntettem az egész ajándékozást se kari névnap meg szülcsinap töllük én se veszek az ö gyerekeinek és ö se vegyen az enyimeknek semit se . és akkor én nem idegesitem magamat :evil:
anha

Na most jol kipanaszkotam magam már megin :oops:
anha

Jó reggelt!

Hát, a torkom meg a fejem már nem fáj annyira, de borzasztóan taknyos vagyok..és a kicsi is szörtyög, szegénykém... Reggel csöpögtettem az orrába orrcseppet, hát, együtt sírtam vele, annyira utálta... de aztán jobb lett és már nem szipog..
Viszont egyre többet mosolyog!!! :D:D:D:D Rámnéz, kicsit mélázik, és hatalmasat vigyorog ;) :D Ennivaló!!!

Zsuzsa! Majd ha ő is panaszkodik, hogy miért nem kapnak drága ajcsikat, akkor szüntesd be az ajándékozást...addig meg ne foglalkozz vele!! És nyugodtan panaszkodj ;) Megértelek, hogy ez a dolog kiborít, de lépj ezen túl :D

Hahó!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu, jobbulást nektek! Én adok cebion cseppeket Vincének, c-vitamin, és tök ari volt, ízlelgette, mert ugye savanyú, de nem köpte ki :D

Gabó, hú tényleg jó az a sátor, biztos örülni fog neki Flóra :)

Már csak ma dolgozik a férjem, úgyhogy holnaptól itthon lesz velünk 2 hétig, meg Szilárd sem ment ma már oviba. Jó is, hogy itthon lesz a párom, mert képzeljétek karácsony tiszteletére még kong a hűtőnk, nincs itthon még semmi kaja :oops: Egyedül a pulyka, az már megvan.

Mennem kell, rendelek pizzát ebédre :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Mi az a cebion? :oops: :roll: C-vitamint én tejcsin keresztül adtam a kicsinek, mert tegnap összesen 10000mg-ot vettem be... :D

De jó lesz neked!! Ennyi idő a pároddal! ;)

Pizza ebédre? Tudsz élni ;) :D:D:D:D
Jó étvágyat!

Édes lehetett Vince, ahogy nyammogott a vitaminon ;) Nincs valami képed? :oops: :lol: :lol: :lol: Ha már élőben nem láthatom...

Kép
Kép
encu

Encu, a cebion recept nélkül kapható c-vitamin gyerekeknek.
Hát az az igazság, hogy 2 gyerek mellett, nem igazán volt időm főzni :wink: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, köszi az infót ;)
Egyébként tök érthető, hogy nincs időd főzni...nekem egy gyerek mellett sincs...a Kari-i menüt is részletekben hozom össze szerintem ;)

Honnan lesz a pizza? :D

Kép
Kép
encu

Encu, már meg is ettük Szilárddal, Ebattából rendeltem 4 sajtosat :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, jó a huzatotok ;) Nekem nincs túl sok étvágyam.... :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Nekem most nem sok kedvem van megint menni Peste, asszem ma elég lusti vagyok. :(

Barbi!
Irigyellek, hogy a párod otthon lesz veletek két hétig. :D
Nálunk ez most nem megoldható.

Zsuzsa!
Szerintem a karácsony nem arról szól, hogy ki mennyiért vásárol.
De ha meg ők ilyenek, akkor meg kérdezd meg, a sógornődéket, hogy mi az amit szeretne a gyerek, és akkor már olyat tudsz venni aminek örülne. Vagy meglehet oldani azt is, hogy odaadod azt a pénzt a sógornődéknek amit a gyerekre szánsz, megveszik az ajándékot, odaadják neked, és te adod oda karácsonykor! :roll:

Kép
niki+baba

Gabó!
Tényleg nagyon klassz a sátor! 8)
De ha Flóra nem bújik bele, akkor tényleg neked kell! Szavadon fogunk! :wink:

Kép
niki+baba

Niki, én bezzeg mennék még akár ma...nagyon rámjött a hajazhatnék ;) Viszont csak jövő péntek délutánra kaptam időpontot... :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek!

Csilláékról tud valaki valamit??

Bocsi lányok, sietősre fogom, majd este kibontakozok ha elaludt a Ricsi.
Dobok pár képet most, ahogy igértem.

Kép Kép

Ő lett a feljárónk. Idén nem a teraszt világítottuk ki. A Ricsinek nagyon bejött :D

Kép Kép
Így kell megkaparintani a télapóscsokit :lol:

Kép Így száguldozok fel s alá

Kép Ezt a kupit 10 perc alatt csinálta :shock: :lol:

Úh, bocsi a sok képért 8)
Remélem sikerül elküldenem és ha még alszik a töki írok is egy kicsit... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Zsuzsa!

Panaszkodj csak! Meghallgatunk :wink:
Igazad van, dühítő mikor ez van. De hát a rokonait nem válogathatja meg az ember :twisted:
Tudod mit, a helyedben elmennék egy kínaiba, ott 2-3 ezerért lehet kapni gagyi nike, adidas,... cuccokat. Megszólalásig hasonlítanak az eredetire, ha jót választasz persze és add azt. A legjobb beszerző hely pesten a józsefvárosi piac. :lol:
Lehet rá sem jönne az átverésre :D

Niki!

Végül is elmentetek megszépülni?

Na felkelt a Ricsi, mennem kell..

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!! Irtó édes a Ricsi ezzel az új hajával (is!!!) :D És nagyon jól néz ki a dekoráció! :D De mintha ígértél volna képet a fáról is, nem?! :wink: :lol:
MEgint megnéztem a Ricsi képét...hát, lesz csata a Flóra kegyeiért ;) :D:D:D:D:D De majd megoldják ;)

A Csilláék Debrecenben vannak, vagy ezt tudod? Mert többet sajna én sem...de nagyon aggódok és drukkolok!!!!

Hihetetlenül meg vagyok fázva...nem is emlékszem, mikor voltam utoljára beteg ;) Most érzem, hogy élek :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Fáról?????? :shock: :shock: :shock:
Ki van zárva, Tesóka :wink: ezt elnézted :lol: :lol:
Még meg sincs a fa, ill. van de az kicsi, megkapják anyósék nekünk meg lesz nagyobb :D Vasárnap díszitjük amúgy is :wink: :D

A cebion jó. mi Gabó tanácsára szedjük és eddig sikeres :D :D remélem kihúzzuk így a telet :roll:

Eszi a labellom a Ricsi :shock: :shock: :lol:

Nem bírok írni,itt kapálózik a Ricsi a kezemben és szörnyű egy kézzel gépelni :twisted: azt sem tudom hol vannak a betűk, csak vakon megy :roll: :D :D :D

Köszi a dícséretet :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, igazad van...félreértettem, bocsi :D
A lényeg, hogy nem tudsz túl sok képet feltenni ;)

Kép
Kép
encu

Majd vasárnap kapsz,ok? :wink: :D :D

Nézed a balázst? elég lájtos :cry: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ok, várom ;)

A Balázsnak egy "jófej" szereplője volt, az a srác, akinek minden második szava "éééreted" volt ;) Pont a párom mondta, hogy vannak olyan tájegységek Magyarországon, akiknek a beszédét mi, fővároskörnyékiek alig értjük :D Nem? De jó hallgatni ;)
Én is ilyen voltam, amikor Erdélyből kijöttünk..kicsit székelyesen beszéltem ;) :D:D:D:D

A Mónika milyen? ;) Mindenki mindenkit megcsal... :shock: :? 8)

Kép
Kép
encu

Merre-merre?? :D

Kép
Kép
encu

Móni, igazán ügyes fiú Ricsi, és nagyon jól néz ki tényleg rövid hajjal is :D

Én is rakok fel egy mait, igazi nőcsábító tekintet :wink:
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Édes a Vince!!! :D Apa is mondta, hogy nagyon szép, jól kipárnázott kisbaba ;) Gondolom te sem sajnálod a tejcit ;)

Felbuzdulhatok? :D

Egy mai kép, ahogy Apa rágja a kicsi fülét, Karcsika meg tépi Apa szakállát, magyarán: verekszenek ;) :D:D:D:D:D
És élvezik!!! ;)
Kép Na, erről beszéltem ;)

Barbi, engem elcsábított a fiad ;)

Kép
Kép
encu

Móni!
Ricsike aztán tud pakolni! :wink:
Hát igen előbb-utóbb nálunk is ez lesz. :D
Amúgy nagyon édes Ricsike!

Barbi!
Nagyon jól sikerült ez a kép! Olyan nehéz elkapni ezeket az igazi fotókat! Már most tudja Vince, hogy vegyen le a lábunkról minket! :lol:

Encu!
A kép magáért beszél! :D
Igazi pasik! Tündéri Kiskarcsi!

És akkor most én kérdeznék!
Képzeljétek mielőtt mentünk Pestre, fejtem le tejet de ki kellett öntenem, ugyanis véres volt a tejem. :shock:
Mitől lehetett vajon???????
Apa azt mondja, lehet elpattant egy hajszálér, mert ugyebár nem szabadna véresnek lenni. Miután kiöntöttem a tejet, megpróbáltam megint fejni, és akkor már nem volt semmi gond!
De, ha megint lesz ilyen akkor gondolom csak kellenne szólnom a védőnőnek nem???

Én is teszek fel képet! :D
Nem vágattam sokat Nonó hajából, csak annyit, hogy ne érjen a szemébe!

Ilyen volt Nonó!
Kép

És ilyen lett! :D
Kép

Kép
niki+baba

Niki! Majd írd meg, hogy mitől volt véres...mert azt tudom, hogy ha sebes a mellbimbó, akkor lehet véres a tejcsi, de nálad ez nem áll fenn, vagy igen?...

Nonó haja szupi lett, igazi kis sármőőőőr!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Nem nem sebes. Meg néztem utána, de semmi seb sincs rajta.
Csak akkor hívom fel a védőnőt, ha mégegyszer előfordul, mert nem tom ilyenkor mi van. :?
De utána már szopizott belőle Nonó és nem volt gond, nem vérzett.

Köszi!
Most már jobban látszik a szöszi haja. :D

Én asszem elmegyek aludni, mert elég álmos lettem, és apa már az ágyban van.
Jó éjszakát!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!
Tegnap írtam egy csomót és most látom, hogy se híre, se hamva! :twisted:
Viszont halvány gőzöm sincs miket hordtam össze :shock:
Az tuti, hogy minden pasi (kicsi!) gyönyörű és imádni- és zabálni való!!!

Nagyon nyugis éccakánk vót, végre egy jót aludtam!

Megyek, mert ma még el kell intéznem egy csomó mindent!

Kép
gabriel79

Gabó! Nagyon pörögsz mostanában ;)

Nekünk is egész jó éjszakánk volt, lassan fel sem tűnik, hogy fel kell kelnem és reggel gondolom végig, hogy keltem-e és ha igen, mikor ;)

Barbi! Jobban vagytok? Vannak még ilyen macsós megnyilvánulások? :D Mert ide velük!!! ;)

Merre vagytok? Készültök Karira?

Jaj, juteszembe!! Akartam egy kicsit dekorálni itthon, kimegyek a garázsba, ahol a sok karácsonyi dísznek lennie kellene...erre egy sincs....remélem a párom nem dobatta ki garázstakarításkor, mert lekarmolom magam... :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hű lányok, nagyon szépek a fiúk :D :D :D :D :D
Szerintem hasonlítanak egymásra, a két kicsi :roll: :lol:

Niki!

:shock: nem ilyedtél meg? Én ilyenkor már azt is beképzelem hogy meg fogok halni :oops: Sikerült már kiderítened hogy mi lehetett a baj?

Nagyon csini lett Nonó, igazi fiúcska lett :D

Tesóka!

Eltűntél, csak nem kidobálta Karcsi a kellékeket??? :lol: :lol: :lol:

Gabó!

Szupi hogy tudsz aludni, most aztán főleg van mit kipihenni :twisted: Gondolom meg sem állsz egész nap...

Barátnődékkel mi van, hogy vannak? Sikerült már túllenie a palin, kislánynak hiányzik az apukája? Hogy boldogulnak? Vagy összejöttek újra? :roll:

Képzeljétek el az előbb meg akarta velem etetni a sütifalóból a sütiket a Ricsi. Elkezdte tömködni a számba és mikor rájött hogy ez nem megy, megfogta az egész bödönt és jól fejbevágott vele :twisted: :lol: :lol:

Azt hiszem nem fog a kedvenceim közé tartozni a karácsonyi készülődés, tök strapás :shock: :evil:

Megyek is, Ricsi szívbajt kapott hogy betettem a ketrecbe :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Az állandó pörgésre értettem a :twisted: már kéne egy kicsit pihenned nappal is nem csak éjjel :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!

A helyzet a következő:

Bálint Pesten van továbbra is az újszülött intenzíven. Szépen fejlődik, ma már 830 g, 2 g teát adnak neki alkalmanként és csak egy vékony cső van az orrába, ami segít neki a légzésben, ha szüksége van rá. Az eredményei szépen alakulnak.

Dávidot holnap reggel 8 órakkor fogják műteni. Reménykedünk a legjobbakban, hisz a mellette lévő inkubátorokban lévő gyerekek mind vagy erre a műtétre várnak, vagy túlvannak rajta. Van közöttük olyan is, aki lélegeztető gépen van és mégis megműtik! Dávid nagyon jól van, ma is míg ott voltunk leskelődött, rugdosott, járt a keze-lába állandóan. Nagyon aranyos volt, mert mellette fejtem, ő nézett nagy szemekkel és cuppogott hozzá! Zabálnivaló volt! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok! :D

Tesóka, de, kidobálta... :shock: :shock: :twisted: :lol: :lol: :lol: Mehettem a Tescoba vészvásárlásra... :D Majdcsak összehozok egy szép fát ;)

Vince és Kiskarcsi hasonlítanak egymásra? Vagy kikre gondoltál? :)

Mi az a sütifaló? :D MEkkora? Csak hogy el tudjam képzelni, hogy milyen lehetett a fejbevágás ;) :D (bocsi... :D:D:D:D )

Csilla!!! Nagyszerű, hogy Bálint ilyen jól nő és az is szuper, hogy Dávid meg élénkül!!! Jaj, bárcsak láthatnám őket egy kicsit... :D!!!!!!

Mivel műtik Dávidot???? :shock: NAgyon megy a drukk meg az energia meg az anyahajónyi kaki-kívánság!!!!!!

Kép
Kép
encu

Szia

Csilla szoritunk nagyon amint tudsz irj vagy hivj hogy mi van nagyon várom minden oké lesz ügyes Dávid . menek az energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
anha

uram isten hol vannak a vonalzoim mi a fene ez ki rakta ide :evil: :evil: :evil:
anha

Sziasztok!
Köszönöm, hogy aggódtok lányok, de éppen egy jó kis masszázsról értem haza! :lol:
Hát igazából, Flóra nagyon fel pörget (persze jó értelemben), hiszen nagyon sokat fejlődött hirtelen, mert mindent amire rámutat több százszor kell elismételni, állandóan mesekönyvet lapozgatunk, segít teregetni, vasalni és főzni és persze mindig a popsimban van!
Ma még be kellett szerezni pár ajándékot, ezért is jól elment a nap!

Móni!
Ancsa megtalálta a helyét, jól van jobban megvannak a volt pasijával sőt lehet, hogy nincs vége a dolognak-jól érzed, de már nem olyan lenne!
Szóval nagyon talpra esett a barinőm és büszke vagyok rá, azért bízom benne, hogy visszatalálnak egymáshoz!
A sztori hosszú, de remélem személyesen is elmesélhetem valamikor!

Csilla!
Örülök, hogy a pici tökéletesen fejlődik (kicsi a bors,de erős!!!)
És nagyon sok energiát és angyalkát küldünk Dávidnak és nektek!
Írj amint tudsz, izgulunk nagyon!

Képzeljétek az alexandra könyvesboltban rámszóltak, hogy ne tologassam a babakocsit, hát úgy el kezdtem a nővel kiabálni, hogy elfutott előlem! :twisted:
Elképesztő, hogy mindig ott vásárolunk, a Flóra ráadásul pont aludt és sáros sem volt a babakocsi!
Na most kimérgelődtem magam, de tényleg bunkón szólt!

Kép
gabriel79

Gabó, de várom, hogy Karcsika is mászkáljo már meg kommunikáljon ;) :D

Mit mondtál annak a nőnek, aki beszólt? :shock: :lol: :lol: Anyatigris!!!! :D:D:D:D:D

Többiek??

Kép
Kép
encu

MErre vagytok????

Kép
Kép
encu

Ejha... :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szia Tesóka!

De korán keltél :D Mi is :twisted:

Fáj a bal fejem. :evil: Ill. a bal oldala, a bal szemem, a homlokom bal fele meg a bal pofám. Már begyógyszereztem magam, remélem elmúlik. :(

Már annyira elegem van ebből a kariból. Ma is takarítanom kell, meg még holnapra is marad, aztán lehet jópofizni. Most nem várom hanem túl lennék már rajta. Akkor meg lehet majd összeszedni a karácsonyi romokat. Akkor is takarítani. :twisted: Hű. Lehet ballábbal keltem :shock: :roll:

Kaptál díszeket tegnap? Hogy dobhatta ki Karcsi? Eszébe sem jutott hogy az való valamire? :shock: :lol: :lol: Tök jó fej, szét röhögtem magam tegnap este ezen a kidobáson 8) :lol: :lol: :lol:

Éjszakátok milyen volt? Nekünk sz@r :cry:

Na megyek, a rabszolgahajcsár üvölt :shock: :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Most egy kis nyugi van nálunk, mert apa meg Szilárd elmentek vásárolni...Ugyanis Szilárd egymaga olyan ricsajt csap, elképesztő, egész nap futkos, meg énekel, kiabál...Túlteng energiával, és ebéd után sem hajlandó lefeküdni...Szegény Vince meg így próbál aludni.

Most éjjel nagyon jót aludtunk, Vince 8-tól hajnali 3ig aludt, végre egy kicsit mi is többet aludtunk egyhuzamban.
Egyébként Vince is egyre többet gagyarászik, zabálnivaló. :D
Kiskarcsi meg Vince azért hasonlítanak, mert pufók a pofijuk, és fejük teteje kopasz... :wink:

Csilla, tiszta szívemből szurkolok nektek!!!

Gabó, nemsokára cserfes kiscsajod lesz :wink: Olyan jó ez a korszak, szerintem :D

Encu, ne siettesd az időt, megy az magától...olyan gyorsan megnőnek ezek a babák. És aranyos babából milyen huligán rossz fiúk lesznek :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Kivánok nektek,erőt,egészséget,egy örömökben gazdagabb Új esztendőt és Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!!!

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Móni, kitartás! Én a takarítást abszolút nem túlozom el, mert beleőrülnék én is. A lényeg nekem , hogy együtt lesz a család, és a gyerkőcök nagyon be lesznek zsongva :D

Ja, és képzeljétek lefoglaltam a jövő évi nyaralásunkat. Most fogunk harmadszor Alsópáhokra menni, szuper hely gyerekkel. :D

Kép

Kép
sbarbi

Csilla!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vajon már végeztek a műtéttel? jajj de izgulok, szegényke

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát jóreggelt! :D

Tesóka, én is jót röhögtem.. :D Pedig olyan szép díszek voltak...most meg valami gagyi fröccsentett Tescos szir-szart sikerült csak venni, de hát éhes embernek a szar is finom...vagy mi... :shock: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Te meg javulgass fejileg, nem lehet egyszerű úgy robotolni...
Én még eléggé el vagyok dugulva, de szerencsére a közérzetem jó.
A kicsi 11-3ig aludt, de 2x tisztába tettem meg orrot szívtam meg evett vagy 3x...szóval megdolgoztatott rendesen ;)
És kicsit el vagyok kámpicsirodva, mert olyan a bal szemhéja, mintha be lenne gyulladva kicsit...Most várom az Annát, mert beszéltem vele és hoz valami szemcsepp-receptet...meg ránéz a kicsire, hogy tényleg az-e, amire tippelt. De én meg persze aggódok ezerrel...

Nekem is millióegy dolgom van, 3 tonna ruhát el kell pakolnom, meg a tegnapi ajcsicsomagolás romjait...meg ... meg...meg...ÁÁÁÁáááá!!!!!!!! De nem érdekel, ha valahol nem lesz 100%os a rend és tisztaság, nem fogom a saját kedvem elrontani és kész! :D

Miért volt szar az éccaka???

Barbi! De jó, hogy egyhuzamban ennyit alszik Vince....hogy csinálod? Vagy mióta ilyen ügyes fiú? Taníííííts!!! :D
Akkor most van egy kis nyugid, hogy a nagyfiúk elmentek, mi? ;)
Nekünk is kell menni venni a Karii menühöz alapanyagokat meg alapkajákat, ha 3 napig nem lesz nyitva semmi... :D

Timci!!!!!!!!! Neked is a legjobbakat az egész újévre és még sokkal-sokkal tovább!!!!!! És írhatnál többet is, hogy mizujs... :D

MEgyek és forróvízfürdök egyet ;) :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Barbi, mesélj kicsit Alsópáhokról...érdekelne ;)

Igen-igen!!! Csilláéknak mennek az angyalos energiabombák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Encu, az éjszakai alvás még egyedinek mondható, és kell hozzá mindenképpen, hogy apázhasson Vince este :wink: Mert amikor nem apázhatott, mindkét éjjel írtó rosszul aludtunk, szinte semmit...

Alsópáhokon szuper a kaja, vannak fedett, meg kültéri medencék is, meg ovis foglalkozások...stb. Egyszerűbb, ha itt megnézed: www.kolping.hotel.hu
Elég drága, de nem nagyon van jobb bababarát hely, szerintem. A balcsi is közel van, de még sosem jutottunk el oda :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Hű Tesóka, jobbulást!

Készülj erre fel, a gyerek mindig éjszakára lázasodik be, hétvégére lesz beteg na meg persze ünnepek alatt. Ez annyira tipikus :twisted: :twisted:

Viszont csak úgy látatlanba hoz az Anna szemcseppet :shock: hááááát... kiváncsi leszek a diagnózisára :roll:

Ma ledolgozós munkanap van, én inkább vinném most dokihoz mint karácsonykor legyen ügyelet. Szerintem. 8) És a dokinénit nyugodtan felhívhatod akármi van! Nekünk a lelkünkre kötötte hogy éjjel-nappal hívható, azért adta meg a számát! És egyszer le is baszott szó szerint hogy miért nem hívtuk őt ahelyett hogy elmentünk az ügyeletre. Nagyon ari dokinénink van, Tesóka! Használd ki akármi van! :wink:

Amúgy kamillás törölgetést szoktak javasolni begyulladt szemre, a babás könyvünkből néztem ki :wink:

Várjuk a fejleményeket és bocsi hogy megosztottam a gondolataimat e téren 8) :wink:

Barbi!

Az szuper hely, tényleg. Én is szeretnék oda menni, meg is nézem majd a linket ha bealudt a Ricsi.

Már most le kell foglalni nyárra?????? :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja nem most van munkanap hanem jövőhéten lesz :roll:

Na azért kivi vagyok mit mond az Anna :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Nem igazán hiányoltok, de azért jöttem! :D

Móni!
Én is beparáztam előtte, főleg hogy tudtam, hogy nem sebes, de anyum is mondta, hogyha valami gond lenne, akkor még vérezne. Ő is azt mondta, hogy biztosan egy hajszálér pattant meg, lehet túl erősen fejtem véletlenül, vagy nem tom. :roll:

Csilla!
Nagyon szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Encu!
Én nem hiszem, hogy nevetni tudtam volna a díszeken! Én tuti kiakadtam volna! :?

Timcike!
Nektek is Kellemes Ünnepeket!!!!!!!!!! És puszilom Atticyt. :D
Amúgy mizu? Miket csinál mostanában manó?

Most mi is jól aludtunk, csak negyed egykor kelt Nonó szopizni, utána pedig fél hétkor. :) De előző éjszaka viszont nagyon gázos volt kb. négyszer keltünk. :?

Én is takarítok ma is még, meg lakást díszítünk. Holnap viszont sütit csinálok meg kari ajándékokat csomagolok. Viszont nekem még csak most kezd karácsonyi hangulatom lenni! :lol:

Barbi!
A kolping hotel az tök klassz! Mi már többször is elindultunk oda, csak soha nem jutottunk el. :(
Főleg volt dec.-ben babaúszás 5 napos, amire nagyon szerettem volna menni, de hát apa dolgozott.

Kép
niki+baba

Móni, de igen ma munkanap van, meg jövőhéten is :wink:
Már most lefoglaltuk, mert nagyon tömve vannak nyáron. Idén is már csak 3 éjszakára tudtunk menni, pedig februárban lefoglaltam...Most 5 éjszakára megyünk, szerintem az pont elég strapás lesz két gyerekkel. :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?