Mona
Szerintem azért nincs gond az orrszívásnál, mert Fici 1 éves koráig nem volt beteg. Amikor meg már kellett szívni, addigra a porszívóval is megismerkedett. Mondhatni, porszívó-mániás.
De annyira tudja már, hogy fürcsi után jön a szívás, hogy még felöltöztetni is alig tudom, mert már menne a porszívóhoz.
Nekem is akkor jött meg először, mikor Fici 4,5 hónapos volt.
Timi
Anna jól belehúzott.
Majd győzhetsz utána rohangálni, mert tuti hamar el is fog indulni.
Mi volt a dokinál??
Emma
Nekem is 4,5 hóra jött meg.
Viszont én nem emlékszem, hogy változott volna a tejcsi mennyisége. Az ízéért meg nem reklamált Fici.
Zazi
is már sokat nőtt. Igazi nagyfiús pofija van.
Nekem Anyu 360 km-re, anyós nincs.
Viszont januárban költözünk haza!! Akkor már a húgomra is rá tudom néha bízni.
Tündi
Gratula!! Ügyi vagy!! Micsoda nagy hó van Nálatok!! Irigy-irigy. Itt semmi.
Na, de majd úgyis megyünk haza 25-én, otthon meg van hó, és Fici szánkót is fog kapni, majd jól kipróbáljuk.
Gyönyörű ez a két fickó!! Bence meg óriási nagylegény! Dehogy baj, hogy raksz föl képet! Imádom nézegetni!
Boboka
Nincs olyan kép, amin jobban látszódik Kristóf??
Tiza
Marci milyen ügyi, hogy így megeszi a gyümiket. Fici pl. utálta az almát, de a mai napig sincs oda érte. Én krumplit jóval később kezdtem neki adni. Szerintem még megszeretheti. Én meg néha olyan gondban vagyok, hogy mit főzzek Ficinek. Üveges kaját csak akkor kap, ha utazunk vagy vendégségbe megyünk, és ott olyan kaja van, ami nem adható neki. Kíváncsian várom a képet az etetőszékről. Na meg a babakocsiról!! Tényleg, hogy vált be?? És a lábzsák?? Én is hasonlóképp voltam, mint Te. Sehol egy rokon, akire Ficit hagyni lehetett volna, így nálunk is Apa vitte minden délután sétálni én meg pihiztem. Na, az alvás nekem sem ment. Rendelésre nem tudok.
Felrakom ide is a képeket, hátha van, aki nem néz át az ősbe:
Orrszipu
Fürcsi
Holnap meg jól egyedül leszek hagyva. Apa megy Bp-re bulizni, és csak pénteken jön haza.