Sziasztok lányok,
szoktalak titeket olvasgatni, meg régebben irogattam is ide néha. Mi is régóta próbálkozunk a második babával, hosszú történet a miénk, nem írom most le. Ami miatt gondoltam, hogy pár sor erejéig mégis írnék az a következő: mi a Jónás módszert még 2004-től alkalmaztuk, 2005-ben terhes is lettem, de sajnos a babánk beteg volt, meg kellett szülnöm őt 24 hétre. Azóta sem jött össze a kistesó. Most megint nézegetem a Jónás naptárat, és megnéztem azt a táblázatot is, amiben a rizikó faktorok is be vannak jelölve, ilyet mi még nem használtunk. Megnéztem a 2005-ös évet is, legnagyobb megdöbbenésemre a fiam fogantatása napra pontosan benne van, az is benne van, hogyfiú lesz, és 3-AS RIZIKÓFAKTOR VAN BEÍRVA !! Tehát ha előbb látok egy ilyen táblát, ami jelöli a veszélyt, talán elkerülhető lett volna ez a tragédia....
Szóval mindezzel csak azt szerettem volna nektek mondani, hogy aki a Jónás módszer alapján próbálkozik, MINDENKÉPPEN vegye figyelembe a rizikófaktorokat, nem 100% nyilván, hogy mindenképpen beteg lenne, vagy éppen egészséges a baba, de azért jó rápillantani a táblázat adott oszlopára, és elkerülni azokat a napokat, amelyek veszélyt rejt(het)nek magukban.....
Mindenkinek szép estét !!