Új privát üzeneted érkezett!

Nati nagyon tetszik a vonalzód! a kiscipő :lol:
magdolnam

Bejci még nem szedem, de ha megjön akkor sajna fogok. És szurit is fogok kapni.

Kép Kép
kisvirág_30

Köszi Kisvirág!!!

Annyira nem idegeskedek rajta, de azért mégis zavar... tudod, nyáron elment a baba.... de remélem nem ez volt az oka...

Még dokival nem beszéltem, majd ha meglesz a vérvétel (rubeola)eredmény akkor felhívom...

Magdolnam laptetö :lol:

Kép

Kép
dbabett

tényleg! Még a végén tényleg ikreim lesznek :D
magdolnam

Legyen úgy!! Én szívböl kívánom Neked!!

Kép

Kép
dbabett

Bejci
privi!

Magdolnam
Jó kisfiús lett a vonalzóm, ugye? Jöhet rögtön kettő is. majd megoldjuk, hogy ne keverjem össze őket.

Kép
Kép
nati80

:)
magdolnam

Kisvirág: Hidd el, nem olyan szörnyű... én most vagyok az első Clostys hónapomban. De azt kívánom, hogy ne kelljen kiváltanod!!!! Azért még szerintem ne mondj le arról, hogy ez volt a nyerő hónap... sok csoda történt már a világon... hődből ítélve (legalábbis amit a hozzáértők mondanak) pedig nem is kell hozzá csoda!!! :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy :) :) :) :) Tessék mosolyogni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bejci: nagyon köszi a biztatást ari vagy nagyon. Igyekszem még nem feladni :) De ma azért kiváltottam a gyógyszert, mert karikor, vagy a két ünnep között nem akarok ezért futkározni, max valakinek odaadom, akinek majd kell. :) A szurit viszont akkor váltom ki ha muszáj, mert írtó drága.
És most egy nagy mosoly a kedvedéért: Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
mennyibe kerül a gyógyszer és a szuri?

Kép
Kép
nati80

Viri! Köszi a mosolyt!!! Így már jobban tetszel!

A closty ára 800,-Ft körül van , ahogy emlékszem. A szuri? Azt én miért nem kapok? KÉREK!!!!! Kérek???????? :? :? :? :? :? :?
Vendég

Nati: Privi...

:lol: :lol: ..
Vendég

én sem kaptam repiszurit!
magdolnam

A szuri olyan 6000 körül van, a gyógyszert meg 865ért vettem.

Kép Kép
kisvirág_30

A szuri mire kell? Mi dönti el, hogy adnak-e?
Magdolnám: most jut eszembe, hogy Te is Closty-t szedtél...
Akkor viszont éppenséggel lenne magyarázat az ikrekre.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kicsit lelépek: megyek etetni...a férjem éhes.... :wink: :lol: :wink: :lol:
Vendég

igen tudom :) a repiszuri szerintem dokifüggő
magdolnam

A szuri megrepeszti a tüszőket és sárgatest elégtelenség esetén a sárgatest-funkciót fenntartja.

Kép Kép
kisvirág_30

Bajci
privi
A szuri a megnőtt tüsző mesterséges repesztéséhez kell, ha jól tudom.

Kép
Kép
nati80

Szerintem nekem a tapadással lehet gond, gondolom ezért kapom a szurit, mert ez a tapadást is elősegíti.

Kép Kép
kisvirág_30

megyek egy kicsit olvasom a Titkot.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nagyon ritkán tudok hozzászólni, meg hát rengeteget írtok, alig győzöm, de azért követem, kivel mi van, és hát nagyon -nagyon gratulálok minden kismaminak!!! (Odri, Andy és reméljük Virág te is az leszel....!)

Tényleg muszály lesz ide írnom, hihetelenül megszaporodtak itt a kismamik!!!

Nagyon bizakodó vagyok ebben a hónapban én is, de sajnos csak szilveszter környékére NEM várom a mensit.......

Andy :)
Milyen tesztet használtál?
Biztos szép karácsonyotok lesz! Én a lányommal voltam így 8 évvel ezelőtt, épp dec. 20-án csináltam meg a tesztet, és hát nagyon szép volt a kari..........Jaj, még most is olyan jó rágondolni!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Bocsáss meg Csucsu, téged kifelejtettelek, neked is szorítok!!!!!!!

Kép

Kép
ditta76

Jó éjszakát Lányok!
Látom most mindenki hamar itthagyta a topikot.

Szép álmokat!

Kép
Kép
nati80

dbabett:
2 hónapja nekem is P2 lett, és HPV gyanú.
Ez nem jelent semmit még, ne aggódj, a doki azt mondta, mintha arra utaló jeleket találtak volna, és ezért fél év múlva meg kell ismételni a rákszűrést. Egyébként a P2 az jó eredmény. :wink:

Jenny:
Táblázatból, ha lesz időd majd kiszednéd a 20 körüli tesztelést, és beírnád a bogyókhoz ,hogy clostyt szedek? Köszike!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok!
Ha lehet, ne akarjatok repiszurit.. Olyan hisztis picsa lettem tőle, hogy ihaj!! Apa már előre félt a szuris napoktól. Nagy hormondózis... A clostyt is megérzi a lelki világom, na meg Apa is, de az közel sem olyan durva, mint a szuri..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Én is előkerültem, bár már biztos nincs itt senki.
Andy, gratulálok!!!
Kisvirág, te pedig ne kenődj el, majd ha megjön a mensi, lehetsz szomorú. De addig nem! Lehet, hogy azóta megemelkedett a progid, hiszen már a 30.napodon vagy! Nagyon szép a görbéd, és biztos, hogy várandós vagy!!!!! Kitartás, és tesztelj egyet, ne félj tőle!
Többiek, akiknak nem sikerült most, ma beszélgettem egy barátunkkal, aki 6 hónapos terhes. Neki a gyógyszer után meg sem jött 2 hónapig, kezelték gyógyszerekkel, orvoshoz járkált állandóan, és igy is teherbe esett. Nézzük Mágnes, Nyuszifül esetét, kitartanak, gondokkal együtt is. Nekünk is ezt kell tennünk! Én ma jöttem rá, hogy lesz babám, ha nem is mostanában, de lesz.Nem kell sürgetni, hiszen csak most vágtunk bele.
Van egy szép lakásunk, van egy édes párom, boldogok vagyunk. MI kell még? Van, akinek ez sem adatik meg. Szóval valami történt velem. Felnyilt a szemem? Nem tudom. Mindenkinek kitartás!!!!!Úgyis megbeszéltük, amig mindenkinek nem lesz babája, addig nem találkozunk.
Csucsu, mizu? Izgulok ám érted! És Márti, hol vagy???

Kép
jenny29
Mór

Jenny: köszi a bíztató szavakat. Sajna nemrég voltam a wc-n és látok már pöttyöket. Sztem holnap vagy legkésőbb vasárnap sírni fogok. :cry:

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes: pedig tuti megkapom a szurit. Felkészítem apát, hogy lesz egy hisztissel több a családba :D
Figyi hány szurit fogok kapni? Én lelkileg csak egyre készülök. Lesz több is? Nekem ezt még nem árulta el a doki. :shock:

Kép Kép
kisvirág_30

Tudjátok mi volt velem anno a gond lányok? Annyira csak a babára tudtam koncentrálni,hogy csak Anyaként tudtam elképzelni az életemet. Nem volt más célom, más vágyam az életben, és ez volt a baj. Aztán elkezdtem más célokat is kitűzni, pl. a fejembe vettem, hogy lesz egy westie kutyusom. Addig jártam utána, hogy sikerült is hozzájutni egyhez, addig nem minden percben a babával foglalkoztam. Meglett a kutyus, és rá egy héttel már babás voltam :)
Szóval valamivel le kell az embernek foglalnia magát, és ha megjön sírni egy sort, utána pedig felállni, és jöhet a következő menet :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Virág:
Egy hónapban egyet kell kapni, én Choragont kaptam. Te milyet kapsz?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én is azt fogom kapni. :?

Kép Kép
kisvirág_30

Akkor csak egyet kapsz, rá két napra repedsz :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Huh ez jól hangzik :D És akkor hopp apára :D
Te hányadik napon kaptad? Mert én a 12 cn kapom. Ha nem lesz pont akkor újév vagy hétvége.

Kép Kép
kisvirág_30

én a 14-en kaptam, és 16-on volt inszem, de nekem a ciklusom hosszabb szerintem.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Az inszemkor mit csinálnak? A kiskatonákat befecskendezik? Vagy ez hogy megy?

Kép Kép
kisvirág_30

Először kispohárba, aztán, ha kell ,akkor centrifugálják, és utána katéterrel a méhbe, vagy a méhszájba helyezik őket

Kép
Kép
Kép
mágnes

"jól" hangzik. Remélem erre azért nem kerül sor. Neked ugye elsőre összejött így?

Kép Kép
kisvirág_30

hát nem igazán.. Első alkalommal harmadjára , aztán a vetélés után újrakezdtük, akkor 6. alkalomra

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jenny! Végre!!!! Tök jó, hogy így látod!!!! Emlékszel a "monológomra"? Pont erről szólt!

Viri! Látod mennyi closty-s csajszi van? Ha véletlenül sírni fogsz- de remélem nem fogsz :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!- akkor max csatlakozol a hülxe p-...khoz. Ugyanis jelentem, nekem nem kell szuri hozzá, a clostytól is idegbajos vagyok... nem kicsit... :oops: :oops: :roll:
Vendég

Viri! És nézd meg Mágnes Annáját! Gyönyörű kislány!! Kicsit megkínlódunk érte, de érdemes..nem? :) :D
Vendég

Mágnes: húha akkor én kussoljak. Ti nagyon megküzdöttetek Annáért. Reméljük tesóbaba hamarabb jön és nem kell többször ilyenre menned.

Bejci: lehet csatlakozok a hüle hisztis picsák (HHP-k) klubbjába. De jó nem leszek egyedül :lol: :lol: :lol:

Viszont most megyek aludni!

Szép álmokat lányok.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág! Még nincs vége ennek a hónapnak.. :)

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

HHPK csapatához jelentem csatlakoznék én is! :) :) :) :)

Anyám annyit írtatok hogy vissza se tom olvasni....
nyuszifülû

Jó reggelt!

Van még rajtam kívül valaki, aki ma dolgozik, vagy csak én vagyok ilyen "kényszer-sztahanovista"?

Egy kérdés azokhoz, akik a ciklus.hu-n vezetik a hőjüket:
Mindenképpen rajzol ovulációs vonalat a program, vagy csak akkor, ha a ciklus minden napjának hője ki van töltve?

Mindenkinek szép napot, délután benézek!
Vendég

Nati: a Titkot ki írta? Olyan visszacsengő gondolatok vannak benne.... mintha már hallottam volna..

Még nem olvastam el, csak beleolvastam az első oldalba..
Vendég

jó reggelt! Mindjárt karácsony, de jó és ma szabin vagyok! Nem kell 6 napot dolgoznom :) Jó lenne ha karácsonykor esne a hó.

Nekem a clostytól nem volt semmi bajom. Apa nem mondta: "ebben az időszakban türelmesnek kell lennem veled" :lol:

Apát megkértem, hogy csináltassa meg azt, hogy milye vércsoportba tartozik: RH+ B, én meg RH-A :shock: :? :cry: kicsit tartok ettől, tudom ma már ezt tudják kezelni, de akkor is :(
magdolnam

Jó reggelt!

Ma jó korán keltem, de magamtól ébredtem fel. Ma sütiket sütök, de nincs kedvem elmenni várásolni. Remélem van itthon minden hozzá.

Kisvirág
Remélem nem jött meg. De ha mégis, akkor sincs semmi veszve, mert ugye jön a következő hónap. :lol:

Magdolnam
Nincs mitől tartanod, mert minden a baba vércsoportjától függ és csak egy szuri az egész. Ráadásul szülés után kapod, ha jól tudom.

Jenny
Jó a hozzáállásod. Én is pont így látom.
Hálás vagyok, hogy van egy szerető párom, van hol laknunk és pénzünk is van annyi, hogy nyugodtak lehetünk. Most meg jöhet a baba is. :wink:

Kép
Kép
nati80

Senki nincs itt? Mindenki készülődik a karácsonyra?
Ma sütök, holnap takarítok és csomagolom az ajándékokat.

valaki feltenne nekem mézeskalács receptet? Ami bevált és puha.
A neten nem tudom eldönteni milyen lehet csak recept alapján.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?