Új privát üzeneted érkezett!

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:08-kor.
Vendég

Kike - nagy-nagy gratula! :D Várjuk a fotót!!
Vendég

Kike! Nagy nagy gratula nektek!
Várom a fotót!

Bondi! Sajnálom,hogy nem sikerült a doki,de majd Apával biztos szuper lesz!
Várjuk a fejleményeket!

Én sajna változatlanul vagyok,lassan megint ennem kell,de mit?????
Most hideg szénsavmentes vizet iszogatok,dehát az nem sok!
Na nem panaszkodom,hiszen baba van a pocakomban és ezért nagyon boldog vagyok! :lol:
De azért mégis! Egy kicsit! Nem lehetne csökkenni?
Szeretnék jókat hammolni!!!!!! :lol:

Többiek?

WERA????????

Biztos megint vásárol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Jól van WERA!
Mire megjelent az írásom már a tiéd is itt volt!
Örülök!
Nem is mentek Anyudékhoz karira?
Messze vannak?
24-én? Hol lesztek?
Hát igen ez lesz a 0. karácsonyuk,de jövőre már az első!!!!!! :lol:
Milyen szuper lesz!
Még nekem is annyi dolgom van,de most valahogy nem nagyon vagyok használható!
Nem is tudom mihez lenne kedvem! :cry:

Kép

Kép
ibm

Hát csajok! Csináltam magamnak pótreggelit!
Lesz ami lesz,így is nagyon sz..ul vagyok,akkor gondoltam legalább olyat egyek ami jól esik!
Úgyhogy megittam egy jó nagy pohár tejeskávét és ettem friss zsömit vajjal és felvágottal!
Nagyon fincsi volt!
Remélem pirinnyó nem dobja vissza! :lol:
Na megyek én is kezdek valamit magammal,Apa is mindjárt jön!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Kismamik!

Sziszke, addig szeretnék dolgozni, amíg csak bírok. Szülés előtt 1-1,5 hónapig. Nem szeretek otthon ülni, hamar elunom magam :lol: Persze, ha valami baj lenne a babával, akkor azért meghoznám ezt az "áldozatot" :wink: De egyenlőre jól vagyok, remélem így is marad! Mondjuk nagy pocakkal biztosan nehezebb lesz majd a közlekedés, de szerencsére elég közel van a munkahelyem (20 perc alatt beérek és csak 3 megálló metróval)

Ibm, remélem jobban vagy már tegnap este óta! Szerencsére az én picurom nem válogatós, eddig csak a kakaót nem szerette, meg bizonyos csokikat. De szaloncukrot (amiket eddig nem ettem meg sose) azt nagyon.... :roll:

Marcsi, remélem ma Neked is jobb a gyomrod! :)

Kike, örülök, h. Kristinek jobb már...! Jajj, gratulálok a kisemberhez is :) Várom a képeket! :lol:

Bondi, hát igen, a jó orvos átka, h. sokat kell rá várni... De megéri :wink:

Orsi, biztos nagyon édesek a body-k. Én is egyre többet nézegetem a picuri ruhácskákat és zoknikat. Olyan csöppek tudnak lenni :lol:

Wera, háát, nem úgy hangzik a családtagodról, mint aki sokkal jobban lenne :cry: Drukkolok neki!
Barnázgatás?? Az nem baj, így szülés előtt? Bocsi, de egyenlőre, csak az elkövetkező heteimmel vagyok még tisztában :lol:
sipiné

No, elküldtem, nehogy megint elszálljon! :lol:

Ibm, sajnálom, h. még mindig nem vagy jól :cry:

Mi sem leszünk Pesten Karácsonykor, először Anyukámékhoz megyünk (Pápa) holnap, 26-án átmegyünk Anyósomékhoz (Szentes) és legközelebb jan. 2-án leszünk újra Pesten. Jó sűrű a program :lol: Nem baj, ez az utolsó ilyen Karácsony, jövőre vagy jönnek hozzánk, vagy nem :lol: Babával már nem fogok "költözködni" 3 naponta! :lol:
Majd azért próbállak követni Benneteket, de lehet, h. nem fogok tudni túl sűrűn írni... :cry:
sipiné

Kép
ez van előlről,itt a fejecskéjét akarta lekapni

Kép
itt pedig a Picurim teljes valójában :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mennem is kell,mert Apa itt toporog :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

sajna,nem igazán jól látni a kezét,meg a lábát,pedig ott még az ujjait is megmutatta a doki,csakhát alukált,így elég nehéz volt jó oldalról lekapni,de azért ott van,és ez a lényeg. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj, Kike, gratulálok!!!! :lol: Szerintem remekül látszik a picur! :lol:
sipiné

Igen, vásárolni voltam, de most csak hamikat :) meg celluxot, mert elfogyott a nagy csomagolásban!
Ja! És voltam egy mennyasszonyiruha kölcsönzőben, ami kb 50 m-re van tőlünk. Nagyon kedves volt a nő és van náluk meghívó, ruha, menyecske ruha, kiegészítők meg minden. Az áraik is elég jók: 45-95 ezerig/kölcsönzés. Azt mondta, hogy van egy katalógusuk, és ha bármelyik ruha tetszik benne ami nincs nekik az üzletben, ő megvarrja és nekem csak ki kell kölcsönöznöm. És a pocak-téma sem gond. Persze tudom, hogy még körbe kell néznem több szalonban is, hogy legyen viszonyítási alapom, de ez nekem nagyon szimpi volt, legszívesebben nem is mennék tovább! :) Megbeszéltük, hogy január 16-án megyek hozzá próbálgatni. Kíváncsi leszek!

Sipiné - én is kérdeztem a Henit, hogy nem gond-e a barnázgatás, de azt mondta neki a doki hogy ez a nyákdugó is lehet, ami mindenképp olyan vérezgetős téma. Meg nagyon meg is van fázva szegénykém és sokat köhög-tüsszög, amiatt is lehet, bár az nem lenne jó.

Ibm - igen, tökmessze lakik az összes rokonságom, kb. 200 km-re Bp-től. Úgy tervezzük (Emmától függ így lesz-e :wink: ) hogy sógornőméknél töltjük a szentestét, anyósék, párom másik tesója+bnője + mi. Gyönyörű házat építettek Maglódon, nemrég költöztek be. Ott is alszunk és másnap este jövünk haza. Ha Emma úgy dönt kibújik, akkor anyóséknál karizunk.
A 26-át apával kettesben töltjük, 27-én meg már megy dolgozni :( . Sajnos a rohadvány főnöke elintézte hogy ne egymás mellé kapja 2 szabadnapját: 28-án és 30-án lesz szabad. Ezért kénytelen vagyok egyedül hazavonatozni, ha látni szeretném a rokonságomat. :roll: Hát ez van.
Na, bennmaradt a tejeskávé + a szenya? Remélem ízlett Törpördögnek! :wink:

Hajrá Vera! Már csak 3 ajándék van hátra!!! :lol:
Vendég

Wera!

Nálam mindig az van vásárlás terén,hogy elmegyek 1000 helyre és a párom mindig azon röhög,hogy úgyis az első helyre megyek vissza végül és azt veszem meg!
És ez tényleg mindig így van!
Kíváncsi vagyok nálad mi lesz a helyzet!
Bennt maradt a kaja de olyan sz...ul vagyok!
Tök álmos és fáradt is vagyok!
Lehet lesz hó???????????? :lol:
Most ép lecsót főzők,úgy megkívántam!
Apát elvittem a karibuliba,úgyhogy ma egész nap egyedül leszek!
Pótfiam még ittvan de nemsokára jön az Anyukája és ő is hazamegy! :cry:

Nálunk szenteste itthon leszünk, mi ketten+Anyu+tesómék hárman.
25. ebéd itthon kettesben, vacsi Anyóséknál +sógorék is jönnek.
26. ebéd itthon kettesben, vacsira Anyósék is jönnek át!
Sajnálom,hogy a párod így dolgozik!
Az enyém most itthon lesz 3 hétig!!!!
Nektek is biztos jó lesz a kari,ha sógórnődnél töltitek azért,ha meg nem azért!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Kike! Ne hülyéskedj! Nagyon jól látni a babátokat!
Tök szuper ez a kép!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Kike - :D :D :D Egyszerűen imádnivaló! :D :D :D
Vendég

Ibm - általában nekem is az 1. hely a legtutibb. Volt már hogy nem azt választottam és meg is bántam. Nem tudom most hogy lesz, azért még mindenképp megnézek párat, de ez tényleg szimpi volt.

Már csak az árnyékolja be a dolgot, hogy tegnap csináltunk egy előzetes kalkulációt és aszerint nincs meg az összes zsé a lagzira :shock: . Persze lehet még itt-ott faragni a költségeken, de sajna az is csak pár 10ezret jelenthet. Remélem történik valami csoda addig, mert már nem csináljuk vissza! Megőrülnék ha erre kellene kölcsönkérni, de lehet hogy az lesz :evil: ... remélem nem! :?
Vendég

Köszi mindenkinek :D

Wera:szorítok hogy ne legyen gond az esküvői lagzi pénzel.

Kép
Kép
Kép
kike

wera

Köszi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kritta

Kike!

Szívből gratulálok!
Csudajó ez a kép!
Hihetetlenül jól látszik mindene!!!!!

Én most jöttem haza, ma kényeztetős napom volt. Először kozmetikus, majd fodrász, aztán egy kis vásárlás....

Hulla vagyok..!
Most megyek, pakolok kicsit!

Puszi mindenkinek!

((((Most úgy irígykedem...!!!!!)))
Vendég

wera

Én 20000-t veszem az esküvői ruhámat kéz alól!

Kép
kritta

Sziasztok lányok!

Ma sikerült rendet rakni Domesz játékai között,kb 1zsák törött játékot dobtam ki a szemetesbe.Még jó hogy nem volt itthon,mert nem hagyta volna a felét kidobni.Rendbetettem a szobát is ahová a fenyőfát fogjuk felállítani.
Szerintem holnap fel fogom díszíteni,mert vasárnap sütni kellene,
délután karácsonyi koncertet fogunk előadni az énekkarral.Lesz misztériumjáték is.Biztosan szép lesz.
24.-én délelőtt főzés,még egy kis sütés,Délután 5-kor vagy 6-kor vacsora.
Aztán átjönnek anyuék ajándékosztásra,majd utánna mi megyünk át hozzájuk.Szóval ilyen vándorlós téma lesz.Csak azt nem tudom a barátnőmékhez mikor megyünk.Mert vele is szoktam olyan kis ajándékozást csinálni.Most már náluk is van egy 3 hónapos tündér kisfiú.
25.-én délután megyünk anyósomékhoz,olyankor összegyűlik az egész család náluk /férjemék 4-en testvérek/gondolhatjátok mennyien leszünk.
26.-án itthon leszünk.Röviden ennyi.

Kike:meghatódtam az ultrahangos képedet nézve,eszembe jutott az enyém is kb így nézne ki ha megvolna.Nagyon erősen tartom magamat,de néha csak elő jön hogy miért pont én,mi lett volna ha???Gondolom ezzel mindenki így van aki hasonló helyzetben volt mint én.
Na de tényleg nagyon örülök hogy veletek minden rendben van,és jó hogy Kristóf is rendbe jön a pepijével.

Wera:meglátod mire eljön a nagy nap te leszel a legszebb,és minden rendben fog menni,csaptok egy jó kis bulit amit soha nem fogsz elfelejteni!! :lol:

Ibm:ahogy látom te elég sokszor küzdesz rókakomaékkal,biztosan rossz lehet.Én sem tudtam sose mit ettem volna meg ami itthon volt az nem kellett soha.Domival a hányingert még hírből sem ismertem./lehet hogy mst kislányom lett volna???/ :cry: Úgy szeretném ha Domi mellé egy kislány születne.Vagy tök mindegy mi csak születne már!!!

Sipiné:Hallod nem semmi vándorlást folytattok le ti is az ünnepek alatt!!Vigyázz magatokra azért pihenjél is sokat..

KépKép
henka76

Köszi T.mária,neked is Henka-úgy sajnállak,de remélem hamar helyrejössz lelkileg is és ismét babóval a pociban leszel itt köztünk :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

"A legkedvesebb ajándékok nincsenek a fa alatt,
Senki nem láthatja őket,nincs rajtuk dísszalag.
De a fényben,a csomagok közt,mindenkinek ott van már,
A legkedvesebb ajándék amit a Karácsonytól vár.
Az emberek szívében égő béke,és szeretet,
A jóakarat és az ünnep jelentik a legtöbbet!"

Mindenkinek Áldott Karácsonyt,és Békében,egészségben ,szeretetben eltöltött Új Évet kívánok!!!! :lol:

Szeretettel:Henrietta :D

KépKép
henka76

Sziasztok csajok!

Henka! Ez nagyon szép! Könnybe lábadt a szemem!
Nagyon köszönjük és nektek is viszont kívánjuk!
Én majd vasárnapra tervezem felírni mert addig még 100X jövök!
Nagyon sajnállak,de olyan jó,hogy Domi ott van! :lol:

Maria! Én is irigykedem,RÁD!
Én csak januárban megyek fodrászhoz,hála istennek annyira csíkos a hajam,hogy nem igen látszik a lenövés!
Én még oda sem mertem elmenni,mert azt mondták a festékkel vigyázni kell! :oops:
És én nagyon-nagyon vigyázok pirinnyóra,talán túlságosan is!
Remélem meghálálja!

Eléggé fájt du-ra már a fejem,úgyhogy inkább bedobtam egy Algo-t mielőtt utolér a múltkori fejfájás!
Más már nem is hiányozna!
A hányinger,öklendezés változatlan,de asszem ezt már nem is kell írnom!
Nagyon gyűlik a gombi a torkomban,asszem lassan ennem kell,azt jelzi! :lol:
Eddig csomagoltam,Anyunak segítettem,csak az enyémet kell majd neki! :lol:
Párom is ma kocsival ment,azt mondta úgyis korán hazajön,ma inkább kocsival megy!
Nem nagyon értettem,mert máskor mindig az a baja,hogy mire kiáll meg körbe megy addig átér motorral!
Gondoltam biztos fázik!
Hazajött és mondta,hogy vett nekem meglepit,mert ugye együtt vettük meg amit gondoltam és mondta,hogy hova dugta ott nehogy kutassak!
Hát ezért ment ma kocsival!
Kíváncsi vagyok mi az! :lol:

Kép

Kép
ibm

Henka - köszi ezt a szép verset! Nagyon megható. Vagy csak a hormonjaim? :lol: Nem, tényleg gyönyörű! :)
Sajnos nekem is nagyon sokszor eszembe jutott a "mi lett volna ha" de ezeket gyorsan el kell hesegetni, mert csak fájdítja az ember a szívét. Nekem már a következő project-re kell koncentrálnod! Az már tuti rendben lesz!!!! :wink:

Jelentem kész vagyok a csomizással. Nagyon kiszámoltam a csomagolót, nem maradt egy hajszálnyi sem, sőt úgy kellett kicentiznem a végét, hogy mindent befedjen. De elég lett, az a lényeg!

Sajnos apa nagyon beteg, ma reggelre tiszta takony lett. Annyira sajnálom szegénykét, ráadásul nincs is itthon semmi gyogyi. Előszedtem ma a díszeket és csináltam helyet a fának. Egy órája amikor hazajött, mondta hogy inkább holnap állítaná fel a fát, mert most nagyon szarul van. De meglátta a csalódottságot az arcomon és kivonult az erkélyre megcsinálni. :roll: Szeret engem!! :D Szegényt most még jobban sajnálom. Azt hiszem le is megyek a gyógyszertárba és veszek neki coldrex-et vagy valami bogyót.

Kritta - De jó neked! Mázlista vagy!! :D Én is nézegettem az aukciós oldalakon, csak sajna rám mindent nehéz találni mert zsiráf vagyok, meg jön ez a pocak is... ami persze egyáltalán nem baj!!!! Sőt!! :lol: De azért keresgélek, hátha nekem is szerencsém lesz! :wink:
Vendég

Megint egyszerre írtunk! :D
Vendég

Ép most akartam írni,hogy észrevetted már,hogy mindig egyszerre írunk és sok hasonló dolgot! :lol:
Én most megyek hammolni! Te nem jössz?
Mit eszünk?
Szegény Apa! :cry:
Gyógyítsd meg és vigyázz magatokra!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Henka, tényleg szép a vers, nekem is könnybe lábadt a szemem.
Megsütöttem a masnit, tényleg tök jó lett, már alig van belőle!és tényleg egyszerű volt, mert sikerült pedig én olyan szinten álltam a dologhoz, hogy azt hittem ez a leveles tészta (most csináltam ilyesmit először) olyan, mint a réteslap és mindenáron szét akartam hajtogatni, aszittem, még össze van fagyva, azért nem lehet, aztán leesett, hogy nyújtani kell.Szóval jó lett, úgyh karácsonykor ezzel fogok villogni!
Kike, gratula a pocaklakóhoz, olyan édesek már ilyenkor is!
Látom, a hányinger keveseket kerül el, én ma már sírtam tőle,ma már olyan intenzív volt,de mondjuk Vuk konkrétan még elkerült.Utóbbi napokban egy dolog volt, ami tényleg jólesett, 1 kojak-nyalóka.
Lányok tudtok abban segíteni, hogy hogy van ez a genetikai vizsgálat?Nekem a múltkor adtak rá a Bajcsyban időpontot, de akkor 13.hét 5 napos leszek.Azán bejelentkeztem az istenhegyre kombinált tesztre,oda 12.hét 5 naposan.Ezek jó dátumok szerintetek, nekem a Bjacsys későinek tűnik, meg azt se tudom, hogy egyáltalán el kell-e mennem mindkettőre, vay az istenhegyis elég?
Ja és írtatok a babacuccokról,már nekünk is van 3 icipici zoknink, tegnap volt évfordulónk és a férjemtől kaptam.

Kép
teó

Sziasztok!

Én amikor eldöntöttem, hogy kisbabát szeretnék, a hajamat csíkosról befestettem az eredetivel azonos színű s.barnára.
Most csak igazított a fazonon.
A kozmetikus, pedig a szokásos...

Wera!

De jó neked!
Már karácsonyfát díszítesz?
Mi majd vasárnap este, hogy amikor apa hétfőn hazajön a melóból, már kész legyen, és akkor kezdődhet a karácsony!!

Már annyira várom!

Egészen más, mióta gyerekem van!
Akinek még nincs, majd megtudja!
De mosolygok rajtatok, mert már kezditek... :wink:

Jövőre, amikor ismét jön a Jézuska, ismét lesz egy kisgyerek közöttünk, aki tátott szájjal figyel... :lol:
Vendég

IBm!

Ne vegyél be Algopyrint! Én tegnap voltam orvosnál (nődoki),és meséltem neki,hogy amikor pár napja lázas voltam,egy Algopyrint vettem be.Azt mondta,egy szemtől nem lesz baja a babának,de többtől igen.Megkért,ha legközelebb ilyen lenne PANADOL-t kell bevenni (fejfájásra is)!
Úgyhogy vigyázni lányok!!!

Tegnap kaptam a kisfiamtól egy levelet. 7 éves,elsős,alig-alig tud még írni,sok betűt nem is tanultak még.De ő levelet írt.
Az asztal mögül nézte,hogy mit szólok hozzá,amikor kibontom.
Lehet,hogy sokak számára nem teljesen egyértelmű,mit írt,de én rögtön el tudtam olvasni:
"Anya ,várom a babát."
Nagyon meghatódtam.
Kép

Kép
orsitigris

Szia Orsi!

Nagyon édes a kisfiad! :lol:
Nekem meg pont azt mondta Algopyrint lehet,persze nem zsákszámra,de amilyen fejfájásom nekem volt a múltkor,már egyszer leírtam most nem részletezem,de azthittem az a halál vagy az őrület küszöbe!
Nekem pont azt mondták meg olvastam is,hogy a PARACETAMOL tilos!
A Panadol is ez!
Na most légy okos!
Mi az igazság?
A múltkor minden terhes és már szült ismerősömet felhívtam és mindenki Algopyrint szedett,úgyhogy én maradok az Algopyrinnél!
De köszi a tanácsot!

Kép

Kép
ibm

Hát sziasztok!

KÉSZ A FÁM! Apa átment a szüleihez - nem értem miért, amikor tök beteg, de mind1 - de ha lesz még ereje fölrakni a képeket, akkor rátok zúdítom! :wink:
Marcsi - muszáj most mert holnap még barátnőzök, a vasárnap a beiglisütésé és a készülődésé, 24-én reggel pedig indulunk a sógornőmékhez és csak valamikor 25-én este kerülünk haza.

Gyógyszerek? Én biztos ami tuti, inkább nem veszek be semmit. Nekem tegnap fájt nagyon a fejem, de anya megmasszírozta a nyakam és a tarkóm és elmúlt! Nekem egy gyakran segít és nagyon ajánlom mindenkinek, hogy próbálja meg, mielőtt a gyogyikhoz nyúl. Persze, nem minden esetben jön be, de azért egy próbát megér, nem igaz?
Én kb 3 hetes terhes lehettem amikor iszonyat véreset pisiltem nagy kínlódások közepette és az ügyeleten jól felírtak nekem egy nagy doboz Augmentint, pedig mondtam hogy elég valószínű hogy kisbabát várok. 3 nap múlva szerencsére elmentem a házidokimhoz és ő mondta hogy azonnal hagyjam abba. (Ennyit arról hogy mit szabad és mit nem - minden orvos mást mond!!!)Szerencsére úgy néz ki nem lett tőle bajunk, de sokáig nagyon izgultam emiatt. :roll: Elég para hogy bármikor előjöhet megint ez a gyulladásos nyavalyám, mert sajna ez már vagy a 15. ilyen eset volt, de erre inkább nem is gondolok. Kivizsgáltattam már több helyen is, de soha semmi épkézláb dolgot nem tudtak mondani.

Képzeljétek, egyre jobban érzem a mocorgását! Annyira jóóóó! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Wera! Te már érzed a mocorgást?
Én csak azt érzem,hogy néha még most is szúrkál és mindig beparázok,mert ugye lassan vége a Duphastonnak!
Időnként van olyan furi érzésem,nem is tudom leírni milyen!
Mintha valami lenne ott!
Ez hülyén hangzott hiszen van ois,de mégis!
Na mindeggy!
Én már alig várom,hogy érezzem!
Én az Augmentinről is úgy tudom lehet szedni!
Nővérem tök beteg volt mikor terhes volt és azt kapta!
Na marha jó,úgy lűtszik ezt is orvosa válogatja!?
Várjuk a fotókat!
Nekünk még holnap lesz egy bevásárló körút Anyósékkal ha uram magához tért!
Még bulizik és már igen jól érzik magukat!
Holnap biztos másnap lesz!
Dehát ilyenkor megtehetik,bulizzanak csak!
Azért már hazajöhetne Anyához!!!!!!!!! :cry:
Egyébként én is csak akkor veszek be gyógyszert ha muszály,ill. a múltkor még akkor sem,mert én egy hős vagyok és kibírom! :lol:
Hát nem bírtam ki!
Most nem akartam megvárni!

Kép

Kép
ibm

Jó éjt,szép babás álmokat kismamik!

Ma már úgy látom csak erre leszünk képesek! :lol:
Pussz mindenkinek!
Holnap tali!

Kép

Kép
ibm

Igen, egyre határozottabban érzem. Furi ez, mert mióta terhes vagyok gyakran csak úgy rángatózik egy-egy idegszál a hasamban. Gondolom ahogy nőnek benn a dolgok, amiatt lehet. És többször figyeltem már hogy néha ez mintha nem olyan lenne, de nem voltam bizti benne. De most már többször érzem ezt a "másfajta mocorgást", ez már biztosan Picuri lesz! Legalábbis szeretem azt gondolni!!! :D

Mindját érkeznek a fotók.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:07-kor.
Vendég

Sziasztok!

Látom Wera, már csak mi vagyunk ébren!

Nagyon szép lett a karácsonyfátok!

A pocakod is szépen alakul... :lol: 8)

Érdekesek ezek a dokik.
Az enyém, a múltkor amikor antibiotikumot adott mondta, hogy terhesség alatt csak Cedaxot és Augmentint lehet szedni.
Mellékesen megjegyezte, ha fájna a fejem, (ami terhesség alatt sajna tünet), akkor Algopyrint vehetek be.
(Hiszek neki...)

Wera!

A húgyúti nyavalyák sajnos nekem is ismerősek...
Az első terhességem alatt kezdődött...
(14 éves :shock: :cry: )

Na, megyek durmolni!
Mindenkinek jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok,hogy vagytok?Remélem mindenki jól van :D

Wera:szép poci :wink: :lol: ,és a fa is nagyon tetszik :D

Én is már nagyon várom hogy érezzem ahogy mocorog,a Kristit kb:ennyi idősen éreztem,remélem Picurit is namsokára fogom :)

Tegnap voltunk a városban-szó szerint katasztrófa volt a közlekedés-kilómétr hosszú sor volt a tescohoz vezető úton :roll:
Pedig lehet hogy még ma is be kell menni :?

Ki,mit főz ma?Addjatok ötleteket :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaja,jól sejtettem hogy be kell menni ma is:az aranykapuban lessz ma a Mutyi bohóc és a karácsony-Lányom imádja a Mutyi bohócot-az oviban is Ő szokott fellépni,most is volt Mikuláskor :D

Kép
Kép
Kép
kike

Holnap lessz a Kristikém születésnapja!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Utána új vonalzót kell cinálnom neki,ugye? :)

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Wera! Jók a képek!
Szép a pocid,már tök jól látni!
És szép lett a fa is, élőben biztos még szebb!
Ügyi vagy!
Apa jobban van?
Én most keltem kb. 10-et tüsszentettem!

Maria! Nekem is ezeket a bogyókat mondta a doki!
És én is hiszek neki,mi mást is tehetnénk!

Kike! Nem 25-én született krisi?
Vagy rosszul emlékszem? :oops:
Vagy csak holnap tartjátok?
A vonalzó megy tovább nem?
Eddig is ment!
Vagy másra gondoltál?
Szebbre,szülinaposra?
Nővéremnek is holnap lesz! 33.
Szerintem én ma semmit nem főzők!
Már úgy unom! Nem megcsinálni,kitalálni!
Eszünk tojásrántottát vagy nemtudom!
Holnaptól úgyis csomót kell főzni meg hammolni!
Én még ma egy adagot ki akarok mosni,hogy ne maradjon karira semmi. Takarítani kéne,fának helyet csinálni!
Du. mi is megyünk még vásárolni!
Káosz lesz biztos!
Össze is írtuk már,csak végigrongyolunk azt helló!
Mármint amennyire lehet majd!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

23-án született,csak a karácsonnyal szoktuk együtt tartani,most azért 25-én tartjuk,mert akkor megyünk Bak-ra a Nővéremékhez,és ő csinálja a Kristi tortáját :D

A vonalzót azért kérdeztem,mert nemtudom hogy megy-e tovább ha már elérte a 3-ast,vagy újat kell csinálni.
Én már meg is főztem,sőt már eszünk is,spagettit csináltam.

Kép
Kép
Kép
kike

Nővérednek előre is boldog 33-at :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Kike!

Krisinek is nagyon boldog születésnapot!
Aszta! Nagyon gyors voltál!
Én most eszem a 2. reggelimet!
Jó korán ebédeltek!
Délben?
Vacsora? :lol:

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Kike - szerintem megy tovább ez a vonalzó! :) Boldog szülinapot Kristinek!!!Én is kénytelen leszek ma közlekedni még párat mert van még 1-2 dolgo amit el kell intéznem + rájöttem hogy a tavalyi csúcsdíszemet azért nem találom mert eltörtük a leszedésnél. Hátha még találok valahol... mert így olyan hiányos szegény pici fa! :)

Nem tudom apa javulgat-e, mert ő ma a nappaliban aludt (félt hogy elkapoma dáthát) és 6-kor indult dolgozni. Tegnap este megállás nélkül tüsszögött. :( Nála nem szokott sokáig húzódni ez a megfázásos dolog, úgyhogy remélem most sem fog!

Én ma nem főzök semmit, az tuti! Veszek friss kenyeret, tejet, tojást, virslit, aztán "majd kisütünk" valamit! :lol: Imádom pl az összenyomós szendvicssütős melegszenyát, téliszalámiaval + annyi sajttal, hogy minden oldalán csurogjon ki belőle! Hm... nyamiii! :lol:
Vendég

Köszönöm nektek a Kristi nevében :D

Mi is így jártunk a csúcsdísszel,csak azzal a különbséggel hogy nem emlékszünk eltörött-e,de nem találtuk,így vettünk másikat :lol:

Na igen korai ebéd volt,és már el is fogyott,most aztán főzhetek megint :)

Wera:Apának jobbulást :wink:

A Mutyi jó volt,kivéve hogy megfagytunk-ráadásul a Mama sem volt otthon,pedig elakatuk neki mondani a Babót,csak addig akartam várni,amíg lessz róla képem-meg egy kicsit melegedni is jó lett volna-azért az autóban felmelegedtünk,még jó hogy van benne légkondi.Aztán meg eszembe jutott hogy kéne vennem tisztasági betétet,meg lekvárt-így -mivel multok a tesco fele hatalmas sor volt,most az interbe mentünk,persze nem nagyobb sikerrel-a harmadig zöldön jutottunk át,meg a boltból sem volt könnyű kijutni-na de ez van :roll: Most mindkét kölök alszik.

Kép
Kép
Kép
kike

Ja,azt el is feljtettem,hogy épp jöttünk hazafele,és egy autó benn volt az árokban,a vezető felőli oldalára borulva.Gondolom a vezető a szélvédőn mászhatott ki,mivel be-vagy inkább ki volt törve az üvege-szerencsére nem esett baja,épp telefonélt,vérta az autómentőt.Szegény.Megkérdezte Apa segíthetünk-e,de aztmondta jól van,várja az autómentőt.Itt általában este mindig esik,és reggelre nagyon csúszik.Szóval megjárta szegény.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok.

Helyzet:Ma is voltam dokinál mert megkaptam a HCG eredményemet ami szerint pozitív. Igaz határ eset de termel a szervezetem valami miatt hcg-t. Megint megnézett ultrahangal és láttak valami foltot ott de világosat szóval még nem petezsákot és így azt mondták hoyg nem látni terhességet a méhben. De viszont mivel ez nem mensi mert csak vérezgetek,barnázgatok így 27-én egy menotesztel kezdem a napot és utána délben a dokihoz fel mert 3 tényező van kilátásba:
1:nagyon korai a terhesség
2:méhen kívüli
3:sajna megszakadt a terhesség
Nos ha az 1-ő van annak nagyon örülök de akkor megint úgy jártam mint a Petivel mert ott is úgy volt hogy pozitív teszt utána vérzés darabossal doki megnézett és semmit nem látott de rá 2 hétre ott dobogott Petim. Így lehet ez is iker terheség lett volna.
Ha a 2-ik akkor műtét
Ha a 3-ik akkor is mert ki kell tisztítani. És gond a vércsoportom is mivel én A rh - vagyok.
Én nagyon bízom az 1-esbe mert van cici feszülésem és a méhemen egy ponton úgy érzem mint ha izomlázam lenne.
Szóval az ügy nincsen lezárva.

harivera
Budapest XXI. kerület

Ó, Vera! Nagyon sajnálom hogy ilyen fránya biztonytalan a dolog! De azért nagyon drukkolunk az 1. verzió legyen!!! Nekem is ikerterhességnek indult, de az egyik nem maradt meg. Szerencsére nem vérzett ki, csak felszívódott, de mindenképp nagyon kímélni kell magad, semmi cipekedés, ilyesmi! De dondolom ennyi gyerkőc után ezt már rég tudod! :wink: Szorítok neked!!! :)

Kike - nem csodálom hogy szétfagytatok, én is voltam ma kinn és valami brutális hideg van! 2 zokni volt rajtam és még így is kockára fagytak a lábujjaim.
Biztos tényleg nagyon csúszhatnak felétek az utak, ha minden nap esik valami szmötyi! Sokáig azért nem is szerettem a hóesést mert apukám sofőr, ráadásul jó nagy autót vezet, és mindig féltem hogy egyszer majd valami balesete lesz, ahogy járja az országot. Szerencsére nagyon ügyi és még soha nem volt, max csak kisebb koccanása, de tényleg sokszor az ember lélekjelenlétén múlik! És ugyebár ő még mindig hiába óvatos, ha valami barom nem az... na mindegy... A lényeg hogy vigyázzatok nagyon magatokra!!! :wink:

Most főzök egy jó kis zöldséglevest (mégis), az majd felmelegít. Szerintem apa is nagyon fog neki örülni, amúgyis imádja, főleg hogy most beteg, tuti jól fog esni neki is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:09-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?