Zsuzsi,
Én sose írtam a súlyát (szerintem ezt is lustaságból
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
), de a gyerekorvos mikor kijött, akkor felírta a kiskönyvébe, úgyhogy van néhány adat. 4 hósan és 8 naposan 8820 gramm volt.
Ilyet, hogy nem megy ki a gyerekorvos! Azt hittem, a miénktől nincs gázabb…. (pedig az még ki is jön…
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
)
Kuki téren én azt ajánlanám ha környéki lennél, hogy keresd fel Veres doktort, aki a Kismamába szokott írni. Én ahhoz viszem, ha bármi gáz lesz. Amúgy meg nem tudom, mi lehet. Azt a tetránféle kenőcsöt se ismerem, én neogranormonnal kenném talán…
Kata,
Jópofák a becenevek!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A Sinlac már vagy 1,5 hónapja ki van váltva, de azt gondoltam, hogy egyelőre egye meg magában a gyümiket, aztán majd sűrítek. Te miért akarsz Bálintnak tejpépet adni?
Bandika,
Szegény kicsi Balázs!
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Miért kell ennyi gyerek szemét átmosni?! Ez ilyen gyakori „betegség”?!
Pézsé,
Most is csak azt tudom mondani, hogy de jó neked/nektek!
Pompi,
Olvastam, hogy ha a szopik között eltelik 6 óránál hosszabb idő, akkor akár teherbe is eshetsz. Nálad gondolom eltelik, főleg ha pótolsz is. Nézz egy tesztet!
Zsuska,
Hogy tud eltűnni a tejleadó reflex?
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ne is idegesíts, mert ez jól betenne nekünk is!
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Hogy tudtad „előcsalogatni”?
Andi,
A Kaáliban se derült ki az endo? Olivér 80-as bodyjait már rég továbbadtuk Kristófnak (a húgomék kisfia ), 86-ból még van néhány jó (h&m ), de már vagy 1 hónapja hordjuk a 92-t (nextesek, amit a csajtól rendeltem ). Csak az ujja hosszú, de a kis karja is kitölti a bodyt, meg alul a bepatentolásnál is pont jó.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
De lassan már kéne az eggyel nagyobb.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pedig úgy nézem, eléggé egyformák a fiaink!
Tiko,
Jók a becenevek!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)