Zsuzsi,
Én sose írtam a súlyát (szerintem ezt is lustaságból

), de a gyerekorvos mikor kijött, akkor felírta a kiskönyvébe, úgyhogy van néhány adat. 4 hósan és 8 naposan 8820 gramm volt.
Ilyet, hogy nem megy ki a gyerekorvos! Azt hittem, a miénktől nincs gázabb…. (pedig az még ki is jön…

)
Kuki téren én azt ajánlanám ha környéki lennél, hogy keresd fel Veres doktort, aki a Kismamába szokott írni. Én ahhoz viszem, ha bármi gáz lesz. Amúgy meg nem tudom, mi lehet. Azt a tetránféle kenőcsöt se ismerem, én neogranormonnal kenném talán…
Kata,
Jópofák a becenevek!

A Sinlac már vagy 1,5 hónapja ki van váltva, de azt gondoltam, hogy egyelőre egye meg magában a gyümiket, aztán majd sűrítek. Te miért akarsz Bálintnak tejpépet adni?
Bandika,
Szegény kicsi Balázs!

Miért kell ennyi gyerek szemét átmosni?! Ez ilyen gyakori „betegség”?!
Pézsé,
Most is csak azt tudom mondani, hogy de jó neked/nektek!
Pompi,
Olvastam, hogy ha a szopik között eltelik 6 óránál hosszabb idő, akkor akár teherbe is eshetsz. Nálad gondolom eltelik, főleg ha pótolsz is. Nézz egy tesztet!
Zsuska,
Hogy tud eltűnni a tejleadó reflex?

Ne is idegesíts, mert ez jól betenne nekünk is!

Hogy tudtad „előcsalogatni”?
Andi,
A Kaáliban se derült ki az endo? Olivér 80-as bodyjait már rég továbbadtuk Kristófnak (a húgomék kisfia ), 86-ból még van néhány jó (h&m ), de már vagy 1 hónapja hordjuk a 92-t (nextesek, amit a csajtól rendeltem ). Csak az ujja hosszú, de a kis karja is kitölti a bodyt, meg alul a bepatentolásnál is pont jó.

De lassan már kéne az eggyel nagyobb.

Pedig úgy nézem, eléggé egyformák a fiaink!
Tiko,
Jók a becenevek!