Új privát üzeneted érkezett!

Először is Boldog szülinapot kívánok mind2 Levinek és Annának!

Roz
Gratulálok az álláshoz!

Lili, Dóra
Hogy megy a szopi a csajszik mellett? Én attól félek a leginkább h nem fogom tudni majd Gyopitól megszoptatni a kiscsávót....már ha lesz tejem...

Jaj csajok! Kétségbe vagyok esve! Nem tudom h hol és kinél fogok szülni. A doki szabadúszó lett, tehát nincs kórházhoz kötve, így nem tud szülést sem vállalni. Ez csak most derült ki. Nagyon bízunk benne h még 2 hónap alatt változik a helyzet, de én most nagyon beparáztam. Ajánlotta a Kazacsait, de őt nem ismerem és nem is tudok róla semmit, meg őszintén szólva nagyon fosok az itteni szüléstől. Szeretnék ennek a törpikének is mindent megadni, amit GYopinak annó meg tudtam, de nagyon sokat számít az indítás.... Meg van egy nagyon pozitív szülésélményem és nem szeretnék semmi negatívat. A dokiban 100%-ig megbízom, de most h menjek egy másik orvos kezei közé akit nem is ismerek? Tele vagyok kétségekkel és folyton zakatol az agyam....

Kép
Kép
Kép
thymi

sziasztok!!!!

csak gyorsan!majd holnap jövök!

Köszönjük hogy gondoltatok ránk!!! :D
Erszényes!
buli majd hétvégén!!! :)

Thimy!
szörnyű!!!Pedig nekem azt mondta, hogy onnan megy nyugdíjba!!!
Nagyon szomorú, de hátha talál valami jó korházat a közelben!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
adrienn021

NYHK!!!
Ment a szavazat!!!!
1000rel!
szavaznék én többször is, csak félek, hogy letiltják :?

Kép
adrienn021

Kazi- Voltam Ritánál! :D Öröm volt látni!!! Nagyon fitt csaj, minden rendben, vidám, jó kedvű, nagy élmény volt! Hát igen, ezt így kell csinálni! :D Örülök, hogy minden ilyen simán ment! Büszke lehetsz Rájuk! És Robi is biztosan az! :lol:

Roz- Gratula a munkához! Majd meglátod mennyire jó lesz gyerekek között dolgozni! :) És a doboz ötlethez is gratula, nagyon jól kitaláltad! Most Te leszel az "angyalgyáros"! :lol: Majd küldesz fotót, hogy milyen lett? És egy biztos: Csak Adrinak lesz ilyen!!!Ez ám az ajándék! Ne bánd, hogy nem Te adod, de a Te kezed munkája!

Bepa- Megy a Drukk! :D Meglesz!

Thymi- Én tudok ajánlani Nagykőrösi orvost, ha esetleg Cegléd mellett döntenél!Elhiszem, hogy aggódsz, hisz a legrosszabb a bizonytalanság, de ez is megoldódik előbb vagy utóbb! Biztosan. Nyugi.

Kép
estelle26

Thymi,
nem gondolkodtál azon, hogy ha már így alakul visszamész a Hortihoz? Őt mégiscsak ismered, ugye jól emlékszem?

Cukker,
persze, a legjobb lenne Kecskeméten dolgozni, de ugye amennyi hiteltörlesztésünk meg rezsink van, nagyon nem mindegy, hogy mennyi az annyi. Dolgozni is csak ezért mentem vissza, a szívem szakad meg minden reggel, hogy nem Lilivel vagyok, és sír az oviban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Mindenkinek a szavazatokat!!!!!!!
(Nana, Sajna regisztálni kell, mert a szavazók között nyereményt sorsolnak ki.)

Adrienn,
Nagyon sok boldog szülinapot a nagyfiadnak!!!!!!!!

Roz,
Gartula a munkához! A gyerekek jól járnak veled :)

Kazi,
Gyorsan gyógyulást kívánok!

Dóra,
Gyönyörűek a gyerköcök!

Kép

Kép
nyhk

Adrienn!

Nagyon Boldog Első Szülinapot Levi babának!

Lina!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Lilinek!
Pénzkérdés,ill.amit írtál,nálunk is ilyen a helyzet,Zolinak elege van,de a sok törl. miatt nem tud váltani,itt kecskeméti viszonylatban piszok jól keres,máshol felét adnák,s győzködik milyen jól járna,ha ennyit kereshetne :shock: De Sert idézve,hátha tényleg jő az égi áldás! :D

Roz!

Édes voltál ezzel a melóval,ahogy le írtad! :lol: De jó,hogy örülsz,meg ez a meló,amit szerintem neked találtak ki :D

Nyhk!

Szavaztam pacira én is! :D

Dóra!

Gyönyörűek picúrkák,annyira édesek az első képen(persze a többin is) :D

Kazi!

Gratula tesódéknak Lizett érkezéséhez,nagyon szép nevet választottak!
Vendég

sikerült szavazni, csak már nem emlékeztem a felhasználónevemre az nlc-n :oops: :oops: :oops: ...

Kép
seriff

Sziasztok !

LINA
NAGGGGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT LILINEK :) :) buli lesz???

Megjöttem a munkából :lol: Milyen furi leirni :lol:

köszönöm hoyg velem örültök nagyon jól esik remélem sikrül is minden papir munkát elintézni hozzá :)

Cukker
nem jól irtam le cimet bambino-haz.hu
Szerintem szép nagyon családias hely .

Meg aki ismeri itt a Zsóka nénit máshonnan sztk babamasszás.. az tudja hogy jó hely :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Donoé, Roz
köszönöm Lili nevében is a köszöntéseket!

Buli lesz, most kiszaladok kajálni, aztán indulok is haza. Lesz szendvics, torta, meg a család... :lol: Majd este teszek képeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!
Télleg köszönjük a sok jókívánságot!!!
Aranyosak vagytok!

Lina!
Lilinek boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!
jÓ hogy ti tudtok ünnepelni a szülinapján!
mi nem :(

Roz!
Gratula a munkához!!!
mikor dolgozol?
nem haladok a takarítással! bevállalod Levit? :D
tudom előre, hogy szombaton anyu főz, én még 1000rel takarítok,és nem bírom befejezni, mire ideérnek a vendégek! :?
(mikor beszélünk már?)

Estelle!
itt vagyok, csak olvasóban :oops:
ált msn be van kapcsolva!!!!!!! :wink:

Bocsi most csak ennyi, mert Levi alszik, addig próbálom magunkat kitakarítani a koszból :lol: !

Kép
adrienn021

ja, Hajny!
lécci küldd már el iwiwen a számod, mert félek, hogy itt már nem tudunk beszélni és msnen sem!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lina
Nagyon Boldog szülinapot kicsi Lilinek,hát ez a nap is eljött mi?Minden szépet és jót mára!

Roz
nagyon örülök hogy tetszik a munka,szerencsére azt csinálod,amit szeretsz,gyerekekkel lenni,igaz? :lol: Tök jó!

Adri
péntek délután,este várlak benneteket!

Cuki
Anna sem semmi mostanában,ma voltunk reggel a 3 éves tanácsadáson,hát végig üvöltötte az egészet.Gáz volt,még be is feszített,remegett egész testében.Majd kinövi remélem.
Kitartást neked,ha lesz némi időm,átugrom,de mindig van valami.Most Barnusra vigyázok,délelőtt a város,ajándék ügyben,este meg mozi.

Thymi
ha szeretnél Kiskunfélegyházán szülni,van két orvos ismerős ott,majdnem olyan jó mint Szolnok,Zsú ott szült másodjára,a barátnöm meg októberben.Naon kedvesek a nővérek is,meg elég kultúrált.
Szóval dokibácsink már nincs?Majd keresünk jobbat. :lol: :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Adri, Levinek utólag is boldog szülinapot kívánok!

Lina, boldogságos szülinapot a kis ünnepeltnek! Remélem meggyógyult!
Kép

Minden gyerkőc gyönyörű a képeken! Tegyetek fel minél többet róluk!

Roz, úgy örülök, hogy sikerült munkát találnod. És hogy ilyen testhez álló, hab a tortán. :D
Ja, nem vagyok iwiw-es, nem is tervezem. De a férjem révén mindenkit meg tudok lesni :wink:

Nyhk, szavazat ment.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Adri
írtam az IWIWre neked,remélem olvasod majd.

Milyen sok baba született decben.Pár napok vannak az ünnepeltek közt.Meg évek persze. :lol:

Pille
meggyógyultatok?Remélem!

Anna naon sokat fájlalja a hasiját.A dokinéni azt tanácsolta vegyek Normaflot,és az helyreállítja a bélflóráit.Én mindig azt hittem azért mondja,hogy olyankor csak vele foglalkozzam,rá figyeljek.Szerintem azért van benne némi huncutság is nem?

Lili
neked akartam már írni a múltkor is,hogy mióta van a nővéreméknek párásítójuk,isteni jókat alszik a Barnus.Szerintem próbáljátok ki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszi mindenkinek mégyegyszer a szavazatot!! Remélem megnyerik!

Ser,
SZerintem is, ha valaki idegen elolvassa az összes pályázatot, akkor rájuk voksol, illetve szerintem még a bohócok azok akikkel szimpatizálnak. (sajnos azért mert mind a két helyen beteg, sérült gyerekek vannak). Remélem nyerni fognak!

Lina,

Nagyon sok boldog szülinapot a Lilinek!
(hirtelen ledöbbentem, hogy már ő is két éves, repül az idő)
Jó bulizást!!!!

Hajny,
Irtam neked privit, de tárgytalan, mert ha jól látom akkor nem dolgozol.

Kép

Kép
nyhk

Félig készen vagyok az ékszes dobozzal megmutatom már csak a csilli-villik kellenenének rá de kicsit elebizonytalanodtam hyog rátegyem e megmutatom neketek is :) az oldalára szertnék még tenni hercegnős képet most csak a fiókokat és teteját mutatommeg sajnos még nincs teljessen megszáradva... ime a kép

Kép

Kép

Kép
roz23

a fehér trutyi még ragasztó -lakk : van rajta csillámpor is de fotó nem adj vissza Kép

vannak még masnik meg szatén rószaszín virágok itthon szerintetek mit rakjak rá ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

Ez gyönyörű!!!!!!!!! Az álamat még keresem. Eszméletlen kreatív vagy! de tényleg.
Véleményem: ha van rajta csillámpor (szóval csillog), akkor nem biztos, hogy kell még rá valami, de én egyenlőre még nem tudom, hogy mi tetszik egy majd 6 éves nagylánynak! Bár lehet, hogy még babásabbá és hercegnősebbé tenné. (na most aztán sokat segítettem :) ), próbáld ki és rakj fel képet, aztán döntünk :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Lina
Nagyon Bodog Szülinapot Lilinek! :)

Roz
HÚÚÚ, ez nagyon szépséges! :)
Nagyon örülök hogy ilyen szuper állást találtál. :) úgy is rég óta tervezem hogy megnézem ezt a helyet, most már majd meg is teszem! :D

Később folyt köv.

KépKép
KépKép
nana09

Roz- Ez igen!!!! Húú de gyönyörűséges!!! :D Én már csak csilli-villit tennék rá, mert az nem maradhat le! :) " A kevesebb, néha több!"
Ehhez nagy gratula megy!

:D

Lina- Isten éltesse a pici Lilit!!!
Mit kap szülinapra? :)

Hajni- Tényleg Anna ilyet csinált? Nem fáradt volt a Drága? :? Vagy miért feszíthetett be? Én is hasfájós voltam oviba, suliba, de ez főleg pszichés volt! :( Anyával akartam lenni mindig, mindig és állandóan! :) Lehet, hogy ez benne van Annánál is!?
Párásítót hol lehet kapni, milyet érdemes venni, és mennyibe kerül?

Bepa- Vizsga megvan?

Kép
estelle26

Sziasztok:

Lina:
Lilinek boldogságos születésnapot kívánuk!

Nana:
Lett fa végül?Ha igen honnan?Én ma is láttam az árust akit ajánlottam!

Roz:
Doboz gyönyörű!Lesz ájulás szerintem :wink: :lol:

Ser:
Fincsi volt a sor a Tescoba,ugye?Lari sem díjazta :oops:

Nyhk,Cuki:
Köszi ,már jobban van a csajszi,csak a hiszti nem akar múlni :oops:

Don:
Köszi ,átadom :)

Thimi:
Vacak helyzet,majdcsak sikerül valamit kitalálni.

Estelle:
Büszke is vagyok rájuk! :D Képzeld:épp most telefonált Rita,hogy kapott helyet a babás szobában!!!Na mostmár csak a tejnek kell beindulni,szupi! :D
kazi

Sziasztok!

Nyhk
Endre megnézte,sajnos nincs már társasjáték,nem is lesz már az idén.Sajnálom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
én csak ámulok és bámulok milyen klassz!Én nem is tom,lehet nem is kellene már rá semmi.Ügyi vagy naon!

Kazi
ti már vettetek fenyöt?Milyet,mekkorát?

Estelle
Anna mindig ilyen a dokinál,érte egy kis trauma félévesen,azóta ilyen.

Erszényes
sikerült most már az összes ajándékot megvenni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Levinek nagyon boldog első szülinapot!Remlem már jobban van,kicsit lemaradtam most.....
Lilinek is minden jót kívánok második szülinapja alkalmából!
A doboz nagyon szép!!!!!!!!!
Alinak is torokgyulladása van....de csak az első nap volt szőrnyű,az ab segített.Üdv Nektek

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Hajni:
Mi beálltunk a műfenyősök táborába idén!Úgy sajnálom kivágni aztán meg kihajítani ezeket a gyönyörű fákat.Karácsony után annyira szomorú mikor megyünk és az út széle telítve a sok fával.
A kiültetős sem jött be(1fogta meg eddig).
Szép élethű fákat lehet már kapni.Mi egy 180-ast vettünk.Hozunk 1pár fenyőágat az illat miatt,hogy ne legyen mű a hatás :wink:

Milyen trauma érte Annát???
kazi

Lina, Lilinek Nagyon Boldog 2.Szülinapot!

Kazi, szörnyen éreztem magam a tescoban......

Kép
seriff

Lina: nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Lilinek!! :wink: :lol: :lol:

hajny: nem még nincs meg minden!

Roz: nagyon ügyi vagy!!!! :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Lilinek es Levinek boldog szulinapot kivanunk!
Kép

Roz, nagyon szep lett a doboz, tuti fog Nikinek tetszeni!!! A munka meg szuper! :D

Thymi, sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel. Szolnokon nincs masik szimpi doki, nem ajanlott a mostani valakit?
A szoptatassal nincs gond, Kati idonkent odajon kivancsiskodni, esetleg konyvet nezegetunk. Eleg gyorsan betermeli a fiatalember az adagjat, max. 10 perc.

Ser, isteni a mezes, mar beleirtam a gyujtemenyembe.:) Tenyleg puha marad! :D Katika is ugyesen segitett nyujtani, szaggatni. :D

Lili, vettek parasitot? Mi lett a fogaddal?

Estelle, mi Honeywell parasitot vettunk, meg varjuk, hogy megerkezzen. Kivancsi vagyok mennyire hatasos. (Nalunk Katika miatt kell.)

Nem tudom mit akartam meg, elobb szallt el egy hosszabb uzenet
(vele egyutt az agyam is... :evil: ).

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra:
Ügyi vagy,hogy még sütni is van időd a gyerekek melett :wink:

Ser:
Szörnyen?A tömeg miatt,v. miért?
kazi

Kazi, meg a mult hetvegen meg akartam csinalni... :wink: :roll: :lol:
Tegnap begyurtam a tesztat, ma mig aludt Andris, Katikaval ugykodtunk.

Igy:
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz!

Ez gyönyörű lett!!!!!!Szerintem sokkal szeb bármilyen avonos dolognál!Hihetetlen kreatív vagy,nekem nem hiszem sikerülne ilyen szépség.

Hajni!

Sok baba van dec.-ben köztük lányom is,bár mennyire baba.... :shock: 16-án betöltötte a 14 évet :shock: Hihetetlen ilyen öreg lennék?Pedig csak 32 múltam(ezt halkan írom)

Kazi!

Mi is évek óta a műfenyőt díszítjük,nekünk is 180-as van,meg se mondanád,hogy mű,olyan csodaszépet sikerült vennünk pár éve,nem szeretjük,hogy szegény fát kivágják,nálunk megszárad,majd kuka.Ezért csakis műfenyő :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket mindenkinek!
Teszek néhány képet!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És a sluszpoén... Lili játszott az apja céges laptopjával. Nem tudjuk visszacsinálni.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kicsit el vagyunk veszve, apa beteg lett, ma 3gyerekem volt. :D De jól vagyunk. Dóra, vettünk párásítrót, úgy látszik nagyon hatásos.... :) Nem kiabálom el.... a tegnapi éjszakánk nagyon jó volt, kellett is, mert hulla voltam. :) MI AviarUltra 3 párásítót vattünk. Jókat olvastam róla, és tényleg jó.

Ma este pedig csomagolok..... bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, de megyek, csomagolok, kel éppen Boti is. :)

Lina, gyönyörű Lili ebben A RUCIBAN! Boldog születésnapot itt is.! :)

Adri, Levinek is utólag nagyon boldog születésnapot!

Roz, Zsóka néninél kaptál munkát? Vihetem Zsófit? Komoly gondolkodom, h. vhova elviszem kicsit játszani...néha sok.....

Puszi!
birolili

Lina
GYŐNYÖRŰŰŰ LILI nagyon csajos :)

LILI
Hozd csak Zsófit szerintem tetszene neki :) Vigyázok rá megígérem :) :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kazi
nálunk is müfenyö van,ez lesz a harmadik éve.Én is sajálom a fát,így úgy döntöttünk nem pusztítunk többet.Ágakat én is szoktam kérni az Auchannál,mindig van kimaradva sok ág amit levágnak,én meg válogatok belöle.
Hát,félévesen felszúrták a fülét,de galád módon,részeg volt a doki.Azóta fehér köpeny láttán üvölt Annám.

Lina
mit egyhercegnö,olyan szép Lili abban a ruciban.Csudihelyes! :lol:
Sajnálom a laptopot,Anna nekünk is egyszer elállította.Nagy nehezen sikerült visszaállítani.Neki bezzeg pár gomb nyomás és át volt alakítva. :lol:

Don
utólag

Nagyon boldog szülinapot a nagylányodnak,egészsében,boldogságban teljen neki minden év!
Remélem jól vagytok,ö is.

Dora
de ügyik vagytok Katikával!Ari ahogy segít neked!Így lesz ám igazán fini a süti mi?

Roz
milyen lett a végleges doboz?Megmutitod nekünk?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
miért érezted magad szörnyen a Tescoban?A sok ember miatt,esetleg hogy nem kaptál vmit ?Az emberek többsége ilyenkor túlzásokba esik,nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Tegnap este megnéztük az Arany iránytüt,nekem naon tetszett,elég mesevilágban élek ezek szerint,mert ez tutti kis mese volt. :lol: Boszorkányok,beszélö jegesmedvék,jó és gonosz,a jó gyöz mindig,én még gyerek vaok! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina: nagyon csini Lili a szoknyájában!! És hogy megnőtt a haja!! :wink: :lol: :lol:

hajny: örülök, hogy tettszett a film!! :wink: :lol:

Dóra: nagyon aranyos Katika, hogy így segített neked a sütésben!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Lina, de kis drága a csajszid! De szép tortája van!

Dóri, örülök,h ízlik a mézes, a miénk már elfogyott.... :oops: :roll: ,édes Katika ahogyan segít!

Tesco, igazából semi extra, csak tényleg nagyon kellett sietnünk,és hosszú sor, mindenért nyafizó-dühöngő Hanna, magyarul hiszti a köbön, persze tudom, h ha nem rohantunk volna, nekem is több türelmem lett volna...... :oops: :oops:

Kép
seriff

Köszönjük szépen a dícséreteket. Ezt a rucit még egy évvel ezelőtt kapta Lili, mostanra jó lett, tegnap volt rajta először.
Jól sikerült a bulija is, bár mikor megkapta a gyurmáját anyuéktól, onnantól a többi ajándék már nem annyira érdekelte. És még most jön a Karácsony!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!!

Én mostanában mindenről lemaradok :oops:

Lina!
Nagyon szép Lili abban a ruciban!!!
rózsaszín tündérke!!!
Ti mit vettetek tavaly Lilinek???mert még mindig gondban vagyunk :?

Dóra!
hihetetlen, hogy neked még sütni is van időd!
Nekem még most sincs( mondjuk nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé :? )
Jó, hogy van egy ilyen ügyes segítséged!!!!

Hajny!!
lehet, hogy csak apa megy!!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Dóra:
Ügyik vagytok!Katika kis házi tündér :lol:

Don:
Utólag is boldog szülinapot a lánykádnak! :)
hová lettek a vonalzóid?

Lina:
Gyönyörű Lili a kisruhában,meg a hozzá illő kis hajpántal :)

Ser:
mi is így voltunk ezzel,de mondjuk mi mindig így vagyunk amikor valahová megyünk a gyerekekkel.Könnyített verzió mikor csak 1 hisztizik :oops: Nemtudom mikor lesz könnyebb velük..?!

Tegnap voltam bent tesóméknál.Annyira cuki volt Lizett.Tátott szájjal beájulva aludt.Úgy néz ki holnap már jöhetnek is haza :D
kazi

Utólag is kivánok minden névnaposnak és szülinaposnak nagyon sok szépet.

Minden kis és nagyobb gyerköcnek , anyukának és családnak kivánok nagyon boldog, egészégben, békességben gazdag karácsonyt!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

HALIHÓ

Lina Boildog 2 évet LilineK:) naGYON NAGYLÁNYOS...
..és sikerült nacit venni, köszike:)

Katika is milyen cuki ahogy gyúr...
Dóra ögyi vagy 2 gyereksként is

Timi! Doki: sztem lehet én már nem mennék senkihez (mondjuk nem tudom akkor hogy megy el az ember vizsgálatra)..

Hajni: buli megvolt: kaptam spirált(hormonos):)

köszönöm a drukkokat:5-ös lett..most mér készülhetek a KARÁCSONYRA is..dejó:)))))

Roz! nagyon ügyi vagy, kehet én is berakom majd Bebét..hátha tudunk kicsit kikapcsoldni apucival:)
Amógy mizujs???

Kazi! akartam már írni, csak no idő:Gratula Tesó babűjűhoz, teccik a neve...meg hát ugye kislány, ami most úgy néz ki nekem egy ideig tuti nem lesz:)

Én Szegeden vettem fát, olyan nagy a kínálat és pont a suli mellett van a piac, szval megvan..én maradtam az ezüstnél...de lehet jövőre csak mű léesz (bár nekem annak annyira nincs hangulata..de Kazi ahogy írta pár ág dob rajta)

Pusz

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok :)

Jelentem megvettem az összes ajándékot karácsonyra az utolsó pillantban végeztem :lol: :oops:

Seriff
csodálkozol ebben a tömegben hoyg türelmetlenebb vagy :) ugyan már mindenkinek vannak ilyen napjai :)

Hajny
hát... hmmm... nem is tudom megmutitom a dobozt igazán ugy gondolom hoyg nem rakok rá mást de nem tudom az egyik képen kicsit látszik milyen csillámporossan :) de olyan bizonytalan vagyok mi kerüljön rá , a fához nem illik az a sok minden ami itthon van szalag szatén rózsa ... elmenni már nincs időm hoyg keressek rá valamit úgyhoyg szerintem úgy marad csináltam egy csomó karkötöt nyakláncot neki az benne vanna a fiókokba szerintem így is nagyon fog neki örülni :) Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,sztem ez gyönyörű!!!!

Aranyosak vagytok, csak vhogy korábbról nem emlékszem ilyen cirkuszokra,meg általában meg lehet Hannával beszélni a dolgokat....

Most már jobb, kész az esti bulira a Rigójancsi is(Nana félretegyek egyet Neked?), a csokimáz is szépséges!

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff
de ari vagy :D hogy eszedbe jutott. :) (nem gondoltam, hogy emlékszel még :D :D :D , válaszom: IGEN, IGEN! :)

Tegnap én is beugrottam a Tescoba, majd ugyanezzel a lendülettel, a bejáraton ki is jöttem! :D
Szerencsére ajándékok stb már rég megvannak, 1-2 apróság kellett volna még, de inkább lemondtam róluk

Na ébredeznek rosszcsont manók.

visszatérek..

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!!!

Nana!
várjuk :D

Ser!
Rigójancsi-----nyammnyamm!

Roz!
gyönyörű lett!!!!