Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!

Miért szedsz hormonbogyókat?
Ami tüneteket leírtál az férfihormon túltengés. Nekem is volt. Egy életre elég is volt. Most már csak enyhén van. Ragya az van bőven, hasam is kerek, de a hajam most nem hullik.

Miért áltatok le a babaprojektel?

Kép
Kép
nati80

Pamukli: én még most is mondom néha magamról, hogy rossz anya vagyok. Főleg mikor valami nem úgy sikerül, ahogy terveztem. Aztán mikor odajön és átölel, megpuszil, akkor rájövök mégse lehetek olyan rossz :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

LAPTETŐ!!!!!
Nem is gondoltam rá!

Kép
Kép
nati80

Pumukli!
Ment a Titok!

Kép
Kép
nati80

Fülű: SZiA :) :) Azért ha lesz erőd akkor gyere sürübben és érd meg mi van veled. Annyiunkat érdekel , hogy telnek napjaid.
Neked is szívből kívánok nagyon Békés Boldog karácsonyt!

Kép
csucsu05

Köszi Nati, el fogom olvasni vagyis inkább elolvasom, így a helyes!

Ari vagy Kisvirág, hogy így bíztatsz, bízom abban, hogy én is ilyen anyuka leszek, csakhát az agyammal van valami gond.

Pumi
pamukli

:( Petefészekkimerülés, vagy valami ilyesmi :( Nincs egy árva tüszöm se. Se kicsi se nagy, semekkora. Gyógyszerrel próbálkozunk a dokimmal most, aztán ha nem lesz eredmény 3hónapon belül akkor injekcióval, ha annak sem lesz akkor petesejtdonáció, ami kizárt mert nincs lányrokonom aki adhatna, így marad az adoptálás. De elfogadom amit kapok az élettől és így kell bodognak lennem. Hát ezért állt le a babaprojekt. Most azon projektelünk hogy beinduljon a petefészkem.
Rövidkén ennyi a történetem. :)

Puszillak titeket!
Mostmár ígérem gyakrabban jövök. :)
nyuszifülû

Lányok! Terhességkor fájhat a fejem??

Kép
Kép
odri

Hát ilyenkor elszégyenlem magam, hogy itt parázgatok magamban és van aki annyit küzd érte, mint Nyusz is... De én azt mondom, hogy sosem szabad feladni, mert már mindenre van megoldás a mai orvostudományban.
Van egy ismerősőm, akik mindent megpróbáltak, csomó gyógyszer, csodaszer, inszem, lombik és az utolsó lombik sikerült. Több babát nem is akartak, hiszen nagyon megszenvedtek érte. Rá 8 hónapra a csajszi spontán terhes lett. Na, hogy ez van??? Vannak még csodák! Persze mert azt gondolták, úgysem lehet terhes... és mégis. Csak minden idegszálukkal a babán voltak évekig és ezek szerint ez volt a gond, a stressz!
Tudom ez sovány vígasz annak, aki már el van keseredve, de azért vannak ilyen csodák!

Pumi
pamukli

Fűlű: Én is sok olyan esetet hallottam, hogy mindent megpróbáltak és nem jött össze a babó. Aztán mikor nem is sejtették akkor jött a baba. A barátnőm sose menstruált. Azt mondta a doki sok sok kivizsgálás után, hogy nem lehet gyereke. össze tett dolog volt a gond. Na egyszer csak hív telefonon: babát vár :) És azóta a lánya 5éves majd ismét azt mondták na ez csoda több gyereke nem lehet. És mégis lett. A fia 2éves volt most. Szóval amikor azt hiszed nincs kiút akkor is van.
Én hiszem, hogy nálatok is így lesz.
:)

Kép
csucsu05

Nyuszi: nyugi, de aggódj a doki a gyógyszerrel hipp-hopp érlel neked óriástüszőt!!! Aztán kapod a tüszőrepi szurit és hajrá apa. utána 9 hónap és már a kezedbe is a bébi. Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne igaz? De nincs ez a lehetőség se kizárva. Ne csüggedj, pár hónap és rendbe lesz a petefészked. Ez az első hónap mikor a gyógyszert szeded igaz? Egyébként mit szedsz és mikor mész UH-ra?

Odri: a fejfájás sajna nem kíméli a kismamikat se. :(

Kép Kép
kisvirág_30

Jajj a de aggódj = ne aggódj akart lenni.

Nem tudom ma mindent félre gépelek.

Kép Kép
kisvirág_30

Virág! Ez nem gond???

Kép
Kép
odri

Én is mindent félre írok ma. van ez így :)

Kép
csucsu05

Muffin!!!!!!!!!!!!! Neked látszott bármely uh képeden 2 valami??????? Pötty? Már kezdem az ikrekbe beleélni magam! Kérlek válaszolj!
magdolnam

Magdolnam! Neked szokott fájni a fejed?
Ikrek? Az komoly...

Kép
Kép
odri

Odri: nem gond ha fáj a fejed. Igaz ez nem tipikus kismamis tünet. Lehet ettől a hülye hidegtől fáj nem? Nekem is fájt este, meg most is kicsit.

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam: most ez komoly, hogy ikreid lesznek???

Kép Kép
kisvirág_30

Ma és tegnap eléggé fájt a fejem, de mikor nagyon az elején volt 1hétig fájdogált, nem vészesen.
Ha valaki visszanézné az uh képeit nagyon hálás lennék érte. Már tökre beizgultam 2ért!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Sajna nekem a legkorábbi uh-s képem 19. héten készült.

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam, nekem se vészesen fáj, csak néha belenyílal.
Én majd megnézem, de nem iagzán értek hozzá....

Kép
Kép
odri

jaj nagyon hálás lennék érte!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Magdolnam nem tudod kb. mikor tetted fel az uh-s képet? Megnézem mit láni belőle.

Kép Kép
kisvirág_30

a 100.oldalt volt, de ezen annyira nem lehet látni, mint a másikon. Ott tökéletesen kivehető!
magdolnam

melyik másikon???

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam,
Én megnéztem és én két pöttyöt látok.....
Lehet tényleg ikrek.... :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép
Kép
odri

2 képet csináltak egyszerre, azt nem raktam fel még. De én is 2nek nézem
magdolnam

Elnézést, hogy ilyen túlbuzgó vagyok, de Odri, ha megnéznéd a Te uh képedet, akkor asszem megnyugodnék (mármint a tieden hány pöttyöt lehetett látni)
magdolnam

Ja akkor nem keresem a másik képet :lol: Megnéztem én is jobban a képet. Hát nem is tudom van 2 pöttyike. Mikor mész újra UH-ra?

Kép Kép
kisvirág_30

11.héten , van még 2 hét. Annyira izgulok.
magdolnam

Ha hazaérek megnézem az enyémet is.....oké?

Kép
Kép
odri

jaj de jó! köszönöm szépen.
magdolnam

jaaaaajjjjjjj igazán nincs mit. Hátha okosabbak leszünk
de ha jól emlékszem nekem csak egy pötty volt....

Kép
Kép
odri

Magdolnam, hány hetes voltál akkor? Hogy melyik képemet nézem meg....

Kép
Kép
odri

:) Odri és te mikor mész uhra?
magdolnam

7hét
magdolnam

Jövé hét csütörtökre kaptam időpontot :lol: :lol: :lol:
már alig várom...

Kép
Kép
odri

gondolom! én is nagyon vártam és nagyon izgultam. Meddig csinálnak hüvelyi uh-t? Mikor lesz először hasi?
magdolnam

Magdolnam akkor még izgulhatsz :) Hüvelyi uht kb. a 15-16. hétig szoktak csinálni.

Odri: gondolom, hogy mennyire várod.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Ime a link az eljegyzési gyűrűkről :
http://www.regu.atw.hu/01.jpg
http://www.regu.atw.hu/02.jpg
http://www.regu.atw.hu/03.jpg
http://www.regu.atw.hu/04.jpg

Na és a gólya :) :

http://www.regu.atw.hu/golya01.jpg

Este meg meglesz a táblázat is, igérem.

Kép
jenny29
Mór

Jenny: igazán nagyon gyönyörűek a gyűrűk. Sok boldogságot a viseléséhez. Ez ő a vándorgólya? Tuti babót is hoz hamarosan nektek!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Köszi Kisvirág! Szerintem is nagyon szépek. Ezt mi terveztük meg, hogy melyik szin legyen selyemfényű, melyik fényes, milyen sorrendbe legyenek...3 hét volt, mire megcsinálták, de megérte. Az eladók is dicsérték, mennyire szépek. :D

A másik kép a vándorgólya, igen. Ma kaptuk meg. Aki nem emlékezne rá, ez a gólya ahol csak lakott, ott pár hónapon belül baba lett a pocakban. Azért kaptuk, hogy nekünk is szerencsét hozzon. Addig kell nálunk laknia, mig nem lesz babánk.
Remélem, tényleg hatni fog. :)

Nyuszifül, hát szia. Nagyon sajnálom, ami veled történt. De látom, nem adtad fel, és ez nagyon helyes! Mindig van remény. Ilyenkor én is szégyellem magam, hogy nyekergek, pedig nekem elvileg semmi bajom. Erősödj, és szólj a petéknek, hogy álljanak most már munkába. Sokszor puszillak!!!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny: Nagyon szép a gyűrűtök és kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok. A vándorgólya pedig remélhetően csak kis ideig tanyázik nálatok, merthát sok a dolga nagyon!

Pumi
pamukli

Ja igen, bocsi, Pumukli, akartalak ám üdvözölni téged is. Örülök, hogy visszatértél hozzánk! Hajrá neked is! Amiket meg irtál, az érzésekről, az sztem mindenkiben benne van egy kicsit, ne félj tőle!
Vonalzód? Hol tartasz a ciklusodban?

Kép
jenny29
Mór

Köszi Jenny! Vonalzóm még nincs, de hamarosan csinálok én is, bár a ciklusaim eléggé kiszámíthatatlanok, van amikor 30 nap, de van hogy 40. Úgyhogy én nem nagyon tudom ezt kiszámolni. Úgy tervezem, hogy nem akarok egyenlőre mérni semmit, rábízom magam a természetre és ha nem sikerül pár hónapig összehozni a babát, akkor talán... A doki azt mondta minden rendben van, szedem már két hónapja az Elevitet is, úgyhogy...
Látom azért már kicsit jobb lett a kedved a gyűrűk láttán és már nem vagy nagyon magad alatt.

Pumi
pamukli

szia Pamukli :) de jó hogy úja itten vagy!

Jenny, nagyon szépek a yűrűk és a gólya sem az utolsó :lol:
magdolnam

Magdolnam:
nekem 12. héten csináltak először hasi uh-t.
A doki nem mondott semmit a két pöttyre? Nem lehet, hogy az egyik a petezsák?

jenny:
gyönyörűek a gyűrűk!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdolnam:
hm... :? Megnéztem az uh-s képedet, nekem nem ilyen volt....

Kép
Kép
Kép
mágnes

öööööö nem mondott semmit, mert csak uh-s nézett, a doki nem.a petezsák nem maga az amiben benne van??? Az a feketeség, a legnagyobb?
magdolnam

most vadul nyomozok a google.com - on, hátha találok hasonló képet. Mágnes fel tudod tenni azt a képet ????? Léécccci
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?