Sziasztok!
Rég jártam erre felé, és szégyenszemre még boldog karácsonyt se kívántam, ugyhogy utólag is
NAGYON NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK
Most van egy kis időm mert párom kosár meccs elött zombul, ugyhogy én meg idevetődtem
Ma beújítottunk magunknak egy vizes porszívót és egy multifunkcionális nyomtatót! Olyan jó, úgy örülök! Mint egy gyerek olyan vagyok
A karácsony egyébként nagyon jó volt nálunk is, Kyra imádta a fát, sőt még mostis imádja, de az első ámulat az arcán (mint Geribabának) az nagyon maradandó emlék lesz
Ajándékok még így is, hogy ugye Kyra leginkább csak az autós ülést kapta, még így is sok volt! Kapott egy zeneszőnyeget, egy pár ruhácskát, egy fürdőkád oldalára szerelhető játékot, egy Fisher price zümit és egy Fisher price vonatocska oroszlános utánfutót ( a vonatot ha minden jól jön össze januárba megkapja tőlünk, kérdés hogy tetszik-e neki, mert az én mimóza kislányom semmit nem bír ami hangos, zenél és hangot ad ki! Mindentől fél!
, szóval előszőr elmegyünk egy helyre ahol ki lehet próbálni és majd utána ha tetszik neki megvesszük
)
Ezen kívűl kapott egy kis 19-es converse cipőt
, meg egy csomó dupló legót meg műanyag építő kockákat
Meg még hátra van pár ember akitől még fog kapni ajándékokat, ugyhogy...
Képeket egyet kettőt ide is teszek, de majd a blogba is mindjárt
Szerencsére azóta nincs semmi baja, ugyhogy teljesen egészségesen vészeltük át a karácsonyt! Remélem ebbe az évbe már nem is lesz más!
Az én foghelyem is jól van! Januárba még megyek egy tömésre, de aztán egy ideig nem akarok fogorvost látni
Gerimamy, nagyon jók a képek, látszik, hogy tetszik Geribabának minden! És hár már mondani akartam, hogy nem semmi miket tud már! Megszégyenít itt mindenkit! Fiatalabb mint a legtöbben itt és talán már ő tud a legtöbb mindent
Berzkat, remélem jól telik a telelés! Pihenj minél többet! Tudom ilyenkor nem könnyű de talán most vannak ott mások és néha rá tudod valakire bízni a lurkókat és tudsz lazítani egy kicsit! Képeket kérünk majd
Nansy, nagyon, nagyon örülök annak, hogy megint itt vagy
És annak meg főleg, hogy ilyen sokat fejlődött Mártus
Komolyan, ez óriási előrelépés! Ha így halad lehagy mindenkit
Nagy puszi az okos buksijára és kérünk sok sok új képet a gyönyörűségről
Persze ráér január végén
Judit remélem az a rossz éjszaka csak egyszeri alkalom volt! Hogy telt a karácsony! Párod végig dologzott? Vagy neki ilyenkor hogy van a szabi?
Krisy, hát én nem tudom hogy nekem hogy van a pénzem, de én már nem is foglalkozom ilyenekkel, hogy mennyit kéne hogy kapjak meg mit vonnak meg mit nem! Ha bosszankodom se lesz jobb! Ugyhogy inkább nem érdekel mennyit kapok
És hogy állsz a menzivel?
Egyébként nekem 25.én megjött (12 napos késésse!!!!)
Ugyhogy januárba neki is állunk a kistesónak!
Gerimamy, megint itt voltatok és most meg én olvastam későn
Hát remélem egyszer csak össze futunk!
Kajcsi téma! Nálunk is úgy van, hogy sokszor napokig nem akar semmit enni, csodálkozom rajta, hogy miből van energiája, de van hogy annyit eszik, hogy csak nézek!
De minden egyes kajáltatás egy kín szenvedés! Az elején azért üvölt, hogy adjam már gyorsan gyorsan, azrtán amikor már nem annyira éhes akkor elkezd nézelődni és bambulni és mindent csinálni csak enni nem akar, és a végén jön a tekergőzés, üvöltözés, megfeszülés, hisztizés! Próbáltátok már kompba etetni? Tudom nem a legjobb, de sokszor már ezt csinálom, hogy egyen! Mert úgy elmegy pár lépésre, aztán visszajön! Olyankor soha nem üvölt! Bár van, hogy közbe mást is meg tudok csinálni annyira lassan megy így, de legalább megeszi és nem üvölt!
A másik ami nálunk bejött a gumimaci! Nikolenak már mondtam, és nekik is bejött!
Egy csengőhangnak reklámozták régebben! Egy zöld ugráló gumimaci! 28 másodperces, nem hosszú, de ha valakinek bejön úgy mint nekünk van angolul hosszabb verzió is! Na szóval lényeg, hogy én ezt szoktam bekapcsolni neki! Hát ilyenkor szájtátva nézi és én közbe lapátolom be neki!
http://www.youtube.com/watch?v=zaaM9KDRD3g
Ha gondolojátok nézzétek meg! Mármint a babók nézzék meg! Lehet nem mindenkinél jön be, de nálunk ha a legvadabb visitó roham megy is megnyugszik a gumimacira!
Na de most már eldugulok mert már nem férek rá az oldalra
Képeket mindjárt kicsinyítek és hozok!