Sziasztok!
Zsuzska!
Ne aggódj a sütés-főzés miatt, Neked most nem ez a dolgod, meg aranyos anyukád van, számíthatsz rá. Persze lehet hogy Pannika is gondol egyet és köztetek szeretné tölteni az ünnepeket.
Látom problémák Nálatok is adódnak anyós-apóssal. Nagyon ritka szerintem ahol minden rendben van, ugyhogy Alíz kitüntetettnek érezheti magát ezügyben.
Ma reggel jobb volt a helyzet Nálad róka-téren? Elmúlt, vagy ismételtél?
Tök jó, mindig szoríthatunk, izgulhatunk valakiért!
Tegnap Pintyusért, szerintem következő Te leszel, majd Olgi!Aztán lassan Bea is csak beáll a babás sorba.
Persze előbb neki egy tuti kis állás kellene, bízom benne megtalálja.
Alíz!
Ismét nem válaszoltam a kérdésedre.
Köszönöm, Bence már jól van, nem is hallom köhögni, az orra sem folyik. Pár nap volt az egész. Márcsak nekünk kellene összekapni magunkat Dorkával.
Lekopogom éjszakát végigaludta, nem köhögött, és még a reggel-halnaltájban szokásos kakaózása is elmaradt. Még mindig alszik. Igaz, biztos ez annak is köszönhető, hogy a tegnap délutáni alvása kb. 20-25 perc volt összesen.
Én tegnap este sokáig fent voltam, éjszaka is köhögtem párszor és most reggel is folytatom...
Jó lenne már kikecmeregni ebből.
Ma délután lesz a munkahelyi karácsonyi ünnepség, nem hiszem hogy megyünk. Nincs kedvem hozzá, meg Dorka sincs még teljesen jól.
Férjemmel egy helyen dolgozunk, mondtam ő menjen nyugodtan, de azt mondta nagy kedve neki sincs.
Meglátom, ha ma kicsit már jobban lenne Dorka lehet benézünk fél órára megmutatni magunkat....