Sziasztok!
Ó, Márti, nagyon sajnálom én is. Őszinte részvétem.
Nahát, ez a Máté milyen szép kisbaba! És már jó nagy. Tényleg, hány hetes is most? Ivett, ha lesz egy kis időd, írjál már nekünk!
BBJudit! Gratulálok én is az 5-öshöz! Hát Te nagyon ügyi vagy!
Anikónak meg gratulálok a kislányhoz. Akkor Doroti lesz a neve, igaz?
Niki, hát nem semmi ez az emésztőgödrös sztori...gondolom anyukádékat sokáig gyötörte utána a lelkiismeret. Még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj...Lányoknak jobbulást!
Balwin, én azt hallottam, nem is normális anya az, aki nem ejti legalább egyszer fejre a gyerekét
Nyugi, jó anya vagy!
Fanna! Mi újság veletek? Nimi meggyógyult már? Írjál már bővebben, még mindig depis vagy?
Én ma elkezdem a kari ajik csomagolását. Megvan minden. Igaz, a játékboltban 2x akarták kifizettetni a portékát, mert kártyával fizettem és pont kifogyottt a terminálból a papír, nem nyomtatott bizonylatot, akkor sem, amikor már tettek bele papírt. A csaj megint beütötte, odaadta, hogy okézzam meg üssem be a pin kódomat. De közben nekem megjött az sms a banktól, hogy levonták a pénzt. Mondom neki, erre ő, hogy á, az nem az, mert akkor lenne bizonylat. Mondom neki, hogy ki ne fizessem már még egyszer, nézze meg az sms-t, hogy itt és itt ekkor és ennyiért vásároltam...De csak be akarta nekem magyarázni, hogy még nem vonták le. És akkor szólt rá a kollegája, hogy akkor már tényleg ki van fizetve, ha jött róla sms. Ez kb 15 percig tartott, mert közben a csaj végig telefonált, és le nem rakta volna azt a rohadt telefont. És a legszebb az egészben, hogy ha nem kértem volna ilyan sms értesítést, vagy egy kicsit később jön meg az sms, tényleg kifizettem volna még egyszer!
Szerintetek akkor visszaadták volna a pénzt?! Jó mérges voltam! Bocs, ezért a kis kitérőért, de muszáj itt is kimérgelődnöm magam.
Zsófimnak is új tudománya van: forog, vagyis folyamatosan fordul hasról hátra, végigmegy így a szobán. Én meg feszt a nyomában vagyok, hogy be ne verje valahová a buksiját.
És igen, a tavalyi karikor mi is arra gondoltunk, hogy jövőre már 3-an leszünk.Olyan tök jó...!