Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi,
ez tényleg óriási szép kerek pocak!!! :D
látszik, hogy semmit nem híztál
de hogy lehetsz még mindig mínuszban??? ez nem semmi!

Nekem sajna már +8kg, de érdekes, mert mindenki azt mondja, hogy nem híztam semmit, ülve észre sem veszik... :shock:
Én érzem, de max. 3-4re saccolnám, érdekes hogy hova megy... :roll:

Fanni,
jobban vagy???

Kép
fendike

Hali lanyok,
jol eltuntem :oops: de itt az anyu es mar az unnepekre keszulunk :lol: Olyan jo ez a kis szunet.
Nyuszi,
gyonyoru a poci,es hihetetlen hogy meg semmit nem hiztal.En most tartok 6 kg nal :lol:

Ma voltunk 4Ds Uh-n de sajnos nem jott ossze a meglepi apanak mer a picuri teljesen eltakarta magat a kezevel.Raadasul elso fali a lepeny es jol belefurta az arcat is :lol: Plusz meg a koldokzsinor is belelogott a kepbe.Pedig probaltunk mindent..Csoki seta masszazs :lol: De hiaba :lol: Igy most toro ma fejem egy masik ajandekon :lol:

Kép
petitpois

Pandus! :D
Köszi, akkor még ráérek, de majd veszek a homeos bogyókból!

Fendike!
Én eddig 4,5 - 5 kg-t híztam, pedig eszek rendesen!:lol:

Petitpois! :D
Akkor gyorsan kell kitalálnod vmit, mert szorít az idő! Anyud karira is marad? Ott az első unoka?
Nekem is eszembe jutott, hogy ünnepek előtt elmegyek itthon 4D-re, de aztán...., nem lett belőle semmi! :?

Kép

Kép
donika

Én 5 kg-nál tartok eddig.

Csiperke Aranykavics merre vagytok? Gömböcske nagyon eltünt :roll: Lili? Jucmuc?
Vendég

Donika,
igen marad egeszen masodikaig plusz holnap erkezik hugom es az apu is,igy lesz kerek a csalad :lol: De majd penteken megyunk is tovabb anyosomekhoz Luxiba es ott toltjuk a karacsonyt :lol:
Igen most gondolkozom mit is vegyek hirtelen :shock: :lol:

Kép
petitpois

Sziasztok!

Pandus vagyok én,csak az uj lakásnál annyi intézni való van,hogy estére érünk haza mindig,aztán ugy kidőlök,hogy egyből alszok.

Karácsony is itt van a nyakunkon,és ajándékok után rohangálunk.
Év végi veszekedések egy biztosítóval......soroljam.

Magamról annyit hogy jol vagyunk,napi színten érzek enyhe mensis fájdalmakat.Engem majd csak jövő év elején akar a doki nst-re küldeni.A hasam még fennt van,Orsi 3 napig ugy mocorgott,mint akit felhuztak,és nem bír leállni,de ma már nyugisabb.

Remélem mindenki jól van.

Nyuszika!gyönyörű a pocid.

Puszika

Kép
csiperke

Lányok,
hogy itt mindenki ilyen keveset hízik!!!!?
Nekem most kezd étvágyam lenni, folyamatosan tudnék sósat-édeset enni, vissza kéne fognom magam... :oops:

Kép
fendike

Fendike, én semmit sem híztam és minusz 10zel zártam! :lol:
Vendég

[quote="fendike"]L írta:fendikeányok,
hogy itt mindenki ilyen keveset hízik!!!!?
Nekem most kezd étvágyam lenni, folyamatosan tudnék sósat-édeset enni, vissza kéne fognom magam... :oops:

én 12 kg-t híztam, az azért nem olyan kevés

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :P
Az ikreknél milyen ütemben "híztál"? Trimeszterenként értem.
Kicsit aggódom, mert én már +3 kg-nál tartok...
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ne aggódj semmin :)
én hülyén híztam. :lol:

0-20. hét 1kg
21-26. hét 6 kg
26-32. hét 0kg
32-35. hét 5kg (ebben szerintem jelentősen volt víz is
ez így összesen 12 kg, és szülés után 2 héttel 4 kgval voltam kevesebb, mint amennyivel a terhességet kezdtem

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :P
Köszi. Kezdek aggódni... pláne, hogy jön a karácsony. Ezt a +3-at szeretném tartani minimum a 14. hétig... Csak ne lennék folyton éhes :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Egyébként Te tényleg elég hülyén híztál :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi,
Ikrekkel 12 kiló nem kevés? Hát szerintem meg kevés egy normál terhességnél hízik annyit az ember neked meg kettő babád volt :wink:

Fendike,
Nyugi mindig azt is nézni kell hogy ki mennyiről kezdte mert az nagyon nem mindegy. Emlékeim szerint neked van lehetőséged hízni nem volt rajtad felesleg :wink:

Csiperke,
Nekem is január első hetében lesz ctg úgy beszéltük meg a szülésznőmmel. Mensis fájásokat érzek én is naponta de szépen elmúlnak. Gondolom a méhünk gyakorlatozik a nagy napra :D
Vendég

Jó regget! MIndenkinek szépséges NApot!

MAm megyek az első Uh ra! NAgyon izgulok, de hiszem hogy minden rendben van és maradhatok veletek!

:lol: ha már Vuk nálam tanyázik :wink:
Vendég

Boni,
Drukkolok gyere majd és tegyél fel képet a picurkádról :wink:
Vendég

Persze tudom, változó ez a hízás téma, alapvetően nem aggódom, azt látom a környezetemben, hogy kb. 15kg-ig semmi problem nincs, pár hónap alatt lemegy utána, sőt még mínuszba is.
És persze ilyenkor felidézem azokat az időket amikor a barátnőim azon keseregtek, hogy mennyit híznak én meg mindig mondtam, hogy híznék én szívesen 20at is, csak jöjjön már a baba...
Szóval semmi panaszkodás!!!!!!! :D

Boniko,
drukkolok!!!!!!!!

Kép
fendike

Fanni

én a 20. hétig 10 kg-t híztam, utána 20-30 hétig egy dekát se.
ne aggódj a kilók miatt, lehet, hgoy az eljén megindul, aztán 2 -3 hónapig semmit nem hízol.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

VAN egy babácskánk méhen belül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

képet később teszek
Vendég

Petitpois! :D
Akkor sokan lesztek karácsonykor! Az tök jó!

Bonikó!
Akkor hajrá!!!!!!!!!!!!!! :P

Én tegnap délután, meg este keményedgettem, ittam 1 cl metaxát, az jót tett, remélem nem lesz gond az ünnepek alatt! De valamennyi keményedés ilyenkor már belefér, úgy tudom! :roll:

Kép

Kép
donika

Boniko,
Gratulálok :lol: Kép

Donika,
Persze ilyenkor már természetes ha keményedsz normális határokon belül.
Vendég

Boni :P
Gratulálok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Felteszem a 7+3-as UH képeimet. (Ha már Boni nem tette fel :lol: )
Kép Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! :P
Nagyon szépen látszódik a két kis apróság, akik nemsokára már rugdosni fogják anyuci pociját, a kívános anyuci! :lol: :P

Bonikó!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Pandus!
Köszi az erősítést! :D

Kép

Kép
donika

Fanni,
Már most nagyon szépek :wink:

Végre beszereztük a 300. napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot. Ezen ment a görcsölés a napokban mert vidéken házassodtunk és ott kellett kikérni. Szegény Orsi tudna mesélni :oops: :lol:
Vendég

Boniko, Fanni
GRATULA a csöppségekhez!!!!!!!

Fanni, akkor már csak kettő a baba???

Donika,
hát érdekes lenne ha még egyáltalán nem keményednél, én kb. 1 hónapja folyamatosan keményedek
van, hgy sokszor, de ált. napi 4-5ször és éjjel is jellemző.. :oops:

Kép
fendike

Donika :P Pandus :P Fendike :P
Köszönjük!

Fendike :P
Nem tudom. A 7+3 Uh-n csak 2 látszott, a 3. nak csak az árnya. Majd a következő Uh-n kiderül, ami viszont lehet, hogy -szabi miatt-csak jövő év elején lesz :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csipi írt nekem sms-t, idemásolom:
"Tegnap bementünk a kórházba, mert nagyon keményedtem. Infúziót és tüdőérlelőt kaptam. Most kiengedtek, de reggel megyek újra befeküdni. Még mindig nagyon kemény a hasam. Nem tudok írni a netre, fekszem folyamatosan."

Megkértem, hogy egyből adjon hírt magukról, ha változás van. Ma 34+5, így jó lenne, ha még 1-2 hétig maradna Orsi.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Drukkolunk neki de gondolom nem lehet nagy baj ha kiengedték mert ha gáz lenne tuti nem engedik ki. Azért már nem pici Orsi de 9 napot még bírjanak ki egyben.
Vendég

Fanni!
Drukkolok Csiperkének, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
donika

Ime a kép de sajnos nem a legjobb a gépünk, így csak ennyire futotta. asszem legközelebb FAnnival fényképeztetem le! Kép :lol:
Vendég

Csiperke nagyon szorítok, hogy miden rendben legyen!
Vendég

Boni :P
Én bescanneltem! Ha fotóztam volna, én sem tudtam volna jobbat csinálni :wink:

Lányok :P
Megírom majd Csipinek az üziket :D

Jó éjt!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csipiké, megy a drukk!!!!Orsikám bent kell maradni még picikét!!!!

Fanni, gyönyörű babák!Tiszta anyjuk! :lol: :wink:

Boniko, nagy grat neked is!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok! :)

Boniko!
Hatalmas gratula Neked! :)

Csipi neked drukk, hogy még egy darabig 2in1ben legyetek. :)

Kismamák és Anyukák! :)

Mindenkinek kívánok Boldog Karácsonyt és babás Új Évet! :)

Jók legyetek.

Rólam. Én jól vagyok. Csak kissé időhiányos! :) De mindig olvaslak benneteket! :)
Sok puszika. :)
Vendég

Ez lemaradt! :)

Kép
Vendég

Csiperke!!!! :oops:

Lányok, miért van ez, hogy itt mindenkinél ilyen korán probléma van, keményedik meg minden?????
Nekem eddig ilyen tapasztalatom nem volt a környezetemben, mindenki inkább tovább hordta a babáját, főleg az elsőt.. :shock:

Kép
fendike

Lafi :lol:

Kavicska :P
Neked is szép karácsonyt és ha olyan sokáig nem jössz, akkor boldog új évet is!

Fendike :P
Lehet, hogy az időjárás a hibás, vagy a frontok? Hiszen van itt lombikos, meg nem lombikos. Csipi meg Lafi is spontános...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fendike!
Na ezt már én is kérdezni akartam, az én környezetemben is leginkább olyanok vannak, akiknek szinte problémamentes volt a terhessége, főleg nővérem! Ő 1 csettintésre teherbe esett, és végig semmi baja nem volt, alig pihent! Ha kérdezek tőle vmit, nála ez hogy volt, csak néz, mint Rozi a moziba! :lol:

Kavics!
Neked is kellemes ünnepeket, és nagyon boldog új esztendőt kívánok, de azt hiszem a legnagyobb ajándék már ott van a pocidban! :P

Kép

Kép
donika

Csipi infúzió után hazamehet. Már nem kemény a pocija :D
Otthon feküdnie kell!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Véda :P
Te már betöltötted a 12. hetet! :shock:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hugi vagy öcsike lesz???
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Éljen :lol: tudtam én hogy nincs nagy baj majd ő is csak 2008-ban fog szülni :wink:

Fendike,
Ezen már én is gondolkoztam. Van egy másik topic is ahova írok na ott többen is kórházban voltunk napokig stb. Rossz hatással vagyunk egymásra :roll: Pedig az én környezetemben is volt már egy jó pár terhesség de ilyenek nem voltak benne szerencsére.
Vendég

Csipi, jól van, örülök!!!

Véda 12 hetes vagy???Anyám, telik az idő!!!
Vendég

Megnyugodtam, hogy nálatok sem ez volt eddig az általános.
Régebben mindig azt hittem, hgy ha végre már terhes leszek, nem fogok semmin aggódni, max. az első 3 hónapban, de utána már minden megy simán, miért is parázna az ember????
Most meg már ahányszor keményedek megijedek, hogy mi lesz ennek a vége!!!?????? :oops:
Dokimnak ahányszor mondom, csak legyint rá, hogy tök normális, barátnőmnek aki szintén sokat keményedett, azt mondta, hogy könnyű szülése lesz.. :shock: És tényleg az lett, aznap amikor ki volt írva.
Tehát tényleg nem feltétlen rossz, dehát az itteni tapasztalatok után csak bennünk a félsz... :(

Kép
fendike

Fanni :D Lafi :D

Igen, 12 hetes elmúltam, és nagyon boldog vagyok ettől 8)

Csipinek drukk++++++++++++++++++

Ma tartom a klienseinknek a Karácsonyt, így kicsit kapkodós, rohanós, de nagyon boldog napom van, mert imádom látni a drága, öreg arcukon azt az örömöt, amit ilyenkor éreznek :D

Véda
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem,gyorsan írok,aztán pihi ezerrel,mert nem csinálhatok semmit.
Szóval kedden este bekeményedtem,vagyis én ugy éreztem,de nem görcsöltem,nem fájt semmim,csak kemény volt az egész hasam folyamatosam.
Felhívtam a szülésznőmet,hogy mi van,de látatlanból nem tudott mit mondani,csak azt hogy menjünk be,nézzenek rám,az a biztos.Pont a dokim volt az ügyeletes,megnézett,mondta hogy ad infúziot,aztán mehetek haza,közben rámtették a gépet,ami mutatott összehúzódásokat,így valami mást is belenyomtak a palackba,majd közölte,hogy maradok éjszakára,de reggel mehetek.
Nem aludtam semmit,szülőszobán voltam végig,de az infúziotól nagyon pörgött a szívem,lelessították.Kaptam tüdőérlelőt is.
Reggel jött korán,és közölte,hogy nem enged haza,folyamatosan fog menni az infúzió egy pár napig.
Aztán jött a vizit,jött a főorvos,nem szimpi,megvizsgált,teljesen zárt vagyok,és közölte,hogy ha egy óra mulva szülnénk,akkor sem lesz gond,mert nagy a baba,és nem is kell visszatartani.Hazaengedett,de ugy ha ma ismét bemegyek egy infúzióra.Egész nap még kemény volt a hasam,estére jobb lett,ma meg már egyáltalán nem kemény.
Dokim bejött,és felajánlotta a császárt,mert pici vagyok,a baba meg nagy.Majd meglátjuk azt mondta,csak számítsak erre a lehetőségre is.Most ezen izgulok,tudom hogy nem szabadna,meg nem kéne,de mégis ez jár a fejemben,mert én nagyon félek tőle,símán szerettem volna megszülni,de az sem jobb,ha elakad,és ez miatt oxigénhiányos lenne.Akkor tényleg inkább császár.Orsi most kb 2500g-körüli.

Köszönöm mindenkinek a drukkot,ja és január elején valószínű meglesz,nem huzza ki már sokáig.Mondják ők,de totál zárt vagyok.

Puszi mindenkinek.

Kép
csiperke

Csipikém, az a lényeg, hogy minden okés odabent, ha csaszi, csaszi, ezzel nincs gond!

Raktam fel a babás topikba képeket a babámról!
Vendég

Boniko,
hatalmas gratula a picikedhez :lol:

Veda,
neked pedig gratula a 12. hethez :lol: Hogy rohan az ido :lol:

Lafi,
megkukkoltam a masikon Hunor babat,meg mindig csodaszep,kulonosen a zold overallban.Anyukad nagyon ugyes :lol: Es a lenyeg mint irtad is hogy jol eszik Hunor..

Csiperke,
drukk hogy meg picit bent maradjon Orsi,derendben lesz minden hiszen szep nagy baba mar :lol:

Fanni,
neked is gratula a az UH fotokhoz mar most fotogenek a kicsikek :lol:

Lanyok,
nagyon el vagyok uszva,megerkezett a csalad masik fele is es holnap indulas van igy en is mindenkinek kellemes bekes unnepeket kivanok,sok ajandekot a fa ala :lol:

Kép
petitpois

Csipikém :P
Szerintem a szülésig eldöntöd, hogy fogsz szülni, s addigra meg is nyugszol. Örülök, hogy otthon vagy és már a keményedés is elmúlt.

Tényleg valaki megmondhatná, miért keményedik mindenki ilyen hamar. Vagy lehet, hogy ez teljesen normális, csak itt a topikon már úgy fél tőle mindenki, hogy lohol a dokihoz? Nade inkább többször feleslegesen, minthogy ne mikor pedig kéne...

Petitpois :P
Neked is szép karácsonyt!

Véda :P
A baba neme lemaradt. Vagy még titkolja? Vagy csak Te titkolod? :lol:

Lafi :P
Édes ez a kiskölyök :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lafi!

Kicsit megkesve de annal nagyobb szeretettel kivanok sok boldogsagot Nektek Hunor baba erkezesehez! :D

Boniko!

Gratulalok Neked is a babasodashoz! :D

Fani!

Nagyon szepen latszanak a babak! :D

Pandacska!

Köszönöm az erdeklödest! :D Jol vagyunk, bar mar nagyon faraszto minden. Barmibe belekezdek, nem tudom vegigcsinalni csak pihenökkel. Te hogy erzed magad? Dorika?

Lanyok :D

Vegre elkeszültünk a babaszobaval is, mult szombaton hoztunk el mindent a boltbol. Lassan mar az összes rucijat kimostam, kivasaltam, mar csak egy-ket kötött dolog van hatra.
A pici rengeteget mozog, karacsony utan kell mennem egy csomo vizsgalatra ami a szüleshez kell majd, aztan januar elejen megyünk majd az orvoshoz, akkor töltöm a 37. hetet.

Kicsit aggodom, hogy megfordult -e mar, sajnos fogalmam sincs rola de remenykedem...

Megmutizom Nektek a szobat es a babakocsit:

Ja, es a pocakom is. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ez pedig Davide legujabb ajandeka:

Kép

Kép
Kép