Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én már sík ideg vagyok,mi lehet a tesómékkal!Remélem minden oké lesz és mielőbb kibújik a kis drága!

Roz:
Köszi kérdésed,bírok a lányokkal,most épp alszanak.Viki 6éves,vele nemigazán van már gond,inkább Mira kergül meg,ha itt az uncsitesó :oops: :shock:

Hajni,Thimi:
Nagyon aranyosak a képek! :) sokat nőttek a csajok!

Lina:
Tényleg vacak helyzet :? ,majdcsak jön a babó és megoldódik a gond!

Ser:
Olyan szűkszavú vagy mostanában.Mesélj már magatokról! :wink:
kazi

Sziasztok!

Igen, SER, mesélj!!! :) :)

Kazi
Nem találtuk meg az árust :oops: :shock: , lehet rossz helyen kerestük?? :roll:
A tesódnál beindíották a szülést??? Szorítok Nekik!!!! :)

Ser
Mi eddig a Sparral szemben vettük, de Nekünk nem jött be. :( Tegnap kerestünk felétek is árust, de nem leltük.

Lina
Én is nagyon sajnálom, hogy cseszegetnek :( Próbáld le.... Őket és gondolj csak a karácsonyra! :) Lili arcocskájára.... :)

Lili
Ígérem, ha lesz egy pcit több időm, mint 2 perc rögtön írni fogok! :)(de légyszi-légyszi addig se aggódj, hidd el a legnagyobb rendben történik minden)

Estelle
Te Kazi osztálytársa voltál? Ezt sem tudtam. és még Roznál is fiatalabbak vagytok??? :shock: Te jó Ég! Én vénasszony vagyok hozzátok képest! :cry: :D

Roz
Nagyon ügyes Niki! Igazi okos nagylány Ő már. :) Remélem semmi bajt nem találnak.
Avon, sajnos nem tudok többet, mint amit a többiek már írtak. :(

Thymi
Nagyon édes Gyopi a képeken és tényleg olyan nagynak tűnik. Magas?
Jó nagy lehet már a Te pocid is. :) Számlát sajnos én sem tudok. :(

Hajny
Hú, de szép volt Anna tortája. :) Az első képen olyan édes ahogy csillog a szeme. Szerintem nagyon örülne egy kistesónak! :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Na jó 8) , egyenes a hajam....(ma voltam fodrásznál)
Hanna köhög egy kicsit,és náthás, de nem fertőz, de inkább itthon van....azért az ovis karácsonyra bementünk, 5-en voltak, sétáltak,míg az angyalkák díszítették a fát, kaptak játékokat(ovisakat), és ottállt Hanna az óvónéni mellett míg Ő összeszerelte a babaágyat,minden csavar után megsimogatta a karját.
Iszonyúan hisztis lett estére, nem volt sonka és töpi,és amúgy is, a szánkón majdnem elaludt hason fekve.....

Nana, a fenyőárusunkat én sem látom,mondjuk tavaly nem tudom,h vettek-e Nála, rajtunk kívül mások is :? .nekünk segített házhoz hozni,így nem kellett kocsikázni-addig meg én "árultam" a fenyőt

Kép
seriff

"kivágták a csigákat a hajadból"

Kép
seriff

MEGSZÜLETETT TESÓM KISLÁNYA!!!3700g ÉS LIZETTNEK HÍVJÁK!!!
kazi

Gratulálok Kazi! Minden simán ment? Jaj, beleborzongok.....mintha mosz szültem voln én is....

Megy vki mostanában Brendonba? Kellenek nekem sűrgősen 1dolog. Köszi.
birolili

Kazi, gratula Lizetthez tesódéknak!
Milyen különleges neveket választotok,nagyon szép! :D

Kép
seriff

Lili, én nem, de gondolod, h csak ottvan? A P.s utcai bababoltban?

Kép
seriff

Kazi- HATALMAS GRATULA RITÁNAK!!! :D Nekem 3900 g-ot írtál sms-ben! :) De tulajdonképpen nem ez a lényeg, hanem hogy hogy vannak, és ugye minden rendben ment?
Viki ott alszik? Ha kell segíteni, szólj! :) Nagyon szivesen! Itt is hagyhatod mind a három leányzót amíg bementek a kórházba!
Millió puszi Nekik! Kérlek add át! :D Nagyon örülök Nekik!

Ser- A kis Hanna mondta ezt, hogy kivágták a hajadból a csigákat? Annyira édesek tudnak lenni ezek az "aranyköpések". Nekem is sok ilyesmit mondott az unokahúgom, és meg is vannak vhol. Ezeket mindig leírtam! :D Vegyél Hannának, töpit, sonkát! :D Nagyon jó ízlése van! Mi is szeretjük! :)

Lili- Mi nem megyünk. Megrendelni nem lehet?

nana-Igen, mi oviba is egy csopiba jártunk! :D

Lina- És mire jutottak a nagyokosok? :x Elég bosszantó, hogy ezt nem tudják megérteni, de ez mindenhol így van!Sajnos.

Kép
estelle26

Kazi
Hatalmas gartula tesódéknak tényleg nagyon szép és különleges név.

thimy
nagyon aranyossak a képek egy pocakost azért hiányolok :wink:

hajny
ééédes Anna :) szép lett tényleg a torta :)

Seriff
Mekkora lett a hajad? szerintem pedig neked olyan jól állnak a csigáid :)

Kép

Kép

Kép
roz23

estella
nekem is van egy ilyen ismerősőm :) együtt jártunk oviba aztán suliba most meg a gyeröceink járnak egy bölibe :) Lehet hogy ismered is a Molnár Annamária már Szurominé :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Már annyiszor akartam kérdezni Pille Nana Esztelle iwiw.-en nem vagytok ? Meg akrtam nézn imár babnetesek oldalán de mikor megnyitotam seriff és lili oldalát és láttam az ismerős számokat azt modtam feladom :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

kazi: gratulálok tesódéknak a kislányhoz!! Nagyon szép nevet választottak neki!! És milyen szép súllyal született! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Roz :lol: !
Csak 2 napig lesz csak ilyen a hajam, max.3, de addig úgysem bírom ki mosás nélkül.....Rövidebb nem lett, csak kivasalódott.

Kép
seriff

Hajny,
Hat nem tul nagy intenzitassal keresek. Miutan a kerteszetirol minden oraadot elkuldtek, kersgeltem meg, de most mar nem is banom, hogy nem jott ossze. Gyakorlatilag tobbet vagyunk itthon mint bolcsiben :cry: Eleg sokat voltak betegek. Talan majd tavasszal javul helyzet.

Ser,
koszi a receptet :lol:
mvirag

köszi a gratut tesóm és Lizett nevében! :D
Jártam benn a kórházban,jó volt látni tesóm,boldog!
DE nincs hely babás szobában!!! :cry: :cry: :cry: Szörnyű.

Estelle:
Akkor bocs,biztos az izgalom hevében,3700g és 52cm Lizett!Az iwiwen fent lesz Robinál majd nézd meg!(még én sem láttam még :( )

Nana:
Esztellével már oviba is együtt jártunk,aztán suliba is,meg egymás melletti lépcsőházban laktunk :)
A fenyőárus a mária hegyi útról a tescofelé kanyarodik és a jóga presszó melett van.Arra jártál?
kazi

Sziasztok!

Ilyen sem volt meg este nyolckor! Mindket gyerkoc alszik! :D
Most van idom irni, nemcsak olvasni. :wink:

Kazi, Isten hozta Lizettet! :D Jo egeszseget nekik!

Roz, sajnalom es bosszanto a dolog! Miert hirdeti meg, ha nincs neki keszleten? :twisted:
Talan nem keso:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?ti ... ering=DESC
http://avon.bolt.hu/gen/avon_bolt_webar ... eknek.html
http://avon-line.hu/product-ella_baller ... doboz.html
http://www.avonvilag.hu/index.php?TCST=69
Drukkolok, hogy sikeruljon szerezni!!!

Hajni, Anna gyonyoru nagylany! Az otthoni tortaja milyen volt?

Lina, drukkolok, hogy jol suljon el a dolog! Es hogy minel hamarabb jojjon a baba!!!

Havas kepek, teli oromok :D
Csudajok a kepek! :D

Tovabbi szep estet mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Kazi
hatalmas gratu tesódéknak,de jó,nemsokára babázhatsz! :lol: A név gyönyörü,remélem a kislány is az lesz egész életében!

Virág
sajnálom hogy betegesek a gyerekek,Anna is az volt az elején amikor kezdte a bölit.Majd regenerálódnak! :lol:

Lina
szörnyü a munkaadód,nincs gyereke mi?Most remélem összejön a baba!Ezerrel megy a drukk!Fel a fejjel! :lol: :lol:

Dora
az itthoni tortája erdei gyümis volt,tetején sok gyümölccsel.A család kedvence.Nem itthon csináltam egyiket sem,bent a lányok,én meg elhoztam.Nem sok idöm volt sütni itthon.

Ser
elmondhatod magadról hogy kipróbáltad a fenyö árusítást is,kicsit uncsi nem?
Vegyél már szegény kislánynak sonkát,töpit,ha egyszer azt kéri. :lol: Nagyon édes lehet,írod az ilyen beköpéseit?

Estelle
szoktál sétálni minden nap?

Geli
hogy vagy?Rég voltál.

Nana
biztos örülne egy kistesónak,szokta néha mondani.Aztán rögtön mondja hogy ö jön vissza a pocimba.Én meg jót nevetek neki.

Roz
megkérdeztem a Tescos Avonos nénit is,azt mondta hiánycikk,neki sem küldtek egyet sem.Sajnos!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

KAzi, Éva, akkor ti jó rég óta ismeritek egymást. :) Ez tök jó!

Ser, Hanna. :D :lol: Én tudok adni töpörtyűt, anyuéknál van sok fincsi. MOst vágtak disznókat. Vigyek? Esetleg nem jöttök el felénk? :wink: Írok nemsokára pü-t, jó? Kicist összeszedem gondolataimat. :)

Virág, sajnálom a sok betegeskedést. Akkor nem sikerült állást találnod? :( Legalább még otthon vagy velük.

Lina, borzasztó ez az egész. :( Én még ezt nem tapasztalhattam, de elhiszem, hogy nehéz. :( :cry:

Amit szeretnék a Brendonba, az sztem nincs máshol. A mózeshez szeretnék Botinak egy jó meleg bárányszőrt, direkt mózesbe való. Hideg alulról neki, és ez nagyon jó lenne bele. Megrendelni interneten keresztül nem lehet, nem tudom, hogy miért. :( MInden mást lehet rendelni, de ezt nem.

Dóra, hogy vagytok? Andriska? Éjszakák? KAtika? És Te? Nekünk az éjszakák 2órás kelésekkel......de sztem nincs elég pára a szobájában.
birolili

Ser, teszel képet a frizidről? Biztos csinosan áll ez is. Férjed mit szól hozzá? EZ tetszik neki, vagy a "csigás"?

Tényleg, HAjni, voltatok menyasszonyi ruhákat nézni? MIlyenek voltak? A csaj még midig nem küldte át a képet és az elérhetőséget. :( Anyósom jön csüt-ön, elkérem a csaj számát, és felhívom, jó?

Thymi, csak lassan pörögj. :) Bár én is ezt tettem egészen a szülésig. Kedden délelőtt még bőrgyógyásznál voltam Zsófival, aztán szerdán reggel megszületett Botika. :)
birolili

Roz,

Sajnos nincs a csajnak. :( A Centrumban nem tudtad megnézni? Esetleg nem jár arra valaki?

Nana,
A Ceglédi úton sok Norman fenyő van, és elég szépek (4000 /m), ja és nagyon formásak a gyökeresek is!

Kazi,
Gartula a testvérednek!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Csajok
Nem kell senkinek dió?????

Tegnap voltam dokinál. Pici fiammal minden rendben, de a doki óta a folyton a sírás kerülget. Ha tudok még jönni, majd mesélek.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
mi a baj?Remélem semmi komoly.Vagy beszólt neked a bácsi vmit?Kérlek meséld el,megkönnyebbülsz!

Lili
egyszer eljutottunk ruhát nézni,a Köhíd utcán van kettö,a Lady Mercedesben találtam rövid rucit,de még mindig nem olyan amilyet szeretnék.Van egy üzlet a buszpálya udvarnál,klassz rucik voltak a katalógusukban.Oda is megyek majd.Lehet ma.
Nem kell ám annyira hogy még telózzál is miatta,bár naon kíváncsi vaok rá!Biztos tutti ruha lehetett neki.

Van idöpontunk is,ez már haladás.Alig van még pár idöpont kérve a könyvbe,szinte üres.Azt hittem majd alig kapunk.Ehelyett tök könnyü volt.

Ser
én is kíváncsi lennék a csiga mentes hajra.Apának tetszik?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adrienn!

Boldog 1. Szülinapot Levinek!

Kép Kép Kép Kép

Kép

Betti
fodbetti

Roz- Igen, emlékszem Annamáriára, de volt a suliban beceneve, mert nem így szólítottátok, ugye? És milyen érdekes, hogy a Szuromi Z. lett a férje. Ők évfolyamtársak voltak, ha jól emlékszem!? :) Nekik egy gyerkőcük van? Fent vagyok az iwiwen, mindjárt megy a pü.

Kazi- Megnéztem az iwiw-en, egy Drága TÜndérke!!! És milyen husis! :D Hol volt ez a nagylány megbújva a Rita hasában? Nem gondoltam volna, hogy ekkora! :D És karácsonykor már négyesben otthon! :D
A babásban majdcsak lesz hely! :? Hétfőn voltam fent az újszülöttön egy pici időt, és hallottam, ahogy a pici babák sírdogáltak... :( Biztos minden anya azt hiszi, hogy az Ő manója sír!? :? Viki is ekkora volt?

Hajni- Kellene minden nap sétálni, de nem mindig jön össze. Másnaponta azért mindenképpen elmegyünk sétálni egyet, , de egyedül, céltalanul nem ballagok sehova. De ha meg lesz Mózes, nem lesz olyan nap, hogy nem megyünk! :D
A 2008-as könyvben még biztosan rengeteg időpont van, képzeld mi két héttel az esüvőnk előtt kaptunk időpontot! Férjem meg is izzadt, mire leértünk! Ezt Ő sem gondolta volna!

Lili- A pára miért olyan fontos?

Thymi- Mi a baj? Mit mondhatott a doki? Írj! És tegyél pocakosat! :)

Ser- Tegyél fel hajas képet!

:) És írj többet magatokról! :)

Adri- Hol vagy?

Mindjárt jön a védőnő! Nem tudom miért, de mindegy szeretettel várom! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Hajni, nyaron lesz az eskuvo?

Thymi, mi tortent? 2100-at en is kerdezni akartam, ugye nem a mehszaj? :shock:

Lili, koszonjuk minden rendben velunk. :D Andriska eszik, alszik, nezelodik, idonkent bombol es szereti, ha ringatjak a feneket. :wink: Nalunk is alt. 2 orankent ebred ejjel es Katihoz is at kell mennem 1-szer. Faraszto. :roll: Kati edes pofa, hozza neki sorra a jatekait, reggel betette neki a felhuzos zenelojet, mert sirt a kisagyban. :D Velem szokott idonkent durcaskodni. :wink:
Remelem ti is egyre jobban belerazodtok a dolgokba!!!

Kép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora- Gyönyörűek a gyermekeid! Az első fotón, mint két Angyalka! :D
Főleg ahogy Katika puszilja Andris csöpp kis kezét! :) Azzal a szép göndör kis hajával! :)

Kép
estelle26

Adri - Nagyon sok boldog születésnapot Levinek! És nagy gratula Neked is! :D

Kép
estelle26

sziasztok :)

Sajnos nics doboz sehol senkinek most keresem a vársoban a sima ékszer dobozt hátha az is megfelel :roll:
voltam centumban is modtaák hoyg nem is lesz mert országos hiány avn belőle :(

dóra
egyszerűen tündéri ez a két gyerköc :) büszke lehetsz rájuk . Köszi a sok linket :)

Hajny
Nekd is köszi hoyg megkérdezted.

thimy
nekünk nem kell dió mert kaptunk is a dédiktől de sajnos Adri arra még mindig alllegiás úgyhoyg nem sokszor van diós dolog .

Estella
Zoli felettünk járt egyel Manyi volt a beceneve és igen még csak 1 gyerköcük van Lotti :) Tiszta Zoli a kiscsaj aranyos . Olyan érdekes ez hogy emlékesztek rám Kazival Én mindig úgy gondoltam hogy olyan visszahúzódó voltam hoyg rám bizti senki nem emlékszik erre a tesóm ösze volt osztálytársa is bejelöl sorra, úgy meglepődöm :lol: Mondjuk a Zolin meg tesóján nem lepődőm meg mert tesómmal bölcsitől középiskoláig együtt jártak :) Még ma is haverok meg sem ismernéd a zoli tesóját annyira lefogyott .De fent vannak az iwiw.-en nállam

Kép

Kép

Kép
roz23

Adri!
Sok boldog szülinapot kívánok Levinek!!!

Thymi,
mi volt a baj?

Estelle,
nagyokosoktól még nem kaptam választ, de már nem is érdekel. Legfeljebb keresek valamit Kecskeméten. Végül is egy évig még van munkám, majd megoldjuk valahogy, de remélem azért Kecskeméten is akad, ha nem is olyan jó, mint ez. Mármint anyagilag, amúgy már nem jó...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri:
Levinek boldog szülinapot kivánok!!!

Dóra:
Gyerekek gyönyörűek!Andris mennyit fejlődött :shock: ,nagyon szép baba.Kis husi(enyémek is ilyenek voltak,pláne Lari-ezeket a hurkás babákat meg lehet zabálni :lol: )

Thimi:
Mi volt a baj?

Estelle:
Nállam is volt a védőnő első szülés előtt....elmondja,hogy mi-hogy lesz.Vagy azóta már el is ment gondolom!
A 2100 a méhszáj állapotát jelzi.A kiskönyvedben nézd meg,a doki neked is ír mindig.
Viki 3500körül volt(pontosan nem tudom :oops: )
Voltál a kórházban?
kazi

....ja,lemaradt:Larinak torokgyuszija van,AB-t kapott(milyen rég szedett ...:cry: ) éjszaka 5percenként kelt,hullák vagyunk,de még menni kell Miriért az oviba(Lari tuti elalszik a kocsiba,aztán meg felébred ahogy kiveszem és nem tud már visszaaludi :evil: )
kazi

Adri
Levinek nagyon sok boldog szülinapot :) ( Én azt hittem holnap lesz :oops: 20.án )

Kép

Kép

Kép
roz23

Egy kis Szívességet kérnék!

Tudom, hogy a fórumon nem szoktunk szavazatokat gyűjteni, de mivel nem Öncélú ezért mégis megteszem.

A Nőklapja és az UNICEF közösen pályázatot írt ki: Az öröm a tied címen. A 16 döntőbe jutott pályázatot bemutatják a Nők lapjában és lehet rájuk szavazni. A 16-os sorszámú : "Lóról álmodnak az autista gyerekek Nagykőrösön". (Mi is ide járunk gyógylovagolni.) Ha van két percetek szavazzatok rájuk, hogy Bence lónak legyen utánpótlása!

http://www.nlcafe.hu/kerdoiv.php?id=59&kid=1535

Kép

Kép
nyhk

Estelle,
miért aggódsz a 2100-on? Nekem végig 2000 volt, aztán az utolsó 3-4 hétben már 2100. Készülődik a szülésre... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

roz-iwiwen láttam a gyerkőcöket, egytől egyig gyönyörűek! :) Adrika a kis leragasztott szemével! :( Hogy viseli a Drága? Rólad is nagyon jó a kép! :) Igen, tényleg Manyi volt! Majd megnézem Nálad Zoli tesóját. Kíváncsi vagyok! :)

Kazi-Nem jött a védőnő 10-re, majd felhívott egykor, h. jön mindjárt, és még mindig nincs itt! :? Ezt nem nagyon értem!Taliztam Mirivel! Édes az overállja! :) Méhszáj állapota? Nekem 3000 volt uccsónak. De ezek mit mutatnak? Mennyire zárt vagy nyitott? :oops: Kórházba később megyünk anyuval.

nyhk-Ment a szavazat! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

ADRI
Hihetetlen...mikor telt így el az idő... :shock: :?: ..szóval.... ISTEN ÉLTESSE LEVIT!!! :) :) :)

Dóra
Nagyon tündér baba Andris, Kati pedig tényleg egy kis angyal! :D

Estelle
3000, Tökéletes! :) Azt jelenti zárt a méhszáj és nincs még megrövidülve a méhnyak.
Szerintem 2100 Thyminél, sem vészes. Semmi bajra nem utal, Főleg második babánál. :)

Na pusz Mindenkinek, rohanok Danus ovis karácsonyára. ÚGY IZGULOK!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk
Próbáltam szavazni, de ehez regisztrálnom kell? :roll:

KépKép
KépKép
nana09

lina-Thyminek 2100! :) Nekem 3000.

nana09-Köszi az infót! :D Ismét jó hír!
Hogy sikerült az ovis karácsony? Nálatok szülők is mehetnek?

Kép
estelle26

Ja, nem jött a védőnő...eltévedt szegény! Majd két ünnep között.
Megyek a kórházba.

Kép
estelle26

Sziasztok :)

Lina
hogy vagy lelkileg ?

nana
de izgi :) ha lesznek képek kérünk ám :)

nyhk
szavazunk :)

pontot tettem a doboz ügy végére elmentem a mári utcába a hobby kellékeshez vettem egy fa fiókos dobozt és sok csilli -villi dolgot csillámport flitter tollat :D van itthon dekopage ragasztom meg hercegnős szalvétám és kreálok egyett a csajnak :)
had örüljön csak az az egy bánt hogy dolgozok vele egy csomt és anyósék adják :roll:

nem is meséltem nektek :D :D
voltam bent a bambino bölcsibe amit a Zsóka csinál és kit vesznek fel daduskkának oda ne kit na kit hát engem :lol: :lol: ilyen beugrós leszek egynelőre aztán majd ahogy gyülik gyerköc úgy lesz az én munkám is több . Nagyon szép a hely igazi bababarát hely :) vannak egésznapos gyerköcök meg lesznek olynaok is akit csak anyuci ott hagy valmennyi időre mig mondjuk elugrik fodrászdába vagy tornázni vagy csak dolga van :) itt megnézhetitek www.banbino-haz.hu

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk:
Én is szavaztam!Remélem összejön a paci :wink:
kazi

Roz:
Ez nagyon klassz!Szupi,hogy ilyen jó melóhelyet találtál :D

A dobozzal meg ügyi vagy,szebb lesz mint az eredeti :wink:
kazi

szülinaposoknak Boldog szülinapot:) :lol:

Roz!szupi, hogy lesz vmi munka... :D

Lina! remélem nem gondolkodnak az elküldésről, ha meg igen az jül mintázza a társadalom és anyaság kapcsolatát :twisted:
juj éls lina azért nem kértem a nacit mivel holnap én is szegeden lesze

bocsi ennyi holnap vizsga
kérek drukkokat félek tőle :roll:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Adri
Nagyon Boldog szülinapot Levi nagyfiúnak!Sok örömöt még!

Roz
ez fantasztikusan jó hír,gratula a melóhoz!Jupijé! :lol:

Minnyá szavazok én is,hátha lesz még egy!

Dora
nagyon helyes kisfiú Andris,hatalmas,Katika meg tündér,látszik hogy szereti tesóját!Naon helyesek vagytok! :lol:

Lina
persze hogy Kecskeméten is találsz melót,ügyi csaj vagy,nem lesz nehéz elhelyezkedned!

Erszényes
hol vagy?Hogy vagy?

Cuki
megszoktam hogy mostanában írsz,de már pár napja nem.Adri?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
gondolok rád holnap,sikerülni fog.Ha igen,akkor buli?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri: isten éltesse drága Levit Szülinapján!!! :lol: :lol: Hogy vagytok?? Nagyon eltűntél... Kép az ünnepeltről??? :wink: :lol:

thymi: mi a baj?? Ne ijesztgess!! Gyere írd le nekünk!!

nyhk: én is szavaztam! :wink: :lol:

Dóra: nagyon édik Katika és Andris együtt! És mennyit változott Andris 1 hónap alatt!! gyönyörű édi baba!!! Kis kerek!! :wink: :lol:

hajny: köszi megvagyok...fáradtan...figyi holnap még vennem kell Janának hótaposót mindenképp, nem baj ha kicsit szétnézünk még?? Ja meg anyumnak is megvenném amit kinéztünk... :oops: :lol:

Bepa: DRUKKK!!!!! a vizsgához!!:wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Hajni

Tudod, én csak olvasgatok, de írni már baromira lusta vagyok.
A napom csőd volt, az idegösszeomlás szélén álltam sokszor. Sírtam is, mintha a kisördög bújt volna Adriba. Még mindig nem eszik, szerintem ettől is olyan bolond. Ma meg ügye harcoltunk egymással, mert másfél hét után gondoltam nem adok neki tápit, hátha úgy megéhezik, hogy majd eszik is vmi rendeset is. Meg még sorolhatnám, de most szerencsére nyugi van.
Ja, meg ehhez hozzájött, hogy István nem ért haza időben, pedig időpontom volt a kozmetikushoz. Ciki.

Nagyon szép a fotó Annáról, mondtam is, hogy ez a piros szoknya nagyon jól áll neki. Meg a torta is csúcs. Tuti veletek csináltatom eztán az összeset.

Kazi

Gratulálok kicsi unokahugicád születéséhez!
Mirinek pedig jobbulást kívánok. Meg tudlak érteni, Adri nem beteg, mégis két óránként riasztott éjjel. :roll:

Roz

Gratulálok!!! Sajnos nem tudtam megnyitni az oldalt, pedig hozzád szívesen elvinném, bár a bölcsi is kezdődik hamarosan nekünk.

Lina

Talán megérné, ha inkább itt Kecsón dolgoznál, mégha kevesebb is a pénz.

Ser

Jót mosolyogtam, hogy Hanna hisztizett a sonka, töpi hiánya miatt.

Andi
Kép
cukkker

Dóra

Gyönyörű a gyerkőcök együtt, Andris is már milyen nagy. Helyes kislegény.

Andi
Kép
cukkker

Fotó nincs, de már nem is jó,mert rálapult a fejemre, és az alja a 2 tusolástól már "csigás", vicces......

Nyhk,
Ma Bp-en voltam az Arénában, a vonaton olvastam Bence paciról,és még mielőtt tudatosult volna, h odajár Ádám,már ők voltak a legszimpibbek.

Roz, de szupi munkád lesz, Neked való sztem nagyon!

Lili, aranyos vagy,vettem töpit és sonkát másnap,persze nem kellett,most új sláger a mézben "ázó" mandula-mogyoró-aszalt gyümi(a kórházi angyalka hozat), hű fini is, csak épp jó adag kalória, na de nem én eszem...általában :oops: :D .

Dóri, Katika tényleg pont,mint egy angyalka, csodaszép!Andris meg hogy nő, egek! :shock: :D

Cuki,ne izgulj, vhonnan bizti van energiája Adrinak! Csak most böjtöl....jó tudom,h nem vicc, és engem is idegesíteni szokott, d emegerőszakolni nem lehet........

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?