Sziasztok!
Kjaja, az átjárhatóságit a ciklus első felében csinálják, még peteérés előtt! Tehát ha mensi után 7-10 nappal mész az már nagon nem jó! Amikor már teljesen elmúlt, semmi maszat nincs, utána mehetsz.
De ezt előtte le kell beszélni dokival. Van saját nődokid? ha igen, akkor vele beszéld meg, ha nincs akkor menj be az sztk-ba és ott beszéld meg az ottani dokival.
Sima átjárhatóságinál (röntgenesnél, én csak ezt tudom, nekem ez volt) bemész, feltöltik kontrasztanyaggal a méhedet és a petevezetőket és közben röntgenen nézik, hogy a petefészkeknél kifolyik-e a kontrasztanyag a hasüregbe - ha igen, akkor minden rendben van.
Nem vészes vizsgálat, én iszonyúan féltem tőle és semmiség az egész, nem fájt kicsit sem.
Átjárhatósági utáni hónapban már lehet is menni inszemezni h minden rendben van!
Alaphormon vizsgálatot is a nőgyógyásszal csináltathatsz, ő ad Neked beutalót. Másik lehetőség a magánlabor, de annak természetesen ára van, jobb tb alapon elintézni mindent.
Gondolom, ha megvan az átjárhatósági eredménye és a hormonok is, akkor kell a meddőségibe visszamenned és akkor fogjátok megbeszélni az inszemet.
Hol csinálják Neked, hová jársz?
Nellike, nem lesz semmi baj, ott a babó és jó helyen ha így le akar ugrani a csík a tesztről!
Holnap megyek a Kaáliba és szerintem kezdjük is a stimut!