Új privát üzeneted érkezett!

Kostyika!Nem irta még semmit a kiskönyvembe de a dokim Május 27.-ét mondott!
Igen majdnem egyidösek vagyuk!Tök jo!Tudod már a nemét?
Vendég

Sziasztok!

Gabibi!

Szerintem szereldd át valahová, mert magára fogja rántani. Ha van az ágy fölött polc akkor oda is jo. Én is azért szereltem át a pelenkázora mert nagyon szerette.

Moni!
Nálunk csak a labda van. Ő is nyáron kint télen bent. Van csini kis házikoja is, a papa csinálta neki.

Sziasztok Kép
Vendég

Móni,

Még ki sem léptem nagyon gyors voltál:) Nekem máj 18-at mondott de a lányomat is túlhordtam egy héttel. Még nem derült ki a neme, remélem h 27-én igen. Bár én megint lányt szeretnék, a családom többi tagja pedig fiút. Ha lány lesz nálunk jelenleg Dóra lesz fiú név még nincs mert Apa nagyon ragaszkodik a Rőberthez. Csak az a bajom h őt is így hívják és én nem szeretném h uaz legyen a nevük. Hogy viselted a kezdeti időszakot?

Kép[
Kép[
kostyika

Kép Gondoltam ezt az ártatlan kutya arcot még felrakom:):)
Vendég

Kostyika!Nagyon rosszul viseltem a kezdeti idöszakot volt hányinger minden nap meg rókakoma is meglátogatott egyszer kétszer,de mostmár kezd elmulni de még mindig nem vagyok valami szuperül.
Egyfolytába ég a gyomrom,ha eszek akkor kicsit jobb de aztán megint dehát nem ehetek egyfolytába!
Én is lányt szerettem volna de fiu lett de pont ugyanugy örülök mintha lány lenne.
Szoritok neked hogy lány legyen h már azt szeretnél! :) :)
Vendég

Most mértem lázat Dominikánál, és minden okés!! :D :D :D :D
Olyan boldog vagyok!!! :D
Nekünk sem segített a Panadol, inkább csak a germicid, de az sem igazán!

Veronikának volt a magas lázon kívül más baja is??
arivirág

Sziasztok kismamák!

Én mindig csak egy lányt szerettem volna.Szerintem ha elsőre lányom lett volna nem lett volna testvére. Azért válalkoztam a harmadik gyerekre, és végre lett kislányom.

Sziasztok
Vendég

Én sem bánom, hogy 2 lányom van!
Sőt!!
Azt sem bánnám ha 3 lányom lenne!!! :D
arivirág

Szia Arivirág!

Kiváncsi leszek mikor lessz neked is meglepetés vonalzo felrakva.
:lol:
Szoljatok ha unjátok a kis képeimet!

Sziasztok
Kép
Vendég

Édesek a kisképeid! :D
Vendég

Móni vonalzójáról jutott az eszembe.Ti mitcsináltok szilveszterkor?
Én vaszleg idén is itthon unatkozok :cry: A párom ugy utálja az ilyeneket(bulizás stb.)?hogy az elnem mondható.Régebben is vagy értem jött a dizsibe vagy kint megvárt :shock: Komolyan képes volt 3-4 órát a kocsiba ülni :shock: Az utóbbi időbe meg a barátnőmékhez közel lévő szórakozóhelyre jártunk és akkor Ő egyedül megvárt a barátnőméknél :shock: De azért aranyos nem?
Na szóval mit csináltok?

Kép

Gabi
gabibi

Én is csípem a kisképeket :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Az én párom se az a bulizos fajta mi általába szekszárdon vagyunk a barátokkal de elég uncsi én mennék inkább bulizni de hát most amugy se mennék mert minden helyen füstölnek a cigarettával meg most nem birom annyira a tömeget.Na ezt jol leirtam a lényeg hogy barátokkal leszünk jobban mondva a férjem barátaival.
Vendég

Jesszusom, megfogadtam, hogy nem tűnök el többet, és tartom a lépést Veletek, de képtelenség :D

Átfutottam azért a mai termést, és megakadtam Móninál :) Szia Móni, üdv szomszéd! Mi a Csíz utcában lakunk, a Bagoly utca szomszédjában valóban, nov.5-én költöztünk ide.
És eszembe sem jutna terhes kismamit megkérni macskapecérségre :D Pedig Ti tényleg szomszédban vagytok. Ilyen az én formám.

Ma reggel felkeltem, és nem volt víz. Azt hittem, karbantartás, de kiderült, hogy a kerti csap csövében fagyott meg a víz. Szerencsére nem fagyott szét, hajszárítóval fölmelegítettem, és jól bebugyoláltam most. Végre van víz!

Megyek, hívnak az ördögöcskék :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!
Szoval szomszédok vagyunk marha jo ezt hallani!
Te fenn vagy iwiwen?
Szivesen bejelölnélek ha van!
Szépek a fiaid bár nem nagyon látni öket mert pici a kép!
Megyek megkeresem hol laktok aztán megnézem öket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak vicceltem! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Hű, de felpörgött a topik :D na de úgy látszik én mindig ilyen peches vagyok, mert amikor ráérek, akkor tuti, h más nem :( szemét murphy :lol:
Most nagyon el vagyok havazva a karácsonyi dolgokkal. Még mindig nincs kész a naptár, amit a családnak adunk. És már el kéne kezdeni sütőgetni meg ilyenek. Ráadásul közben anyósék annak ellenére, h megbeszéltük, h nem veszünk semmit sem egymásnak. Vettek nekem egy téli gumi készletet felnivel :shock: Na most ezek után mit csináljon az ember :roll:

Jucc,
Én szívesen vállalom a macskáketetését, de csak 25-ig tudom, mert utána mi is eltűnünk egy hétre. Nem tudom ti mikor utaznátok? :? Egyébként most rákerestem állatpanziókra és találtam egyet Tárnok felé, ez eddig a legolcsóbb, 1000ft/nap teljes ellátással, mert h közben rájöttem, a mi kutyánkkal is kezdeni kéne vmit. A macskánk szerencsére be tudja osztani a kajáját és a vizét. Mondjuk nem kis mennyiséget szoktunk neki itt hagyni :lol:

Móni,
Üdv itt és gratulálok a pocaklakóhoz :D Nagyon szépek vagytok és ebbe a kutyik is beletartoznak :wink:

Arivirág,
Szuper, h jobban van Dominikád. Mi egyébként a nagyon magas és hirtelen felkúszó lázhoz germicidet használtunk. A nurofen egy picit állítólag gyengébb :?

Kép Kép
curse

Curse!
Százhalombattán is van állatpanzió.
1x mi is beadtuk a kutyánkat 4napra,mert nem tudtuk elvinni magunkkal Balatonra.Nem volt vészes,és egész jól érezte magát a kutya.
De nyáron ő kapott chippet a nyakába,mert mentünk Horvátországba,és oda viszont vittük magunkkal.De amúgy ha tehetjük,akkor visszük magunkkal mindenhová.Sokvizet nem zavar a maga 1kiló 50dekájával :D

mimi12

Curse!
Köszike!Ari vagy!Adél baba nagyon cuki! :)
Vendég

Mimi,
Köszi a tippet :) Szerintem én is őket találtam meg, de ott 1500 pízt kérnek érte/nap :(
Azért ilyenkor irigyekedem ám a kisebb méretű kutyák miatt. Sajna mi ezt a bőszmét nem tudjuk sehova sem vinni :roll: a maga 60 kilójával :lol:

Móni,
Köszi :) és hogy tetszik itt Érden?

na megyek, mert csöngetett a mikro, végre ebéd :D

Kép Kép
curse

Elvagyok itt Érden bár nem nagyon megyek sehova egyedül ugyhogy unatkozom és hát nem ismerek itt senkit,itthon vagyok egész nap.
Vendég

moni, ez közös bennünk, Én sem ismerek itt senkit! :(
arivirág

Móni,
Na ez ismerős :lol: Mi sem lakunk olyan régóta itt és hát a szomszédok elég érdekesek, barátaink meg általánban pesten vagy még messzebb laknak :roll:
Mióta Adél megvan azért mondjuk jobban elvagyok, foglalkoztat rendesen :lol:

Kép Kép
curse

Képzeljétek most olyan progival szerkesztem a képeket, ahol a ráncokat, szeplőket, anyajegyeket meg minden más bőrhibát el lehet tűntetni. Azt hiszem gyorsan átdolgozom a képeimet és elküldöm egy modellügynökségnek :lol: :lol: :lol: Ha meglátnának személyesen szerintetek elcsodálkoznának vagy meg sem lepődnének :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Ne sirjatok, itt vagyunk és sokan vagyunk! Még találkozni sincs időnk.

Ma én vagyok a soros a lányt táncravinni. Szerintem mindenki felveszi a ruhásszekrényét.

Jucc irtam!

Kép
Vendég

Felhívtam közben a tárnoki kutyapanziót és azért jó nagy francok, mert most rákérdeztem az árra és azt mondták, h csak akkor 1000ft/nap, ha legalább 3 éjszakát ott van a kutya. Persze ezt az apró tényt elfelejtették írni a honlapon :roll: Mondjuk biztos, h ott maradna ennyit a kutty, mert h egy hétre megyünk, de akkor sem bírom az ilyet :evil:

Kép Kép
curse

Curse!
Szerintem azért nézzétek meg azt a kutyapanziót.Jobb előre meglesni milyen,mint akor rádöbbenni mikor már nem tudtok mit csinálni.
Jó tanács.Panzió elött jó a kutyát frontline -nal bekenni,még ilyen téli időben is.
Amúgy a Százhalombattai is fent van a neten.Azokkal én is beszéltem anno,csak akkor Újpesthez képest az messze volt.

mimi12

Mimi,
Köszi :) A százhalombattait megtaláltam neten, ott van 1500ft-os ár. Ez a tárnoki képek alapján elég szimpinek tűnik, persze megnézzük előtte.
Mi az a frontline? :oops:

Kép Kép
curse

Curse!Ez tipikus.Mindenhol ezt csinálják.Undorító.

Babásokat én sem ismerek itt érden,csak ti vagytok.de a nem babások is rokonok.Ők is páran.Bagoly u. közel van Tárnok,na ott van még 1 pár rokon.Oda szoktunk lejárni.

Kép

Gabi
gabibi

[quote="curse"]
írta:
curseMi az a frontline? :oops:

AZ a bolhaírtó csepp,amit a nyakára kell csepegtetni.Bár ez drága.
De van egy olyan,hogy adventix(vagy valami hasonló)ez olcsobb.
Csak azért írtam,mert bár most nincs bolhaidény de,mi amikor kutyapanzióba vittük a kutyinkat,bolhás lett.

mimi12

Mimi,
Köszi, most már értem :) Bolha nyakörve van, de gondolom az nem elég ilyen helyen vagy igen :?

most jövök rá, h azért milyen macerás a képeket dízájnolni. Mire leszedtem Adél arcáról a fénylést, hát már bocsánat a kifejezésért, de elég pöcsölös :roll:

Kép Kép
curse

Kép
arivirág

Csak egy percre ugrok be:

Curse, és mindenki, köszönöm, de úgy tűnik, a mi angyal Juditunk bevállata a macskáimat :)

ÉN SEM ISMEREK ITT SENKIT, de asszem, én vagyok itt a legfrissebb érdi :)

Hallottátok, hogy a Stop Shopban nyílt játszóház? Most akciós ára van, aztán majd 900/ óra lesz, ha jók az infóim. Oda még mi is be tudunk buszozni :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

De jó, tényleg nyílt játszóház?
És merre, hol, pontosan?
Hétvégén még le szeretnék menni, olyan mágnes táblát venni a lányoknak a Kínaiba, így akkor megnézzük ezt a játszót is!

Judit nagyon rendes vagy, hogy bevállaltad a cica etetést!
arivirág

Kép

Lécci ha látatok valahol boltban ilyen felfújható gyerek puffot, írjátok meg hol, mert ilyent keresek!
arivirág

Sziasztok,jó reggelt!

Curse!Szerintem így télen elég lesz a bolhanyakörv is.
No és itt van neked egy kis segítség a képszerkesztéshez.Ez itt Gabci honlapja,fotoszerkesztéssel foglalkozik,és csinált egy ilyen segítő oldalat is.Amúgy meg,lehet tőle ám rendelni képeket,meg naptárat meg minden hasonlót,szerkeszt blogokat(egy csomó szépen megcsinált babablogot ő szerkesztett,..stb)
http://www.gportal.hu/portal/legyenkeped/

Arivirág,én csak felfújható kisfotelt láttam.Azt hiszem a Savoja parkban,ott van egy bútorbolt és ott.

mimi12

Arivirág!
Én beírtam a googleba,azt hogy felfújható gyerek puff
Kiadott egy csomó oldalt.Van a teszveszen is,hasonló,és van jópár vebáruházban is.Van 3000ft ért és van olcsobban.
Nézegesd meg!Hátha találsz valamit.
Karácsonyra kéne amúgy?

mimi12

arivirág csak véletlenül csöppentem ide,messze lakom Érdtől,csak láttam,mit keresel:én tavaly kínaiban vettem ilyent a fiamnak,1200 ft-ért. Azóta biztos ott is drágult.
És annak ellenére,hogy kínai,nagyon jó,a mai napig semmi baja...
Igaz,manapság mi az,ami nem kínában készül??
Na,remélem tudtam segíteni,nem zargatlak benneteket tovább :wink:
Vendég

Szia Arivirág!

A tesz veszen találtam egy párat, 2500-3000-ig.

Szia
Kép Kép Kép
Vendég

Nem jó a teszvesz, mert általában egyet árulnak, és tudjátok, nekem 2 egyforma kell!
Az Érdi utcabálon egyik árusnál volt nagyon sok ilyen, de nem vettem akkor, most meg kereshetem, hol árulnak boltban ilyent!
Ha valaki jár valamelyik Érdi Kínaiba és megnézi, hogy van-e, azt megköszönöm!
arivirág

Szia Arivirág!

Azt montad hogy ma mentek a Top Shopos kinaiba. Mi meg a Ritmus fölöttibe. Majd nézem neked!
A Robikának kell vennem sapit, tavaj is ott vettük, termó bélésest.

Délután ird meg hogy mit állapitott meg a doktornénitek, mi a baja a picurnak.

Hol vagytok többiek? Csak nem süttök?

Sziasztok
Kép
Vendég

Nem ma, majd hétvégén gondoltam a lemenést a Stop Shopba!
De ha láttok valahol ilyent, akkor elküldöm a férjem megvenni!
arivirág

http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=920603

Arivirág!
Nézd meg a fenti linket!Van címük és telefonszámuk is.
Egy telefont megér,hátha lehet személyesen is vásárolni.(és ráadásul az ár is jó)

mimi12

Voltunk dokinál, Dominikának vírusfertőzése van, kapott anibigyót, de csak akkor kell beadni, ha rosszabodik az állapota!

Holnap mehetünk Jysk-be, és hozzuk haza a papasant!! :D :D :D :D :D :D

Olyan keveset írtatok ma!! :(

Mimi, nagyon jó lenne ez a puff, Én is néztem, csak már nem ér ide karira, Pestre meg már nem akarunk bemenni!
Holnaptól már a Férjem is itthon lesz, és várjuk az ünnepeket, illetve az újévet!
Hát, így jár aki későn kapcsol, hogy puff lenne jó!
Talán a vásárban még megnézzük hétvégén!
arivirág

Most jöttünk meg a temetésről :cry: Persze mi a Jotikával magán a temetésen nem voltunk,csak a rokonoknál.

Arivirág,én elég sűrűn járok a stop shoppba,de ott még nem láttam.de nem száz százalék :lol: Majd én is megnézem.

Holnap jön a párom :lol:

Azt hittem nem győzőm majd visszaolvasni amit írtatok.Hát mit ne mondjak nem volt nehéz.Kiváncsi vagyok mi lesz karikor :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Hogy történhat ilyen, ma Magyarországon??
Senki nem látta, hogy itt baj van, senki nem segített??!!

http://www.hirtv.hu/belfold/kek_hirek/? ... hid=190613
arivirág

Jaj én is kiakadtam!És a gyerekorvos és védőnő?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Ez szörnyű! Mit kell ezen vizsgálni? Mi azért is aggodunk ha nem hizik eleget, milyen annya lehetett szegénynek. :(

Jo éjszakát
Vendég

Sziasztok!

Ez nagyon szomorú, hogy egy ilyen pici baba éhenhal, mennit sírhatott szegénykém az éhségtől!!
Ez az gabibi, hol volt a gyerekorvos, védönő, senki nem látott semmit??

Ki mit főz Karácsonyra???
arivirág

Sziasztok!

A játszóházat ugy hivják hogy esőerdő és az emeleten van a Top Shop-ba.

Arivirág!
Irtam neked.
Vendég

Sziasztok!

Én ezt a hírt,este a hiradóban láttam,hallottam.
Tudjátok,én mélységesen fel vagyok háborodva.Ez az 1éves gyerek,állítólag 3-4kiló körül volt.És hatan vannak testvérek.
A sok gyerekből,1-2éve az egyik gyerek önként ment el a gyámügyhöz,és kérte,hogy helyezzék intézetbe.
Na tudjátok ez az ami felháborító!A gyerek kéri az intézeti elhelyezést,közben alkesz anyucinak születik még gyereke,ezt a gyámügynek tudnia kell,a védőnőnek a gyerekorvosnak szintén tudnia kellett.Hogyan engedhették egyeltalán a csecsemőt ilyen családhoz haza????
Hát ez az ami mélységesen felháborít.
Tudjátok itt a környéken,kevesebbért elviszi a gyámügy a gyereket a családtol.Vidéken az isten háta mögött,miért kell,hogy meghaljon egy picike,azért hogy az a kuva gyámügy felfigyeljen arra,hogy valamit elnézett??

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?