Új privát üzeneted érkezett!

[quote="moni0825"]S írta:moni0825ziasztok!
Bocsi,hogy idepofátlankodok de én is Érden lakom és 17 hetes kismama vagyok.
1 éve lakunk itt a férjemmel.
Senkit nem ismerek,hát gondoltam irok nektek,most találtam rátok. :)

Szia!
Jó,hogy írtál!Üdv itt közünk!
Merre költöztetek?

mimi12

Mimi!
Pont most néztem meg az Érdi térképet mert még csak most látom hogy különbözö városrészek vannak itt Érden,hát nem nagyon igazodtam ki rajta :oops: ,de a Bagoly utcába lakunk ez biztos :D .
Vendég

AZ azt hiszem Tusculánum :D (de nem bizti)
Mindenesetre tőlünk az Érd legtávolabbi pontja :D De viszont a központhoz közeleb van.Mi a Fényező u-ban lakunk.
Ez érd Parkváros de,annak is a legszéle :D

mimi12

Hát akkor már ismerek egy Érdi kismamát mert látom az vagy! :D
Gratulálok hozzá,meg a gyönyörü Szabolcs fiadhoz is! :D !!!
Vendég

Szia Móni!

Jo hogy ránk találtál, irj bővebben és sokszor. Merre laktok, milyen nevü utcáknál? Hogy kerültetek Érdre?

Nagyon jo olyanokkal levelezni akivel lehet hogy egy boltba vagy postára jársz csak nem ismeritek egymást. Ha a városkánkban történik valami akkor itt bisztosan a tudomására jutsz. Ha kérdésed van mi segitünk bármibe, pl.itt nyáron megbeszéltük az épitkezéseinket.

A vonalzomon csak a legkissebb gyerekem szerepel, mert túl hosszu lenne a felsorolás. A nagyfiam 20mult, a kissebbik fiam14fél éves, a lányom meg 10éves. 11éve lakom Érden, de ide születtem és szép lassan az egyész családom ideköltözött.
Kép
Vendég

[quote="moni0825"]H írta:moni0825át akkor már ismerek egy Érdi kismamát mert látom az vagy! :D
Gratulálok hozzá,meg a gyönyörü Szabolcs fiadhoz is! :D !!!

Köszi szépen!
És van ám nekem is egy nagylányom.A Fanni 12éves múlt :D
És tényleg mesélj magadról!

mimi12

Sziasztok!

Moni!
Amig irtam kiderült hogy merre laksz. Egy utcával arrébb lakik Jucc, akinek pont egy közelbe lako macsaszerető megbizható cicaetetőre lenne szüksége. Szereted a ciákat?

Sziasztok Kép
Vendég

Szi Judit!
A Bagoly utcában lakunk!
Az a vicces hogy fogalmam sincs milyen utca van mellettünk például. :oops:
Az a helyzet hogy Peströl költöztünk ide,de amúgy Tolna megyei vagyok Szekszárd városából!Innen olzan 140 km.Ott nöttem fel meg a férjem is.
A párom pesten kapott jo munkát ugyhogy elöször pesten laktunk,de én nagyon nem szerettem azt a zsufoltságot ugyhogy most itt vagyunk Érden.
Hát gratulálok a sok gyerköchöz!!!!!!
Minden elismerésem!
A legid0sebb gyermekednél 3 évvel vagyok idösebb :roll: !
Vendég

Szeretem de mióta terhes vagyok nem nagyon!
Olvastam roluk hogy milyen betegségeket lehet tölük kapni,de amúgy is inkább kutyapárti vagyok van is kettö egy uszkár meg egy oriási rotweiler ami kettéharapná szegény cicát! :)
Vendég

Magamról!
23 éves vagyok.
Tavaly Julusban volt az esküvönk ha szeretnétek felrakok egy menyasszonyos képet.?
Julius ota nem dolgozom.Amúgy egy üzletben voltam üzletvazetö eladó,de a szakmám fodrász!
Ugyhogy egész nap itthon vagyok,és unatkozom.
Férjem mindig este ér haza!
Vendég

Sziasztok!
Arivirág,szorítok,hogy a kislányod jobban legyen.

Judit, a kisfiamnak nagyon tetszik a kismanó amit feltettél.Nagyon ügyi vagy!

Szia Moni!Jó,hogy írtál. :lol: Tök jó,hogy egyre több pocakossal örülhetünk együtt.
Tényleg babavárok írhatnátok,hogy mit éreztek mi volt a dokinál stb,mert én nagyon szerettem ezt az időszakot és szeretem az ilyeneket olvasni :lol: (persze ha akartok)

Kép

Gabi
gabibi

Persze kérünk képet!!!!

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabi!
Nekem most szombaton derült ki hogy kisfiam lesz.
Nagyon boldog vagyok. :)
Látom neked is van egy gyönyörüséged! :) :)
7 hónapos biztos szét szeretném annyira cukor pofa lehet!
Bocsi csak én ilyen közvetlen vagyok.
Egy 12 hetes képet tudok felrakni ha érdekel?
Vendég

Szia Móni!

Jaj tényleg én is hallodtam a cicás dolgot. Nemfogod elhinni nekem törpeuszim van, fekete.
Engem se képzéljél öreg banyának, én 26mondom magam. Ez a kép szeptember 25.én készült a kisfiam szülinapján.
Kép
Vendég

Kép Itt lennénk mi (A férjem kinyir ha meglátja hogy öt is felraktam):):)
Vendég

Judit!Szépek vagytok!
A nagylányod is! :D
Nekem fehér közép uszkár!
Nagyon imádom,gondolom te is a tiédet!

A babát nemtom felrakni de probálkozom! :roll:
Vendég

Móni!
Szépek vagytok a képen ,a férjednek meg nem áruljuk el,hogy megmutiztad :D

Macska.Nem kell elhinni minden rémhírt.Képzeld,a züldségek gyümölcsök,és a nyers hús,legalább annyira veszélyes(ha nem veszélyesebb),mint a cicák.
Én erre szoktam mondani,hogy nekem pl eszembe sem jut,hogy ne csináljak pörköltet,v rántothúst a családnak,mert esetleg a paradicsom,vagy a husi toxoval fertőzőtt.És szerintem másnak sem jut eszébe.Bezzeg szerencsétlem macsekokról meg terjesztik a rémhíreket.
AMúgy Móni,bizti neked is csináltak toxoplazmózisra vérvizsgálatot.Ha gond lett volna szólnak.
No meg a másik,ezen állt gyerekkorban már átesik az emberek nagyrésze,és védettek leszünk ellene.SZóval arra veszélyes,aki még nem esett át a toxon.
Amúgy meg állt nem a macskáktol kapjuk el,hanem akár kertészkedés közben,vagy a buszon az utcán a piacon,szóval bárhol.

mimi12

Szia Moni!

Nagyonszép vagy!
Nekem másfél éve volt a második esküvőm. Fent vagyok az iwiwen is.
Nagyon szeretünk képeket nézegetni ahogy Gabibi emlitette.
Kép
Vendég

Kép Ime a kis vasgyúró 12 hetesen aki éppen integetett!:):):)

Lehet hogy kicsi lett és nem láttok majd semmit,de megprobálom azért!
Vendég

Szia Moni!

A kutya téma nekem nagyon aktuális mert 13 napja műtötték meg, mert lány és nem akartam, hogy lányos gonjai legyenek. Tegnap voltunk varatszedésen, és végre le van a gond a gondjairol. A kutyusokrol is kérünk képeket, ők is családunk részei. Ha visszanézed az oldalakat mindenkinek van fent kutyás képe.

Kép
Vendég

Sziasztok
Moni!
Nagyon aranyosan integet a kisfiad! Jo ilyen képeket is nézni!

Szia

Kép
Vendég

Judit!Bejelöltelek iwiwen!
Hát mit ne mondjak nagyon jol nézel ki 4 gyerek után! :shock: :shock: :D
én is Viviennek hivtam volna a gyerköcöt ha kislány lenne,de kisfiu! :lol: Ugzhogy nem hivhatom annak!

Mimi!Ne hari de én most nem szeretnék cicát! :roll: :oops: :shock:
Vendég

[quote="moni0825"]
írta:
moni0825
Mimi!Ne hari de én most nem szeretnék cicát! :roll: :oops: :shock:

Miért??Küldök kettőt szivesen :lol:

Nem is azért ítrtam ám le,hanem azért,hogy nem kell ám annyira félni a macska terjeszetette bajoktól.Mert a hús amit a hentesnél veszel,vagy a zöldség amit a zöldségesnél, pont annyira veszélyes,mint a macskák.

mimi12

Móni!
Tök jó az uh kép :D
Friss kép nincs?
Nekem hétfőn csináltak de,csak egy pötyike látszik rajta.
No meg hasi uh-t csinál a dokim,és azon nem látszik olyan jól de,a lényeg hohy ott van :D

mimi12

Móni!
Amúgy hol fogsz szülni,hová jársz dokihoz?

mimi12

De sokat írtatok, alig bírom visszaolvasni!
Nagyon köszönöm, hogy írtatok lázcsillapítás ügyben!
Éjjel nagyon kivoltam!
Már 39.8 volt Dominika láza, és folyamatosan nyomattam belé a lázcsillapítót!
Ez a nurofen panadol együttes használatát fogom legközelebb kipróbálni!!
Képzeljétek, az egész délelőttöt végig aludta Dominika, és most mikor felébredt, nem volt semmi láza!!!
Olyan boldog vagyok, remélem tartós ez az állapot most már!!

Moni, üdv köztünk, különösen örülök Neked, mert majdnem „hazám fia vagy”Én Pécsről költöztem Pestre, szintén azért mert jó munkalehetősége adódott itt a Férjemnek!
Lány koromban Pécs mellett laktam, és mindig a Szekszárdi busszal jártam haza!
Én is az iwiw-en fent vagyok, ott megnézhetsz, engem is, lányaim is, ha gondolod priviben küldöm a nevem!

Toxoplazma…nekem 16 hetesen megcsinálták, kiderült hogy nem voltam még toxos, majd 35 hetesen az az eredmény született, hogy voltam már toxos, de már régen!
Aztán küldözgettek minden hová, hogy toxo vagy nem toxo??
Majd Ceizer azt mondta, ezt jól el b..ták..de az a sok idegeskedés ami ezzel járt…nem kívánom senkinek!
arivirág

Nagyon szépek vagytok a képen.ngyon jó a UH kép.Imádom a kis drágaságokat.Most akkor ismeretlen a dokid is gondolom.Ide jársz Érdre vagy pestre?Hol szeretnél szülni?

Jotika épp rúgdalja a kiságyat,mert nem akar aludni :shock: Tán hisztis :shock: :wink: Na megyek megnézem

Kép

Gabi
gabibi

arivirág küldjed a neved! :D :D :D :D :D
Vendég

Hát szekszárdra járok dokihoz!Ott is szeretnék szülni.
Nagyon ari dokim van és nagyon alapos!
Van fényképem csak nem jo a scennelem és igy nemtom elküldeni de Január 9.-én megyünk megint akkor már 20 hetes leszek lesz 4 D kép majd mindenképp hozom és felrakom!

A kutyás képeket nemtom felrakni megörülök!De probálom.
Biztos béna vagyok. :oops: :roll:
Vendég

Arivirág!
Örülök,hogy Dominika jobban van.Hát szürnyű éjszakátok lehetett :(
Nem semmi ez a toxo eredmény.
AMúgy nemrég olvastam a neten egy jó sztorit erről.XY kismamának pozitív lett a tesztje a toxora.
Ahol lakik,ott nem kötelező,fizetni is kell érte,és nem is nagyon értett hozzá a védőnő.
Elküldte 3x vérvételre,közben a csajban ott volt apara,hogy pozitív a lelete,és akkor most mi lesz.
Mi világosítottuk fel,hogy bocsika de,ennél a negatív a rossz.

mimi12

Na már itt vagyok ,olyan álmos volt,hogy eli aludt!Miért szenvedett elötte a butus :lol:

na látom már feltették azt a kérdést amit az elöbb írtam.

Nálunk a néválasztással nem volt gond azt tudtuk,hog görögöt akarunk ebbe megegyeztünk.Aztán a férjem kijelentette,hogy a Panajotisz nevet szeretné(görögül nem igy van csak mo.-on igy anyakönyvezik csak)És amikor ezt kijelentette akkorát rugott a bébi,hogy csak na!!!!Én szerintem jelezte,hogy jaj csak neeee,de a párom meg volt róla gyöződve,hogy ez beleegyezés volt.Nekem nem igazán jött be ez a név és néha az az érzésem,hogy nem illik rá.De hát annyira szerette volna a párom,mert a szeretett nagybátyát igy hívták,hogy nem volt szívem nemet mondani.De a kistesó nevénél én döntök :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,örülök én is!

Szekszárdi a párom jó barátja is.Együtt dolgoznak kint.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Olyan aktivak vagytok, csak elmentem ebédet csinálni és már alig tudok utána olvasni.

Arivirág!
Örülök hogy jobban van a kislányod!

Gabibi!
Robika legtöbbször kereszbe feküdt a kiságyba és ugy rugdosta a rácsokat. A te kisfiad is?

Moni!
Visszajelöltelek. A második fiamat is sokáig Vivinek hivtam de a végén fiu lett. A lányomat meg Vivi Ricsinek hivtuk igy nem ért meglepetés. Az utolso babánál volt méhlepény vizsgálatom igy 100%-ba tudtok hogy fiu és egészséges.

Mimi!
Szerintem Moni azthiszi hogy be kell fogadni a cicákat, bisztos nem olvasta hogy csak oda kell menni megetettni. :lol:

Sziasztok Kép
Vendég

Szekszárd nincs kicsit messze a szüléshez?
Mikor kezdődnek a fájások, akkor indultok innen Érdről?
arivirág

Hú, én is csak kapkodom afejem, hogy pörög a topic :D :D :D
arivirág

Kép Hát ö lenne Fater kutya!Mi nem szeretjük uszkárosra nyirni ezért ilyen bárányka:))

Kép Lulu kutya

Kép Fater kutyatéli bundában:):) Kép Lulu kutya kicsinek
Vendég

Ugy-ugy !Keresztbe :lol: És van fent neki ilyen zenélő bigyója(nemtom a nevét)Na azt is rugdossa ezerrel.de nemtudom miért csiálja,amikor tök álmos miért nem alszik.Ezeka gyerekek :wink: :lol: :lol:

Van,hogy egész nap 1 szót se ír senki,van meg hogy egész nap írunk :lol: Na ezt jól megfogalmaztam :lol: Nem baj igy hagyom :wink:

Csomagolnom kéne,de nincs kedvem.Majd az utolsó percbe.Ugy izgalmasabb,ha idegbajt kapok,hogy megvan-e minden :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Persze hogy pörög a topik hát megjöttem!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arivirág de messze van szekszárd!
Hát a dokim azt javasolta hogy az utolsó honapban már legyek szekszárdon az a biztos ugy arra az idöre haza költözök.
Nagyon szépek a gyerekeid !
Vendég

gabibi Én mindig itthon hagyok valamit, :( így legutóbb szándékosan hagytam itthon valamit, hátha így nem hagyok itthon olyant, ami nagy meglepetést okozna!!!
És bejött.....

Ez is nagyon szép mondat volt!!
arivirág

Gabi!!!
Mimi!Nektek nincs iwiwetek?
Vendég

Szia Moni!

Láttam a képen az uszkárod is imádja a teniszlabdáját. Az enyém majd meg őrül érte,teljesen mindegy hogy hideg vagy meleg van. A 40fokban is hozta hogy dobjuk neki. Kint vagy bent tartod őket? Az enyém néha nem akar bejönni, néha meg nem akar kimenni, mikor milyen napja van.
Nyáron én szoktam nyirni az enyémet, igy szokott ő is kinézni.

Szia
Kép
Vendég

Szia Gabibi!

Nekem is szétrugdosta a zenélőt, A pelenkázora szereltem át az magasabban volt nekem mint a kiságy. Ugyis csak addig lehet fönt amig el nem éri.

Szia Kép
Vendég

Judit!
Jol látod imádja a teniszlabdát de van egy még kedvesebb játéka,most nevetni fogsz,de kis korába mikor hozzánk került nem volt itthon semmi kutyajáték hát férjemnek volt egy két elhasznált zoknija fogtunk egyet beletömködttük a többit kötöttünk rá egy csomot és az lett a zokni állat.Azóta is a zokni állatok a legkedvesebbek neki én meg mindig szét röhögöm magam rajta mert annyira megtud örülni!
Az uszkár télen bent van nyáron kint!
A roti meg kinti kutya csak amig pici volt addig volt bennt!
Vendég

Nekem még fent van a kiságyon pedig léri.ha jó kedvű azzal szokott játszani.Akkor már vegyem le mert veszélyes :shock: ????
Erre nem is gondoltam.Ug szereti amikor felhúzom neki Ő meg elkapja ahogy forog.

De megtalálsz engem is az iwiven.

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi!Kicsit durva lenne ha megtalálnálak iwiwen ugy hogy nemtom mi a neved!
Elküldöd nekem privibe? :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Húúú, de régen jártam már itt! :oops: :oops: :oops:
Remélem, hogy azért emlékeztek még rám!!! :lol: :lol:
Kicsit visszaolvasgattam, nagyon aktívak vagytok!!! :D Beletelt egy kis időbe...
Látom, hogy bővült a topic egy kismamával, és két pocaklakóval!

Mimi, Móni
Gratulálok Nektek!!!!

Most már igyekszem felvenni a ritmust, és sűrűbben jelentkezni.
Persze ha nem gond!

Kép
Kép
anett_

Én is ugy gondoltam.Már elküldtem pü-be.

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!Igazi kismókus a Jotika!
Nálunk se magyar lesz a név hanem dél szláv Mirkónak fogják hivni az én kicsi fiamat! :)
Vendég

Hahó,

Micsoda pörgés van itt:)

Arivirág,
Ugyanez volt Veronikánál mármint ez a nagyon magas láz. De nekünk a Panadol már nem segített, a védőnő mondta h váltsunk át a Nurofenre. Hütőfördőztünk mi is mert volt olyan h beadtam a Nurofent és egy óra múlva ugyanolyan magas láza volt. Paráztam én is rendesen.

Gabi,
Ma este megyek az orvoshoz a szokásos vizsgálatra és 27-én a következő uh-ra. Majd este beszámolok h mizújs:) Remélem h semmi különös, már szépen kezdek gömbölyödni

Móni,
Üdv:) Nem sokkal járok elötted. Mikorra vagy kiírva? Nekem egy volt fősulis tankörtársam szekszárdi:)

Dolgozom tovább:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Anett! köszi a gratulát!Ari vagy! :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?