Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu
A meghatódottság ismerős. Henim délután született,14 20kor a gyertyás tortát percre pontosan időzítettük alig láttam a könnyeimtől.. :lol: Az én kis drágám egyéves!
Most pedig tavasszal már mi is ünnepeljük a 2.-t!!
holka

NA voltam boltban, meg jól felidegesitett a főnököm. Szombaton be kell mennem dolgozni.Másfél hét szabi után nem tud irni szabit a szombatra is. Leltár lesz, nekem ellenőrnek kellene bemenni.
Jól beolvastam neki, de akkor is mennem kell. :(
Mikor fogok sütni?????

Kép
jenny29
Mór

Csucsu:
24 gyerek? vagy felnőttekkel együtt? Jó sokan voltak!
Elég strapás az ilyen buli :lol:
Nálunk mivel após- anyós elvannak válva, apósnak külön családja, eddig mindig úgy csináltuk, hogy délbe volt a gyerekeknek, este meg anyós meg sogor... másnap meg após családja, ugyhogy két- három napot tartott... Én már hulla voltam...
Azt mondtam többet nem csinálok ilyent, odaadtam a meghivokat a fiamnak, na oszd ki annak, akit akarsz, hogy jöjjön a szülinapodra, és nem csináltam csak gyerekzsúrt..
Ilyen a karácsony is, nem tud rendesen összegyűlni a család mert egyik erre a másik arra húz. Anyós haragszik, ha apóshoz megyünk...
ELEGEM VOLT !!!!
Mostmár nem érdekel....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
megnéztem "igen"-nel van jelölve,hogy csatolja az aláírásom... mégse rakja oda automatikusan :(
holka

Vajon miért?
:?: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

az is bevan klikkelve, hogy mindig engedélyezze a BBcode-t?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny:
:cry: :cry: Sajnálom, hogy be kell menj szombaton is :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
Képet nem raksz Henidről?
Mi a teljes neve? Henrietta?

Kép
Kép
Kép
f.marti

óóóó,szóval azt mondjátok jelent valamit a laptető??? :lol: :lol:
Márti
már az elöbb is akartam írni:klasszak a fiaid.
BBcode igen, HTML nem volt de most azt is bejelöltem hátha..

Jenny,
a szabid tart egész héten,csak szombaton kell dódozni??
Tényleg megadhatta volna azt az egy napot még... :shock:
holka

köszi Holka :lol:
én is kiváncsi vagyok ám a te Henidre :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ő az én Henim, igen Henrietta.
Csak nyári képet tudok feltenni mert az van lekicsinyítve. Azóta másik gépem van és ezen még nem találtam ki,hogy kell kicsinyíteni... :)

Kép

Kép
holka

de aranyos kisasszony :lol: :lol:
nekem a kedvenc lánynevem a Henrietta, csak a sogoromék is Henrietta nevet adtak a kislányuknak, ugyhogy mi lecsúsztunk róla. Igaz 2 fiunak nem is lehet... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

látom csak sikerült a vonalzót betenni :lol:
na megyek az oviba a fiuk után, majd még jövök..
Addig is jók legyetek!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

köszi
Mikor nevet választottunk neki fontos szempont volt,hogy a név és a szülinap között legyen pár hónap. Henrietta van az útónévkönyv szerint jan 25-én, a szülinapja pedig márc, így pont jó volt. Később derült ki,hogy a naptárakban Henrietta CSAK márc 16, a szülinapja pedig márc 15!! :shock: de akkor ő már annyira Heni volt,hogy nem változtattunk nevet. A család pedig rendületlenül jan 25-én ünnepli a névnapját :lol:
holka

nem a vonalzót én másoltam be a végére... :(
Én is megyek takarítani,csinosítgatni a lakást :)
holka

Sziasztok Lányok!

Ér álmosnak lenni??? Alig bírom magam ébren tartani :lol: :lol: :lol:
Ez az idő is alvásra való.
Jó lenne már otthon lenni....

Pintyus! Én csak jövőre megyek dokihoz addig kibírom valahogy.
Szerintem elmegyek egyből táppénzre is. Habár vetélés után már veszélyeztett leszek, mint az elsővel.
Irj, hogy mit mondott a doki?

Puszi

Kép
Kép
odri

Odri, én nem bírnám ki januárig. Alig bírom ki délutánig :oops: :oops: :oops: .

Amugy most olvasom hogy a hüvelyi UH egyáltalán nem árt a babának és most úgyis csak egy petezsákot fog látni a doki de nekem az is megnyugtató hogy jó helyen legyen. Nagoyn izgulok. Tudom hogy már untatlak ezzel de ténleg így van. Ne harizzatok rám. :roll: :roll: :oops: :oops: ,

Odri, bocs hogy megkérdem, de te hanyadik hétben vetéltél el, és miért??? És a múltkor mikor voltál először dokinál?
Vendég

Szia Pintyus!
Valahogy csak kíbírom januárig, nem sok van már addig :lol: :lol:
22 hetesen vetéltem el, idén májusban.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok akkor sajnos míomákat is találtak nálam, ami késöbb vetélést okozott.
Azóta már megvolt a műtétem és kivették a myomákat. Szóval ez egy elég nehéz év volt.
Januárban voltam elöször orvosnál egy héttel azután, hogy nem jött meg. Kb.6 hetes lehettem még csak a petezsákot látták.

Puszi

Kép
Kép
odri

Pintyus, de jó! Nagyon jó lesz majd meglásd! Igaz hogy csak kb 2mm-es pöttyöt fogtok látni, de olyan jó érzés lesz!
magdolnam

Odri, nagyon sajnálom am i veled történt, biztos nem volt könnyü, csoda hogy ilyen hamar túl lettél aránylag rajta. De a baba új reményt ad nektek éés most minden rendben lesz, ne izgúljál!!! Kép
Vendég

Köszi magdolnám a bíztatást!!!
Te hány hetes voltál mikor először mentél??????
Vendég

Magdolnam,
te is nagyon álmos és fáradt voltál az elején?

Kép
Kép
odri

Én is nagyon álmos és fáradt vagyok!!! Te is Odri???
Vendég

Pintyus,

Én alig bírom tartani a fejem... :lol: :lol: :lol:
Ér elaludni a melóhelyen?? :lol: :lol:
És olyan fáradt is vagyok. Érdekes nem mindennap van igy, de ma nagyon. Mennék már haza aluszikálni....

Kép
Kép
odri

holka:
Nagyon édes ez a pici lány!!! Az enyém mikor fog már járni? :)

Nekem még mindig megvan... ez már a 7. nap, örülnék neki, ha nem kéne betétet vennem.. lassan elfogy.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odri:
Én elaludtam a munkahelyemen az értekezleten! :)Szóval ér :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
Szóval akkor ér :lol: :lol: :lol:
Jó lehetett mikor elaludtál :lol: :lol:
Néha meg úgy érzem, hogy elhúz a fejem, mintha szédülnék. Ilyen előfordulhat?
Meg néha fáj a fejem.
Az elsőnek az elejét is nehezen viseltem. Szerencsére pár hét alatt elmúlik....

Kép
Kép
odri

A terhesség alatt - és ez különösen igaz az első trimeszterre -, a kismama nagyon aluszékonnyá válhat. A szervezet megköveteli magának a pihenést
Vendég

odri:
fejfájás nálam is volt az első harmadban sűrűn. Homeos bogyó sokat segített. Biztosan lányos lesz :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Melyik homeos boygó jó rá? Nem nagyon ismerem őket...
Az első is lány lett volna és ugyanigy akkor is szarul voltam az elején....

Kép
Kép
odri

Odri:
Hét az attól függ, hogy milyen jellegű a fejfájás.. Nekem migrénes volt, arra az Acidum Phosphoricum volt jó. De a gyógyszertárban tudnak javasolni neked bogyót

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
a gyengeség és a szédelgés normális dolog?
otthon kéne pihiznem... :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

hát igen... lehet, hogy nem kéne dolgoznod.... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odri
Én az első hónapokban minden délután 3 órát aludtam, de olyan mélyen mintha éjjeli alvás lenne.
Este hétkor pedig már le is feküdtem aludni.
Kitartás majd a második trimeszterben zsenge leszel :lol:

Mágnes
Köszi. Járást elég hamar kezdte, járást elég hamar kezdte Heni. Onnantól kezdve,hogy fel tudott állni mindig tologatott valamit /bébitaxit,járássegítőt/ és így nagyon hamar belelendült.
De ne izgulj,különbözőek a gyerekek, Anna is biztos hamarosan elkezdi. :)
holka

Ja,azt kihagytam,hogy az elég hamar az 9 hónaposan volt. :)
holka

Holka,
Nagyon édi a kislányod :lol: :lol: :lol:
Én sajnos dolgozom, mire hazaérek 5 óra majdnem. Ha akkor lefeküdnék aludni 3 órát, utána lassan megint mehetnék aludni.
:roll: :roll:
A szédelgés is normális dolog? Nem is annyira szédülök inkább valami gyengeség van rajtam....
Remélem hamarosan már otthon leszek végig....a dokim azt mondta egyből kiir táppénzre... :wink: :wink: és akkor kipihenem magam. Már alig várom!

Kép
Kép
odri

ajaj, igen nagyon álmoska voltam mindig. Most is az vagyok
magdolnam

Hát ma nagyon pangás van!!!

Én is készülődök mindjárt mennem kell. Fujjj de sötét van mintha éjszaka lenne!!!!!

Andi, Nati???????????
Vendég

Pintyus, tessék írni, hogy mi volt!
magdolnam

Hello... Van még itt valaki?

.
Vendég

Pintyus! Drukkolunk Neked!

Lilláról tud valaki? Remélem majd azért benéz valamelyik nap.

Nati?
Vendég

Na jó... ha nincs itt senki, akkor majd később benézek.

.
Vendég

Miért ilyen hülyén hozza a rendszer a hozzászólást?!?!
Vendég

Benéztem... de még mindig senki

:cry: :cry:

Akkor megyek, csinálok egy álarcot anyósomnak karácsonyra...
Vendég

Sziasztok csajok!
Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de ahogy Andy is írta, nagyon sok elfoglaltságom volt. Itt az év végi hajtás, meg a karácsonyi készülődés, és ajándékok után futkosás. Teljesen kikészít.
De szerencsére szombaton nem kell dolgoznom.

Jenny
Az ovut nekem is december 31-ére tette.
De mi most nem éljük bele magunkat a bébibe, mert az ünnepek alatt és között azért lesz egy kis iszogatás. A férjemet sem kérhetem arra, hogy a gyerek miatt ne igyon semmit. Aztán lehet, hogy nem is lenne baba, aztán csalódás megint az egész.

Kisvirág
Teszteltél már? Mi a helyzet veled?

Pintyus
Mi volt a dokinál? Beszámolót és fotót kérünk!

Én le vagyok maradva tőletek, mert nincs ilyen izés nevem. De nembaj, majd eccer. :D

Kép
p__lilla

Ja, és nem akarok több laptetőt, mert nekem eddig nem hozott babásodást, pedig már jó egy párszor voltam laptetőn.

Kép
p__lilla

Végre!

Szia Lilla! Mizu Veled? Már többen kerestünk.. :lol:
Megvannak a Karácsonyi ajándékok?

Ha akarsz "izés nevet".. :) akkor klikkelj rá, és bejön az oldal, ahonnan mi letöltöttük.

Amúgy hogy vagy?
Vendég

Szia Lilla!

Kb. én is úgy vagyok ezzel a baba dologgal, mint te. Akkora pofára esés volt ez a hónap, ráadásul minden topicban legalább 3 lány pozitivat tesztelt mostanában. Tök úgy jön le, hogy mindenkinek sikerül, csak nekem nem.
Apával beszéltem erről, hogy megy tovább a hőmérőzés, de csak a kiváncsiság kedvéért. Csinálok lh tesztet is, de nem fogok görcsölni rajta. Ha megjön, akkor megjön. Anyum is mondta, hogy ne gondoljak erre a nap 24 órájában. Nehéz, de most arra tudok csak gondolni, hogy van valami szervi bajunk.
Na mindegy.

Erika, én is megrendeltem a barátcserjét meg a teszteket Leónál. Azt kértem tőle, hogy mivel a barátcserjét csak január 7.-e után tudja szállitani, mindent akkor adjon postára. Rendeltem apának is valamit...Biztos ami biztos. :)

Holnap megyünk a gyűrűkért!!!! Már várom a délután 3 órát. :D

Kép
jenny29
Mór

SZia Jenny!

Na ha már így összefutottunk: Nem tennéd fel a táblát? Vagy már feltetted, csak én maradtam le?
Vendég

Jenny!

Amúgy egyetértek Veled, én is azt mondom, hogy nem szabad rágörcsölni, de olyan nehéz ezt megállni....

Én azt hittem,hogy ha fórumozni fogok, meghasad majd a szívem a lányok pozitív tesztjei miatt, de már nem így érzem... Ne legyetek elkeseredve... nekem még peteérésem sincs :cry: ... bár gondolom ez nem vígasztal Titeket, de tuti biztos, hogy minden rendben van Veletek!!!

Milyen gyűrűtök lesz? Ez olyan izgi... Nekünk nem is volt eljegyzésünk..
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?