Jamina!
Rájöttem!!!
Küldesz nekem mindegyikből, én meg beszkennelem Neked
Mennyivel jobban hangzik, minha simán kérnék
Most komolyan: a Cucinásból van egy negyedem, azt este fel is rakhatom, ha gondolod...
Tényleg ilyenek is vannak a Tescoban? Jé.
Mielőtt gipszet öntesz, nézz körül a konyhában, mert szerintem pl. a Danone tejfelesdoboz teteje is jó kép-alapnak, de még nem próbáltam...Phaedra már igen, majd ő elmondja.(azt hiszem, hogy már próbálta
)
Gipsz-- mikor az indexre csalt minket az Áfonya, akkor ott volt egy arány, amit jól el is felejtettem azóta... Az nekem is kellene, mert azt tervezem, hogy felöntöm vízzel a formámat, hogy meglássam, mekkora mennyiségű anyagot vesz fel, és ha meglenne az arány, akkor nem túloznám el a mennyiséget sem.
Aquacolor--mekkora ennek a kiszerelése? Lehet keverni akrillal? Mert akkor a mostani színválasztékommal, ami gyarapodik ugyan, de meglehetősen sekélyes, új színeket keverhetnék...
TITI!
Lehet valami abban amit mondasz a majdnem-száraz-ragasztóról, mert amikor vasalás előtt a teljesen száraz falapra tettem a szalvétákat, akkor is felragadt annyira, hogy szinte nem is kellett vasalni...
Jucusmamus ezt írta a repesztésről, mikor én is rákérdeztem:
"repesztés: két szín,vagy egy szín két árnyalata kell.Lefested a sötétebb színnel a kaspót,képkeretet..stb.vagy amit éppen akarsz.Száradás után jöhet a világosabb szín.Ha ez is megszáradt erre jön a repesztőlakk.Ahol repeszt ott előbukkan az alsó,sötétebb árnyalat.És végül még erre jöhet a szalvéta."
Engem meg az antikolás érdekelne. Ugyan az órámat antikoltam, de inkább tűnt ez az egész egy halványbarna belemaszatolásnak, mint annak, amit a képeken látok. Nekem tetszik az ugyan az eredmény, de a visszatörlés nem igazán úgy sikerült, ahogyan azt a leírás után elképzeltem volna...
Mai művem:
maci, a tengerész Biztosan sokan ismeritek ezt a szalvétát, széles rózsaszín keretben van ez a maci. Azt levágtam, és kapott homokozóvödröt, világítótornyot, kannát, és sapkát is.
Most elvonulok egy Tescoba
(már, ha a család is úgy gondolja...)
Jó napot mindenkinek!
Csi