Új privát üzeneted érkezett!

Virág! Én nem mondtam, hogy gerinctelen vagy és hazug! Kár, hogy ezt gondolod rólam, nem értesz és nem is ismersz ezek szerint engem.Kép Nem értem, hogy miért támadtál most meg ezzel. Na mindegy, te tudod, hogy kivel hogyan beszélsz és milyenben akarsz lenni.

Evey
evey

Lányok!
Voltunk ma koponya uh-n és neurológián. Minden rendben van, Szaffi sokat javult, 1 hónap múlva kontroll. A többit majd a listán.
Jamina
jamina

Virág!
Nálunk is így működik a dolog. Fél éves kora körül, amikor elkezdett ennyire sűrűn ébredezni, szétszedtük a kiságyat (akkor még azt gondoltam, azért ébred fel, mert beleakad álmában a rácsokba), azóta egy heverőn alszik, hasonlóan mint Ráhel, a kisszobában. Este is és nap közben is úgy altatom, hogy odabújok mellé, szopizik, és ebbe belealszik. Amikor elaludt, kiosonok - ha tudok. Nappal ez nemigen megy, ő nem engedi el a mellemet, ha megpróbálom elvenni, felébred. Este könnyebb kilopnom magam, de aztán jön a folyamatos ébredés. Ma este már kétszer voltam bent nála, pedig még csak fél kilenc. Sajnos nem bírok olyan sokat aludni mint egy kisbaba, és nem is hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy mondjuk lefekszem vele együtt, és felkelek hajnali háromkor-négykor. Így járkálok ki-be, közben próbálok haladni a dolgommal, de nem sok sikerrel. Tanulni egy betűt sem tudok. Tizenegy körül szoktam lefeküdni, azután ha felébred kihozom magunk közé a mi szobánkba az ágyunkba. Igazából az lenne a fő kérdés, hogy javítana-e a helyzeten szerintetek, ha mi is a kisszobában aludnánk, tehát nem kellene éjjel kihozni, hanem eleve mellé feküdnénk le aludni. Én ezt a megoldást sem bánnám, de sokkal jobb lenne így ahogy most van - ha aludna, és nem ébredne fel állandóan arra, hogy nem vagyok mellette. Szerintem csak ezért ébred fel, nem hiszem, hogy arról van szó, hogy nem tud még egyedül aludni, hiszen hónapokon át tudott, ilyesmit nem felejt el az ember, mint ahogy járni sem. Csak most már határozott elképzelése van, hogy hogyan akar aludni: velem. Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy nem az a kérdés, hogy együtt aludjunk-e vagy sem, hanem az, hogy hogyan?
Kalinta

Sziasztok Lányok!

Ma tök jó kis talink volt! Kép

Igaz, hogy én Kangáékkal a Margitszigeten voltam, Kép Virágék meg a Városligetben, de megbeszéltük Kangával majd legközelebb cserélünk. Kép

Később csatlakozott hozzánk Ági is. Kép
Kangának és Áginak is olyan tündéri a kisebbikje (természetesen a nagyok is) csupa mosoly ragyogás mindegyik.
Kanga Blankája aranyosan totyog, fülig ér a szája gagyog egyfolytában. És élőben nem is kopasz! Van haja!
Ági Bencéje meg kis vasgyúró. Édesen vigyorog, kúszik, mászik, forgolódik.
A nagyok meg egyfolytában a pőrgőhintába szédültek. Egyszer nekiálltak homokozni, majd kitalálták, hogy saraznak, mi meg gyenge pillanatunkban megengedtük nekik.
Lehet, hogy nem kellett volna, de annyira élvezték. Na, a fürdést nem annyira amit a kerti csap alatt végeztünk, mert hideg volt a víz, de egy fülig sáros gyerekkel nem akartam a buszra felszállni.
Remélem azért nem betegszenek meg tőle.

bigacsiga Kata

ui: Neketek, hogy telt a napotok a másik talin? Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!!!!!

Ezer éve nem jelentkeztem, nem írtam, most látom csak, micsoda átalakuláson ment át a Babanet!!! Tetszik!

Az az igazság, hogy hetente egyszer azért van időm megnézni a postámat, de itt pl. már hetek óta nem jártam. Hiányzik, de rengeteg időt töltünk kint, meg hát mindig is arról voltam híres, hogy pocsékul osztom be az időmet, és a két fiú is nagy anyaigényű. Kép Kép

Bigacsiga Kata!
Köszönöm a hiányolást, jól esett!!

PIldi!
Próbálom olvasni a leveleidet, de nincs igazán időm válaszolni! Te, mint ősrégi babanetes, tudhatod, hogy régen igencsak aktív voltam. Nem tudom, hogy lesz-e valaha megint így! Ráadásul a talira sem tudunk menni, mert a Balcsin leszünk akkor. Mindig egy héttel később szoktunk menni, de most akkorra nem volt hely... Nagyon sajnálom, nagyon kíváncsi lennék Verus Marcijára, és a Te Anikódra is!!!
Hunor azóta is minden képzeletet felülmúlóan hatalmas baba, vagyis hát főleg Zalánhoz hasonlítva, aki ilyen korában nem produkált ilyen méreteket. Hunor 8,5 kg körül van, most is csak szopizik. Zalán (5 és 3/4 éves) nagyon nagy már, most fejeztünk be egy 3 hetes úszótanfolyamot, hátúszásban megy neki a medencehossz, sokat fejlődött.

Most csak ennyi, mindenkinek minden jót kívánok a nyárra, és egy kicsit vagy inkább nagyon is rossz, hogy nem tudok lépést tartani veletek, hiányzik, és bénának is érzem magam miatta. Azért remélem még nem felejtettetek el...
judó

Olyan régen nem írtam, hogy elfelejtettem aláírni! Kép Kép Kép

Szóval:
Judó

És puszi mindenkinek!
judó

Judó!

Olyan jó, hogy jelentkeztél! Kép
Gyere máskor is amikor csak tudsz. Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok Lányok!

Már tegnap kitaláltam, hogy ma megsétáltatom a fiaimat, mert nem bírom, hogy a kisebbik szétszedi a lakást.

Felvittem őket a Gellért hegyre a csúzdákhoz. Nagyon jó volt. Élvezték is nagyon. Van cső csúzda, a végén kiabáltak is benne, meg szirénáztak. Kb. egy órát voltunk azt gondoltam elég, mert láttam, hogy folyik a víz róluk.

Utána felhajtottam őket a Citadellához. Közbe közbe megálltunk pihenni, nézelődni. Azért szép ez a Budapest. A hegy viszont iszonyatosan szemetes. Rengeteg túrista jár oda erre azért gondot fordíthatnának az illetékesek. Kép
Nem csak arra, hogy belépőt szedjenek, a fagyit meg az üdítőt áruljanak 3x árért.
Sajnos itthon tapasztaltam, hogy nem volt elég a séta. Kép Körbe körbe gyalog kellet volna lejönni nem busszal. Kép(A Doni lába miatt nem akartam sokat sétálni, mert nem kocsival mentünk csak bmv-vel
Kép Kép Kép buszmetróvillamos Kép Kép Kép)
Én teljesen lefáradtam mire hazaértünk a kicsikém meg itthon pörgött tovább ezerrel. Kép
Fürdés után szerencsémre kifeküd. Kép

Tegnap meg szépen kitakarítottunk, ami mára már nem feltünő. Kép Nekem mindig ez a bánatom a házimunkába, csinálom csinálom, de egy óra múlva szinte meg se látszik. Kép
Délután meg játszottunk egy kicsit az egyik ovistárs barát kisfiúval.
Olyan érdekes dolog történt. Az egyébként értelmes, inteligens kisfiú úgy üdvözölt minket, hogy elszaladt melletttünk, éles kanyar és direkt úgy szaladt vissza a kisfiam melett, hogy a kezében levő kisdobozos üdítőt majdnem kiütötte a kezéből. És ne higyétek, hogy véletlen, tök tudatosan csinálta, mert láttam. Amikor rászóltam mint aki meg se hallotta.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Judó! De örülök, hogy irtál! Épp a napokban jutott eszembe, hogy irok már egy mailt neked, hátha azt olvasod. Sajnálom, hogy nem jöttök a nagytalira, jó lenne már találkozni veletek. Egyébként igen, klassz lenne ezt a sok idei babát összerakni, megnézném őket egyben! Hunor hatalmas!!! (Anikót most nem tudom, kéthónaposan 5,9 volt, most se soványabb, de csak jó 3 hét múlva viszem, mert gyerekdoki addig szabin lesz, csúszik az oltása is, csak a méregetésért meg nem viszem. Gratula Zalánnak az úszáshoz!!

BCsKata:szép nagy túra volt. Amit a végén irtál: ebből látszik hogy öregszenek a gyerekeink, mert ez már jellemzően a nagyobb gyerekek számára poén, szerintem. Szóval csöves csúszda is van már? Pedig mi lelkesen legalább kétévente járunk arra (Kép), de legutóbb olyan még nem volt, ideje lesz beiktatni egy túrát. Csak hát ez a koszos város, még a kosz hagyján, de az üvegcserép meg a csikkek, nem merek mezitláb nekiindulni Kép.

Ildi

Ildi
pildi

P.Ildi!

Majd csak meggyógyulsz most már, akkor mehetsz akár sportcipőbe is. Kép

Öt csúzda van. Kettő kicsi, rövid egyenes, de dupla tripla széles. Egyik fém a másik műanyag.

Három nagy műanyag van, egyenes, kanyarodós és cső.

Mindet kipróbálták, de a cső és a kanyarodós volt a csúcs. Kép

Régen volt az Óbudai szigeten is. Úgy sajnálm, hogy lebontották. Ami hátul van azok meg kicsik és azt sem gondozza senki. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Hopp-hopp! Megint eltűnt a topik...

Úgy látom, megvan a nagytali helyszíne:
II. kerület Hárshegyi út A VI. kerület nyári tábora illetve évközben a 12 karátos gimnázium területe. Ugye ez azt jelenti, hogy nekünk át kell bumliznunk Pesten? Kép
Mindegy, majd megoldjuk. Este 6-ig csak odatalálunk. Kép

Zsóka!
Remélem még mindig úgy gondolod, hogy jössz!

Evey!
Hogyhogy idén mi is megyünk?
1. Idén végre idehaza vagyunk az ominózus időben.
2. Viliért előző nap megyünk le a szüleimhez, (akik ugye féltávon laknak Bp. és Db. között) így másnap már csak 1,5 óra utazás a 3,5 helyett. Azért ez anyagilag és időben is takarékosabb. (Főleg, ha meleg lesz.) Ti miért nem jöttök? Gyertek mááá!

Rutinos talizók: miket szoktatok vinni? Játékok, kaja, pléd?

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Juca nem vagyok rutinos

De pled par jatek jootlet. Meg egy felvigyazo a gyerek melle ha beszelgetni is akarsz nem csak a gyerek utan rohangalni.
A kaja felig meddig svedasztalso megoldas szokot lenni. De en peldaul nem tudtam kesizteni semmit igy nemis ettunk kozosbol csak a sajat szendvicseinket ettuk. Nalam kulonben is pisozk valogatosak a lanyok. Ja es folyadekot se felejts el vinni.

Odatalalni nem tul nehez mert elegg foutvonal melett van gondolom M3 jottok be a varosaba, aztan koruton korbe Moszkva ter/ ha tudnam mi az uj neve/ utan ki fele Huvosvolgy fele kell elindulni e sott lekanyarodni a Budakeszi utra egyedul a Budakeszi utnal a lefordulas az ami zurosebb, de ott meg anno sarkon voltak szalagok ha jol emlekszek. Meg valami nagy epulet elott kell epp lefordulni.

Tuti oda talatok

Jo talizast nektek.. Jo irigy vagyok olyan jo volt az elso amikro en is ott lehettem.

Napocska
napocska

Sziasztok,
Ildi, a csúszdák több mint két éve megvannak Kép.

Juca,
ha engem is visztek Kép, akkor (nem merem írni hogy biztosan Kép), de valszeg odataláltok, mert eddig mindig ott volt a tali, egyszer kocsival, egyszer bkv-val mentem. Az biztos, hogy jövök, de ahogy a dolgok kinéznek, lehet, hogy még mindig itt leszüönk és nem Kálban (ZOli indulása egyre tolódik...).
Hozandó: Kép pléd, vmi játék, közös kaja, ill. üdítő (ami mehet a közösbe is de lehet kizárólag a sajátod is). Persze a kaja is lehet csak a saját részedre. Szoktak kint lenni mindenféla mobil csúszdák, mérleghinták (tudod, amiket bent is lehet használni, műanyagból vannak), és tavalywelőtt adtak jópofa macibábot (a nemmondomkihogyhívják szponzor által Kép).
pussz mindenkinek
Zsóka

(na azért negyedévente csak feltűnök én is itt)

Zsóka
zsóka

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat!

Zsóka!
Ilyet ne is írj, hogy nem mered biztosra írni! Kép Benned bízunk, mint mitfárerben! Kép No, komolyan, a férjem lesz a sofőr és a bébiszitter egyben, Ő biztosan odatalál. (Én már nem ígérném...) Ha 26-án Kálban leszel, akkor pedig beugrunk érted. Azért majd írj, mielőtt lementek, hogy időpontot tudjunk egyeztetni, hol és mikor találkozunk!

Napocska!
Jót kuncogtam magamban azon, hogy Te Kanadából vágod az útvonalat, míg én itthonról... Kép Köszönöm!

Lesz most közös kaja? Ki mivel készül? Vagy még túl hamar kérdezem?

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Juca

En tobbet laktam Pesten mint Kanadaba Kép
Talin meg az elson ott voltam, igy emlekszek utvonalra is Kép
egyebken ahol en egyszre jartam ott az utvonalat en orokre megjegyzem... Meg par uj epulet se akadaly, mondjuk teljes atepites nem segit azert

Napocska
napocska

Sziasztok!

Judó, de jó hallani rólad! Emlékszem, amikor még csak terveztétek a második babát, most meg már ekkora! Nálunk is megy ám az idő, Domi már 2 éves múlt, Olivér meg ugye Zazóval egyidős. Én is most kezdek visszatérni a Babanetre majd 2 éves kihagyás után, pontosabban ritkánjárás után. Jó lenne, ha te is tudnál gyakrabban jönni! Zazó hogy fogadta a kistesót? Jól elvannak?

Puszi: Krisztina
krisztina

Sziasztok!

Na, ezekkel a csúszdákkal leégtem Kép. Az tuti, hogy voltunk azután, hogy a csúszdák egy része leégett és lebontották, kicserélték, de akkor csőcsúszda még nem volt. MIndeneseter srácok belelkesedtek már, anyám meg venni akar nekem olyan szandált, ami nem nyom kislábujjnál (tudjátok, ami a nagylábujj közé jön pánt és azon kivül a lábujjaknál nincs semmi), nem úszom meg Kép.
Moszkva tér még mindig Moszkva térKép.

Töröm a fejem, milyen specialitást vigyek, ha igy marad az időjárás, lehet, hogy saját készitésű paradicsomot viszekKép.

Párom viszont nem akar jönni, az nem jó, még győzködöm, elég lesz nekem Ancsi, nem akarok a nagyok után is én futkosni.

Ildi

Ildi
pildi

Ildi,
párod mindeképp győzd meg, mert én tavalyelőtt egyedül voltam a lurkókkal, hát alig tudtam beszélgetni, állanóan utánok futottam. Mondjuk a tieid már nagyok (Anikó meg úgyis mindenképp veled van). Én egyedül megyek idén.
Alagút-csúszda isteni, én mindig le szoktam Emesével csúszni rajta, de ugye minél nehezebb vki, annál gyorsabban csúszik, hát néha berezelek én is Kép.
Zs.

Zsóka
zsóka

Ildi!

Már én is akartam javasolni, hogy nincs saru szerű papucsod, az nem nyomná a lábad.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Pildi

De jo valami nem valtozott Kép Azt hittem annak is uj neve van mar Kép

Napocska
napocska

P.Ildi!

Ha nem akarom az agyamat járatni csak úgy játszanák egyet levezetésként, akkor

http://www.fotexnet.hu

a játékokat szoktam megnézni.
Ezek olyanok mint amit Napocska ajánlott, de futnak kisebb teljesítményű gépen is.

bigacsiga Kata

ui. Nevet regisztrálni kell

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Anyu hozott egy papucsot!Kép
BCsKata, köszi a linket! Gép nem gyengus, csak nincsenek feltöltve az ilyesmikre alkalmas progik (pluginok), eddig nem hiányoztak.

Olyaaan jó volt tegnap, hogy végre hűvös volt, gyorsan rendeztem egy nagy főzést, nem is birtam gép elé kerülni.

Ancsi gyerkőc úgy tűnik, a kiskádban fog elsőnek hasra fordulni. Imád pancsizni hason, jár keze lába, és persze hanyatt teszem be, és próbál fordulni. Szárazon eddig sose próbált fordulni, csak a kádban. Persze ott nem hagyhatom teljesen egyedül próbálkozni! Tegnap kipróbáltuk,h goy mi van, ha kiöntjük a kádból a vizet, csak pici maradt az alján, igy is próbált, persze nem ment annyira, hiányzott a felhajtóerőKép

Ildi

Ildi
pildi

Ildi!

papucs Kép
Hajrá Anikó!!! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Kedves Felhasználónk!

Sok szeretettel meghívunk Téged és családodat az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Babanetes Találkozóra, amelynek időpontja 2003. július 26-a, szombat. A találkozó reggel 9-től este 18 óráig tart.
Reméljük, hogy eljöttök Ti is!

Bővebb információt itt találsz:
http://www.babanet.hu/talalkozo2003.htm

Üdvözlettel:

A Babanet készítői
A Babanet készítői

Szia Lányok, ismét itt a havi 1xi bekukkantáson. No, szóval:
biliztetés: engem is csak azért izgat mert szeptől bölcsi- és azért elég ciki hogy egy 2éves 9 hónapos (akkor) gyerek totál szobatisztátlan (he-he ezt most találtam ki)
tudom-tudom-várjunk van idő, már mindenki ezzel megy az agyamra akár szobatisztaságról, akár beszédről van szó- közben majd megőrülök az aggodalomtól, és kiráz a hideg már minden szakkönyvtől- mert ezek alapján az én kis gyagyás döndim mintha maugliként a farkasok között nőtt volna fel-teljes elhanyagolásban szeretet nélkül- áhhh. Bár ha jobban belegondolok Mauglin sem volt pellus, sőt Tarzanon sem, sőt beszéltek is!! Tarzan kapásból angolul Jane-el holott addig csak huhuhhhogni tudott. (Tudom- pelus nem pellus- de már öreg vagyok az új dolgok befogadására,)
Edó, június 1-től már dolgozok ismét, bár egyelőre a szabadságomat töltöm- ez aztán kitart jan végéig- he-he ez a közalkalmazottiság előnye- lóvé óhne, szabi annál több.Szóval én szeptól nem megyek dolgozni (majd talán februárban- most pályázok egy hivatásos pártfogói állást- fiatalkorúak- brrrrr, aztán meglátjuk mi lesz)ja és végre leállamvizsgáztam- bár elég halvány voltam, de megvan- tudod az átkozott otthonszüléses szakdoga)no, de visszatérve a szeptre, jól megszivattak itt a szemét óvodások- döme dec 20-án lesz 3, jelentkeztünk az oviba - gondoltam jantól beveszik- és- igazolt mviszony mellett, körzethez tartozva, nagyobb tesó odajár- ELUTASITOTTAK. 52 gyereket vettek fel, 7-et elutasitottak- köztük bennünket. Jó mi??Valszeg mind az 52 gyerek körzeti, dolgoznak a szülők és még sorolhatnám. No mindegy nem kekeckedtem, mert mondom bajaink vannak a beszéddel, pellussal, de ha igazi kis belevaló csávó lenne, hát nem hagytam volna annyiban. Igy aztán maradt a bölcsi, de oda meg csak úgy veszik be ha szeptben elkezdi, és akkor maradhat 1 évig- tehát 3,5 éves koráig. Ennek nem örülök, vagy nem is tudom, végül is fene tudja, mert ugye nekem februárban dolgozni kék, de akkor meg már nem veszik be, hát nem tudom, végül is decig elhozhatom még ebéd után rögtön, janban meg rászoktatom az ottalvásra- meglátjuk, hátha lenditene valamit a beszéden, meg ha addig sem sikerül a pisikaki akkor azon is- nem tudom. Kétségeim vannak, nem is hallottam túl jókat, de az is igaz hogy csak 1 ember véleménye volt, meg félek attól hogy döndi birja-e- háááttt olyan nehéz anyának lenni.
No, mindenkinek üdv és csók, és vki aki ajánlotta vkinek a fentebbi irását- bocs de fogalmam sincs ki- AZ irja már meg nekem hogy hol vagyis hanyadikán- szobatisztaság kapcsán- talán Pele irása és Judó ajánlotta?? Nem tudom.
Jók legyetek.
Puszka ZA
Ja, még mielőtt lelövöm magam- csak Diát olvasgattam meg Pildit- Zozinak is most vettük volna ki a manduláját (orr) holnapután, de persze mikor legyen lázas hányós bacink mint ilyenkor- halasztva aug 25-re, és csak annyit ezzel kapcsolatban hogy nekünk is Zozi örökké beteg volt a télen, sokat köhögött, nagyon rosszul hallott, nem gyógyult bármit szedett- 3 orvos is (szakorvos) javasolta a mandulaműtétet, de én mindig ellenkeztem- ld Pildit, de tavasszal a zozinak örökké begyulladt a szeme, nem khártyás mert nem jött a csipás nyavalya belőle- de a szeme alatt olyan dagadt piros volt mintha bevertük volna- iszonyatosan nézett ki, nem akart elmúlni- no és eljutottunk egy 4. szakihoz aki megvizsgálta és azt mondta sürgősen vegyük ki a mandulát, mert tök heges, és akkora hogy elnyomja a könnycsatornáit, ezért gyulladt a szem örökké- nem tud tisztulni- és hogy olyan nagy a mandula hogy alig kaphat levegőt, és ezzel vigyázni kell, mert hosszabb távon ha nem megfelelő az agyoxigénellátása akár szellemi visszamaradottság is kialakulhat- no a lényeg ez bár nem teljesn igy mondta- no szóval nekem ez volt az a pont amikor azt mondtam hogy akkor talán mégsem olyen biztos hogy továbbra is elleneznem kellene a műtétet, és felülbirálnom az orvos kompetenciáját a dolgoban. Persze az tény és való hogy az orvos a legkisebb jelre is rögtön mandulát akar kivetetni, és hogy nagyüzemi módon megy a dolog, de engem most meggyőztek. Ráadásul ez a negyedik szaki ismerős is- tehát bizok benne. Megleődtem a Dia élményein, mert akit én eddig kérdeztem azoknak mind töjk simán ment a műtét utáni felépülés- bár nem értettem hogy a Borinak a garatot (is) vették-e ki- mi csak orrmandulában utazuink.
No, menek.
Zorkanya

Zorkanya!

Ha Zozi úgyis bölcsibe megy nyugodj már le nem kell a bölcsibe szobatisztának lennie. Majd ha ott lesz szépen megtanulja. Neked meg lesz egy fél év szabadidőd amikor magaddal is foglakozhatsz. Hátha, akkor találsz egy szuper állást. Ki tudja. Kép Kép

Nyugodalmas nyár végét, jó pihenést, minden jót nektek!!!
Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Zorkanya!
Egyetértek Bigacsigával!
Nyugi, higgadás (tudom, mindenki ezt mondja). Nekünk Eszterrel kaki ügyben teljesen bevált ez a "módszer", sőt azóta körömrágás ügyben is.
Államvizsgához gratula, de nem rémlik, hogy kaptam volna dedikált példányt a szakdoliból...Khhhmmm!!!
Álláshoz minden elismerésem, nekem túl sok lenne mentálisan...

Edó
edóka

Ezt olvassátok el:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/030724.htm
És vajon mennyi lesz az ára? Kép
jamina

Jamina!

Aranyosak nagyon! Kép

Én a kardigános csajt is megnéztem volna, remélem holnap találkozunk.: Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Bigacsiga,
én is remélem Kép
Köszi a gyerekek nevében is a dícséretet... Kép
Jamina
jamina

Jamina,

én is "bekukkantottam" hozzátok, csodaszépek vagytok!
Kár, hogy a kardigánossal én ma nem találkozom..... de ez egy másik történet.

Erika
kerika

Erika,
köszi Kép
Há' mé' nem jössz? Kép

Lánykák,
én majd csak délután megyek valamikor, addig ne keressetek Kép
Jamina
jamina

Jamina!

Nem bírtunk megvárni, lassan jöttél. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Jó volt talizni!
Jamina, lehet, hogy még láttunk, nagyon megnéztem valakiket érkezvén 3/4 5 tájban, de akkor már nagyon mentünk, hogy Ancsi el tudjon aludni.
BCsKata még mindig nagyon fincsiket süt!!! Sajnálhatja, aki kihagyta!

Ildi

Ildi
pildi

Bigacsiga, Pildi,
még jó, hogy nem vártatok rám Kép; még mindig ott ülnétek.
Nem mentünk ugyanis. Mire végeztek a kiméréssel, 2 óra lett. Akkor meg kitalálta a sógornőm, hogy menjen neki Gyuri segíteni villanyt szerelni. Később már nem volt jó, mert színházjegye volt estére KépKépKép És ezért nekem kellett szívnom KépKépKép
Úgyhogy most roppant mérges vagyok, Gyuri megígérte, hogy holnap elvisz valahová (meglepi)
Kíváncsian várom a holnapot:
Jamina
jamina

Jamina!

Hát sajnálom...
Az etetőpoharak katonás rendben vártak Rád álló nap, de azért egy kicsit megunták... Kép

Snoopy
snoopy

Snoopy,
szegény poharak, brühühühű.
Legközelebbi minitalin biztos találkozunk!
Még nem tudom, ma hová megyünk. Nagyon szívesen elmennék Kapolcsra, de azt azért nem hiszem, hogy Apa oda akarna elvinni...
Jamina
jamina

Sziasztok Lányok!

Levlistán már írtam, hogy 'fájó' búcsút mondunk szeretett kicsiny falunknakKépKépKép Igaz, amikor a kedvenc jegyzőm elköltözött szemből a düh rágott, hogy: 'Ő bezzeg igen...' , akkor sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd mi is..

Talit sajnálom, hogy kihagytam, de majd jövőre..

Dia, meg foglak én valaha ismerni?? Vhogy sosem találkozunk..
Jó, hogy túl vagytok a műtéten, talán olvastad, hogy mi is hasonlókat éltünk át, bár Hanna kooperatívabb volt (talán..). Úgy gondolom, hogy ez az őrületes fájdalom csak a garatmandula műtét 'velejárója', az orrmandula műtétre váróknak nem kell beijedni.
Kerestem a könyvet, amit fordítottál, de még nem volt hozzá szerencsém.

PIldi, Anikónak boldog névnapot! Csak óvatosan a fülhúzással..KépKép

Marci továbbra is egy gombóc, a héten viszem oltásra, akkor megtudom, hogy mekkora.
Nagyon cuki pofa, totál kikopaszodott, talán egy-két szál haja maradt a fejebúbján. Mindig és mindenkire vigyorog, tiszta gödör a pofijaKép
Különböző beceneveket kap, pl. KisTücsök-mert amikor nagyon örül állandóan összedörzsölgeti a lábait. vagy JumboJet, mert amikor hason van, akkor kezeit hátra csapva lábait felemelve 'repülőzik', és így tisztára olyan, mint az a kövér repcsi.
Tud már négykézlábon állni -bár elég nagy a pcakja és a földet súroljaKépKép-, képes hátrafelé tolatni, ami nagyon dühíti, mert minél jobban el akar érni vmit, annál gyorsabb halad hátrafeléKépKép
Sikongatni is tud, nagyon tetszik neki a saját hangja..és mindent amit elkap a szájába vesz..Szóval vége a nyugodt, csendes csecsemőkornakKép Most annyira tele van energiával, hogy pl. ha lerakom az ágyamba, hogy megetessem, akkor rögtön vágja magát hasra és hiába dög éhes, 'fontosabb' dolgokat is találKép Kilógó cérnaszálakat, távirányítót, a párnám gombját..
Jancsikámnak be nem áll a szája, ismételget minket és lassan már körmondatokban beszélKépKép Pisilésnél szól, vagy ha a kertben vagyunk odaáll a fához és lepisili, a kaki meg hol a pelusba, hol pedig a Wc-be megy..A nagyok pedig alig várják, hogy elhúzzunk innen, velünk együtt.

Ahogy csomagolunk előkerülnek könyvek, lemezek... a Cserháti CD-nél elszorult a szívem..én még ki akartam volna menni egyszer egy koncertjére!! Janikovszky Évát is megkönnyeztem, pedig nála -sajnos- tudni lehetett, hogy nagyon beteg..

Judó, ha hazajöttél írj majd egy pár sort, mert én hiába küldök neked emilt, mindig visszajön..lehet, hogy nem jól tudom a címedet.

Üdv mindenkinek:

Verus

Kép
verus

Most szombaton (2-án) lesz a Margitszigeten az Anyatej Világnapja alkalmából a Séta a Szoptatásért. 10 órakor indulunk a nagy szökőkút mellől, onnan sétálunk át a volt Vörösmarty Kertmozi melletti kisjátszótérre.
Lesznek beszélgetések mindenféle, a szopihoz kapcsolódó témában, egyéni tanácsadás, intimtorna-ismertető.
Mindenkit szeretettel várunk!!!

Pele
pelcsi

Pele!

Már elhatároztam, hogy megyek!!!Kép

Snoopy

KépKép
snoopy

Sziasztok!

Verus! Kép
Címem: juditsun@freemail.hu
Most ürítettem ki, úgyhogy meg kell kapnom, ha írsz! nagyon várom!

Bigacsiga Kata! Kép
Köszönöm nagyon a névnapit!!! Olyan figyelmes vagy, jól esett!

Majd írok ide részletesebben, de most vasalok "pihenésképpen!

Krisztina!
Örülök, hogy jelentkeztél! Én enyhén szólva ritkán jutok ide, de majd Neked is írok!

Móni! Kép
Neked is készül a levél, van még egy kis türelmed? Kép

Puszi: Judó
judó

Judó!

Szivesen! Kép
Vasalj csak aztán gyere. Mesélj, mi újság a gyerköcökkel?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Szia Judo!
Persze turelmem az van, csak annyira kivancsi vagyok mi ujsag veletek?

Viki ma 2 eves! Olyan hihetetlen! Mintha tegnap tortent volna!

Moni

moni

Móni,
boldog szülinapot a kis kétévesednek!!!!
Snoopy,
ti foglalkoztok szupi varázsitatók eladásával (is)? Szeptembertől ugyanis Tomi valszeg bölcsibe megy, a beszokatás két hét minimum, Luca meg ugye akkor még csak hat hónapos lesz. Namost csak emiatt nem akarom elkezdeni a hozzátáplálást, gondoltam fejek mindig tejcsit, ha én megyek be a bölcsibe Tomival (mert azért az általános az lesz, hogy a párom viszi), megéri megvenni (jótól kérdem, ugye?), a 3 vagy a 6 hónapostól ajánlottat éri megvenni. Utóbbi csak azért kérdem, hogy oké, hogy féléves Luca, de addig nem használta a másikat, egyáltalán mi a különbség? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy előbbi puhább csőrű... vagy nem?
Vagy hagyjam és próbálkozzon vele Gábor pohárból?
HELP!!

Sziasztok, Erika
kerika

Ezt írhattam volna a levlistára is, de annyira halódik ez a topic Kép Kép
Egyáltalán olvassa, pontosabban olvasná ezt valaki?

Erika
kerika

Hát persze, hogy olvassuk!!!

Erika!
Igen foglalkozunk varázsitatóval is.Kép

Valóban a 3 hónaposoké puhább. Nekünk amióta van ilyen csőrünk, a zöld volt. A kemény. Zsombi sem volt idősebb, mint 6 hónap, amikor megpróbálta. Mondjuk ő elég túlélő típus, így extra hamar alkalmazkodott mindenhez. Szerintem annyi a különbség, hogy a puhát könnyebb szétrágni, amikor a gyermekcse fogzik.
Ahogyan gondolod. A varázsitató egyébként designes, de a csőrt be lehet tenni a cumi helyére is az üvegbe. Ha van Aventes cumisüvegetek a szekrény mélyében. A varázsitatóból a fületlen most akciós, de lehet hozzá külön fület is kapni...
Remélem segítettemKép
Snoopy

KépKép
snoopy

Snoopy,

köszi-köszi, akkor elgondolkozom rajta Kép
Kis és nagyobb cumisüvegeink vannak Aventesek, cumi nélkül, csak kupakkal, ezekre is jó akkora a csőr?

Béna és tudatlan Erika
kerika

Leánykák,
láttátok ma délután a Navigátorban CsKatit leányaival +3hetes Gergővel Kép? Meg Iboly is nyilatkozott az anyatejes világnap alkalmából KépKépKép
Viszont az elég elszomorító volt, hogy a Sarlai doktornő nevét SARKAInak írták... Kép
Jamina
jamina

Jamina!

Sajnos nem láttam, mert abban az időpontban nem voltunk itthon, pedig egész héten itt vigyorgott rám egy ragasztos papír a monitoron, hogy péntek navigátor. Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?