Új privát üzeneted érkezett!

kzsuzsanna: nekem még nem volt ilyen, úgyhogy nem tudom, mitől lehet. De amúgy rossz érzés volt, vagy inkább jó???
lei

Hát elég kellemetlen volt :cry: Mintha lenne ott valami.... nem tudom leírni :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

LEI: NINCS :oops:
erzsebet0312

LEI: és te érzel valami mensis tünetet???? vagy nem??? :lol:
erzsebet0312

Valaki :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kuzsanna: Én is éreztem már hasonlót. Nekem elég kellemetlen volt. Főleg a termékeny napokban. Bár ezeken a napokon szabályosan fájdalmat érzek a petefészeknél. Ami viszont megkönnyíti annak kiszámítását, hogy mikor érdemes akciózni baba ügyben.
heszter78

Kuzsanna - Én babavárás alatt többször éreztem ilyet .. gondolom a méhkeményedés az, ami ez lehet .. Nem a legkellemesebb érzés ..

Lei - Találtam cuccokat .. de mivel kisfiútól van, ezért javarészt világoskék, zöld, vagy fehér .. esetleg sárga :)
De fogok tudni belőle használni ;)
Viszont mostantól csak csajos cuccokat veszünk :D :D :lol: mert unisex most már van dögivel :lol:

Erzsi - Mi újság? Én most elvesztettem a fonalat .. :D

Kép
szösszenet

Eszter, Szösszenet: Köszike a felvilágosítást :wink: Azóta is folyamatosan fáj a hasam és érzem a petefészkem :lol: :lol: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nincs senki :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Szia! Az is előfordulhat, hogy meg vagy fázva. De ha elviselhetetlen és tényleg nagyon zavaró mielőbb menj el orvoshoz. Egy jó kis petefészekgyulladás is lehet belőle akár.
heszter78

Hát azt hiszem, hogy a nátha kizárható szerencsére :wink: Legalábbis nem folyik nózika, nem fáj torkinca :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azért köszönöm a tippet, Eszter :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska, szerintem most van a peteérésed, vagyis holnap lesz, mert nagyon leesett a hőd. Bele kell vágnio a hancurba!!!!!
Vendég

Szia Pintyus!!!!!!

Szerencsére tegnap volt hancúrka, úgyhogy holnapra terveztem énis a következőt :oops:
Veled mi újság??? Mikor mész dokihoz :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó reggeleket lányok adjatok ötletet karácsonyi menühöz 25-én jönnek vendégek de még mindig nem tudom mit főzzek :oops: kuzsanna: mindent bele igen akkor szokott fájni mert nyitva a méhszáj és akkor nagyon tud fájni tapasztaltam már én is :lol: pintyuskám: hogy érzed magad vannan már tüneteid?
erzsebet0312

hol vagytok lányok????? :lol:
erzsebet0312

Sziasztok mindenki!

Erzsi: Hát sajna sem tegnap, sem ma reggel nem jött össze, de tegnap előtt együtt voltunk. hát majd kiderül.....de kevés esélyt adok neki :cry: :cry:

Te hogy vagy? Ami a mi menünket illeti: pipileves, szerintem rántott hús és rizi bizi, meg karamellás muffin.....

De ajánlhatok egy elég egyszerű husit: én gyümölcs akenyér formában szoktam sütni, de jénaiban is lehet.. Szóval kivajazom a formát, teszek bele szeletelt bacon szalonnát úgy, hogy a vége kilógjon, hogy a husit bele tudjam csomagolni. Ha kibéleltem a formát, teszek az aljára egy réteg husit, arra aszalt szilvát, arra meg sajtot. Aztán megint hús.szilva-sajt, hús-szilva-sajt és rátekerem a tetejére a bacont. Ezt be a sütőbe és 20 percig fólia alatt sütöm, aztán 20 percig fólia nélkül, amíg megpirul.... garantált a siker :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

köszi kuzsanna: :lol: :lol:
erzsebet0312

sziasztok lányok :)

szerintem a karácsonyi utolsó kapkodás és vásárlás miatt pang a topic .. mi is ma du. 4kor elindultunk, és most értünk nemrég haza .. horror ..

a derekam viszont határozottan jól bírta .. annyira boldog vagyok :)
valószínű jót tett az a gyógynövényes olaj, amit jógán ajánlottak :)

szép estét!!

Kép
szösszenet

Jó reggelt mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szép jó reggelt mindenkinek előre is nagyon boldog karácsonyt zebrás tesztet a fa alá :lol: :lol:
erzsebet0312

Szia Erzsi!

Én is mindenkinek ugyanezeket kívánok és nagyon sok ajándékot, finom ételeket...... zebrások, bejelentkezni :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó reggelt hát kihalóban van a topic vagy mindenki szaladgál még fenyőfáért mi is tegnap szereztük :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok Csajok!

Nálunk is karácsonyi őrület van - már van fánk, megvan az összes ajándék .. tehát jól állunk.
Ma nekiállok valami egyszerű sütit sütni, amíg párom vidéken tépi a húrokat .. :( :( Még el sem ment, de már most hiányzik! De sebaj, holnaptól az enyém!!! És fát díszítünk meg finomakat eszünk!

Mindenkinek nagyon boldog, békés Karácsonyt kívánok - de szerintem 24-éig én még benézek :)

Sok-Sok zebrás tesztet a fa alá!!! Vagy a szilveszteri pezsgő-hűtő vödörbe .. nekem mindegy, csak zebrásodjatok :lol: :lol: :lol: :!: :!:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Boldog karácsony kívánok mindenkinek!

Sajnos nálunk nem jött össze a manó. Feltehtőleg nem tudott beágyazódni, mert a kapott hormonok ellenére is siralmas a nyálkahártyám. Így aztán most pihi. Van valakinek valamilyen természetgyógyászati tippje, amivel a sárgatest termelést lehetne fokozni?

Előre is köszi!

Még egyszer kellemes ünnepeket!

Eszter
heszter78

Sziasztok Csajszikák :P !

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok!

Képzeljétek beadtam a szakdolit és ha jó a fülesem 5-ös lett, ha nem akkor 4-es. Bocsika, hogy eddig nem jöttem de amígmegírtam megutáltam a klaviatúrámat és látni se akartam :lol: .

Viszont mától nézelődök meg ezerrel tanulok mert 2008.01.7-én szóbelizek.

Legyetek jók zebra hegyek legyenek itt 2008-ra a topikban :D mindekinek sok puszka
tappancs28

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
szösszenet

mindenkinek békés boldog zebrahegyeket kívánok 2008-ra :lol: :lol: nekem kezd megjönni úgyhogy január átjárhatósági :lol: még én is tegnap szaladoztam szaloncukorért hát alig kaptam sehol nem volt már ez katasztrófa aztán nagy nehezen találtam. délig dolgozom utánna irány haza apa jön fel értem Pestre mondtam neki mire hazamegyek a fa legyen belefaragva a talpba de hozzá ne nyúljon mert én akarom díszíteni :lol: :lol: majd írjatok mit kaptatok puszika
erzsebet0312

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Kívánok mindenkinek sok ajándékot, nagyon boldog ünnepeket és sok-sok zebracsíkos tesztet:-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jajj nagyon lassan telik az idő már jöhetne a párocskám értem nagy pangás van itt a Népligetbe csak lézengenek már az emberek hogy álltok a fa díszítéssel????
erzsebet0312

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Kép

Erzsi, neked meg kitartás, mindjárt dél.

Zsu

Kép
bvigh

köszi zsu: már alig várom ólom lábakon jár az idő :twisted: úgy érzem :wink: pár cska 9 perc :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok csajok! BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!!!! :P

Bocs, hogy eltűntem, de nem dolgoztam így nem tudtam netezni sem.
erzsi: sajnálom, hogy mégsem a babásodás tüneteit érezted :( nekem sincsenek tüneteim, sem a mensit nem érzem, nem is jött meg azóta sem. Viszont ma reggel néztem ovu tesztet, mivel telihold lesz, és elvileg a Jónás módszer szerint nekem akkor van peteérésem. És valóban igaz, mert a teszt mutatja az ovulációt, a múlt hónapban is teliholdkor volt :) Úgyhogy majd ma este akciózunk :lol:
kuzsanna: honnan tudod, hogy nem jött össze a baba a legutóbbi akciókor? Azóta már csináltál új tesztet? Vagy csak érzed?

szöszi: remélem veletek minden OK :) puszi

Sziasztok, megyek segíteni anyukámnak a főzésben.
Ciaó!!
lei

Szia Lei!
Igazából nem is tudom, hogy mit higgyek. EGyszer azt gondolom, hogy sikerült, aztán meg azt, hogy nem. Pár nappal akció után éreztem azt, hogy olyan a pocim, mintha légbuborékok pattognának benne. Ezt napokon keresztül éreztem. Aztán olyan, mintha a hónaljam is fura lenne és a blúzom is feszülne a mellemnél. És mintha folyamatosan "érezném" a pocimat. Persze, könnyen lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, mert már annyira szeretnék babócát. És a hőm is szépen megy felfelé. 5e környékén kell megjönnie, akkor kiderül.... már csak két hét addig. Ja, és nem vagyok száraz :shock: Igazából simizem is a pocimat titokban, hátha beköltözött valaki :lol: Azért tudja, hogy jó helyre jönne 8) Dehát egy héttel akció után ilyeneket érezni lehetséges??????

Mi már túl vagyunk az ebéden.... volt pipileves, sült hal, sült kacsa, párolt káposzta, és sütik.... hú.... holnap megyünk mamámékhoz.... ott is evés..... pukkadásig :lol: :lol:

És sok ajándék is persze.... nacik, csizma, kardigán, parfüm, nyaklánc, gyertya :lol: :lol: :lol:

Ti mit kaptatok????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia zsuzska!

Hát a leírtak alapján még bármi lehet :) szóval akkor megy a drukk!!!!!
De jó lenne az új évet egy ilyen jó hírrel kezdeni!! :lol:

én is kaptam parfümöt, meg sok csokit, meg fürdőköpenyt, és szemüveget, meg krémeket.
Nálunk is mindenki bezabált, alig tudok ülni, a nadrágom is kigomboltam, úgy teli vagyok.

és még két napig zaba lesz :wink:
további kellemes ünnepeket !

Ciaó: Lei
lei

szia Lei!

Köszi a drukkot :lol:

Hát bízok és bízok.... hátha.... de nem élem bele magamat....

Nektek is további szép ünnepeket :lol: :lol: :lol:

Pusz: Zsuzska

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok! Én még elég új vagyok itt, de én is ugyanabban a cipöben járok amiben Ti! Mi is már elég rég probálkozunk a babocával! De sajna mindig sikertelen! Mi is voltunk karira a családnál és mindenki azt kérdi, hogy mi van már a baba projektel???? Ez marha rossz érzés!
nócika

sziasztok csajszik! Nócika: nálunk is ugyazez a hellyzet karácsony a család együtt persze megrohamoznak a kérdéssel nekünk nem lesz még????????? én a páromra néztem ő meg rám és olyan de olyan rossz érzés volt :cry: remélem nem kell már rá sokat várni januárba megyek átjárhatóságira :lol: kuzsanna: tüneetek vannak?
erzsebet0312

szép reggelt mindenkinek!!!

Tünetek: először bugyborékolós poacak vagy két napig, aztán furi érzés a hónaljamban, mer szerintem valahogy mintha nagyobb lenne a cicim, és már 5. napja "érzem" a pocimat.... de csak 5-e körül kellene megjönnie és már 4. nap 36.6 a hőm stabilan.... persze ezek lehetnek másra is utaló tünetek....

nóri: ez nagyon ismerős.... nálunk is már régóta ezzel szekál a család, hogy mikor lesz babánk..... mi meg csak hümmögünk és mosolygunk, hogy hát majd, majd....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! A baj az nálunk is meg van, hogy tüneteket mindig érzem, de a legnagyobb baj az ott van, hogy félek, hogy bebeszélem vagy egyszerüen csak ugy akarom már érezni hogy túl sok olyan tünetem van! Már magam sem tudom, hogy valos vagy igazi tünetek ezek! Reggeli hányinger, van mikor napközben a kv-illata se jó! Meg a cicimet is érzem mintha nagyobb lenne! Ti, hogy gyözitek le az akadályokat?
nócika

nócika: és mikor kéne megjönnie neked? miért nem csinálsz tesztet? vagy még nem mutatná ki?
Nálunk szerencsére mindenki elfogadta a történteket és ezért nem is kérdezgetnek ilyeneket. Tudják, hogy majd jön, ha jönnie kell. Meg aztán mi azt is mondtuk a családnak, hogy ha sikerül újra, akkor a 12. hétig nem fogjuk elmondani senkinek. Szóval addig mindenképpen várnia kell mindenkinek, míg megtudják.

De gondolom rosszul esik, mikor ilyen kérdésekkel zaklatnak Titeket. :cry:
lei

kiuszanna: úgy izgulok érted, hogy sikerüljön!!! Alig tudom kivárni az 5.-ét. :?:

erzsi: Te hogy vagy?

Én jól vagyok, peteérés volt karácsony napján, de csak 26-án voltunk együtt. De igazából most nem is nagyon érdekelt, hogy mikor és hogyan és miért.....csak jó volt összebújni. Nem is agyaltam azon, hogy most vajon sikerül-e, teljesen ki tudtam kapcsolni közben, és nem rágtam magam. Úgyhogy most tök jól érzem magam.
lei

bocsánat, kuzsanna!
lei

Szia Lei! Nekem elvileg jan 7.-én kéne megjönnie! Elvileg 22.-én volt peteérésem és mi csak 24.-én este voltunk eggyütt! Ugyhogy még nem hiszem, hogy a teszt kimutatná! Ugyhogy még várhatok!! :roll:
nócika

Szia Lei!

Hát má én is nagyon várom.... addig nem akarok tesztelgetni, hátha csak valami más miatt vannak a tüneteim..... de titkon nagyon reménykedem.... még a páromnak sem mondtam semmit.... :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!

Nálad meg lehet, hogy pont az tesz jót, hogy így spontán voltatok együtt és nem hőméő szerint.... azért drukk neked is ezerrel :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna! Hát nagyon köszi! :D
nócika

Egyébként ti miota propálkoztok a babocával?
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?