Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki? :cry:
Vendég

Nekem kicsit fájdogál a pocim. Néha úgy érzem meg akar jönni. Amúgy más tünet nincs. Egyenlőre reménykedek.

Kép Kép
kisvirág_30

szija bejci!

Hogy vagy ma???

KöszönJÜK szépen jó vagyunk. Nagyon izgulok a holnap miatt, már alig várom ott legyek. Jó hogy szóltatok hogy kérjem elötte a képet!! De úgyse látszik még semmi szerintem!!

Nekem még mindig szurkál, néha nagyon erősen!!!
Vendég

sziasztok visszajöttem. Nagyon édesek a babafotók. MInd egytőlegyig. Szóval abba ne hagyjátok.
Kisvirág, hogyan tudod feltenni az aláírásodat és a vonalzódat egyszerre? Nekem kiírta, hogy túl hosszú az aláírás. :(

Ha jól emlékszem kisvirág görbéjét láttuk az előző oldalon. Nem csinálsz egy tesztet. Szerintem + lenne.

Nati, neked mikor kellene megjönnie? nem kellett volna már? :shock: Én lehet, hogy a vesztesek nyugalmával csinálnék egy tesztet. Soha sem lehet tudni. Tudom, hogy köv. hónap az éles, és semmi sem klappol, de hátha mégis.

Kép
Kép
cs_erika

Jenny, most jött az email, hogy a barátcserjére várni kell, de állítolag még karácsony előtt postázzák.

Kép
Kép
cs_erika

Erika: szerintem neked az a baj a vonalzóddal, hogy a kép felett ott van a [url=http://www.TickerFactory.com/] ez. Ha ezt kitörlöd akkor szerintem jó lesz.
Még nem tesztelek, mert elvileg 32 napos lesz a ciklusom. Tán péntek-szombat felé ellövök egy LH-sat. :) A terhességit meghagyom kari napjára, ha addig nem jön piri.

Kép Kép
kisvirág_30

Jenny: Neked mit mutatott a teszted a 25. cn napon?

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág nekem ez eddig is fentvolt a kép felett, így teszi ki, mert amikor megcsinálom a vonalzót ki kell másolni az egész bic kódot, és bemásolni az aláírás helyére.
Jennynek megjött ma, az biztosan negítív volt.

Kép
Kép
cs_erika

tövismadarak megy a viasat 3-on. Imádom ezt a filmet :lol:

Kép
Kép
cs_erika

törpiek merre vagytok?

Kép
Kép
cs_erika

Erika: akkor csinálj más oldalon vonalzót. Más ötletem nincs. jajj ezt a filmet én is imádtam. Mist az első rész megy?

Kép Kép
kisvirág_30

szerintem ez már a 2. rész volt. Ha jól emlékszem tegnap kezdődött, és minden nap menni fog.

Kép
Kép
cs_erika

Na látom új a vonalzód. Most csinálhatsz ilyen csilliset is, mert el fogja fogadni :D Ó ha minden nap megy nem sok esélyem nézni. Amióta gyerek van sose látok szinte semmit. :)

Kép Kép
kisvirág_30

most próbálkozom az aláírással, remélem sikerül ez is

Kép
Kép
cs_erika

hajrá :D

Kép Kép
kisvirág_30

gyerekek én zseni vagyok! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Na annyi, hogy tegyél egy entert az Ercsis link után és akkor szépen egymás alatt lesz, amúgy ügyi vagy ;)

Kép Kép
kisvirág_30

úgy már nem fogadta el, elsőre úgy próbáltam túl hosszúnak találta.

Kép
Kép
cs_erika

Nekem elfogadta. Hülye ez a bnet :D

Kép Kép
kisvirág_30

Na most meg már jó. Tényleg hülye ez a bnet :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

mégsem, már felül van. :D

Kép
Kép
cs_erika

gondoltam beteszem azt az entert, és láss csodát mégis elfogadja. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok Lányok!!

Már legalább egy órája ülök a gép elött... és próbáltam visszaolvasni :lol: hát jól haladunk :lol:

Kép

Kép
dbabett

Mire utolértem a témát már nincs itt senki :twisted: :lol:

Kép

Kép
dbabett

itt vagyok

Kép
Kép
cs_erika

hajat szárítottam

Kép
Kép
cs_erika

Szia!!

Épp menni készülök :?

Kép

Kép
dbabett

jaj-jaj, akkor egyedül maradtam

Kép
Kép
cs_erika

Én a kölyköt fürdettem, etettem, és most viszem aludni :D

Kép Kép
kisvirág_30

Virág nagyon úgy tűik, hogy ketten maradtunk. A többiek sztrájkot hírdettek. vagy bojkottot. :lol: :lol:
De az is lehet, hogy a gyerekgyár megy. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Én is itt vagyok!!!
Vendég

De megígértem a férjemnek, hogy ma vele is foglalkozok, nemcsak a fórummal...
Erika: Nem Te kérdezted, hogy az ovus tesztet mikor kell csinálni?
Ma vettem egy BABYMARKT-ot (Gabriel-t nem kaptam) és az van benne, hogy ne a reggeli vizeletet használjuk, mert fals pozitívat kaphatunk...
Vendég

Hallihó! Mai napra mindenki eltűnt, bár nem meglepő karácsony környékén.

Kép
Kép
cs_erika

nem én kérdeztem, engem csak az érdekelt, ha terhességet akarunk tudni belőle akkor mikor kell használni.
Nem akarlak elvonni a férjedtől, az enyém pénteken érkezik meg este. Addig egyedül enyém a net. Utána szerintem keveset leszek egy darabig.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!
Én is itt vagyok... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Sziasztok!
Itt vagyok, csak még visszaolvasok, mi történt délután. Mi voltunk fenyőfát venni, de alig találtunk 1 métereset. De végül a tizenxedik helyen volt. Vettünk egy moulinex kenyérsütőt és itthon vettem észre, hogy tud lekvárt is főzni. Nagyon örülök neki.

Mágnes
Csak üveg edény jó a célra. Ezt írták a papíron.

Kép
Kép
nati80

szia odri!!!!!!!! nem csináltál azóta másik tesztet? nagyon kíváncsi vagyok!
ma sem sikerült semmit venni... nem tudom mikor lesznek ebből ajándékok... de persze dinnye az volt... és vettem is. és megint olyan finom. hmmmmmmmm :)

KépKép
muffin

na most viszont megyek, mert kedvenc kis sorozatok vannak, és hát ugye holnap nagy nap :) majd jövök amikor tudok és teszek fel képet is. ja, és pintyus, én amikor az 5. héten voltam, látszott a bébi hüvelyi uh-n, de csak egy nagyon apró kis pöttyöcske volt :) na jó éjszakát!

KépKép
muffin

Úgy néz ki, hogy holnap megjön. Életemben nem volt rózsaszínes a wc-papír, de most az volt és két napja fájdogál a hasam is. Holnap tuti megjön. Már nem is bánnám, mert akkor kezdődik a hajrá hónap és a szép görbe hónapja. E havim egy rakás k..i.

Szia Ordi! Teszt???

Muffin és a dinnye! Elválaszthatatlanok! Jó étvágyat hozzá. Én most a naranccsal vagyok így. Most is vettünk vagy 4-5 kilót.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Pont ma csináltam egy tesztet és + lett :lol: :lol: :lol: :lol:
Most egy kicsit kettősség van bennem. Félek és boldog is vagyok!

Kép
Kép
odri

Odri!

Gratulálok!!! Terhes teszt volt már? Ne aggódj! Bízz magadban. Nem lesz semmi gond. Csak pozitívan!

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!
Terhesteszt volt... :lol: :lol:
Nem aggódom, csak tudod a májusi vetélésem után van bennem egy kis félsz!
De megvettem én is a Titok könyvet és pozítív vagyok :lol: :lol:

Puszi

Kép
Kép
odri

Úgy látom mindenki elment pihizni :lol: :lol: :lol:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
odri

Odri!
Nagyon örülök, hogy átragadt rád az én rajongásom a Titok iránt. Mindig azt mond ki magadban amit akarsz és ne azt amitől félsz! Tudom, miért van benned most ez az érzés, de ne árnyékolja be a napjaidat. Az a baba nem akart hozzátok jönni, aminek az okát te nem tudod. De az a babó, aki a pocidban van most, ott is marad még (ha jól számolom) 36 hétig.

Tudom könnyen beszélek, mert én még nem éltem át vetélést. Nem is tudom, hogy mit éreznék. Talán sosem tudnék talpra állni egyedül. De nekem mindig itt lesz a párom, aki segíteni fog. De erre nem lesz szükség!

Kép
Kép
nati80

Jó éjt Odri!
Álmodj szépeket!

Kép
Kép
nati80

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap 5-kor kell kelnünk, hogy még a csúcsforgalom előtt felérjünk pestre a mintával. :lol:

Kép
Kép
nati80

Odriiiiii,, nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!

Mikor mész dokihoz!!!
Vendég

Nem sikerült a vonalzóm. :x

Kép
Kép
nati80

Odri! Gratulálok!!!!

Nagy fogyást néztem, most pedig megyek fürdeni.

Jó éjszakát nektek!

Kép
Kép
cs_erika

SIKERÜLT!!!!!

Ez egy jó kis babavonzó, vonalzó lett. Kisfiúra gyúrunk.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?