helló csajok. Férjem munkahelyén vagyok, mindjárt megyünk vásárolni, csak most volt időm megnézni mit írtatok aztán majd este jövök megint.
Holka: tarkóredőre holnap reggel megyek! aztán meg védőnő... Holnapra nagyon okos leszek ám
Majd mesélek mi volt.
A napi kétszeri akcióval meg vigyázzatok ha bébit akartok, mert a két napi egy az egészséges, különben a kiskatonák nem tudnak újratermelődni. Úgyhogy hőmérőzés, ovu teszt, és amikor pozitív az ovu teszt, elvileg aznap vagy másnap felmegy a hő is, azutáni nap kell akciózni.
Andy, szerintem is a 36,9 az még nem gáz. Én sem tudom, hogy tudnék-e várni. Amúgy én a suliban alsósokat tanítok, amúgy negyven fölött is vannak, de a suliban nem is tudnék mást elképzelni. Nem akarok felsősöket tanítani. A kicsik sokkal édibbek. Majd rakok fel róluk is képeket. Nagyon cukik.
Nati, a szülinapi party dologban teljesen megértelek. Nekem sem volt soha, és én is azt mondtam, hogy amikor meglesz a saját ház, akkor tuti lesz. Júliusban költöztem és Augusztusban (80.08.08. a születési dátumom)
a férjem meglepi szülinapi partyt rendezett nekem.
Mágnes: Anna már nagyon szépen ül!
Kisvirág: Kende egy cukipofa. Szerintem nem kérdés, hogy Jenny akar-e ilyet. Ki ne akarna?
Főleg hogy fürdetés előtt csinálta és nem utána. Akkor mennyivel rosszabb lett volna.
Na most megyek, majd este még jövök.