Sziasztok.
Töredelmesen bocsánatot kérek mindenkitől, hogy az utóbbi napokban nem jelentkeztem, de remélem, nem kell hosszadalmasan magyarázkodjak: a nap végére lefáradok, bedőlök az ágyikóba, na meg Petizek.
Meg intézkedek, anyósnak meg kéne csinálni a naptárját, már átszerkesztettem az exceltáblát jövő évire, képet kéne bele válogatni, meg kinyomtatni, spiráloztatni...csupa apróság.
Hó itt is esett, Petinek nagyon tetszett, a tatám ma szedte le a szánkót a padlásról. Képek még nincsenek, de ha a hét végére is marad még némi fehérség, majd csináltatok párat a férjemmel.
Mindenkinek köszi a köszöntéseket, nagyon jól estek!
Nancsa, nálam még semmi személyes nincs, majd ha letelik a próbaidőm, és nem billentenek fenékbe, akkor rendezkedek.
Alziza, remélem a legkisebbed már jobban van! Nálunk a 18 hós oltásnak volt némi mellékhatása a múlt héten, de azóta lekopogom, minden rendben van.
Preni, örülök, hogy minden simán ment a hétvégén. Édes lehetett Peti, ahogy elmondta, merre jártál.
A férjed miatt ne aggódj, azt hiszem, tudom, mit érzel...én, mióta dolgozom, nem fordult elő, hogy vitatkoztunk volna. De előtte én is sokat panaszkodtam, biztosan emlékszel.
Bőröndhúzos Peti szupiédes.
Bénianyu, na én is pont ugyanúgy tanultam mindig, mint a párod! Olvastam a vizsga napján a vonaton, vagy hajnalban a koleszszobában...
Figyi, nem vagy infantilis! Én is imádom a telet, szeretek hógolyózni, stb. A szánkóval kapcsolatban van némi fenntartásom, de ettől függetlenül nem tartom magam besavanyodottnak...
Jaj, a beszéddel én is így vagyok. Mondom mindig Petinek, hogy nem értem, erre csak ööööööö a válasz, én meg legszívesebben a falnak mennék.
Figyi, ha nem találtam volna munkát, én is itthon maradtam volna a fiammal. Persze nem ez volt a cél, szerintem nem is nagyon van olyan, aki ezt megengedheti magának.
Viera, apának még nálunk sincs ajándék, és nem is tudom, mikor fogom megvenni, majd megveszi magának...időhiányban szenvedek.
Marcy, nem olyan vészes ám az államháztartás! Ott is lehet mellédumálni, mindenhol lehet...szerintem.
A fiad hogy van? Remélem, jobban! Germicid? Nálatok nem ír fel a doki amidazophen kúpot? Olcsóbb és "biztonságosabb", a Germicidben a mi dokink szerint van valami segédanyag, ami nem egészen jó...
Ja, DM-be mi is voltunk szombaton, a férjem fizetett, otthagyott némi pízt.
Meteor, homeopátiás immunerősítő az enhiacea, van golyócskája és cseppje is. De van hasonló elven alapuló, mint amit Amandi írt, Broncho-Vaxom a neve.
Gab, rácsodálkozás nálunk is volt, Petinél a hósimi a nyerő. Na meg ahogy megy benne, és ropog a lába alatt.
Amandi, én ilyen vizsgáljon meg a gyerek dokija eleve nem kérek. Valahogy eszembe se jutna...
Hát nálunk is megy a tévé, de nem látom, hogy javítana-rontana Peti beszédfejlődésén. Tény, hogy nem kapkodja el.
Karácsonyi jövés menés már 23-án elkezdődik nálunk, akkor anyóshoz megyünk ebédre, a 24.-e az közös, 25-én jönnek a nagyszüleim, 26-án mi megyünk hozzájuk, ott lesz anyukám testvére és a családja, így ez a "családi party".
Colett, ja, negyed X.
Andy, a második képen mintha Danit látnám! Kiköpött másod.
Karácsonyfa tartó
Na megyek, jó éjt mindenkinek.