Sziasztok!
Monácska!
Hihetetlen, hogy milyen energia árad belőled(vagy legalábbis az írásodból). Annyira pozitív vagy, hogy hihetetlen. Olyan jó, hogy itt vagy! Köszönöm, ha írsz, tényleg, el sem hiszed, milyen nehéz vele.
Hát az a helyzet, hogy az én kezdeti erőm kezd alábbhagyni.
Egyáltalán nem valami fényesnek látom az egészet. Tartom, figyelem, mit eszem, de úgy általában vagyok kedvetlen, és tudom, hogy ez az oka. Olyan lelassult voltam ma, semmire nem tudtam koncentrálni, a táblára is folyamatosan hülyeségeket írtam, még az ötödikesek is megkérdezték, mi van velem.
Fandi!
Örülj neki, hogy megtehetted, hogy addig nem kellett áldoznod a pénzed, míg terhes nem lettél!Ez nagyon jó, és tényleg hálát adhatsz, hogy jó helyen voltál, jó orvosnál.De nézz meg engem. Ha én most nem veszem rá magam, hogy normálisan kivizsgáljanak, akkor a "kedves" doktornőmtől ki tudja meddig hallgathattam volna, hogy nem csinálunk labort, mert úgyis szarok a z eredmények.
Hogy mondhat ilyet egy orvos??? De arról sem beszélt, hogy akkor mit kéne csinálni, hogy javuljanak ezek a szar eredmények?! Azt se mondta, hogy eltelt fél év, kéne megint nőgyógyász is, SEMMIT! És betelt a pohár, és kénytelen voltam áldozni, de legalább tudom, hogy jó kezekben vagyok. Ez nekem most megér ennyit, mert lassan egy éve tudom, hogy pcos vagyok, és semmi nem történt azon kívül, hogy felírta a metet, szedjem, oszt jónapot!
Czinkeb!
Megkaptam!Köszönöm.Nagyon jó!
Puszi mindenkinek!