Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kisvirág!

Csajok: Lelki szemeimmel már látom, ahogy mindenki Muffin-os felsőben szaladgál nagy pocival...
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Ezt nem hiszem el.... Nati! Ez mégis pé lesz!!!
Vendég

hát nem igazán tudom hogy hova kell bemásolni... :oops:
melyik kódot, mindegy??
bocsika :oops:
dbabett

Jajj én akartam laptetőt :) Nekem a lapalja fog szerencsét hozni :P

Kép Kép
kisvirág_30

Csak egy szösszenet neked Bejci.
nekem sokat görcsölt az alhasam, pedig fogogátlót szedtem. Voltam vele orvosnál, de mindig azt mondták, hogy minden rendben van. És egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy daganatom van a petefészkemben. na bumm!!! Azt hittem vége a világnak. De nem. Csak oda az egyik petefészkem. És jártam én sok orvosnál, de nem figyeltek eléggé rám.
Szerintem érdemes korábban menni, mert ha én is ezt tettem volna, nem kellene most egy petefészekkel próbálkoznunk.
nati80

Babett: a profil alatt az aláíráshoz másolod be.

Kép Kép
kisvirág_30

Babett
Hol van a görbéd? Hol csinálod?
nati80

[url=http: valami ilyen az eleje. Bár a nőivonalt nem ismerem milyen kódot ad ki.

Kép Kép
kisvirág_30

Nati: Babett vonalzót szeretne betenni.

Kép Kép
kisvirág_30

Nati! Igazad van, de a doki mindig megnéz hüvelyuh-val, a rákszűrésem a legjobb eredményt hozta, akárhány doki megvizsgált, szervi bajt nem láttak, csak annyit, hogy kisebb a méhem mint az átlagnak, de ennyi... A 3 ciklus után elmegyek, mert akkor hormonvizsgálatot is szeretnék.

Kisvirág: Én Neked adom a laptetőt, nekem most úgyis mindegy...de nem történt volna ez meg, ha elmegyek vacsorázni... :cry:
Vendég

na Lányok hát ha sikerült... :-)

Kép

Kép
dbabett

és igen!!!

köszönöm szépen!!

Kép

Kép
dbabett

Kisvirág
Tök hülye vagyok. Én is vonalzóra gondoltam, csak mást írtam.

Babett
Látom sikerült. De nem választottál hozzá figurát, ami végigmegy a vonalzón.
nati80

bejci
Akkor ok! Nem akarok okoskodni. Lehet a gyogyi segít a kicsi méhed rendbe hozni? Lehetséges ez?
nati80

lemeradt, hogy talán azt érzed.
nati80

Babett
Végre kész a vonalzód! Gratula! Én is megküzdöttem az elsővel.
nati80

:oops: :lol:
most már ez is megvan
köszönöm mégegyszer!!

Bejci!
a Muffinos felsös látomás igen bíztató :lol:

Kép

Kép
dbabett

Györesz! Gratulálok és még mondják, hogy nincsenek csodák :lol: :lol:

Márti! Köszönöm, de még csak halkan... :wink:
Jó fej Kende, jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Jenny! Mi újság? Hogy vagy? Szerintem ne add fel, addig meg nem jön :roll: :roll:

Magdolnam! Hogy vagytok? Tűnetek?

Bajci, Erika! Nagyon ügyik vagytok....

Andy! Nagyon édi a kislány és a neve is nagyon szép :lol: :lol:

Nati! Nem lehet, hogy babó van a dologban?? :roll: :roll:

Muffin! Neked is köszönöm...szép a pocid :lol:
Hol vetted a felsőd? Nagyon tetszik és is szeretnék...

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri

Én elköszönök mára, mert kezdődik lassan az NCIS és azt szeretem. Előtte pedig még letusolok.
Anyu töltöttkáposztát csinál, kb éjfélre lesz belőle valami, de úgy döntöttem megvárom, mert nagyon megkívántam. És éhes is vagyok de nagyon.
nati80

Odri
Nem lehet, nem láttad a hőm? Valahol fenn van. Két helyen is. Szörnyű, még pém se volt és utána meg fel-le cikázott a hőm.
nati80

jó éjt Nati!

Mindenkinek jó éjt!!

Én is megyek!!

Minden szépet és jót mindenkinek!!

Kép

Kép
dbabett

Nati! Nem veszem okoskodásnak amiket mondasz, hiszen Te -illetve Ti- sokkal tapasztaltabbak vagytok a témában. De én valahogy nagyon úgy érzem, hogy szimplán most alakulnak vissza a dolgok a szervezetemben. Azért az a 10 év szünet nélkül, az kemény lehetett ám szegény belsőmnek.. és én most időt adok neki a regenerálódásra. De megfogadom a tanácsod, és ha nem lesz változás elmegyek egy nagyon alapos kivizsgálásra. :P :wink:
Vendég

Jó éjt nektek!

Van még itt valaki?

Kép
Kép
odri

Fáj a torkom, köhögök, be van dugulva az orrom, és mondjuk úgy alapból náthásan érzem magam. Vagyis nem a legjobban. Erre a férjecském megkérdezi, hogy voltam e orvosnál? :shock: Most komolyan, mi a fenének? Egy sima megfázásért nem megyek orvoshoz, mert tök fölösleges.
Ebből is látszik, hogy mennyire különbözőképpen neveltek minket. Én gyerekkoromban alig szedtem antibiotikumot, inkább csak vitaminokat. Ha már nagyon muszály volt, vagy lázas voltam akkor szedtem valamit.
Ő pedig, ha egy kicsit meg van fázva szalad az orvoshoz, hiába tiltakozom ellene, és persze beszedi az összes dilibogyót amit az orvosa felír. Szerintem kell hagyni az immunrendszert dolgozni.
Szerintetek? Én gondolkozom hülyén? Szerintem nem. Bocs a hosszúságért.

Kép
Kép
cs_erika

Nati! Nem mondok semmit erre a töltött káposztára....de úgyis tudod mire gondolok.....
... a legjobb dolgok a legváratlanabb helyzetben történnek velünk :wink: :wink: :wink:

..és itt nem az éjféli képosztára gondoltam.. :idea:
Vendég

Erika!
Te gondolkozol jól. Az én férjem is Hozzád hasonlóan sosem vesz be gyógyszert! Múltkor amikor fájt a fejem úgy "megenergetizált" (nem röhögni!), hogy elmúlt a fejfájásom. Nem kell mindig gyogyit szedni. Azért dokihoz éppenséggel elmehetsz... szerintem..

Nati és többiek! Nektek is jó éjt.. én is elteszem magam, mert holnap korán kezdődik a nap...
Vendég

bejci, milyen 10 évről beszélsz? Valamiről nagyon lemaradtam.

Kép
Kép
cs_erika

10 év fogamzásgátló... szünet nélkül...
Vendég

ja már értem, nekem 4 év volt, a 2. év után fél év szünettel. Mielőtt elkezdtem szedni 26-27 napos ciklusaim voltak, és most amikor abbahagytam az első két hónap volt 27 napos, és utána beállt 28 napra. én örülök, mert nagyon jól lehet tervezni.

Hány évesen kezdted szedni?

Kép
Kép
cs_erika

Csak azért lenne jó tudni, hogy mikor kezdted el szedni, mert van egy rossz sejtésem, amivel nem szeretnélek nagyon megijeszteni, de lehet, hogy akkor hamarabb kéne orvoshoz fordulnod.

Kép
Kép
cs_erika

Babett: jó lett a vonalzód.

Erika: jobbulást. Én se rohanok orvoshoz náthával. Sőt Kendét se viszem azonnal.

Odri: hogy vagy? Tünetek?

Kép Kép
kisvirág_30

Erika: mire gondolsz? Mert nekem egy tippem.

Kép Kép
kisvirág_30

A lényeg az, hogy a nőgyógyászok nagy százaléka azért nem szeret fogamzásgátló tbl-t felírni 18 év alatti lánynak, mert még a belső szervei fejlődés alatt vannak. Hiába nagyon kis hormontartalmúak a mostani fogamzásgátlók(10 évvel ezelőtt sokkal nagyobb volt a hormontartalmuk), akkor is leállítja a hormonális dolgokat, és átveszi az irányítást. És sajnos a méh is leáll a fejlődsében, és ha esetleg Te annak idején 16-17 évesen kezdtél el szedni gyógyszert, akkor meglehet az oka a méhed kisebbségének. És sajnos ez lehet oka annak, hogy nagyon nehezen esel teherbe.
Ne haragudj, ezzel nem akarlak megijeszteni, de sajnos így van. :cry:

Kép
Kép
cs_erika

kisvirág neked milyen tipped van?

Kép
Kép
cs_erika

Kisvirág!
Köszi jól vagyok csak a hányinger ne lenne :lol: :lol:
Mindent megkívánok, de nem minden esik jól :roll: :roll:
Az álmosságot jól viselem és egy kicsit fáj a derekam :lol:
Te hogy vagy?

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri

Erika
Nem megfázásod van, hanem egy vírus. Én is ezzel kezdtem, de mivel egy megfázás 3-4 nap alatt elmúlik, elmentem egy hét után dokihoz. Most van több mint 2 hete hogy beteg vagyok, de már elég jól vagyok.
nekem nem szokott a doki gyogyit írni, de már említettem, hogy ezért szeretem.
nati80

Odri: irigylem a hányingered :) Majd fogsz kívánni és enni is :)
Én jól vagyok. Kicsit szúr, kicsit fáj, a hőm gyönyörű és remélem a piri nem látogat meg egy évig :D :D

Erika: én 20 évesen szedtem kb 3 évig triregort, ami akkoriban a legjobb volt. Hát mit ne mondjak, szerintem ittam a levét. Az egyik barátnőm is szedte és ő 3 év alatt lett terhes, én "csak" másfél év alatt. Szerintem hazavágta a szervezetünket.

Kép Kép
kisvirág_30

nati, én is egyvalamit szednék és az valami homeopátiás szer. Tényleg vírusom van. :D

Kép
Kép
cs_erika

A gyógyszerek amiket kismami nem szedhet.
Antibiotikumok
aszpirin
kodein tartalmú szerek
ibuprofen tartalmúak
cystitis elleni szerek ????
hasmenés elleni szerek
laxativumok (hashajtó)
migrénellenes gyógyszerek
paracetamol nagy dózisban
táplálékkiegészítők
afta elleni készítmények
nati80

Kisvirág! Szívesen adok a hányingeremből :lol: :lol:
Remélem mert most nem igazán jó a gyomrom :cry:
Szorítok, hogy ne látogasson meg a piri, csuriba van a kezem :wink:

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri

Erika
Én stodal szirupot ittam a köhögésre. A torokra strepfent kell szopogatni, mert különben sokáig fertőzött lesz a torkod.

Én is több évig szedtem triregolt, triodenat, dianet stb. Össz kb 8-9 évig. Lehet nekem is gondot fog okozni?
nati80

Odri: ari vagy ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág, gázok ezek a fogigátlók, mondjuk abban a pillanatban jobb döntés, mint egy nemkívánt terhesség. Én 25 éves voltam amikor elkezdtem szedni, előtte másképpen oldottuk meg. De hogy sokkal kényelmesebb mint bármelyik másik módszer az is biztos.

Kép
Kép
cs_erika

Köszi nati, lehet, hogy holnap beszerzem ezeket, mert a köhögéstől az utóbbi napokban nem igazán tudtam aludni. De a hétvégére meg kell gyógyulnom. Nem várhatom életem párját betegen a reptéren. :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Nekünk semmi gondot nem okozott soha a gumi, tudom sok férfi utálja, de párom azt mondja, semmi jelentős különbség nincs. És ha pontszerűen bordázottat veszek, mentolosat.....:lol:
nati80

Erika
Menyire köhögsz? Én nem tudtam tőle aludni. Bár nekem egy gyerekkorból visszamaradt asztma is rontja a köhögős betegségeimet. Majd megfulladok tőle.
nati80

Mi most az utóbbi időben(februártól szeptemberig) fogigátló kúpot használtunk. Nekünk ez is bevált.

Kép
Kép
cs_erika

Mi is csak 3 évig védekeztünk gyógyszerrel, és 9 évet gumival, vagy épp a babót tervezve a nélkül :D
Hú engem a mentolos csípett.

Kép Kép
kisvirág_30

Egyre jobban köhögök. Hétvégén csak akkor amikor le akartam feküdni aludni, de ma bedurrant, és egész nap khögtem. Még nem vészes, mert tavaly beszélni nem tudtam a köhögéstől, amikor beteg voltam. most még ez nincs.

Kép
Kép
cs_erika

Sőt szoptatás alatt felírt a dokim fogigátlót. Kiváltottam és utána eladtam a neten :D :D Apa már akkor tudta, hogy nem fogom szedni mikor kiváltottuk :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?