Új privát üzeneted érkezett!

[quote="andesz78"] írta:andesz78
Zsuzsó!
Üdv köztünk,én is jelöltelek iwiw-en!
Igen,most akkor Te vagy a következő!
Nálunk 2 hete született meg Bence!

Andesz, gratula Bencéhez!

Zs

KépKép
fzsuzso80

Sok helyen olvastam én is, hogy inkább szülésznőt lenne érdemes választani, de Fehérváron (vagy talán máshol se) orvos nélkül nem lehet.
Szülésznő ügyben milyenek a tapasztalatok?

És még egy kérdés. Tartozik valaki a Sarló utcai védőnők+gyerekorvosokhoz? Ha igen, melyik dokihoz érdemes menni?

Na már nem osztom tovább az észt, tényleg jó éjt! :mrgreen:

KépKép
fzsuzso80

[quote="hoppá"]Z írta:hoppásuzsó :wink: ,
üdv a csapatban!! Igen, te vagy a következő!! Én is jelöltelek iwiwen, egyedül én vagyok Kata, úgyhogy tudni fogod, ki vagyok!! :wink: Gondolom, ha a kislányotokat is így fogják hívni, nem lesz nehéz megjegyezni nevemet!! :lol:

Kata, a párom most végzett el egy angol tanfolyamot a Comenius-ban én pedig logisztiká-ra járok oda.

Hát hiába, mindig mondom, hogy kicsi ez a város! :lol:

KépKép
fzsuzso80

Sziasztok!

Gyors pár sor, bocs ha nem reagálok mindenre!

Ne izguljatok a baba jól van :)
16.00-19.00-ig az ügyeleten voltunk. Du 3-kor iszonyú vesefájdalommal felhívtam a dokimat hogy mi legyen. Már akkor mondta hogy vesekőgyanús (igaz ezt már 2 hete is mondta hogy lehet az okozza a vérse vizeletet). Hát bementünk a sürgősségire, ahol azzal kezdték hogy elöbb a körzeti ügyeletre kellet volna menni beutalóért. A sürgösségire beutaló, ez is durva. Na de azt mondták ha már ott vagyok felvesznek, még jó olyan fájdalmaim voltak hogy nem nagyon tudtam volna már máshova menni. Hamar behívtak. Nagyon kedves orvost fogtam ki (dr. Kornsee Zoltán), komolyan le a kalappal elötte. Ahogy Judy is írta, ott van egész hétvégén és még kedves is tud lenni. Mondta hogy az ő felesége is 16 hetes terhes, de neki már kismamagatyót kell hordani. Nagyon aranyos volt. Kérdezte fiút vagy lányt szeretnék :) Megvizsgált, vért vettek és UH-ra küldött. Az UH-ra vártunk vagy 1 órát, de ott is egy nagyon kedves dokinő fogadott (dr. Kövy Katalin) Megnyugtatott a babával minden oksi. Meg is mutatta, mozgolódott :) És amit nem hisztek el, még képet is adott róla, mondván a cég ajándéka. Annyira meghatódtam (biztos látszott rajtam hogy aggódom). Az aszisztensnője is meglepődött a képen, de nagyon örülök. Mindkét vesémbe több 4-7 mm nagyságú kövek vannak. A jobb oldaliból elindult egy lefelé azért fáj. Nem csinálnak velem semmit, sokat kell innom és ha erős fájdalmam van bevehetek egy szem nospát vagy algopirint. Csak akkor kell visszamennem ha belázasodnék vagy elzárodna a vizelet útja. Reméljük erre nem kerül sor. Különben a véremmel és a vizeletemmel is menden oksika.
Én leszek az aki könnyedén össze tudja hasonlítani a két "szülés" közötti fájdalmat. Na de majd meglátjuk. Tehát csajok, a derekam is ezért fáj. Különben érdekes érzés, azoknak írom akiknek nem volt még. Most ebbe a pillanatba nem fáj nagyon, de délután majd megörültem, nyögtem a fájdalomtól.

Na most hírtelen ennyi, majd holnap írok, ha tudok :)

madiani

Szia Zsu!

Ha szeretnél a tábliba bekerülni kérlek írd majd meg az adataid nekem. Na meg a legfontosabb dukkokat az aláírásodba is írd le (sokat segítesz nekem vele)

madiani

Zsu, én se szeretem ezt a hálapénzt dolgot, főleg ha előre megmondják menyi lesz. ezt kimondottan bunkóságnak tartom. Viszont ma olyan kellemesen csalódtam hogy igaz utólag de elgondolkodtam rajta hogy nem kellet-e volna valamit mégis adni. (nem kapott senki semmit) Viszont lehet írok mindkét dokinak egy-egy levelet, tudom hogy ez nem nagy szám nekik, de nekem sokat jelentett hogy így álltak hozzám. Sajnos edig nagyon rossz tapasztalataim voltak az ügyeletről. Ha elolvassák és megértik miért írtam akkor jó, ha meg nem akkor is megtettem mindent hogy tudják milyen jót is tettek velem. Remélem érthető voltam :)

madiani

Te még nem tudod, de fogalmazni nem tudok :) sőt a helyesírásom is borzalmas. És képzeld a vicc az hogy kiadványszerkesztőnek tanulok :)

madiani

Na lépek.

Zsu, én is bejelöltelek.

Jó éjt, holnap jövök, táblit is javítok. Pusszancs

madiani

Jóóóóóóóóóóó reggelt!

Reggel úgy jöttem, mint 1 macska, lábujjhegyen. Néhol tükörsimára le van fagyva a járda. :shock:
A szülők, bordányban, nem győzik lapátolni a havat.

Martin baba
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!

Krixta
Felém a munkatársak göthösek. Szülőkhöz azért nem mentem most, mert ők is megfáztak. De attól itt is mindenki tüsszög, köhög, krákog.... C vitaminnal, teával, mézzel próbálok védekezni. Meg azzal, hogy péntektől szabin leszek. :D

Márti
Még mindig formás pocid van. :)
A jónásos izé szerint kukacosom lesz, de majd meglátjuk. Nemsokára rálesünk. :D

Zsuzsó
Üdv a kis csapatban! :)
Január 26 mindjárt itt lesz. ;)
A szánkózást jövőre be tudod pótolni. :)

Kata
Hatalmas gratula!!!!!!!!!
Mondtam, hogy sikerülni fog. :)

Vicuska
Azóta nem csikizett, de résen vagyok. :) Apa tisztra lázban van, hogy ő mikor fogja már érezni a Titababa ficánkolást. :)
Sajnálom, hogy nem festetted be a hajad. :(

Chrissy
Gratula az átaludt éjszakákhoz!

Judy
Mint nem elsőgyerekes kismami. Nekem ketten is azt mondták, hogy eszembe ne jusson, hogy magam mellett akarjam a gyereket, hagyjam csak a csecsemőosztályon. Kell az a pár nap pihi nélküle. :roll: Én nem akarom lepasszolni, hogy én nyugodtan ellehessek. Szerinted?

Andesz
Sajnálom, hogy ilyen taplók is vannak. :(

Ani
Sajnálom a vesekövet. Főleg, hogy elindultak. :( Kitartást!
Múlt héten anyósjelöltem is az ügyeleten kötött ki, mert neki is véres volt a vizelete. 1000 HUFért megmondták neki, hogy nem sürgős a baja, idült vesegyulladása van. :?
Vendég

Szép napot!
Kép

Ani!
sajnálom a köveidet! :?
ez tényleg szupi,hogy ilyen kedvesek voltak veled :P .Mi eccer bementünk a párommal éjjel ügyeletbe,hogy iszonyú vesegörcsei vannak(a páromnak)és 1 óra várakozás után azt mondta az urol.főorvosa(nem mondom a nevét :evil: )hogy mivel én úgyis félig kolléga vagyok,biztos van otthon nospa inj-m és adjak be neki otthon egyet a seggébe és a benzinkútnál vegyünk egy rekesz sört és igya meg,az jó vízhajtó :shock: ....

Kata!
uh után tegyél képeket! :D
Vendég

Sziasztok!

Köszike. :)

Szilvi, én nem fizettem egy fillért se. :shock:

Vicuska, hát akkor csak szerencsém volt a dokikkal? Nagyon durva amit nektek mondott a doki, hogy mondhat ilyet nem is értem.

Kata, várjuk a képeket :)

madiani

Vicuska
:shock:
Az ilyet nem orvosnak, hanem sintérnek hívják. Nem normális!!!

Ani
Valószínű, hogy kismamiság miatt nem kellett fizetned.
Részben megértem, hogy ha hülyeség miatt mennek el, akkor fizessen is (pl. varratszedés, mert nincs kedve kivárni a sorát, meg tüsszentett kettőt), de időnként nagy bajoknak alig van némi előjele. :?
Vendég

Szilvi, hát lehet hogy amiatt nem kellet fizetnem (bár ennek semmi köze a kismamisághoz). Hát biza azokat én is megbüntetném (fizzesen csak) aki apró dolgokért megy a sürgősségire. Gondolkodtam én is hogy várhattam volna hétfőig, hisz nem voltam életveszélybe (csak hát a babát nagyon féltem). És azt a nőgyógyi se tudta megmondani hogy biztosan mi a helyzet. Na mindegy, elmentem és kész :) Különben elég sokan voltak fulladással, vakbélgyulladással. Viszont volt olyan is aki csupán berugott mint az albánszamár és nem értette miért fáj a feje.

madiani

Ani
Majd jól kupánvágom, akkor tudni fogja miért fáj neki. :lol:
Amúgy nem vagyok ám agresszív.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ani,jobbulást neked,tényleg azt mondják,hogy a vesegörcsök felérnek a szülési fájdalmakkal! :?
Vicuska!
Hihetetlen,hogy ilyen bunkó dokik is vannak :twisted: !
Na,akkor pár kép:
Patrik és Bencus: Kép
Anikóval(nővérünk): Kép
Bence: Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Hétvégén nagyjából kivakartam a kupimból a lakást. Megírtam a karácsonyi képeslapokat is. :)
Elindult a huzavona a karácsonyi ünnepekkel... :?
Lassan minden ajándék is becserkészésre kerül, az eddigiek már be vannak csomagolva. :)
Vendég

Andesz
Jók a képek. :) Látom a macikat ti is szeretitek. :)
Vendég

Andesz!
nagyon arik a fotók!!!!!!!!!! :D :D
Vendég

köszönjük a dícséreteket! :D
na lassan indulunk,első sétánkra,nagyon szép idő van! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Ani! Sajnálom a köveidet, de örülök, hogy a babával minden rendben van és ez a lényeg. Szerencséd volt, hogy normális dokikat fogtál ki.

Vicuska! Hogy milyen bunkók néha egyes emberek!

Andesz! Kellemes sétát nektek! Amúgy igen, úgy van, hogy nem lehet a kórházban a babához nyúlni és a kórterembe sem lehet bemenni. Az ajtóba ki lehet tolni a kocsiba és ott lehet megnézni. Csak az anyuka foghatja meg. Na de mindegy, már ez is több, mint a semmi vagy a monitoron való láthatóságnál.

Hálapénz, szülésznő! Mindenkinek más a véleménye. Mi úgy vagyunk vele, hogy volt dokink is és szülésznőnk is. Azon a napon, amikor ment el nagyobb mennyiségben a nyákdugó, hívtam a dokit, hogy mi van, mondta menjek be, nézessem meg, de ha kell akkor jön. (Veszprémben volt konferencián) Felhívtuk a szülésznőt, aki szabin volt, de mondta, hogy bejön velünk. Így is lett. Végig mellettem volt, míg a másik két kismama, akiknek nem volt, feléjük sem néztek, még a dokik sem. A lényeg, hogy vizsgálatra mentünk be, de a vizsgálatoktól vagy nem tudom mitől, de beindultak a fájások. A szülésznő végig nézte a szívhangot és a fájásokat, szinte egy percre sem hagyott magamra. Aztán megjött a dokink is, megnézett, mondta, hogy már nem megy haza, de ezt az éjszakát rá kell szánnunk. (ez volt este hétkor), 21óra előtt megint megnézett, akkor már bő 2ujjnyi voltam, burkot repesztett, még erősebb fájásaim lettek. Aztán még fél órát nézték a szívhangot és a fájásokat, majd 21.30-kor mentünk a szülőszobába és 22.38-kor kint is volt Martin. Miután mindent elrendeztek, a szülésznő jött velünk a zuhanyzóba, és még a zuhanyzásnál is segített. Szóval ő több pénzt érdemelne, mint a doki, de mivel a dokinak megvan a saját tarifája, így az fix volt és a szülésznőnek nem tudtunk annyit adni, amennyit megérdemelt volna, de ez sajnos csak az anyagi helyzetünkön múlt.
Zsuzsó! Amiről nem tudsz, szerintem, bár ha visszaolvastál, akkor igen, hogy nekünk tavaly november 20-án halva született a kisfiúnk a 39.héten méhen belüli oxigénhiány miatt. És ezért írtam le, hogy igenis fontos a választott orvos és szülésznő. Nekünk minden pénzt megér, hogy a mostani kisfiúnkkal minden rendben legyen. És gí bármikor hívhatom a mai napig is a dokit vagy a szülésznőt ha valami kérdésem lenne. Azért ez sem mindegy, hogy kire mikor számíthat az ember.
Na itt be is fejezem, nem akarok okoskodni, de sajnos ilyen világot élünk. Mindenki fizeti a TB-t, mégis kell még pluszba mindenért fizetni. Pedig a babák ígyis-úgyis a világra jönnek, csak nem mindegy, hogy a kismamával hogyan foglalkoznak.

Na tényleg eldugulok!
Vendég

Sziasztok,

Voltunk reggel dokinál, Danika csütörtökön mehet suliba, de lehet akkor már el sem viszem. Nem sok értelme van, mert utána meg ugyis szünet lesz. Majd meglátom. Amugy jól van, kicsit még köhög, de ez már csak az utója. :lol:

Doki után elmentünk a aTesco-ba megvásárolni a hozzávalókat a karácsonyi menühöz, hát ne tudjátok meg, mint az örültek.
A husos piltnál szinte lökdösték egymást az emberek, pedig délelőtt mentünk. Mindenki meg van örülve. Azt sem nézik, hogy az embernek nagy pocakja van. :evil: :evil:

Zsu,

Hát igen, ezen a hálapénz dolgon tudnánk még vitatkozni, mindenkinek más a véleménye róla és mindenki a saját magáét fújja, ezért nem is érdemes. :lol: :lol:

Ani,

Sajnálom a veseköveidet, nekem még sosem volt (kopp-kopp), de ugy hallottam, hogy az a fájdalom tényleg felér egy szülési fájdalommal. :shock:

Szilvi,

Én az első napon ne kértem ki a babát, pont olyan megfontolásból, hogy egy kicsit pihenek. Szinte egész nap aludtam. De amikor már teljesen magamhoz tértem, akkor aztán már el sem engedtem a picikémet. Szerintem ezt mindenki maga érzi, hogy mennyi pihire van szüksége szülés után. Te is tudni fogod, hogy mit csinálj, ebben biztos vagyok. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Nagyon édesek a fiuk. :lol: :lol: Patrik nagyon jóképű kis srác, csajok tuti bukni fognak rá. :lol: :lol:

Kata,

Várjuk a sztárfotókat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Legújabban azt csinálja, hogy tüsszent és utána mondja, hogy eüüüü-az ő nyelvén-saját magának mondja, hogy egészségedre! Nagyon édi, néha még vigyorog is hozzá!
Vendég

Judy
A karácsonyi menühöz a beszerzés még ezután jön. A tecsóba majd éjszaka megyünk ki, éjfél után csak a nagy kéktől mennek ki. :)
A nyugdíjasoknak mindent lehet, mert ők öregek és betegek, a többi meg csak nyafizik. :evil: :evil: :evil:
Ha éjjel hagy aludni, nem akkor akar itt körülnézni, akkor maradhat. :D De lesz időm eldönteni. :)

Kata
Hol bújkálsz a fotókkal? :D
Vendég

Szilvi,

De éjszaka nincs is hús a Tesco-ban, vagy tévedek?????
Hát igen, én tisztelem az időseket, de sajna tényleg van köztük olyan is, aki fürgébb mint én, nmégis előadja magát. Na azokat nem szeretem. :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Jogos... A húsos pult zárva van, tálcás motyót lehet venni.
Húsért a vízivárosi plusba megyünk. Mellette van az árpád hentesbolt, szép husijaik vannak.
Vendég

Sziasztok!!

Hú mi volt ma a Csnk-ba..9-11.20ig vártam...kérnem kell időpontot a diabetológiára..persze számot meg címet nem kaptam:)Holnap meg mehetek vérvételre,vizeltvizsgálat stb.

Ani

Én is sajnálom a vesekövedet...remélem nem fog nagyon megkínozni...Amúgy mindegy hogy a terhességgel kapcsolatos vagy sem a kismamiknak nem kell fizetni..:)Asszem legalábbis.

Judy
Én is azt gondoltam hogy délelőtt megyek majd vásárolni de így már nem vagyok biztos benne...az emberek tényleg köcsögök és vannak nyanyák akik látják hogy pocakos az ember és annál inkább lökdösnek..komolyan nem merek már emberek közelébe menni...

Andesz
Gyönyörűek a kisfiúk..Patriknak olyan szeme van hogy..:oops: nem irigylem a csajokat majd,sok szív fog összetörni:)

Szilvi

Irigyellek hogy ennyire kész vagy már...persze ez lenne szerintem a normális..nálunk még se ajándék se képeslap se menü...se vásárlás..persze pénzünk sincs épp, a héten kap majd apa valamikor..asszem mi is az éjféli megoldásra szorulunk majd...
A babamozgással kapcsolatban az én párom mindig mikor ráteszi a pocakomra a kezét akkor sosem rugdos..sőt a Kriszti is próbálkozott már de nem hajlandó akkor mocorogni.csalódott is szegény párom néha szokta látni mekkorákat moccan a pockom..remélem Titababa rugdos az apukájának majd!!!:)

Megfázás

Én nem szedek gyógyszert eddig 1x voltam az elején elég beteg (akkor is apától) és azt mondta a doki ha nem muszáj ne szedjek semmit,jó kis citromos tea,meg méz...és meleg ágyikó és sok sok szeretet...nálam eddig bevált:P

Hálapénz

Én igazáól csak azt tudom mondani amit a Kriszti is...persze az ember máshogy gondolkodik egy tragédia után...az én dokim bizonyított lelkiismeretes volt, a bajban ott állt mellettünk segített mindenben..nekem ez nagyon fontos..nem tudnék ezekután egy idegenhez bemenni szülni...arról nem beszélve hogy mikor nem éreztem az előző babát és tudtam hogy baj van egy bizonyos doki úgy bánt velem mint a szarral mert az én dokim akkor nem volt ügyeletes...és aztán 2nap múlva meghalt a pici...na mindegy ebben mindenki a saját tapasztalatai alapján ítél...viszont szülésznőt is pont ezért választottam és nekünk az a nőci lesz aki Krisztiéknek is segített...én úgy voltam vele hogy amit kaptam az előző babánál pénzt....(1x 60ezer ftot) azt a dokira meg a terhességre költöm...

Kata
Én is várom már a képeket!:)
Vendég

Mamám nagynénje lassan 90 éves lesz. Fiataloka meghazudtoló módon közlekedik és nem szokása nyafogni. De ő a kivétel.
Vérvételre mikor vártam, akkor 7 után pár perccel nyitották ki a vizitdíjfizetős ablakot és hátul a nyugdíjasok már verték a tamtamot, hogy már 7 elmúlt és még sehol senki, mert ők sietnének. No, de hova?! Nem ráér egész nap?!
Vendég

Krixta
Mindig úgy érzem, hogy le vagyok maradva. Csomószor megbeszéltük, hogy már nyáron nekifogunk az ajándékok begyűjtéséhez, de nem jött eddig még össze. :?
Titababa tudta, apa mikor van otthon, akkor csikizett. Ráadásul pont ott, ahol a keze volt. :)
Már most nagy huncut. :D
Vendég

Szilvi
Ez az hogy hova sietnek?A múltkor ültem a buszon és felszállt egy olyan néne akin több smink volt meg bizsu mint ami a normál határ...és ült egy kislány kb.10kilós hátitáskájával és látszott rajta hogy szegénykém hulla fáradt...erre a nyanya elkezdett hisztizni hogy a kislánynak átkéne adnia a helyet neki..(megjegyzem nekem sem senki nem adta át mégsem vinnyogtam)és elkezdte csesztetni a kislányt aki nagy nehezen felállt de látszott hogy iszonyat nehéz a táskája..mindig azt mondják hogy a gyerekeknek kötelező átadni a helyet..én is kérdem hogy miért?amikor az a gyerek tök fáradt lehet míg a nyanya legnagyobb egész napi melója a bizsuk felrakása volt..
Persze vannak kivételek ahogy te is írod az ilyen aranyos néniknek bácsiknak mindig is átadtam a helyet....de azok a másik fajták iditóák..
Vendég

Hát akkor szerencsés a párod..az én babóm ma "rámszólt" hogy vegyem le a karom a pocakomról..már nem tudtam hogy ülni a csnk-ban és rátettem a karom a hasamra...erre elkezdte először óvatosan aztán intenzíven lökdösni a karomat...persze csak nekem jelez...azt mondja a párom hogy kis gengszter mint ő..na igen ebben egyetértünk:P
Vendég

Szia Kriszta!

Látom hazaértél a postáról!
Martin még mindig húzza a lóbőrt, elvileg negyed 2-kor lejárt neki a 4 óra! De ő tudja!
Megyek én is ledőlök! De murphy szerint tuti akkor fog felébredni, mire megtalálom a helyem!

Szilvi! Olyan jó lehet érezni a mocorgást, nekem úgy hiányzik! Imádtam!

Kata! Várjuk Gergő babáról a sztárfotókat!!
Vendég

Krixta
Apukám mesélte, hogy a szemészeten várta a maga kis sorát, aztán a nyanyusék pampogtak, hogy már mióta itt várnak, mennyi dolguk lenne stb. Nyanyák be, majd ő kb fél óra múlva végzett. Mit ád az ég?! Nyanyusék a sarkon beszélgetnek elmerülten. Érdekes, ilyenkor már nem kell sietni. :?
Egyik volt osztálytársamnak műtötték a térdét, alig bírt menni, a mamusok meg ott pofáztak neki, hogy át kellene adnia a helyét. Ő nem foglalkozott velük, majd amikor szállt le a buszról (már amennyire a térde miatt tudott), akkor hirtelenjében magukba szálltak és majdnem elsüllyedtek szégyenükbe.
Ennyit a mamusokról, meg az udvariasságról. Elsőbb tükörbe kellene nézni.
A számlálód szövege nagyon álllat! :D

Chrissyy
Érdekes érezni, még eddig nem lakott bent senki. :)
Vendég

Szilvi
Eddig nem is figyeltem a szövegre:)De most hogy mondtad..és mekkora igazság van benne..:)))))))))))))))))))))))))
Én is imádom érezni ahogy mocorog..és majd később amikor nagyokat rugdal akkor milyen jó lesz majd:)

Kriszti
Remélem sikerül pihizned egy picit:))
Vendég

Krixta
:)

No, befejezem mára. Rá is untam. Megyek a postára verekedni. :lol:
Szép estét!
Vendég

Sziasztok lányok!

Chrissy
Gratula az átalvós éjszakákhoz! :D Nagyon ügyes Martin baba, hogy hagy téged is pihenni egy kicsit. És nagyon szépen gyarapodik szerintem szuper az a majdnem 6 kiló! :D

Judy, Kata
Jobbulást nektek!

Judy
Örülök, hogy Danika gyógyulgat. Jó hosszú téli szünete lesz, ha már nem megy suliba. 8) :D

Ani
Neked is jobbulást!! Ez a vesegörcs nagyon sz*r lehet, így babásan meg pláne. Vigyázz magadra és nagyon-nagyon sok folyadék!!!

Andesz
Nagggyon helyesek a fiaid. Két szívtipró! :D :D

Chrissy, Krixta, Judy
A hála pénzzel kapcsolatban teljesen egyetértek veletek.
Igaz, hogy szüléssel még nincsenek tapasztalataim (sajnos) de mint tudjátok, nemrég műtöttek. És amennyire a pénztárcánk engedte, adtunk a dokinak pénzt, mert teljes mértékben meg voltunk vele elégedve és megérdemelte, sőt ha tehettem volna, többet is adtam volna neki. És ha végre valahára oda is eljutunk, szülni is nála szeretnék.

Kata
4D-s képek?

Alexa
Baba zsúros képek?
bessy76

Lányok!
Én az olyan öregasszonyokon olyan jókat tudok mulatni, akik kékre kifestik a szemhéjukat (jó erősen :shock: ), és élénk piros vagy ciklámen rúzzsal a szájukat. Aztán ha mosolyognak egy kiló rúzs ott vigyorog a fogukon. :lol: :lol: :lol:
Ti is szoktatok ilyeneket látni?
bessy76

én szoktam :D
Vendég

most, hogy megjöttem mindenki eltűnt??? :shock: :shock:

Szerintetek normális az, hogy még mindig fáj a kézfejem és a csuklóm a vénakanültől? Már 11 napja műtöttek. Lehet, hogy megszúrtak egy ideget??? :shock: :roll:
Vicuska! Te értesz az állatokhoz! :lol: :lol: :wink: van tipped? :shock:
bessy76

Márti
Ugye milyen mókás öreglányok vannak? Úgy festik magukat, mint a tinik. :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!

Már azt hittem nem tudlak titeket végigolvasni..
Gyors leszek,mert nemsokára fürcsizünk.

Nati!
Nekem cukrosvizet kellett innom 2X is,nem volt olyan borzasztó.Amúgy a védőnőtől függ,hogy milyet kér.
Gratulálok a kiskönyvedhez :D !
Kérdezted,hogy lesz-e fenyőfánk:igen,lesz én nagyon szeretem az illatát,mindenképpen élő fenyőnk lesz és el se tudnám képzelni nélküle a karácsonyt.

Judy!
Nagyon édes a kis Barbi!Cuki pofija van a 4D-s fotókon :D !Mi 29 hetesen voltunk,akkor 0 stádiumú volt a lepény,és látod mégis 35 hetesen megérkezett Noel!
Jobulást Neked,és a Tantum Verde tényleg jó,nekem is bevált.

Kriszta!
Igen,együtt karácsonyozunk Andeszékkal,24-én megyünk át.
Sajnálom,hogy meg kellett válnotoka kis állatkáitoktól,biztos nagyon nehéz volt!

Márti!
Nagyon formás a pocid :lol:

Kata!
Gratulálok a diplomádhoz!!!!!!!Most már szusszanhatsz végre.

Alexa!
Így utólag is NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MARTINKÁNAK 1. SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!

Andi!
Örülök,hogy jelentkeztél és hogy Gréta baba jól van.Nagyszerű dolog,hogy már megtudod osztani velünk az érzéseidet,ennek nagyon örülök és várjuk,hogy gyere még többet és írj!Hidd el ez a hatalmas űrt a szívedben,lassan betölti teljesen Gréta baba!

Zsuzsó!
Üdv. köztünk,majd jelöllek én is iwiw-en.Nekünk 35 hétre 11.22-én született első kisfiunk Noel.Szerencsére minden rendben volt,és gyönyörű baba.Én választottam orvost is meg szülésznőt is,pedig tényleg nemsok pénzünk van,de azt mondom nagyon megéri...
Amúgy lehet orvos nélkül,csak szülésznőt választani!
Hidd el nagyon sokat jelent.Volt ott olyan akinek nem volt se választott orvosa se szülésznője...hát mit ne mondjak nem sokat foglalkoztak vele,mindig más orvos vizsgálta.....stb.

Ani!
Nagyon sajnálom a vesekövet,remélem nem fog sok fájdalmat okozni Neked!

Magunkról:
Noel és én is jól vagyunk!Nagyon aranyos és napról-napra egyre élénkebb,egyre többet figyel.Most sűrűsödtek a szopik nappal 3 óránként éjjel 4 óránként eszik.Ma voltunk védőben és az utóbbi héten 300 grammot hízott,ami nálunk nagyon jó (az az előtti héten csak 150-et).Így most 3010 grammot mértek.Ez azt jelenti,hogy mióta hazaengettek bennünket már 0,5 kg-ot híztunk :D !
Majd teszek fel képeket amint tudok,lehet fürdi után :? .

Addig is puszi Mindenkinek!És bocsi akinek nem írtam külön!
Vendég

Sziasztok, 6-ra értünk haza, eddig meg a tesómék voltak itt. Most csak feldobom a képeket, aztán holnap jövök.

Gergő gyönyörűen fejlődik, mindene rendben!!

Pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezek a legjobb képek! :wink:

Megnézték a szívét, az agykamráját (nincs-e tágulata :roll: ), nincs sérve, a veséit, stb., mindene rendben van. 5 nappal idősebb a koránál. A méhlepényem is rendben, egyes fokozatú. Megnézte a nőci az én vesémet is, nem pang-e benne vizelet (hátha nyomja a kisfiam), a májamat, azt sem nyomja.

Na mára ennyit, hosszú volt ez a nap. Reggel 7-fél 8 felé indultunk, és este 6-ra értünk haza.

Jó éjt mindenkinek!! Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a 4d-s rendelőt: www.4dgenesis.hu

Kb 1 órát vizsgáltak, közben a gyerkőc nyomta a vénámat, alig kaptam levegőt, hoztak inni, meg kaptam csokit is,jobb lett. Szóval nem dobnaak ki negyed óra múlva, alaposan megnéznek mindent.

Na, tényleg ennyi mára, hulla vagyok.

Puszi és babás álmokat!! :wink:

Mindjárt itt a 100. oldal!!! Kié lesz??

Kép

Kép

hoppá

Íme néhány kép:

Egy elcsípett vigyor:
Kép

Pici láb. Kép

Anyával: Kép

Apával: Kép

"Fincsi baracklekvár" :lol: :lol: :lol: Kép

Hát nem édes????
Vendég

Bocsi a sok képért!

Egy még lemaradt: Kép
Vendég

Kata!

Fantasztikusak a 4D-s képek.Gerinek nagyon édes kis pofija van :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Gabi, Noel is nagyon édes, és az apás-anyás kép is szuper!! Nagyon csinik vagytok!! Az ilyen kép nagyszülőknek karácsonyra való!!!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Kata
Nagyon jók lettek a képek. Gergö baba végigaludta az egész procedúrát? Nagyon aranyos pofija van. :D :D Örülök, hogy minden rendben és jól fejlődik.

Gabi
Neked is szívtipró fiad van, mint a tesódnak! Nagyon helyes. Csatlakozva Katához tényleg nagyon jók, ahol a szülőkkel van. A baracklekváros meg egyszerűen szuper. :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!
bessy76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?