Sziasztok!
Már azt hittem nem tudlak titeket végigolvasni..
Gyors leszek,mert nemsokára fürcsizünk.
Nati!
Nekem cukrosvizet kellett innom 2X is,nem volt olyan borzasztó.Amúgy a védőnőtől függ,hogy milyet kér.
Gratulálok a kiskönyvedhez
!
Kérdezted,hogy lesz-e fenyőfánk:igen,lesz én nagyon szeretem az illatát,mindenképpen élő fenyőnk lesz és el se tudnám képzelni nélküle a karácsonyt.
Judy!
Nagyon édes a kis Barbi!Cuki pofija van a 4D-s fotókon
!Mi 29 hetesen voltunk,akkor 0 stádiumú volt a lepény,és látod mégis 35 hetesen megérkezett Noel!
Jobulást Neked,és a Tantum Verde tényleg jó,nekem is bevált.
Kriszta!
Igen,együtt karácsonyozunk Andeszékkal,24-én megyünk át.
Sajnálom,hogy meg kellett válnotoka kis állatkáitoktól,biztos nagyon nehéz volt!
Márti!
Nagyon formás a pocid
Kata!
Gratulálok a diplomádhoz!!!!!!!Most már szusszanhatsz végre.
Alexa!
Így utólag is NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MARTINKÁNAK 1. SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!
Andi!
Örülök,hogy jelentkeztél és hogy Gréta baba jól van.Nagyszerű dolog,hogy már megtudod osztani velünk az érzéseidet,ennek nagyon örülök és várjuk,hogy gyere még többet és írj!Hidd el ez a hatalmas űrt a szívedben,lassan betölti teljesen Gréta baba!
Zsuzsó!
Üdv. köztünk,majd jelöllek én is iwiw-en.Nekünk 35 hétre 11.22-én született első kisfiunk Noel.Szerencsére minden rendben volt,és gyönyörű baba.Én választottam orvost is meg szülésznőt is,pedig tényleg nemsok pénzünk van,de azt mondom nagyon megéri...
Amúgy lehet orvos nélkül,csak szülésznőt választani!
Hidd el nagyon sokat jelent.Volt ott olyan akinek nem volt se választott orvosa se szülésznője...hát mit ne mondjak nem sokat foglalkoztak vele,mindig más orvos vizsgálta.....stb.
Ani!
Nagyon sajnálom a vesekövet,remélem nem fog sok fájdalmat okozni Neked!
Magunkról:
Noel és én is jól vagyunk!Nagyon aranyos és napról-napra egyre élénkebb,egyre többet figyel.Most sűrűsödtek a szopik nappal 3 óránként éjjel 4 óránként eszik.Ma voltunk védőben és az utóbbi héten 300 grammot hízott,ami nálunk nagyon jó (az az előtti héten csak 150-et).Így most 3010 grammot mértek.Ez azt jelenti,hogy mióta hazaengettek bennünket már 0,5 kg-ot híztunk
!
Majd teszek fel képeket amint tudok,lehet fürdi után
.
Addig is puszi Mindenkinek!És bocsi akinek nem írtam külön!