Új privát üzeneted érkezett!

Taptau
Vizsga ..... :oops: Különböző harci eszközök beiktatásával úgy néz ki sikerült. Bár ha bebuktam, akkor azt csak eredményhirdetéskor tudom meg, mert a tanár nem szólt az illetékeseknek. :twisted:
A mai is elég gázos volt, de annyira már nem is érdekel! Már bebizonyítottam magamnak, hogy ha akarok, akkor tudok. Aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam.
Vendég

Sziasztok
Úgy látom tegnap én zártam, ma én nyitok. :lol: :oops: Hiába, Ti babáztok, én meg nagyon ráérek.

Sharon üzeni, hogy jól van, csak a nettel vannak problémái. Mindenhol szúr és fáj, de boldog szimbiózisban él a kislányával. Remélhetőleg jövő héten már tud írni is.
Mindenkinek szép napot!
Vendég

Kép

Sziasztok!

Gyors leszek,mert ezerrel pakolok.Holnap utazunk egy hétre mamázni,úgyhogy jó sok dolgom volt mostanság,hogy mindennel elkészüljek,háát :oops: majdnem sikerült! :oops:

Lexikém,a lényeg,hogy sikerüljön,mert Akarsz és Tudsz! :lol: És örülök,hogy írsz nekünk is,mert lesz még olyan ,hogy te sem érsz rá..... :wink:

Pusszantás mindenkinek és jó készülődést! :lol:

Andi

Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Látom mindenki el van foglalva a nagy készülődéssel,én is épp azon dilemmázok, hogy melyik tennivalóm a sürgősebb.

Holnap rokonlátogatás Debrecenbe, még be kell csomizzam a gyerekek ajándékait.

Bibarka!

Írok privit!

Zsókuci!

Ha esetleg majd foglalkozol a táblával, István kórház lesz a befutó.

Mindenkinek puszi addig is!

Kép
Kép
zuzmó

Rebe,
Nagyon jók az ultrahangos képeid. A mienk annyira szégyenlős volt, hogy csak oldalról tudtak képet csinálni,és akkor is felemelte a kezecskéjét. Szerintem nagyon nem tetszett neki az ultrahang, mert állandóan forgólodott, és többször a popoját mutogatta inkább.
toldikrisztina

Sziasztok,

Nagyon eltűntem az utóbbi időben, és ráadásul most is rohannom kell a céges karácsonyi bulira.

Csak azért írok, hogy azért adjak némi életjelet (még visszaolvasni sem volt időm... :( ). Szóval most kicsit eseménytelen volt az elmúlt két hét, bár a babának remélhetőleg nem, és szép csendben, de növekszik odabent, és remélem, rendben van minden vele. Én nagyon jól vagyok, végleg elmúlt minden kellemetlen tünetem; a baba mozgását viszont egyelőre egyáltalán nem érzem, ugyhogy csak találgathatok, hogy mi van vele :)

Most viszont két hét szabadság következik, amikor reményeim szerint sokat fogok pihenni.

Ja, és vettem terhesgagyót, ma van rajtam először. Most, hogy nincs, ami leszorítsa a pocakom, húúú. Hirtelen mindenkinek feltűnt, hogy mizu :)

Kép
elan

Sziasztok!

Pont ma kértem meg Lexit, hogy írjon helyettem is, mert nincs feltöltési sebesség a gépünkön hetek óta és nem tudok írni! Most éppen van, ki is használom, mert lehet, hogy két perc múlva megint nem lesz! Senki ne köttessen be wifi netet, iszonyú!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntőket, nagyon aranyosak vagytok!

Rövid leszek, mert lehet, hogy mire végeznék már nem tudom elküldeni. Kb.: 10 üzenetet írtam meg, mire észrevettem, hogy nem mennek el...pedig mindenkinek írtam!

Jól vagyok, bár szúr és fáj mindenem, de már a finisben vagyok. El sem hiszem, hogy már csak 3 hét van vissza vagy kevesebb! Mindent megvettünk, már nagyon várom a nagy találkozást és őszintén már kicsit izgulok is!

Mindenkinek sok puszi!

Kép

Kép
sharon

A vonalzóm szerint már nagy a pocim, hát ez erősen megkérdőjelezhető. Hozzám képest nagy, de a terhesgondozóban mindig nekem van a legkisebb hasam! Ha tudok, teszek fel képeket is!

Kép

Kép
sharon

Sharon!

Kicsi vagy nagy nem mindegy?????
Az a lényeg,hogy veled és a kislányoddal minden rendben!A többi nem számít!
Ezt kell szem elött tartani!
Hu már csak 3 hét....!Drukkolok nektek nagyon!

Zsebi
zsebibaba74

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Zsebi!

Köszi a drukkolást, igazad van, csak mindenhol azzal kínoznak, hogy biztosan kicsi a baba. A legutolsó uh-nál 3 héttel kisebbnek mérték, azonnal vérvétel, nst, hátha nem működik jól a lepény. Másnapra kiderült, hogy minden ok, csak vsz. kisebbre mérték, mert másnap elmentem másik uh-s dokihoz, aki viszont mindent nagyobbra mért... Ki érti ezt? Mindenesetre azt az egy napot nem kívánom senkinek sem.

Tini, Réka!

Merre jártok????? Nektek már alig van vissza pár nap!!!!!

Bocs, ha sok vagyok, csak kihasználom, hogy most működik a net, ritka dolog ez nálunk!

Mindenkinek sok puszi!

Kép

Kép
sharon

Zuzmó
köszi és válaszoltam :P :P

Sharon
nagyon csini vagy,ne aggódj pont jó méretü lesz ez a kis babuci :wink: :wink: és már nemsokára a kezedben tarthatod,jaj de jó,már én is alig várom :wink:

Lexi
az a lényeg hogy sikerüljön,én is olyan jókat puskáztam a fősulin,hála az égnek nem buktam le,bár filozofiábol mikor Marx-ot huztam rezgett a léc nagyon :wink: :wink:

mi jól vagyunk bár nagyon idegesen,a kórházam költözik,a dokimat mütik januárban,igy egyenlöre azt sem tudom hol és kinél szülök :shock: :shock: hááát vannak álmatlan éjszakáim.ja és az aranyeremről ne is beszéljünk :shock: :shock: :shock:

bibar

Sharon:

Nem semmi a pocód, egyszóval: GYÖNYÖRŰ :D
Hát rajtad sem látszik szinte semmi súlyfelesleg, csak a pocó. Ügyi vagy, gratulálok! Szép vagy és a lakásotok is csodaszép!
Vendég

Sharon!

Nagyon szépek a képek! És a pocid is GYÖNYÖRŰ! Már csak 3 hét?! Atyaég, hogy repül az idő!

Időnként én is "ráizgulok", h mindjárt vége :shock: , és hogy állom majd meg a helyem Somával :? Magyarán megmondva, be vagyok sz*rva.
ballagyo

Bibar!

Nem irigyellek a doki és a kórházköltözés miatt, de az idegeskedés nem segít, próbálj meg nyugodt maradni. Remélem már az új helyen, szép környezetben fogsz szülni és a dokid is felépül addigra! Kitartás, már neked sincs sok hátra!

Estrella!

Köszi, pedig 11 kg-ot híztam, bár én sem tudom hol van. A combomon és a fenekemen érzem, hogy nagyobb, de nem érdekel. A házat a férjemmel közösen terveztük és építettük, még sok minden nincs kész, de alakul. Szívünk, lelkünk benne van. Köszi.

Ballagyó!

Már neked is csak két hónap! Nagyon hamar elrepül az idő, bár eddig én mindig azért reklamáltam, hogy lassan megy, de mióta közeledik a nagy nap kezdek én is betojni.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Na, itt vagyok :D Eléggé zűrös hetem volt, nem is részletezem, minden nap sok-sok munka, aztán még rohangálás mindenfelé. És a legszebb az, hogy még senkinek nem vettünk semmit karácsonyra, sőt, még soknak azt sem tudjuk, hogy mit veszünk :roll: Ma lesz a céges karácsonyi buli, voltam fodrásznál, tök jó konty-féleséget csinált :D Majd teszek fel képet, vagy ide, vagy a honlapomra. :oops:
Sikerült megfáznom, vagy elkapnom valamit, mert be van gyulladva a mandulám, meg köhögök :? Kezelem magam, hétfőn meg szokás szerint megyek a gégészetre.

Share,
Nem hívtál ma… tegnap próbáltalak hívni, de nem voltál bekapcs, nem lett volna jó a mai nap, elfelejtettem, hogy 11-re mentem a fodrászhoz. :oops:
Jók Mátéról a képek! :D Kis husi :D

Luki drága,
Várunk vissza, érezzétek jól magatokat Mosonmagyaróváron! :D Nagyon édes Falatka a képen! :D

Lippa,
Remélem jól vagytok, és minden rendben a csajszikkal is. Sokszor puszillak!

Numa,
Hű, nem semmi ami Veled történt. Főleg, hogy még egyszer fel kellett nyitni… :shock: Nem csodálom, hogy megrázott…
A bébik tüneményesek, főleg az a kép tetszik, ahol együtt vannak :D:D

Rebe,
Szerintem ma teszek fel győri képeket is a honlapra, megírom, ha lehet nézelődni :D
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D Jók a képek!!!! :lol:

Ballagyo,
Még bőven van ideje Somának megfordulni, ne aggódj! Egyik kolléganőm kb. 33 hetes terhes, és neki is mostanság fordult meg a kisfia :D Szerintem nem olyan sok az a 10 kg plusz, ne foglalkozz a védőnővel.

Napcsikám,
Örülök, hogy végre adtál hírt magatokról! :D Hiányoztál :oops: Remélem hamarosan kapunk képeket is Nóriról! :D

Vicuska,
Nagyon szépséges Rami :D És jó, hogy túl vagytok a fülbelövésen :D

TKriszta,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a genetikain :D:D:D

Bibike,
Nagyon örülök Neked is! :D Nagyon szép és megható lett a klipp, ügyes vagy! :)

Taptau drága,
Sajnálom a nega tesztet :?

Gomba,
Édesek vagytok a képen! :D:D Nincs is jobb, mint anyához bújva alukálni :lol:

Judit,
Aranyos a „halacskás” kép :lol:

Zuzmó,
Először is nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D Jó lett a kép! Sikerült a táblába beszerkesztenem a kistesót, nézd majd meg :wink:

Gica,
Boldog hófordulót a bébiknek! :D

Lanett drága,
Kérünk Réka képeket! :D:D Édes lehet, ahogy címkékkel játszik :D:D Sok puszi neked!

Lexi,
Gratula a vizsgádhoz! :D

Elan,
Pont a napokban gondoltam rád, hogy jól eltűntél… Na, milyen volt a karácsonyi buli? :D Gratulálok az első kismami nacidhoz! :D:D:D

Sharon,
Sajnálom, hogy nem volt jó a net… Jó, hogy minden rendben van veletek! Már csak 24 nap… :shock:
Nagyon csini vagy a képeken, szépséges a pocakod!!! :D

Bibarci drága,
Próbálj azért ne idegeskedni, bár tényleg eléggé aggasztó, hogy még nem is tudod pontosan hogy hol fogsz szülni, na meg, hogy kinél. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, még van addig 5 hét, addig biztos rendeződik! :roll:

Chesti drága,
Jó volt tegnap dumcsi :D Millió puszi! :D

Lucia, Fiona, Szofi, többiek??? Merre vagytok???? :D

Na, megyek szerkesztem a táblát, és feldobom… :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

A honlapomra feltettem győri képeket, és a Vegyes mappába a hajamról is :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Jucicuki,
Remélem hogy már jobban vannak a csajok. :)

Numato,
A bébik nagyon édesek! :lol:

Chesti,
Gratula az elsö cipöhöz! :lol:

Lippa,
Nálatok is remélem hogy jobban vannak a csajok. :)

Gombahölgy,
Nagyon jo a kendös kép rolatok.

Zuzmo,
Gratulálok a spontán tesohoz.

Rebe,
Örülök hogy minden renben volt az ultrahangon. Tök jo lett az ultrahang kép. :lol:

Lanett,
Tesomtol kaptam a számot, ha sikerül megprobálom elküldeni neked ha kell. :wink:

Sharon,
Nagyon csini kismami vagy. :lol:

Bibar,
Probálj meg ne idegeskedni, tudom könnyü mondani, nekem is ez volt pont azt a korházat zárták be ahol szülni akartam, de a végén megoldodott! :wink:

Zsókuci,
Megnéztem a hajad tök jo lett :lol: .

Köszönöm mindenkinek a klipp dicséretet!
Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Luki drága merre vagy? Hogy telnek napjaitok?

Kép
bibike27

Sziaztok!

Sharon nagyon édes a pocid. :) a lakásotok meg ami lejön a képekből nagyon hangulatos. :)

Zsókuci pusszantalak, jóóóóóó a kontyod. :)

Lucia drága jó volt a ringatóban. :)

Share?

Lippa drága karira készülődés? Tök izgi lehet, azért a csajok már felfogják nem? Kééépet. :)

TKriszta karácsonyi jó hír, hogy minden rendben van. :)

Taptau sajnálom. :( Viszont azt remélem Máté karácsonyi izgalma minden bánatodat feldteti.

Gomba aranyosak vagytok együtt. :) Örülök, h segitett a link amit adtam. :)
Babamasszázs? Azt nagyon tudom még ajánlani. Én könyvből tanultam, igazándiból csak simogatások, de nagyon meghitt. :)

Gica el sem hiszem, hogy már 3 hónaposak... :shock: hihetelen. Képet, képet. :)

Lanett vehetsz bármilyen játékot a címke ezerszebb érdekesebb. :)

Bibar drága ne idegeskedj, minden rendben lesz. Tudom rémisztő, de Én pl az ügyeletesnél szültem, és nagyon rendes volt.

Rebe nagyon jóóó az Uh kép. :)

Tegnap itt a herceghalmi vásárban voltunk Nikivel. :) Annyira hangulatos volt. Kint az utcán kis pavilonok, a fények, és közben szállingozott a hó... :lol: Niki csak sétált, fogta a pici kezével a kezemet, sikongatott, imádta a szaladgáló, nevetgélő gyerekeket. Ment volna Ő is játszani velük. :lol: Szóval tegnap elkapott nagyon a kari hangulat. :)

chesti

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Chesti!
De jó lehetett karácsonyi vásározni Nikivel!
Jártok Ti is ringatózni? Én kismamakoromban jártam, de már alig várom, hogy a babákkal is ellátogassak. Én nagyon élveztem, és itthon is énekelgetek ringatóban tanult dalokat a gyerkőcöknek. Úgy tűnik tetszik nekik, kiváncsi vagyok, milyen lesz, ha őket is viszem. A csoportot vezető lány már nagyon várja őket... :)

Lucia!
Ezek szerint Te is ringatózol a gyerekekkel? Hogy osztoznak meg rajtad?

Zsókuci!
Jobbulást! Két ünnep között is dolgozol?
Ja, a táblában a korom dec. 2 óta 35. :oops:

Sharon!
Nagyon szép csinos a pocakod! Büszke lehetsz rá! :)

Lexi!
Megy a drukk a vizsgákra!

Gabi!
MÁr Te is a 2. trimeszterben vagy? Hogy szalad az idő! Dolgozol még?

Bibar!
Ne idegeskedj nagyon! MInden rendben lesz! Olivér tudja mikor kell előjönni. Amikor a kórház és a dokid is készen áll rá!

Lippa!
Betegek voltak a Tündérkék? Remélem már jobban vannak!

Lanett!
Ezek szerint cimkéket kell beszerezni, a játék helyett! :wink:

Lassan jönnek a képek is a babákról! :wink:

Kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Köszi a képek dícséretét csajszik! :D

Gina,
A nemük nem derült ki, azt mondta a doki hogy még nagyon korai, majd ha megyünk a 18. heti genetikai uh-ra, akkor már valószínűleg mutatni fogják! :wink:

Lexi,
Mindegy hogy hogyan, a lényeg sikerült! Gratula!

Elan,
Na milyen volt a céges buli?

Sharon,
Szép a pocid!

Bibar,
Ne idegeskedj, remélem mire Oli jön, addigra megoldódik ez a kórházas kérdés!

Zsókuci,
Megnéztem a képeket! :wink: A hajad nagyon tuti lett, a hely ahol voltatok, meg csodaszép!
Ja, még mi sem vettünk meg semmit, én most nem is izgatom magam ezen. Szerdáig dolgozom, remélem csütörtök-péntek sikerül elintézni az ajándékokat. A fát mindig 24-én szoktuk megvenni, szóval nem kapkodjuk el! :D Jobbulást neked!

Chesti,
De jó lehetett Nikivel a karácsonyi vásárban!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Újra netközelben....de hiányzott már,meg persze Ti is nagyon! :D

Napcsi

végre jelentkeztél,nem ér ám így eltűnni!Várjuk a képeket arról a gyönyörű kislányról! :D

Numa

nem semmi ami veled történt,nagyon édesek a babók :D :D :D

Bibike

na végre hogy bekukkantottál!Már pont gondoltam írok sms-t hogy mizu van.Annnnnnyira jó a klip!!!!! :P :P :P

Vicuska

Rami olyan bűbájos és azok a szemek..... :P Milyen fülbevalót kapott???Én is akarok majd.

Juci

Jobbulást a lányoknak,remélem már jobban vagytok

Lippa

nálatok szintén,remélem már kigyógyultatok :D

Gomba

na csak sikerült a hordozót használni.Melyik fajta van Neked?Én a kenurusopn gondolkodom,az nem tűnik túl bonyolultnak,vagy talán a kötős. :?

Zuzmó

csúcs az UH kép :D

Rebe

a tied is,nagyon örülök nektek :D

Chestikém

édes vagy,mindjárt megnézem jött-e privim.de jó lehetett a karácsonyi séta :D

Sharon

hú anyám te aztán nagyon szép maradtál!Hát szerencsés alkat vagy,nem vitás!Még így fekvő üzemmódban is ilyen csini vagy,gratula :D

Bibarkám

jövő héten itthon maradok. :D puszi :P

Kép
lukrécia

Sharon
Nagyon csinos vagy!Szerintem örülj neki és ne foglalkozz mások butaságaival!Látod milyen ügyesen kihúzod a heteket :D ez a három hét már semmi,akár fél lábon is :D

Zsókuci
Szupi a kontyod!Az estélyid milyen volt,arról nem készült kép ?:D
El lophatom a tábládat kivételessen?Szeretném a másik topikba felrakni,hogy egy kis pozitív energiával szolgáljon.

LUki
Végre újra itthon!Jól éreztétek magatokat?

BIbar
Nyugi!Beszéld meg Olival,hogy még nincs itt az ideje a világra jövetelnek.Biztosan hallgatni fog az anyucijára!!

Chesti
És milyen szép lesz a karácsonyotok Nikivel!Biztos nagyon fog neki tetszeni.
gabicsibe

Sziasztok!

Csak én is életjelet adok magamról,hétvégén net se volt nagyon, meg itthon volt végre a férjem és jöttünk-mentünk...

Bibar: megértelek,nekem a hvégén költözött a kórház,ráadásul eglsz tegnap keményedtem,itthon paráztam,hogy bírjuk ki reggelig,mert addig még a régi Szabolcsba kellett volna menni, 8-tól meg már az "új"MÁVba...azért annak a szülészete és gyermekégyas része össze se hasonlítható a Szabolcs u-i szocis kórtermekkel...arról nem beszélve,hogy ha tegnap szültem volna akkor ma költöztettek volna minket is...köszike, frissen szült kismamik még mentőznek is,mert költözik a kórház...ez a magyar eü... :evil: :evil:
Szóval maximálisan átérzem a félelmeidet,nekem az elmúlt 2 hónap ezzel telt,hogy még két hét és költözik....a végén már úgy voltam,hogy tök mindegy,csak tudjam,hogy hova kell menni...

Sharon: nagyon csini pocid van!És ahhoz képest,hogy emlékszel itt szomorkodtál,hogy még félidősen is alig látszik valami,szóval ahhoz képest szép nagy poci!!És tényleg írtó csini kismami vagy és most már semmi baj se lehet!!

Zsókuci:gyors gyógyulást kívánok!!

Luki:Te irigykedsz,hogy milyen szép kismami Sharon?Te is ugyanilyen csinos voltál Falatkával!!

Hú jó rég voltam és mindent visszaolvastam, BEnszinek nagyon gratula a giga has atyám az nem volt semmi, de megérte ezért a 2 kis tündérkéért!!

Juci:aranyosak a képek a lányokról, már ők is jó nagyok!Kezdenek husisodni!Én is nemrég néztem meg az én képeimet,amikor már otthon voltam,onnét kezdve én is ilyen kis husis lettem...pedig kg.ban kevéske voltam még úgy is...

Akit kihagytam annak ezer bocsánat!

Én jól vagyok, bár egyre nehezebb a pocak,pedig ma elvileg egy doktori védésre vagyok meghívva,de a férjem nem akarja,hogy egyedül bkv.zak át a városon...meg én is mennék is meg nem is...szóval még megrágom a dolgot,de van mit tennem itthon...ugyanis elkezdte a férjem kifesteni Kiskakukk szobáját...csak tisztasági festés, de még épp időben :roll:

Heti 2-szer járunk ctg-re és uh-kra, a ctg-t vagy nem szereti,vagy szereti,mert mindig akkora bulit csap odabent,hogy csak lesünk!Fájásgörbe eddig még síkidom volt...
UH-n jó a flow és Kiskakukk drága 2700 g körül volt a múlthéten, tehát nem lesz pici!Szerencsére óriási se, de ha 3 kg körül lenne annak én nagyon örülnék....állítólag formás a feje, könnyen ki fog csusszanni....nagyon remélem igaza lesz a szonográfusnak.... :lol:
igazából én vagy szerdán vagy karácsony után szülnék...már azért kíváncsi vagyok,hogy mikor jön el a nagy nap!VAsárnap a szülőszobán ctg-tek és pont vajúdott egy lány,ott sétált és nagyokat sóhajtot...HÁÁÁÁÁÁÁT lányok és akkor,ott eléggé beszartam a szüléstől!!!! :oops: :oops: Eddig akkor szám volt,hogy nem félek,nem félek, de bevallom nektek kicsit beparáztam.... :oops:

na el is küldöm mielőtt elszállna...
Mindenkit puszilok, bocsánat,hogy hosszú lettem!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Jé.el se hiszem!!10 nap alé ment a vonalzóm!!Ha valaki nyáron ezt mondja nekem.... :lol:
a végén még túlhordom Kiskakukkot??A családban még senkinek se sikerült!! :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!
Jó rég nem voltam.. Gratulálok a babákhoz egytől- egyig gyönyörűek! Látom még mindig én vagyok az utolsó a táblában.. :shock:

Rólunk: voltunk tarkóredő mérésen 11+0-án, 1,3 mm lett és látszik az összes csontja, és az orrocskája is, kaptunk egy papírt, hogy minden okés genetikailag. Egészséges kisbaba!!!!! Most pénteken megyünk az Istenhegyire. Remélem minden okés lesz, mert már becsomagoltam a karácsonyi ajándékokat! Nálunk a nagyszülők és a mamák kapnak fehér porcelán babacipőcskét, olyan gyönyörűek.. A férjem hozta pénteken, kicsit rizikós volt, hogy elkészül-e időre, de végülis nagyon szépek lettek, sima arany mintával készültek. Szerdától én is elérem a bűvös 12. hetet.. :D

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok!
Kata 11+5
torolve_20130114141731

Lanett! Hát remélem mire fülbevalót akar majd berakatni Benedek addigra ez az alkohol már elfogy, őszintén megmondom ha most ezzel állna elő akkor inkább eltanácsolnám tőle, hogy gondolkozzon még pár évet rajta, és aztán meg jól megtiltanám neki :)

Chesti! Babamasszázst most kezdtük el hétvégén. Én is könyvből nyomulok, és egy nagyon finom illatú olajjal maszatolom Benikét. Szépen sorban haladunk, úgyhogy még csak a lábakat vettük végig, és a héten csak ezt fogom csinálni, a könyv azt javasolja, fokozatosan kell egyre több testrészt. De úgy látom imádja. Reggel ébredés és szopi után csináljuk, teljesen el van lazulva, és úgy figyel hogy mi történik vele. Eddig minden alkalommal volt pisi is közben, de még az is annyira aranyos.

Ma hallgattuk a zeneovit, amit Chestiék héziszerveréről töltöttünk le, és volt benne egy olyan mondat, hogy "zsákban Benedek hoz majd meleget" hát elsírtam magam, hogy az én kis Benedekem, egy nagy zsákkal a vállán... erre aludt el ma. És hétvégén először mosolygott ránk. Eddig csak álmában mosolygizott, azóta meg már többször is láttuk, hogy tetszett neki valami és vigyorgott, még bizonytalanul, de édesen.

Gabicsibe! Csak röviden, és megkésve, de Boldog névnapot!

Sharon! 37. héten még én is azt hittem, hogy csak három hét, aztán 4 és fél lett :) reméljük neked nem kell annyit várnod már :) pocid tényleg nagyon divatos :)

Lukrécia! Nekem a kötős kendő van (5m hosszú, 70 centi széles), azért ezt választottam, mert azt mondták ebbe már újszülöttet is bele lehet tenni, és én már most akartam hordozni, de ha későbbre szánod biztos egyszerűbb egy kenguru fazon.

Rékaróka! Én élő egyenesben hallgattam végig egy kitolást a szülésem napján, egy függönnyel voltunk elválasztva, mikor nekem még épphogy enyhe menstruációhoz hasonlító görcseim voltak. Hát a csajszi rendesen meg akart halni annyira fájt neki, üvöltött és sírt, hogy ő már nem bírja. Borzasztó volt hallgatni, teljesen beparáztam a végén már én is nyomtam. De sokkal rosszabb hallgatni, mint amikor veled történik. Akkor úgyis te leszel a világ közepe és szépen ügyesen meglesz az a baba.
gombahölgy

Gomba: köszi a bíztatást!Gondolom,hogy más hallani,mint átélni, csak belegondoltam a férjem helyzetébe,aki ugyanezt fogja hallani és szegénykém kilesz,hogy nem segíthet...így is jobban parázik a szüléstől, mint én :wink:
no de a MÁVban 1 ágyas szülőszobák vannak :lol: és mától ott szülünk!! :D :D

Réka

Kép

Kép
rékaróka

köszi lányok a biztatást,de az orcos kérdés biztos nem fog megoldodni,mert csontvelöátültetése lesz az orvosomnak igy 100% hogy ö nem lesz ott :( :( az meg hogy hol szülök,az meg majd kiderül :oops: :oops:

Vikkata
örülök hogy minden rendben van veletek :wink: :wink:

Réka
már csak 9 nap :wink: :wink: atyaég de jó,nemsokára meglátod a picurkádat :wink: :wink: most már ott tartok én is hogy jaj de szeretném megfogni,annyira várom már :oops: :oops:

Luki
de jóóó :wink: :wink:

bibar

Sharon!

Nem is kicsi!Gyönyörű a pocakod!
Nincs rajtad egy gramm súlyfelesleg!Szerintem sokan irigyelhetnek érte!
Csak így tovább!:-)))

Zsebi
zsebibaba74

Mindenkinek köszönöm a pocak dícséreteket!

Ma rövid leszek, mert úgy érzem, hogy azonnal szétcsúszik a medencém. Mi lesz később???? Ma voltam dokinál, a nst-t kétszer kellett megcsinálni, mert az elsőn jót alukált a kislányom, a második előtt már ittam egy kis kólát, hogy ne kelljen maradnom. :oops: Az már jó lett, viszont szinte alig nőtt valamit. Ami kicsit aggaszt, mert elvileg hetente 200 g-ot kellene híznia, de múlt hét óta nem hízott és már múlt héten is kicsinek mérték. Az már biztos, hogy nem lesz 3,5kg-os baba, most 2,5kg körül van.

Zsebi!

Van rajtam plussz, csak jól eltakartam! :lol: A combom és a fenekem narancsligetté változott, csak azt nem mutogatom! :oops:

Gomba!

A doki ma azt mondta, hogy szerinte nem várja meg a kiírt időpontot. Én már ezt is nagy eredménynek könyvelem el, hogy eddig kihúztam fizikailag és lelkileg is.

Bibar!

Sajnálom a dokidat, nincs valaki más doki tartalékba?

Luki!

Olyan gyönyörű Falatka!!!! Jó hallani rólad, Te is hiányoztál!

Réka!

Nagyon szorítok neked!!!! Már én is kezdek betojni!

Gomba!

Ha én túlhordom a babát, akkor szerintem bekerülök a tankönyvekbe! :shock:

Gabicsibe!

Nagyon jól haladsz! Már a második harmadban???

Kép

Kép
sharon

Csak egy gyors bekukk.....

Gomba

hogy töltötted le Chesti dalait?Nekem anno nem sikerült,most viszont szeretném.

Réka

Ügyes leszel tuti :wink:

Bibarkám

Azért bizti majd vmi jó dokinak ad majd át,nem?Azért én sem örülnék...puszika,majd hívlak :D

Kép
lukrécia

Sziasztok :)

Megpróbáltam visszaolvastni, de csak részben sikerült...:(

Benszi, először is Nektek szeretnék gratulálni. Fantasztikusak a babák, és az a bráner...húú :D

Rebe, nagyon helyesek a picurok az UH felvételen; örülök nagyon, hogy minden rendben van!

Sharon, szerintem nagyon rendben van az a poci, és nagyon szép kismama vagy. A dokit mit mondott, meddig vártok?

Bibar, tudom, hogy könnyű mondani, de ne idegeskedj! Én is szorítok, hogy a szép új kórházban szülhess.

Zsókuci, látom pörgés van nálad is :) Mi volt a gégészeten?

Chesti, én a Vörösmarty téri vásárban próbálok kijutni évek óta, de valahogy mindig megússzák nélkülem :) Viszont ma bepótolom, úgyis arra lesz dolgom. Alig várom! Niki nagyon aranyos lehetett! Én is annyira várom már, hogy a számomra kedves helyeket megmutathassam majd a gyerekünknek, egészen más lesz az ő szemével látni ezeket a dolgokat.

Gica, Chesti, mi ez a Ringatós dolog?

Rékaróka, te jó ég, már Te is nagyon a finisben vagy! Örülök, hogy kihúztad a MÁV-ig, ügyes vagy :)

Vikkata, nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n. Az istenhegyire miért kell mennetek? Vagy önszorgalom? :)

Gombahölgy, jó lehet ez a babamasszázs! Elhiszem, hogy Beni élvezi :) Milyen könyvből csinálod?

Nekem ma van az első pihenősebb napom, legalábbis csak délután kell elmennem ittholról a dokimhoz, meg megvenni az utolsó karácsonyi ajándékokat. Tegnap egész nap lótottunk-futottunk egyik hivatalból a másikba, estére teljesen kikészültem :(

A karácsonyi party egész jó volt, bár én fél 11kor leléptem, rám tört az álmosság. Nagyon sokan jöttek oda gratulálni (én már nem tudom eldugni a pocakomat, igaz nem is akarom), aranyosak voltak :) Igaz, ezzel kapcsolatban a végén már kicsit kellemetlen érzésem volt; mert annyi minden történhet még. De aztán elhessegettem a negatív gondolatokat :)

Figyelgetem magam, hogy érzek-e már valamilyen mozgást odabenn, de egyelőre semmit. A védőnő szerint karácsony tájt már várhatom, hát remélem :) Jó lenne nagyon :)

Kép
elan

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, csak ezer a dolog. :shock: Tanulok, amikor van egy szabad percem. Néha bekukk, de írni már nem futja.

Ma adom elször Mátét anyós kezeibe - ebéd után elviszi, és uzsi után hozza haza. :cry: A szívem megszakad, de nem tarthatom örökké a szoknyám mellett, és neki is jobb, ha játszik a mamájával, mint mellettem csak lődörög, mert a könyveket bújom. Sokat tréningeztem magam, hogy nyugodt szívvel elengedjem. Háát, még nem tiszta az ügy, de már haladó szinten vagyok. Jobban örülnék, ha anyukámnál lehetne, de a sors nem így akarta. :cry:

Zsóka,
bocsi-bocsi, hogy nem hívtalak, de mint látom találtál magadnak elfoglaltságot! :lol: :lol: Végül úgy alakult, hogy siettem haza, nem maradtam ott délután. Bepótolhatjuk még januárban.

Estrella,
rólad álmodtam - ezt el kell meséljem, utána lépek. Szóval születés előtt álltál éppen, már a kórházban voltatok, és párod vitte be a 68-as ! :shock: méretű babaruhákat, mondván, hogy Dóra nagy baba lesz. Csakhogy a body-t otthon felejtette, így én kisegítettelek Máté cuccaiból. Vígasztaltalak, hogy ez kislányos, mert szép gallérja van. :wink: De azt ne kérdezd hogyan kerültünk egy kórházba. :lol:

Puszi, és békés készülődést Advent hátralévő napjaira!
Kép

Kép
Kép
share

Csak egy gyors bekukkantás és egy gyorshír: tegnap voltam orvosnál, a méhszáj zárt és Soma befordult:))))))
ballagyo

Sziasztok itt vagyok én is,csak dolgoztam,céges karácsonyi bulin voltam,rohangáltam ajándékok után egyszóval semmire nem volt időm!Csajok szerencsére meggyógyultak(remélem már így is marad),köszi a jókívánságokat Mindenkinek!

Taptau sajnálom a tesztet,szorítok nagyon,hogy mihamarabb pozitív legyen!

Gomba nagyon jó a kendős kép!

Juci halacskás kép iszonyú édes!Remélem már Ti is meggyógyultatok!

Zuzmó örülök,hogy minden rendben volt az uh-n :D !Kép nagyon jó :wink: !

Gica gratulálok a forgáshoz!Képeket kérünk szépen!

Rebe nagyon örülök,hogy Veletek is minden rendben :D !Nagyon jók a képek!

Lanett én addig sterilizáltam amíg el nem kezdtek kúszni-mászni a Csajok(7 hónaposak Voltak).Nálunk a Lillci imádta a címkéket,a játék sosem volt olyan érdekes mint a címke :D !

Elan jó hogy jelentkeztél :D !Pihizgessél jó sokat!

Sharon nagyon szép a pocakod és szerintem egyáltalán nem kicsi az alkatodhoz képest !Nem baj ha nem lesz óriásbébi,majd meg nő
:wink: !

Bibar drukkolok nagyon,hogy minden rendben legyen kórház és doki ügyben!

Zsókuci drága nagyon jó lett a hajad!Buli jól sikerült?Millió puszi Neked is!

Chesti drága készülődünk-készülődünk,már csak apróságok hiányoznak!Szerintem igazán majd jövőre fogják már érteni a Csajok a dolgokat.Karácsonyi vásár jó lehetett nagyon!Mi is kimentünk a hétvégén a Vörösmarty térre Csajok csak úgy kapkodták a kis fejüket,tetszett Nekik nagyon!És Ti hogy álltok?
Készültek bölcsis képek,csak még be kell scannelni(nem tudom,hogy kell írni :oops: )őket,aztán teszek majd fel!

Luki de jó,hogy újra itt Vagy.Képeket kérünk szépen Falatkáról!

Kata pont a napokban gondoltam Rád!Örülök,hogy minden okés Veletek :D .Kiscipőcskék nagyon aranyosak lehetnek(még csak most fogják megtudni?)!

Ballagyo hát ez szuper,hogy Soma befordult :D !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sharon!

Majd szülés után ha időd engedi elmész hipoxitrénerre és infraszaunába és le is olvadnak a cellulitiszek!:-)Regenerálódik a bőröd!Narancsliget kifacsarva!:-)))

Zsebi
zsebibaba74

Lippa
de jó hogy meggyógyultatok :wink: :wink: várjuk ám a bölcsis képeket :wink:

Share
hú átérzem milyen nehéz lehet anyósnak odaadni,már én is elöre félek mikor ott kell hagynom,pedig tudom hogy majd neki is kell a nagyi társasága :oops: :oops:

Elan
én a 17.héten kezdtem el érezni,azt mondják a kisfiúkat késöbb érezzük mert ök lustibbak :D

Sharon
nem baj hogy nem lesz nagy baba,te is olyan kis törékeny vagy :oops: :oops: az a lényeg hogy egészséges legyen :oops: :oops:

Luki
holnap délelött nem leszek itthon mert barinézok,pénteken meg háziorvos és védönö van délelött,ugyhogy vagy ma vagy délután hivj majd valamikor.puszi

én voltam uh-án és megvolt az első ctg-ém :P :P olyan izgi volt.méhösszehúzodásaim még csak 20-ig mentek el,100 nál szülünk azt mondták :wink: :wink: most már minden hétemn mennem kell :wink:

Juci
hova tüntél?????

Zsókuci???
tessék irni ám :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

[b]Lányok,
akik most voltatok az Istenhegyin (Rebe, Kriszta) kellett vinnetek beutalót, ezt nem kérdeztem meg, mert alapból gondoltam nem, meg nem is mondták, de ha kell még valahova ellépek érte. És hüvelyi vagy hasi UHu volt??[/b] Kellett vinnetek DVD-t? Mennyit kellett várni a vizsgálat előtt és után?

Bibar köszi, alakulunk.. :wink: én változatlanul kispöcsöst érzek.. :lol:

Elan
, Te inforálódtál a nevekről? Változott, mégis az eredeti felállás szerinti Anna lesz a lánynevünk, nem bírok elszakadni tőle, a Lőrinc meg maradt.. :wink: Istenhegyire azért megyünk, mert nálunk volt gond apussal is, de a fehérvári dokim szerint is rendben van minden a babekkal, de azért a biztonság kedvéért.. hát így megyünk a biztonság kedvéért.. :D

Lippa jól vagyok köszi, csak mostanában van egy rakás komoly gondunk (ami remélem hamar megoldódik mostmár :wink: ) ami miatt a netezés az utolsó, amihez kedvem van.. :oops: De reméljük az Új év csak a jót hozza már. :D Olvastam, hogy nem sikerült a fagyis, sajnálom. :( Próbálkoztok még?

Figyu, szerintetek képtelenség érezni ilyen korán a picit? A védőnénit nem merem megkérdezni, mert ő gyagyásnak attól is, :lol: hogy félálomban hallom ritkán a szívdobogását (szerintem meg simán hallhatom, a sajátját is hallja az ember ha koncentrál).. Na mindegy.. Szóval néhány napja van olyan élményem, hogy mint mikor a vízben van a kezed és gyorsan húzod benne ide-oda, akkor olyan remegéses az ellenállástól a bőrödön.. (húú ezt aztán megfogalmaztam) :lol: Hülye vagyok? :shock:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Vikkata!
Nem vagy gyagyás, simán éreztem ilyenkor már én is, de nekem is mindig ez csengett a fülemben hogy még nem érezheted. De aztán ez az érzés lett egyre erősebb és az bizony a kisasszony volt :lol: úgyhogy szerintem a babót érzed Te is. :D És a szívdobbanását is érezheted ha jó helyen van és odateszed a kezed.
Szép neveket választottatok!

Lippa!
Akkor jó megnyugodtam, hogy másnál is játszott a címke. :lol:
Kérünk képeket a csajokról.

Igérem este én is bűvészkedek fel Rékus és Pötyi párosról képeket. Hétvégén fényképeztem őket,az apja legugolt Rékával, hogy egymagasságba kerüljenek, erre ez a büdös kutya egy villámgyors mozdulattal lekapta Rékus szörmecsizmáját és elnyargalt vele, én meg kergettem kb. 5 percig az egész kertben hogy el tudjam szedni tőle :?

Zsókuci drága!
Mi volt a dokinál?

Sharon, Réka!
Mennek a drukkok!!!!

Sharon!
Nagyon ügyi vagy hogy ilyen szépen kihúztad a célidőig! Nagyon csini vagy! Nem baj ha kis súlyú lesz, ráér idekinn megnőni! :wink:
Nagyon szorítok Nektek!!!!

Na felébredt a lánykám, puszi Nektek!

lanett

Bibar, megvagyok, köszi, hogy hiányoltál. Csak kicsit húzósak voltak a napjaink. Dorka gyomra teljesen kikészült a betegségtől, pedig nyomjuk a normaflore-t, már volt, hogy fecskendővel etettük, hogy legalább a gyógyszeres tejet megegye :cry: . Viszont mivel keveset eszik gyakrabban van fent, szóval oda az éjszakai nyugalmam. CSak Lilóka durmol át mindent :wink:
Úgy néz ki, lassan túl vagyunk a nehezén, de az étvágy még nem az igazi.
Közben hétfőn voltunk a Gézengúznál, honlapon leírtam, ha vkit érdekel részletesebben esetleg, kérdezzen nyugodtan. Jó volt, csak hát reggel kilenckor indultunk és fél ötre értünk haza ( be akartunk menni még a babaoutletbe és be kellett volna adni a szervízbe a fényképezőt, de nem volt szívünk tovább hurcolni a csajokat )
Tegnap meg a háziorvoshoz mentünk vissza, megkaptuk Lili vascseppjeit.
Szóval nem unatkoztunk. Most van két szabad nap, aztán pénteken Mór, Dévény-torna. És január kettőig nyugi :lol:

Lippa! Örülök, hogy jobban vannak a csajok nálatok is. Olyan borzasztó, ha egy gyerek beteg. Enyémek meg úgy tudnak panaszkodni. Néz rám a nagy szemeivel és nyöszörög. Lilus meg megtanult úgy sírni, mintha jajgatna, borzalmas :(
Van ám olyankor rohanás :lol: aztán persze kiderül, hogy tulajdonképpen semmi baja, csak egy kis anyahiány :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit

Ui.: mindenkinél a Jézuska jön a gyerekekhez. Nem tudom, hogyan csináljuk, maradjunk a Jézuskás sztorinál, vagy vonjuk be őket is a készülődésbe ( persze csak később, ha nagyobbak lesznek, de már most ahhoz kell magunkat tartani )

jucicuki

Ja a Jézuskás, az kérdés akart lenni :oops:
:?: :?: :?:

jucicuki

Sharon!Ne aggodj!2 hete nekem is picinek mondták Kiskakukkot,akkor 2300 g-ra saccolták,rá egy hétre meg már 2700 g-ra!Szóval az uh.súlybecslésre ne figyelj,,engem is jól beparáztattak,hogy még nincs 2,5 kg...végülis nem lesz óriás baba,de legalább könnyen megszülöd!És amilyen törékeny vagy ne is akarj óriás babát!!
Juci Nálunk a családban sok a kisgyerek és nálunkJéuska és angyalkák vannak...és lesznek is majd ha megszületik Botond...anno gyerekkoromban legjobban ezt a titokzatosságot szerettem a karácsonyban,én nem szeretném megfosztani ettől a gyerekemet...aztán késöbb ha nagyobb lesz a fát közösen fogjuk díszíteni,de az még naaaaaaaagyon messze van...megnéztem a honlapot, nagyon nagyott nőttek a lányok!!
vikkata:remélem hamar megoldódnak a gondok és jövőre tényleg csak a csupa jó dolgok maradnak!Nekem a tavalyi évem volt ilyen,és látod idén összejött Kiskakukk,építkezünk, férjez mentem..kell ennél több??

tegnap voltam uh-n,ctg-n, az áramlás jó és a ctg-n is aktívkodott Kiskakukk és volt már a méhgörbén is egy szép puklim! :wink: Eddig olyan sík volt, mint az Alfüld,most felment egyszer 60 felé, igaz ez még nem jelent semmit, de azért már itt a végefele...

KÉRDÉS:tegnap óta fáj a torkom és náthás vagyok...mit vegyek be??echinácia csepp,c-vitamin és hársfa tea amit ettem, de minél gyorsabban kiakarok lábalni(vagyis jobban nem belemenni) ebbe a megfázsba,mert nem akarok bacitenyészet lenni....szóval várom az ötleteket!!
Köszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
Még egy pici méz!Igazán mást én sem tudok javasolni.Mielöbb gyógyulj meg!

Juci
Nektek is jobbulást!

Kata
Nyugi nem vagy bolond!13 hetessen már én is éreztem mozgást!Igaz nekem csak fájdogált a pocakom mindíg este 10-11 között,párom hallgatózott és mondta nagy a bugyborékolás odabent :D Kiröhögtem,mert azt hittem a bélmozgásaimat hallja,de mikor nem fájt a pocim akkor is hallgatózott és csönd volt.Ma már többször fájdogál és néha úgy mintha faltól falig úszkálna és mindíg elrugaszkodna,hát elég furi érzés.Bugyborékolást én csak kétszer éreztem eddig mikor hason feküdtem.

Ballagyo
Látod milyen rendes Soma,pedig hogy izgultál!

Sharon
Egy törékeny,vékony alkatú vagy természetes,hogy nem lesz óriásbébid!

Zsebi
Nálatok miújság???
gabicsibe

Vikkata

Nekem alapból a Koncz tanár úr adott papírt, de aztán ott kaptam egy másikat és azt kellett kitöltenem, így szerintem nem kell. Végül is bárki elmehet elvégeztetni ezt a vizsgálatot, csak fizessen érte 28.000.-Ft-ot, csak időpontot kell kérni telefonon.
Amikor megérkeztem rögtön levették a vért, viszont utána több mint 1 órát vártam mire behívtak az UH-ra, ott hasi UH-ot csináltak. Ők adtak DVD-t, nem is kérdezték, automatikusan felvették.
Az UH után viszont kb. 10 perc múlva szólítottak és akkor megkaptuk a vérvétel és az UH együttes eredményét.
toldikrisztina

Réka!

A torokfájásra nagyon jó a Tantum Verde, én a szopogatós cukorkát és a toroköblítőt is használtam.
Kinél szülsz majd a MÁV-ban? Én is oda járok, Vermes dr.-hoz.

Gabi!

Most látom csak a vonalzódat, már eltelt 15 hét, de jó :D :D

Kata!

Miért lennél hülye?! Igaz, én is csak a 17.-18. héten éreztem Soma mozgását. De valószínűleg ez nem jelenti azt, hogy más is így van vele.
ballagyo

Vikkata

Szerintem se vagy bolond, a tesóm is a napokban mondta, hogy a második gyereknél sokkal hamarabb vette észre hogy mocorog. Elmondta hogy mi az az érzés, körülbelül amit Te éreztél, és azóta én is néha érzem esténként.
toldikrisztina

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk erejéig...új picture rólam és Ramiról.. Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?