Új privát üzeneted érkezett!

Bejci, ez nagyon jó. Ezt nem is igazán lehet felülmúlni. :D

Kép
Kép
cs_erika

nA ÉN MEG ILYENEKET szoktam alkotni.

Peteérésem? Én is gondoltam rá, mert eléggé szúrkálós ott lenn... szóval ezt érzem?
Vendég

hoppá, megvan a laptető, pedig most nem is ezen dolgoztam. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Laptető... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bejci

A hő tévedhetetlen. Biztos nem vagyok terhes. DE, ha valami oknál fogva mégis, akkor marha nagy bajban vagyok, mert "kábítószert" vettem be napokig és még mindig szedem, de csak éjjel egyet. Coderit a neve és valami morfinszármazék féleség. Mondta a doki, hogy ovatosan bánjak vele, mert kiüt.
nati80

na teszek fel valaki aranyosat.

a múltkor csak a két nagyobbik leányt tettem fel.
Én már 3szoros nagynéni vagyok ám
Ő a legkisebb és annyira cuki.

Adrienn:
Kép

Kép
andyfekete

na hogy tetszik?

Kép
andyfekete

Bejci

Ha éreztél szurkálást akkor tuti péd volt, van. Apára fel!!!! :wink:
Még összejöhet. De a következő hők lesznek a döntők ebben a pé dologban.

Jenny

A fertin, ha beírod, hogy csak pecsételő a vérzésed, akkor nem kezd el új görbét. Csak mikor már rendes mensi van.
nati80

ő pedig a kedvencem, ő az eslő gyerek a családban

Kép

Kép
andyfekete

Andy! Nagyon édi!!!

Nati: Ne aggódj a gyogyi miatt, tesóm nem tudta, hogy babát vár (22 évesen) és éppen vizsgaidőszak volt... el-elpattant egy-két dormicum...és gyönyörű, nagyon okos fia van!!!
Amúgy neki szakember mondta, hogy ne aggódjon, mert gondolhatod mit érzett amikor megtudta, hogy jön a baba... ő meg gyógyszert szedett..
Vendég

Nati!

És ha a doki azt mondta, hogy ebben a ciklusban nem lesz pé? Azt olvastam, hogy a tüsző a ciklus elején indul meg... nekem meg nem indult meg...
Vendég

Bejci

De nem is gondolok babára, mert a hőm nem is hasonlít egy pés görbére, nemhogy egy babásra. Tegnap olvastam egyébként a kismamis könyvemben, hogy mely gyogyik tilosak terhesség alatt. A coderit benne volt. És az aspirin is. Pedig én másképpen tudtam. De ez van. Majd beírom, ha érdekli a kismamikat, hogy miket nem szabad szedni. OK?

Andy
Édesek a lányok!
Tüneteid múlnak? Azért nálad is van remény.
nati80

Bejci

A dokid a ciklus elején vizsgált, azaz, vagy 3 hete??? Azóta kifejlődhetett egy szép nagy pete ami most kiszabadult!!! És akkor van még kb 12-16 napod a ciklus végéig. Szerintem vedd úgy, hogy most van péd és tegyetek a babáért. A hőd úgyis mindent el fog árulni. Csak pár nap kérdése.
nati80

Erika!
te is szoktál üvegfestést csinálni mint Andy?
Jó lett a Mikulásod!

És Bejci, tök jó a maszk. Nagyon tetszik.
nati80

Nati! Áruld el a kismamis tiltott gyogyikat, meg a könyvek címét is, légyszi! Most már én is szeretnék olvasgatni "szakirodalmat".
Bár először inkább át kellene tanulmányoznom egy anatómia könyvet....
Vendég

Nati! Én is erre gondoltam... Mert lehet, hogy a closty nem hozta meg a várt eredményt, de mi van, ha meghozta, csak kicsit később? Vagy nem is kellett closty? Az én ciklusaim sosem voltak pontosak ... már tini koromban sem..
A babáért természetesen tenni fogunk... bár tegnap is tettünk :oops: :oops: :oops:
Vendég

szia Nati!

köszi kérdésed
a petefészek fájdalmam átment enyhe szúrkálásba. a derekam majd leszakad.
tegnap este csináltam egy ovutezste hogy terhes lehetek-e a 23.napon? és a 2.csík halovány volt.
holnap 25-ben leszek. Leó azt írta a 26.napon kimutatja már a th teszt a terhességet.
holnap veszek 3 különbözőt. szerdán reggel ellövök egyet, meg csüt is, meg péntek is.

de addig lehet hogy megjön.
bár a mellem most nem fáj mint múlt hónapban,d eaz nem jel, mert nem midnen hónapban szokott fájni

Kép
andyfekete

Bejci

Mit is érzel pontosan? Mióta érzed?
nati80

Andy
Csak ajánlani tudom a Discolor th-t. 10-es érzékenységű, gyógyszertárban lehet kapni és kb 1300-1400 Ft. Abbó elég ha egyet veszel. Az elmaradt mensi napján tuti kimutatja.
nati80

Sziasztok Lányok!!

Gratula az össze kismaminak!!

Üdv. minden újnak, hisz én is az vagyok!! :-)

Jenny a ciklus hosszom 30 nap.
Akartam én felrakni vonalzót, meg is terveztem... de nem tudom hogy kell idevarázsolni... :oops:

Volt már tábla? vagy még nem??

Nagyon gyorsak vagytok, képtelenség utolérni az oldalt :lol:
dbabett

Nati!

Mit érzek? Szúrást a hüvelyem felső részében és szerintem a méhemben. De nem nagyon tudom lokalizálni és ráadásul nem most jelentkezett először, ezért én ezeknek a dolgoknak nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget. Nem igazán tudom még, hogy mi miért fáj, szúr stb, most még csak ismerkedem a testemmel... Meglátjuk a hőmet holnap, holnapután. De amúgí arra is gondoltam, hogy a múltkor írtad a görbémről, hogy nem mindig egy időpontban mérem... és ez igaz. Annyi különbséggel, hogy hétköznap mindig 5.50-kor, hétvégén meg 7.00-kor mértem. De azért azt a 0,5 fokot akkor is túl nagy különbségnek tartom... mármint ez nem lehet a különböző időpontok miatt ekkora.. szerintem. Bár ezen felül meg ezer oka lehet, tehát ha pé, akkor örülök, ha nem, akkor majd a következő ciklusban. :lol:
Vendég

hát csajok titeket mostanában végigolvasni! Nem lehet. De azért rászántam magam. :)
lilla sajnálom hogy megjött... és szerintem sincs okod kétségbe esni amilyen görbéd van... :)
bejci nagyon tetszett a hozzáállásod meg amiket írtál. :)
hello jenny, pici jól van, holnapután megyünk dokihoz. már nagyon várom!!
szia babett!! jó helyen jársz. :) én úgy hallottam, hogy általában csak három hónapot vártak az angyalka után...
ODRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! éljen-éljen-éljen!!!!
szia holka.
bien, dm-ben kb. 800 Ft egy digi hőmérő és nekem az is bevált
andy, azért mi nagyon szorítunk neked! de szerintem is, a halvány csík is csík :)
pintyus, ne izgulj, tágul a méhed, az fáj. különösen ha hirtelen felállsz vagy erősebb mozdulatot teszel...
kisvirág szerintem is van okod a reménykedésre! :)
marti megint cuki képeket csináltál!
csucsu neked is megy a drukk ezerrel. talán a legszebb karácsonyi ajándékot kapod! :)
hát györesz neked is nagy gratula! megint beindult a bébizápor. tök vicces hogy múlt hónapban is ez volt, hogy pár nap alatt derült ki mindenkinél. :) azóta csubi meg manócska nem is jönnek :(
nati mire szedted te a coderitet? a betegségedre? és igen, írd le, hogy milyen gyogyik tiltottak! Köszi. :)
És képzeljétek, tegnap voltunk vásárolni és vettünk egy annyira cuki kismama felsőt! :) MIndjárt teszek fel képet. PErsze olyat csináltunk, amin látszik a poci is, de ez a felső... Ezzel fogjuk megcsinálni a karácsonyi képet. :)
Na mindjárt teszem. :)

KépKép
muffin

Szia Babett!

1: Tetszik a neved! :lol:
2. Menj fel a www.noivonal.hu oldalra, ott lehet különböző vonalzókat készíteni. Akik már babások, azok terhességi vonalzót tesznek fel, akik még csak gyúrnak erre, azok pedig az ovulációst választják. De nem ez az egyetlen vonalzós oldal...nézegesd meg, aztán a profilodnál tudod beállítani
Vendég

szóval itt a kép. :) Kép

KépKép
muffin

Szia Muffin!!

Én is 3 hónapot hallottam mindenkitöl.... hát az én orvosom elövigyázatos :? de ennyire?? :lol:
Na nem baj csak az a lényeg, hogy majd ha ott tartunk minden rendben legyen!!
Kedden voltam TORCH-on (vérvétel volt), tényleg vki nem tudja mennyi idö múlva lesz eredmény?? Az asszisztens szerint 1 hónap, aki vette a vért ö egy hetet mondott... hát én jobban örülnék az utóbinak :-)

Remélem mindenki nagyon jól van!!

Babett
dbabett

Muffin
Az erős köhögésemre szedem, szedtem. talán ma már nem kell.
Majd később megírom miket nem szabad szednni. Csak ilyenkor szüleim még be-be jönnek a szobába és nem akarom, hogy lássák a könyvet.

Márti
Tényleg, nem is írtam, hogy milyen arik a fiúk a hóemberrel.
nati80

Szia muffin! Várjuk a képet!!
Vendég

biztos oka volt annak amit a doki mondott, csak nekem azért volt furcsa, mert mindenki mástól három hónapot hallottam...

KépKép
muffin

Babett

Milyen vizsgálaton voltál? Nem tudom mi az.

Bejci
Amiket leírtál tünetnek, az szerintem nem pés fájdalom. Az általában valamelyik oldalon van a petefészek körül és szurkál, hasogat és egyik nap eltűnik.
nati80

Muffin! De ééééédiiiiii! Nekem is kell minden olyan, ami a képen látszik... és ami kezd látszani... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

he-he. vicces vagy nati hogy nehogy meglássák a könyvet. :) tudom, hogy miért, csak kb. úgy hangzott mint egy tinilány, aki a szexről olvas :)

KépKép
muffin

Muffin
Nagyon jó az új felsőd. Én is szeretnék egy ilyet.
Bár amiket most vettem, azok is nagyon jók lesznek kismamis felsőnek.
nati80

Bejci!!

1. köszi szépen :D

2. már megtervzetem a vonalzót, meg is néztem, hogy milyen lett és itt következett, hogy elakadtam.... :oops:
dbabett

bejci, neked is lesz hamar. :)

KépKép
muffin

Muffin
Tényleg olyan. El van dugva a könyv és csak akkor olvasok, mikor anyuék nincsenek itthon, vagy már elmentek aludni. Bár szerintem valamit sejtenek, mert kapom a célzásokat.
nati80

ja, meg vettem egy rövidujjút is, de az majd csak nyár elejére lesz jó, addigra úgyis bálna leszek. És annak az ujján van két kis talp. Az is nagyon édes!

KépKép
muffin

Babett

Hol választottad ki?
Ha kimásolod a kódot, akkor a lap tetején a segédleteket kell átváltani profilba és ott a kódot bemásolni az aláírásho, ha jól emlékszem. De nem mindegy melyik kódot másolod be. BBc vagy HTML kell.

Ha nem megy szólj!
nati80

Nati! Nem tudom milyen a pés fájdalom, meg ovulációs fájás, meg nem tudom mi a különbség az egyik méhnyak nyák meg a másik között, csak azért gondoltam, hogy ez nem pé, mert nem ez volt az első alkalom. Szerintem a belsőm most nagy-nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy visszataláljon a normális kerékvágásba... szerintem nekem ezért van egy kicsit gyakrabban fájásom ott lennt...
Vendég

Nati!

Ez egyenlöre vérvétel volt, amin rubeolát meg még két féle betegséget/vírust néznek, hogy lappang e bennem... vagy vmi ilyesmi.. igaziból nem nagyon értettem én sem :oops:
pontosan még nem tisztázta az orvos... elfoglalt...
Na de ha meglesz az eredmény nem engedem, amíg nem pontosít!
Végül is azt mondta, mikor kontrollra mentem szeptben, hogy ezt megcsinálja mielött újra ráállunk a dologra :oops: :lol:

Muffin nagyon csini vagy :) ari a pocid
dbabett

na vendégek jöttek, majd utána benézek ha még lesz energiám. Kicsit váratlanul jöttek... Na majd jövök. :)

KépKép
muffin

Ja, ha meg ez pé-s fájás lenne, akkor nekem hetente lenne pém, és egy egész bölcsis csoport szaladgálna körülöttem... de sajnos erről még nincs szó.... de lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bejci
Foggalmam sincs, hogy mi lehet az oka. Mikor voltál kivizsgáláson? A különböző nyákkal kapcsolatban én sem vagyok valami jó, de egyszer (múlt hónapban) észrevettem pé előtt az ún nyákdugót??? És utána erős fehér cucc is volt két napig. Én meg eddig mindig azt hittem, hogy valami bajom van.
nati80

Bejci: de szuper amit csinálsz. Igazi művész vagy.

Andy: édes a csöppség. Kívánok neked egy ilyen szépséget.

Erika: szupi a mikulás. Nagyon szép lett.

Muffin: nekem is kell ilyen felső. Annyira édi.

Kép Kép
kisvirág_30

Babett

Én most kaptam 3-4 hete rubeola elleni oltást, mikor a családtervezőben voltunk. majd szerdán, ha el tudunk menni meg fogom kérdezni, hogy kell e várni x időt oltás után?
nati80

Szia Kisvirág!!!
nati80

Szia Nati! :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Nati! Én eddig még soha semmit nem figyeltem semmit... amig fogamzásgátlót szedtem soha semmim nem fájt, nem volt mellfeszülésem, azt se tudtam mi az a menstruációs görcs (bár azt most sem tudom). Mostanában fáj itt is ott is, feszül itt és szúrkál ott...de nem tartom olyan veszélyesnek, hogy ezzel kivizsgáltassam magam. Mágnesnek is leírtam, hogy szerintem megvárom én is azt a bizonyos 3 ciklust, ha semmi, akkor majd megyek mindenféle vizsgálatra.
Vendég

Mi újság veled? Mindig elkerüljük egymást.
nati80

Bejci
Én az évi rutinvizsgálatra gondolok. Mikor voltál? Lehet van valami aprócska gondod, amit kezelni kéne és akkor a mensi is beállna magától.
nati80

Köszi. Még mindig fájdogálok, szurkálok és reménykedek :)
Neked még nem jött meg mi? Drukk, hogy megjöjjön és szerdán tudtok menni. Szerdán amúgy téged is vizsgálnának?

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?