Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu, Andy, Györesz, és Mindenki, akinek kétcsikos tesztje lett!
Drukkolunk!!!!

Kisvirág: Természetesen Neked is... :lol: :lol: :lol:
Vendég

szia Bejci, ekkora hőleesést senki nem írt még eddig ebben a topikban.
ez furi, de lehet hogy a gyógyszertől van.?
mit szólsz az én tüneteimhez?
és a képhez?

Kép
andyfekete

Megint laptető...de ezt én átadom azoknak, akiknek most drukkolunk!!!
Vendég

Kép

Kép
andyfekete

hát lekéstem a laptetőt, gondoltam hogy nem vagyok terhes.

de azért még reménykedem
milyenek a képek?

Kép
andyfekete

Andy! Szép a kép, a tüneteid pedig számomra egyértelműek :lol: :lol: :lol:
Nagyon nagyon nagyon szorítok Nektek, és csatlakozom a korábbi hozzászóláshoz- bocs, most nem tudom ki írta- amin már 2 csík van... akármilyen halvány is... az 2 csík :) :) :)
Vendég

Bejci, azt látom, hogy Bp-i vagy. Én az Europarkban vettem a gabriel Ovu tesztet. Amikor mondtam, hogy mit kérek, simán vette elő a polc alól. Amikor valahol a 13. kerületben próbálkoztam ugyan ezzel, akkor pedig tök hülyén néztek rám, hogy mégis mit akarok. Bár az egy eldugott kis gyógyszertár volt.

Most pedig én is megrendeltem a babatervezők honlapjáról a barátcserjés tbl-t, ovutesztet is, és 2 db terhestesztet, ami állítólag 10-es érzékenységű. Köszi Jenny a tippet. Én is megnéztem a Premensen hogy csak 20 mg van benne.

Kép
Kép
cs_erika

andy ez üvegfesték? nagyon jók!
Én is próbálkozom most vele. De nem ilyen szépek

Kép
Kép
cs_erika

A laptetőmet pedig átadom Nektek... osztozzatok. :P :P :P
Vendég

Bejci, hogy is állsz a ciklusodban? Peteérés előtt vagy? Akkor szerintem simán lehet, hogy leesik a hőd, legalábbis nálam is tapasztaltam már ilyet. Aztán másnap pedig felmegy megint, és fönt ugrál.

Kép
Kép
cs_erika

Erika!

Fogggggalmam sincs, hogy peteérés előtt vagyok-e... illetve biztos, csak valszeg nem ebben a ciklusban, mivel nem is lesz pé-m... a dokim uh után legalábbis azt mondta, mivel a 5-ször 1 db closty nem hozta a kívánt hatást... sajna
Vendég

Nati! Nem vagy Te terhes???? Én nem értek a görbékhez, de olvastad Györeszt??
Vagy az a görbés dolog tévedhetetlen?
Vendég

Jenny: most 6 hónap után kértem. Annó több mint egy év után csinálták. Tuti pózt nem tudok. Csak amiről a múltkor elmélkedtem, hogy én is görbe apa is, és most próbáltuk úgy, hogy pont találkozzon aminek kell :lol: Annó nem gyertyáztam, de ebbe a hónapban igen. Az eredmény majd 7vége felé kiderül.

Györesz: HATALMAS gratula. Szuper! Gyógypuszik mennek. Vigyázz magatokra!

Andy: jajj de izgulok. Legyen már szombat. Én még fájdogálok, és szurkálok is :) Nagyon szépeket csinálsz. Ügyi vagy nagyon.

Bejci: én átvenném a laptetőt :D Te csak napi 1-et szedtél? Nekem 2-t kell majd, de nem váltom ki a receptet, csak ha már muszáj.

Kép Kép
kisvirág_30

Hát a mensim még mindig nem erősödött, sötétbarna még mindig. A hasam viszont fáj. :( Iszom a jó kis csipkebogyó teámat, citrommal. Nem akarok beteg lenni. Pedig melóban sokan azok, és olyankor apa is tuti elkapja.
Múltkor valaki kérdezte, honnan kell számitani az új ciklust. Én mindig az első olyan naptól számitottam, mikor már barnáztam, pl. mint ma. Ti? Ezen eddig nem is agyaltam, csak nemrég, mikor itt ez volt a téma.

Kép
jenny29
Mór

Jenny: te szoktál barnázni mensi előtt? Nem lehet, hogy a babó miatt van ez?
Én nem szoktam barnázni, ha megjön akkor már pirivel kezd, így én innen számolom, így könnyű helyzetben vagyok :)

Kép Kép
kisvirág_30

Jenny!

a pöttyözés az a 0.nap, valahol olvastam, azt kell írni első napnak amikor megindul.
én sem tudom így pontosan akkor mikor melyiket írtam be, tehát a ciklushossz ezután már nem is biztos hogy az volt.
akkor jenny lehet hogy baba lesz a dolgoban. holnap többet tudunk-
Kisvirág te 2 nappal jársz előttem. neked ha nem jön meg szerdán 28ra akkor mikor fogsz tesztelni?

Erika!
igen ez üvegfesték, már 2.éve karikor meg húsvétkor is csinálok ilyenekt. nagyon szeretem, mos tis egy kcsiit kikapcsol.
nem szabad mindig a munkával foglalkozni.

Bejci, mért nem lehet péd?

Kép
andyfekete

Jenní a barnázás nem biztos hogy mensi. lehet beágyazódás jelée!!!!!!!!

Kép
andyfekete

Kisvirág: Nekem a doki azért napi egy tablettát írt elő, mert azt mondta, hogy valakinek- de ne ijedj meg ez nem túl gyakori- a 2db cisztásodást okoz. Az egy meg nem okoz peteérést... ennyit erről..

Jenny! Szerintem gyertyázz- ha bírsz :lol: :lol: :lol: :lol: .. én csak kispárnát rakok magam alá, a gyertyázás nem megy... duci-juci lettem... :oops: :( :shock: :D
Vendég

Andy: tesztelni leghamarabb jövőhéten fogok. Előbb nem merek előbb, a múlt hónapban csak késett 4 napot, teszteltem, mint egy hülye és persze bőgés lett a vége. Most kivárok....
Vagy ovutesztre gondoltál? AZt lehet ellövök egyet, mert van még három. De azt kb péntek magaságában.

Kép Kép
kisvirág_30

Bejci: olvastam hogy cisztát okozhat. De nem félek tőle :) Úgyse kell a gyógyszer. (remélem) :) :)

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág.

nem tudom melyik tesztre gondoltam, csak úgy általánosságban.
ovutezstet én ellőnék a helyedben egyet a 28.napon.

ha tényleg így jártál akkor megértelek.
Amúgy nekem legtöbb 29 nap volt ezélrt ha szombatig semmi jele, reggel tesztelek.
30 napos kb 4 éve nem volt.
de vároma hétvégét
lehet hogy bőgünk karikor, de nem tudni mitől, igaz?

Kép
andyfekete

Andy! Miért nincs pém?? Hát ez jó kérdést, dokim szerint a fogamzásgátló utóhatása... ebben megerősített az is, hogy itt a BabaNeten a rendelőben a nődokik is ezt mondják.. úgyhogy várom, hogy visszaálljon, kis segítséggel :lol: :lol:
Vendég

Most hogy belegondolok....mióta abbahagytam a fogigátlót, első nap már annyi volt, mint a 2.napon. Élénkpiros. De ez most barnás, sötét.
De lehet, hogy csak 29 napra jön meg, ez meg a bevezető. Beágyazódás nem lehet, mert 14-15 nap körül volt pé-m.
Na mindegy, akkor holnaptól számolom. Már találtam is egy tök ari vonalzót. Olyasmi, mint Mágnesé, baris. De miután megcsináltam, csak azután vettem észre, hogy Mágnesé is hasonló. Remélem nem lesz baj, hogy majdnem egyforma lesz. :)

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!
Na a reggel nekilendűltem az olvasásnak, és elkellett rohannom, most meg van vagy 10 percem veletek...Közben a Huni a hagymát dugdossa a zsebembe amig itt irogatok.Hordja ki a kamrából :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

szeretnék elöször is HALK GRATULÁT!!!!!!!!!! mondani a + teszteseknek!!!!! GRATULA:
Györesz és Odri!!!!! Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

aztán meg üdv az újaknak!!!!!

Babett és Holka

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: de jót röhögtem Hunin. :) Kende a krumplit szokta hozni, de csak a konyhába játszik velük :)

Kép Kép
kisvirág_30

Én meg irigyellek f.marti... szeretném ha egy kis Huni, vagy Zétény dugdosná a hagymát a zsebembe... :wink:
Vendég

eddig üvegfestékeztem :lol: Meggyártottam egy miklulást. Nagyon édi :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Andy: nekem általában 28 nap, vagy max hamarabb jön. Ebben az évben 2-szer volt 32 napos. Az egyik mikor nyaralni indultunk. Pont elmúlt volna az indulásra, de nem akkor késett, és persze a nyaralást kicsit lehúzta. A másik meg múlt hónapban volt. Már tök örültem, aztán fuccs....

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág: Kende is jó lenne a krumplival...
Vendég

nekem is 1* volt az idén ha jól emlékszem 31 napos. Akkor még nem próbálkoztunk, de azért ellőttem 2 tesztet. Persze negatív volt. :(

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Dobd fel a gyártmányodat Te is... én éppen gipszet öntök a konyhába... :lol: :lol: :lol: jó kis kézművestábor... :P :P
Vendég

Csajok! 30-31-32 napról beszéltek? Én nyertem!!! Nekem a 76 napos előtt 54 napos volt.... :cry:
Vendég

Bejci: sajna tényleg te nyertél :( :(
Néha kölcsönadom Kendét. Pl. mikor hiszti-nyügi :D

Kép Kép
kisvirág_30

Bevállalom... de tényleg.. a tesóm gyerekeire is imádok vigyázni... olyan jó fejek :lol:
Majd a Kende meg hordja nekem is a krumplit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

remélem sikerül, szóval ezzel foglalatoskodtam az elmúlt 1 órában. :lol:

Kép

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Ügyes vagy!!!! Mindjárt én is felrakom, amit én szoktam gipszből..
Vendég

azt nézem, hogy egész jól néz ki ahoz képest, hogy ez az 5. amit eddigi életemben csináltam. Bennem egy művész veszett el. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

ok, csináld, kíváncsi vagyok.

Kép
Kép
cs_erika

Jó estét mindenkinek! Szívből graulálok a ++++++++++++ teszteseknek!

Jenny! A barnázás NEM számít bele az új ciklusba, csak a tiszta vér! 3doki mondta ezt, úgyhogy tuti! A barnázás utalhat hormonproblémára -> lehet kevesebb a progi szinted, de ez nem bizti, személyre szabott dolog! Nekem is olyan volt. Miki előtt 2 napig barna
magdolnam

Jenny!

Addig nem tennéd fel a táblát? Lécci
Vendég

Magdolnám! De jó, hogy itt vagy!!
A clostytól Te nem voltál szarul annó? Nekem állandóan szúr, meg nyom, meg minden..
Vendég

Tényleg Jenny! Én még nem is láttam! Lécci-lécci-lécci!

Kép
Kép
cs_erika

nem, nekem semmi bajom nem volt :)
magdolnam

Csajok, kicsit kiszállok... megyünk vacsizni
Vendég

Köszi Magdolnám a gyors választ, remélem nekem is elmúlik..
Vendég

mit érzel?
magdolnam

Bejci

Talán peteérésed van. Ha a következő napokban felmegy a hőd 36.6 fölé akkor tuti az volt.
nati80

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?