Sziasztok!
Hú,csajok,nagyon sötét vagyok.....Olyan régen jelentkeztem már be,hogy most a gépem kérte...Én meg nagy bőszen írom be az e-mail címemet,aztán a jelszó,és fogalmam nem volt miért nem enged be a rendszer...Hát mondom csak ez lehet,más nem,de azért önmagam győzködésére már minden lehetséges dolgot bevariáltam...Aztán az erdőtől a fát...nem a cím kellett mint már máshova mindenhova,hanem a felhasználónevem...Én esküszöm,ennyi itthonlét után,és butulok,de komolyan.A régi dolgokra is olyan jól emlékszem,de arra mi volt múlt héten már nem...Romlik a névmemóriám,az arc,meg egyáltalán,gondolkodnom kell sokszor szavakon.Ijesztő ahogy öregszünk,mi??
Mi karikor voltunk betegek,vagyis Dorina meg én.A fiúk kimaradtak(kopkopkop).Dórinak akkor volt arcüreggyuszija,gyógyszert nem kapott rá,kúráltam ezerrel ahogy tudtam,házi praktikákkal.Aztán a költözködés közepette én betegedtem le nagyon.De persze egy Anyuci sosem lehet beteg,főleg nem kari előtt vagy költözködés közepén.Nonstop talpon voltam,és még rosszabb lettem.Lázam nem volt,érdekes,de mellé akkora arcüreggyuszit kaptam a fülemmel együtt,hogyha lehajoltam,sírva kaptam a fejemhez,akkorát lüktetett meg szúrt.Még a szememből is trutyi jött.Féltem,nehogy gáz legyen,éjjel bevitt a férjem az ügyeletre,ahol dokinénink(MÁV) nagyon morcos volt,szó szerint megkérdezte,ugyan ilyenkor éjjel Ő mit tudna értem tenni.Én meg megkérdztem,hogy szóljon nyugodtan,ha megzavartam az ügyelete alatt a pihenését,visszajöhetek én holnap is...Persze előadta a mártírt,hogy semmit nem lát,csak a tüneteim alapján amiket elmondok,az alapján gondol Ő is arra amire én.És mivel nem talált sürgősnek,kifizettették az ezrest is
.Persze nem voltam annyira sürgős,mégis röntgenre visszahívott,és olyan erős antibiotikumot írt föl,6ezerért 6 szem gyógyszert,hogy a patikus felkészített,ezt csak ágyban fogom kibírni.A fülembe mintha kést döfte volna,annyira fájt.Most kezdtem el szedni vasárnap,és nagylegény módjára oda sem figyeltem a patikusra,aztán a bevétel után 2 órával jött a hányás,a lábamon nem tudtam megállni,reszkettem,a fejem és a szemem szétrobbant szinte.Estére lettem jobban.Másnap már óvatosabb voltam,nem reggel vettem be hanem délben,hogy legalább legyen előtte fél normális napom.És azóta,ez a 4.napom,már készülök a kis pokrócommal,rendre 2 órára a gyógyszer után.Hányás már nincs,de nagyon nehéz megállni.Előtte,aztán órákkal utána semmi.Éjjel sem tudok aludni tőle,hajnal 3-ig csak kapcsolgatom a tévét,altatót pedig épp a gyógyszer miatt nem tudok bevenni,sem fájdalomcsillapítót a fejemre-szememre.Most is éjjel1 van...
Közben újra belakjuk a régi lakásunkat,és még tele egy szoba a sok dobozzal,amit azóta sem szanáltunk ki.De most megfogadtam,kipihenem míg a gyerekek oviban-suliban,különben megint kidőlök.
Domi jól tanul,szinte tökéletesek az eredményei, a magatartása is javult,és a vándor focikupát rendszeresen Ő hozza haza:)Dorina egy kis cserfes ribi,mindent megmagyaráz,játssza a süketet,kivagyok tőle esküszöm,mikor nem fogad szót,és meg sem hallja....Most puzzle-őrülete van,ennek örülök,oviban meg itthon is leköti rendesen.Domi pedig tökéletesre fejlesztette a rajztudását,méghogy a régi óvónője szerint nincs tehetsége...Na majd teszek föl a kis rajzaiból,amiket kb.5-10 perc alatt firkant össze vacsi előtt.
Hát röviden mi ennyik vagyunk:)Próbálunk azóta is talpon maradni,saját kis vállalkozáson törjük magunkat,de mindenhol falak...A mi törlesztőinkkel pedig több lábon kellene állni,mert óvónőnek hiába is mennék vissza,a lakásunk törlesztőjére sem elég,most hogy letelik az első 5 év,40ezerrel megemelkedik havonta-ugyan mégis miből?
Csilla,most láttam,hogy a gyerkőcöket is föltetted,jelentem bejelöltem Őket!!:)Priviben leírod mit csinálsz?Persze,ha akarod..
Nadimo!
Én is azt vettem észre Domin,hogy fájt a hasa,nálunk láz nem volt,csak ha már az én fiam éjjel nem tud aludni,és nyűszít mellettem a hasa miatt,akkor tudom,gáz van.Nálunk egy éjjel alatt lefutott,szerencsésebben mint nálatok,és mikor láttam este a híradót,na mondom,csak nem abból ehetett valamit Domi is...13.kerületiek vagyunk,ebből gondoltam,de aztán láttam,hogy nem itt volt,meg nem is a kaja,főleg,hogy Domi nincs befizetve mióta mindent otthagy,hanem itthonról visz.
Manó!
Küldesz nekem priviben képeket???Olyan,mintha most szültél volna csak,nem???Annyira gyorsan megy az idő.Dorinát fájlalom,hogy nem tudok annyit vele aludni mint annó Domival,és már kezdi néha az anya hagyjáááá béként,ha megölelgetem,mikor szabadulna
.Olyan gyorsan nőnek föl....
Dóri!
Ilyen durván fáj a füle szegénynek???Nekem ettől a lórúgástól csillapodik,de emlékszem,2 éve nekem is naponta kellett járnom vissza.Aztán valami trutyis eszköztől be is gombásodott a fülem,utána meg amiatt visszajárás...Jobbulást nektek is!!!!
Flocikám!
Ilyenkor hogy oldod meg,hogy Andrissal is tudj lenni meg valakinek a boltban is kell lennie???Annyit megyünk Dunakeszire az Auchanba,hátul kerülőutakon,felétek,meg nyáron majdnem Dunakeszire költöztünk,és sokat ingáztunk arra.Na,bármikor arra járok,mindig eszembe jutsz:)Majd meg is leplek már egyszer!Pár hete terveztem is,de nem jött össze,mert megtaláltuk Domi régi overallját,és az lett Dorináé-azt kerestem volna nálad is)