Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajny, Judit
ANNÁNAK és LEVINEK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :)
Kérünk tortás, ünneplős képeket! :D

LÁNYOK,
Nem tudtok ajánlani valami tuti fenyőfa árusító helyet???? Ahol 2 éve vesszük, szóval tavaly 24re már szörnyű állapotban volt a fa. :( persze ők azt mondják mindenhol kivágják már x héttel korábban tulajdonképpen....hát nem tudom másoknál láttam sokkal szebb fákat mint a miénk és szintén Nordmann volt

KÖSZI A VÁLASZT ELŐRE IS! :)

KépKép
KépKép
nana09

Hajni, megfázásra apukám is mindig ezt ajánlja. (És a gyújtott pálinkát. :D) :) Annának nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :) Élvezte a szülinapozást? Miket kapott?

Cukker, ugye milyen szép így fehéren minden? Anyuéknál otthon, Solton ilyenkor a puszta gyönyörű. Imádom az érintetlen havat. :)

Pille, Ser, várom pü-t. :)

Pille, csak azt hittem, h. nem kaptad meg a válaszomat pü-ben. :) De akkor örülök. Jobbulást Nektek!

Kocsisandi, még én sem mondtam, szépek a gyerkőcök nagyon! HOgy hasonlítanak ők is. :)

Nálunk Boti mindig így összehúzza a szemöldökét, kis komoly legény. Állítólag apósom volt ilyen gyerekkorában. Szigorú.....
birolili

Csatlakozom Nana kérdéséhez, csak én visszaváltható földlabdás fenyőt keresek.

Hajny, akkor még semmi bajom sem volt, szombat du. kezdődött. Igyekszünk gyógyulni :)

Lili, nagyon formás Botond baba!! És Te is felhúzod az orrod. Vagy csak én látom rosszul a képen? :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Hajni:
Annának nagyon boldog születésnapot kivánunk!!! :wink: Rakjál képeket! :wink:

Lili:
Gyerekek tünemények,nekem az első kép a kedvencem! :)

Nana:
Nézzétek meg az arbarétum felől a tescoba vezető kisúton!!!Idén kezdték az árúsítást,szépeknek tüntek(így kocsiból).A kocsma előtt valamivel.

Pille:
Éppen kérdezni akartam ,hogy-hogy vannak a lányok...de akkor még mindig betegek :( ,jobbulást mindenkinek!Szívod Orsi orrát?Tűri?
kazi

Mi a ceglédi úton vettünk gyönyörű Normand fenyőt, itt vannak földlabdás fák is. :)

Pille, sztem Zsófi az orrfelhúzást tőlem örökölte. :) :wink: Én is sűrűn csinálom. :roll:

Don, azért más az arcom, mert 10kiló már most lement. És sztem elélggé be volt már a végén dagadva az arcom..... :shock: :?
birolili

Lili, de én visszaválthatót keresek. Nem tudom kiültetni az ünnepek után.

Kazi, nem tűri az orrszívást, de muszáj :?

pillle

Pille: jobbulást nektek!!! Visszaváltható fa?? Ez tök jó lehet, mi eddig amúgy mindig földlabdásat vettünk és próbáltam is kiültetni de sosem maradt meg. Így most vágottat vettünk...

Nana: nekem is ezzel vana gondom hogy úgy megsárgulnaka fák mire odakerülünk hogy feldíszítjük és a meleg csak fokozza... :roll: :?

KépKép
erszényes

Dóra: tényleg nagyon eltűntél.... Hogy vagytok? Képeket is tehetnél! :wink: :lol:

thymi: rég láttalak! Hogy vagytok?? :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Lili
Most látom a képeket Botiról. :) GYÖNYÖRŰSÉGES! :)) de komolyan álom szép baba!!! :) és csini is! :wink:
Zsófi pedig továbbra is. :D
Órákat tudnék írni arról ami aggaszt Téged.
Nem tudom már kiírta, de egyetértek....nem tudsz egyszere mindkét gyerekkel 100%osan foglalkozni. Ez van. el kell fogadni (nekem is baromi nehezen ment), de végülis ez így természetes.
Hú, de még mennyit írhatnék erről...

Pille
Szívem szerint én sem vennék kivágott fát, de mindenhol azt láttam csak hogy a karácsony után kiültetett fák, mind, mind elpusztultak. :( persze a visszaváltható egy tök jó kezdeményezés :D sajna nem tudok Kecskeméten ilyen helyet. :(

Kazi
Köszi az ötletet, ma meg is nézem :wink: :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok Lányok! :) Végre le tudtam ülni egy pici dőre. Rengeteg a dolog..., na jó a hétvégén csak csavarogtunk, szánkóztunk, és nagyon jó volt! Ja meg takarítottam és főztem, ez már kevésbé volt jó. Szóval Mózika már szánkózott! :D Ezt is elmondhatjuk.

Pille,Lili-"Szülök, felépülök, nyaralunk!" Itt igazából az idő gyorsaságára gondoltam, de azért jól hangzik! Nem? :) Én nem tapasztalatból beszélek, de Ti már igen!

:?

kocsisandi-Nagyon aranyosak a gyerekek, a pici fiú nagy huncut lehet!? :lol: Jól látom? :) Milyen volt a szánkózás?

Erszényes-De jót rötyögtem: "Apa csak inni adott Janának!" :)

Hajni-Akkor jó, ha Te is így gondoltad! :D Már azt hittem, hogy csak én gondolom így, mert még tapasztalatlan vagyok... :oops:
Na, majd meglátjuk hogy lesz, de a gondolatmenet nem rossz! :D

Cukker- Szóval lesz haj! De még mennyire! :)
De aranyos vagy!!!Kösz a bíztatást, így legyen! Bízom benne!
De egy tuti, és ebben hiszek: Minden úgy lesz ahogy lennie kell! :) (mert máshogy nem lehet)

Thimy- Ezer éve nem voltál itt! Hol vagy? Nincs baj?

Kazi-Én is csípőset tettem a pizzára, de nekem nagyon jól esett. Te nem szereted? Írok pü-t! Rituskáék?

mvirág-Gratula a vizsgákhoz!!! Seriff írta a tuti mézes receptet! :)

Lili- Igen, biztos nem könnyű, így két pici gyerkőccel! Főleg annak aki ilyen lelkiismeretes, mint Te! De ilyenkor tényleg arra kell gondolni, amit Kazi írt! És ez csak egy rövid, átmeneti időszak, mert látom a képeken is, hogy már másnap jobban voltál! :D Botika édes a képeken, és a rucija is nagyon aktuális! :lol: Zsófi meg húzza a kisbabáját a képen, mint egy kis rénszarvas! :) Nem szokott Téged utánozni? :wink:

Erszényes-Nagyon birom Janát!!! Édes pofa! És a vonalzón a napszemüvegben!? Zabálni való gyerkőc! (Bocs az elfogultságomért)

:wink:

Nana: Tuti a hóöröm! Szépek a fiúk! És a hóember is nagyon szép volt! De hogy lehetnek ilyenek, hogy lerombolják!? :twisted: Mit szóltak a kis drágák? :cry:

LEVINEK, ANNÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT! ÉS AZ ANYUKÁJUKAT IS ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!

Roz-Sajna nem avonozok, és segíteni sem tudok. :( Valaki szerezzen Nikinek! Légyszi, légyszi!!!

Hajni- Tegyél fel képeket a " csajéd" szülinapjáról! :)

Remélem sikerült mindenkinek válaszolni!?

Kép
estelle26

Ja, ma voltam a vérvétel eredményéért, és a hemoglobinom továbbra is elég alacsony, még az alsó határt sem éri el, pedig minden nap szedem a Maltofer fol-t. Ugye a babuci elveszi Tőlem a Neki megfelelő és kellő mennyiséget, és nem lesz semmi baj? Vérnyomás is alacsony, de az nem baj.

Másik: málnalevelet mikortól lehet? Nehogy elkéssek! :)

Kép
estelle26

Lili:
Gyerekeknek mutatom a képeket,Lari meglátta Botit a második képen és azt mondja:Csinos Baba :lol:

Nana:
Mirának pedig a hóember építő Danus tetszett :wink:
Remélem kapsz fenyőt.

Estelle:
Ritának holnap megindítja a doki a szülést!Én pedig Vikipásztor leszek.Nagyon izgulok,remélem minden oké lesz!(már nem a Vikire gondolok :lol: )
Nem jössz ki holnap?Nekem nincs kocsim :(

Roz:
Sajnos nem tudok segíteni :(
kazi

sziasztok :)

Dóra
Nagggggyon köszönöm már le is ütöttem Remélem holnapra megkapom a válszt hoyg mennyit utaljak és már utalom is a pénzt és remélem péntekre ide is ér :)

estelle
neked nem is irtem reggel :( tudtam hoyg valmit kihagyok :( Szóval nagggyon csini kismami vagy :) Én is ismerlek a suliból de nem tudlak hova tenni évfolyamilag . :)

pillle
szerintem Kecsón nincs visszaváltható fa Én úgy tudom legalábbis tavaly volt erről szó hoyg nagyon kevés fa élte túl a vissza ültetést túl meleg van nekik a lakásokban azt meg hirtelen túl hideg kint és sajnos elpusztulnak :( Mi mindig kapjuk a hosszú levelú fát ( dédiék ezzel is foglalkoznak ) Sajnálom hoyg betg lettél Te is Én is az lettem 40,2 volt az este lázam és hagom :lol: :roll: egész éjjel nem aludtam mert köhögtem már sokszor fürdőszobában mert úgy köhögtem hoyg felébredtek a gyerköcök ..

nana
passzolok mert mi mindig hosszú levelűt kapunk .

Kazi
Mekkora pici lány akire vigyázol ? Győzpd mejad a 3 csajt vagy naközben csak 2 -en lesznek ? Sok sikert :)

hajny
nem mondod hoyg vissza kerested ??!!! De aranyos vagy kösszi megkerestem volna nem tudtam hoyg már nincs meg a gépeden :)

Cukker
mekkora méretig voltak ott hótaposó csizmik Ákinak is kellene egy ...27 es

Kép

Kép

Kép
roz23

dóra
képzeld :(:( most beszéltem az avonos vaterás csajjal és neki sincs készleten :( Ő is csak megrendelni tudja ami úgye tuti hoyg nem lesz mert modták a többi avonosok hogy nincs már az avonnak készleten :( :(

Kép

Kép

Kép
roz23

KAzi, a Te lányaid!...... :D :lol: Isteni dumájuk van! Miri is ezzel a "dirigálással".....hát nagyot nevettem rajta. :) ÉS most Lari. :)
Szorítok tesódnak! Túlhordta, hogy meg kell neki indítani a szülést? Tudom, h. írtad a kiírás időpontját, de nem emlékszem, bocsánat. :oops: :roll:

Éva, lehet, h. a szülés, és felépülés ilyen gyors lesz, mint most nekem a 2. babánál, de a nyaralás....bár attól függ, h. milyen baba lesz Mózes. Mert ha nagyon jól alkalmazkodik, akkor bárhova mehettek vele.....Zsófi utálta ha máshol aludtunk sokáig, talán most már bárhol ott alszik. Botival nem kísérletezem. Majd nyáron próbálkozunk egy rövid nyaralással.

Roz, sajnálom nagyon, hogy nem jön össze ez az ajándék. Mónika is Avonos, kérdezted tőle? Esteleg hátha tud segíteni!
birolili

Nana, a Pennyvel szemben van állítólag tuti fenyőárus....mi azt várjuk, h itt a sarkon el kezdjék árulni..... :oops:

Pille, én is azt hallottam, h nincs Kméten "kölcsön" fenyő. De ha gondolod én szívesen kiültetem a fátokat(persze, nem ingyen gondolom), épp a napokban olvastam a neten a tuti módszert,h átvészelje a fa a ki-be szállítmányozást. Tesómék is mindig földlabdásat vesznek,mi szoktuk megkapni őket, eddig 5-ből 2 él, 1-t meg elloptak tavaly tavasszal, szóval az 5-ből 3.

Roz, sajna nem tudok segíteni...Mr-n mi volt?

Estelle, nem baj, h alacsonyabb a Hb-d, ez vhol természetes, hígul a terhes nők vére, csak a laborban nincs külön referenciatartomány a nem terhes és terhes nőkre. Ha a nőgyógyászod nem aggódik, akkor ne félj Te sem!

Lili, holnap megpróbálok írni, de ma ez enm jött össze, extra gáz napunk volt, délutáni alvás nélkül, semmi se jó, semmmi se finom, miért nincs itthon töpörtyű,sonka...(mert anya nem vett,pedig ott kóborolt egy órát az Auchanban :oops: ..)

Virág, ha nem feledem, Neked is elküldöm holnap püben a receptet!

Pille, HAnnánál most jött el a maga tartja az orrszívót az orrához korszak....sőt a fluimare-t is amgának spricceli.....Nem volt nagyon vészes a lakásavató a szomszédban pénteken? :wink:

Kép
seriff

Köszönjük a dícséreteket a gyerekek nevében is. :) Mi is büszkék vagyunk rájuk. :) Zsófi kikerekedett most télen. :)

Nana, írtam pü-t.

Pille, megkaptam a pü-t, átgondolom. :wink:
birolili

és még írni sem tudok rendesen.....

Kép
seriff

Seriff, de jó lenne!!! Milyen fára gondolsz? Vagy választasz Te?
Kazinak éppen írtam, hogy nem engedi Orsi a szívást, utána meg fogta magának a szívókát. Úgy örültem. Csak elkapja, amikor szörcsögni kezd :) :roll:
Hannának töpörtyű, sonka? Flóra ilyen. Husi bőre, sonka, pacal, szalonna. Jöhet bármikor :)
Nem hallottam dorbézolást, pedig fent voltam éjfélig.

pillle

Sziasztok!

Roz
azért kerestem vissza,mert tom kábé mikor volt feltéve.Megvan még a gépen a fotó amúgy,csak nem találtam,nem tom hová mentettem el,nem volt a többi kép között.Biztos apa volt a ludas benne. :lol:

Holnap teszek fel képet,ma már nincs kedvem feltölteni,kicsinyíteni,ígérem,holnap lesz.

A böliben naon élvezte az ünneplést,este még megkérdezte apáját hogy hol van a szülinapom?Naon édes volt.

Kapott babát,meg babát mózeskosárban,gyurmát,dominót,fa macis kirakót,és még más apróságokat.Porszívót,na azt nyüstölte egész este,naon szépen kitakarított vele. :lol:

Estelle
ne aggódj a hg miatt,árt a szépségednek!Meg kár,hamarosan kijön a picurka,és látni fogod hogy egészséges. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
azért a husi böre sem rossz.Anna az eszik mindent,máshol.Itthon már válogat.

Ser
jó ízlése van Hannának,jókat eszik mi?Én is szeretem az ilyeneket!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dehogy, Ti választotok! Én csak örökbefogadom :wink: :D !

Kép
seriff

Roz

Hát rózsaszínben volt 27-es. :) Zöldben sajnos nem néztem, de én holnap is elmegyek arra, és veszek egyet Adrinak, akkor megnézem neked a zöldet. Esetleg, ha van zöldben 27-es, megvegyem neked? Mert nagyon fogy a bolt kínálata, akciós minden. Én nem tudom mi van most a kínai boltokban, mert mindent annyira tukmálnak, és maguk alkudják le.

Nana

Jók az új vonalzós képek. Vagy nem új? Én most vettem észre.

Lili

Igen, olyan szép friss hóesésben és után a táj. Mi akkor mentünk vidékre autóval, és még az út is fehér volt, és ahogy az utat bekeretezték a fehér fák...Nagyon szép volt.

Hát mi ott voltunk Anna tortás köszöntésénél, de én úgy emlékszem, hogy "csak" videó készült.
Hajni
Talán a böliben esetleg? Én is várom.

Andi
Kép
cukkker

Seriff, de fekete fenyő, ezüst stb? Valami kívánság? Ill. mi a tuti túlélő recept?

pillle

hajny: képet én is várok ám!! :wink: :lol: Dejoo neked kis házias lesz Anna úgylátom... :wink: :lol:

Ser: milyen jókat eszik Hanna!! :wink: :lol: Bár Jana enne normálisan...húst nem is eszik (csak néha felvágottat ha sikerül elhitetnem vele h sajt... :roll: :lol: ) pedig mi nagyon húsos család vagyunk....

Lili: én is nagyon szeretem a havas tájat, teljesen más a hangulatom az olyan napokon! Szoktam is fényképezni! Mondjuk amúgy is állandóan fotózok... :oops: :lol: :lol:

Estelle: nagyon kedves vagy, köszönöm a dícséretet Jana nevében is! :oops: :lol: :lol:
Ne aggódj, pici Mózes tuti jól érzi magát odabenn, aztán majd idekint csudaszép és virgonc lesz!! :lol: :lol: Várom már hogy képet is lássunk róla!! :wink: :lol:
Málnalevelet és 36+0-nál kezdtem el. Napi 2x ittam 2 dl-t! 38+5-nél szültem. Lassan te is kezdheted inni! Szerintem hatásos, bár nemtom milyen lett volna a szülés ha nem ittam volna... ezt már sosem tudom meg... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Ser: engem is érdekelne a fenyők "túlélési receptje" .... :wink:

KépKép
erszényes

Roz,

Holnap reggel a szomszédasszonyom megkérdezi az Avonosát, hogy esetleg van-e neki.
Viszont álítólag van a Centrum földszintjén valahol egy Avonos bolt, és elég nagy raktárkészlettel. Hátha ott van.

Kép

Kép
nyhk

Tényleg Roz, a SzilCoop-ban?

Mindjárt keresem a túlélő receptet!

Kép
seriff

Amikor megvan a fa, és beviszed a szobába, pokrócba kell tekerni, jó vastagon, 2-3 óra múlva lehet lebontani lassan a bugyolát, mindennap virágspriccelővel frissíteni kell, és 1 pohár vizet aláönteni, újév 1.napján ki lehet vinni a szobából,uúgy be kell bugyolálni,és csak 1-2 nap múlva lefejteni a takarót, amikor a talaj már nem fagyos, ki lehet ültetni.Ja, és bent a fűtéstől legtávolabbi helyen célszeű elhelyezni.

Ennyi.

Kép
seriff

Pille, én csak a hosszú levelűt nem csípem annyira.Különben tényleg mindegy!! :wink:

Kép
seriff

Ser: ez nem is tűnik bonyolultnak, én eddig csaka pokrócot hagytam ki a dologból, gondolom fontos a fokozatosság ha hőmérsékletváltozásról van szó. :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Tegnap este is írtam, de nem maradt fent... :( Nem tudom, mi lett a géppel, vagy a rendszerrel.

Seriff- Köszi, akkor megnyugszom. Csak a védőnő mondta, hogy a lelkiismeretesebb orvosok, ilyenkor már vénásan adják, hogy gyorsabban felszívódjon...Az én orvosom szerint semmi baj, csak szedjem a Maltofer-t. Szóval akkor ok minden! :)

Erszényes, Hajni-Jó, akkor aggódás töröl, töröl!!! :lol: Málnalevelet meg elkezdem inni hamarosan.

Roz- Alattad jártam egy évfolyammal Kazival! :) Egy időben még egymás mellett is volt az osztályunk. Amikor titeket a szőkehajú Erzsike néni tanított (ugye volt ilyen? ), minket pedig a rövid, barna hajú Erzsike néni. Lent a földszinten.Sarok Antalné lánya volt az oszálytársunk, titeket tanított Márta néni? :lol:

Nyhk-De ari vagy, hogy megpróbálod az Avont!!! :)

Kazi- Írtam pü-t, de azt hiszem az sem ment el! :evil: Miért indítják meg a szülést? 20-ára van kiírva Rita. Mindegy, akkor ha minden igaz MA meg fog születni a drága kislány!!! :D Dec. 18. Ha nyolcas van a dátumban, az csak jó lehet!!!Szeretem a 8-at! Szóval ma nem tudok menni, mert nekem sincs autóm, de másris írok privit!

Kép
estelle26

sziasztok :)

Köszönöm a sok ötletet ékszerdoboz ügyben megkértem anyuccimat hoyg nézze meg még a centrumot aztán több ötletem nincs ...

Nyhk
Nagyon szépen köszönöm nagyon jó lenne :)

Cukker
Vettem ma Ákinak egy kék kis hótaposót . De köszönöm az infót :) Szerintem azért ilynek a kínaiban mert már egymás tetjére nyilnak és meg akaraják fogni a vevőket . Nagyon sok kinai megszünt egyébként városszerte amióta megnyilt a domusz helyén .

Kazi
Naaa hoyg birsz a gyerköcökkel ?

pille
nálunk meg csak a husi nem megy .. Mindnet megesznek a lányok csak husit nem :shock: Adri képes volna 1 hónapig is vajaskenyéren és pirítoson élni :lol: Viszont nagyon ínyencek meg vannak Őrölve rokfort sajtért mindig mondom nekik hoyg az nem gyerekeknek való de hiába az kedvenc meg az olva bogyo mindig kicsneik a hűtőből és kanálla eszik :lol:

Aki kérdezte MR
Niki nagyon ügyes volt egy idősebb hölgy csinálta vizsgálatot és azt modnta hoyg felnőtteket megszégyenítő módon feküdte végig . Meg sem mozdult kezét maga mellé tette és a szemét becsukta és ezt igy volt még a vizsgálatot csinálták emi szerintem elég hosszú volt mert 15 perc tuti hogy volt hanem több ... Az eredményt megkaptuk igazán amit Én értek belőle és végülis amit eddig is tudtunk az egyvérzés betokosodott és egy ciszta lett a helyén viszont tovább küldtek kontrasztanyagos mr is azt még nem tudom hogy hol és mikor csinálják meg ezt most elviszem Bensének aztán meg januárban tervezem hoyg vagy szegedre vagy pestre tovább viszem még a leletekrt hoyg más is megnézze

Voltunk Adrikával szmészetn is végül is egyelnőre a nyiri úti Penz szemüvegesnél maradtunk ott egy doki megvizsgálta szerintem elég alpossan előszőr csak letakartuk simán a szemét és el kellett mondani a táblát úgy szemüveg mindn enélkül aztán digitálissan bemérte eztán lencséket próbálva is el mondatták vele a táblát szemüveggel együtt fizettem 20 e forintot de most valahoyg elégedettem vagyok mint sztk ban ... az eredmény is jobb meradt a 3-as szemüveg és ragasztani kell még a szemét és a bal szemére kapott 1/2 d. -val nagyobb lencsét ez valahoyg jobban hangzik mint mindkét szemre a +4 es aztán majd kiderül ...

Kép

Kép

Kép
roz23

estelle
jaj tényleg :D most hoyg irod beugrott :D igen volt ilyen éppen tegnap találkoztam az Erzsike nénivel semmit nem változott :D Márta néni tanított de soha nem csíptem a stílusát . Minden óra abból állt hoyg eleve késett vagy 10 perect aztán kiapkolta a táskáját 10 x megfésülködött tupírozott parfümözött ..... nagyon dámás volt . Aztán meg irtaott egy 15 szóból áló helyesírási tezstett amit Mi kijavítottunk magunknak .... :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Kicsit el vayok havazva, de sztem mostanában nem leszek túl sűrűn...folyamatosan úton vagyok/vagyunk, ügyeket intézünk (nem kimondotttan karácsony ügyben, de az is benne van)
íííííéppen most húztam jól fel magam...voltam a védőnőnél és nem kaptam meg a 32 hetes beutalót, majd csak aznap adják ki amikor megyek a vv-re. Most ezért másszak megint ki az Izsákira :x
Délután doki (remélem minden oké, bár meijeszt egy kicsit az a 2100). Meg közben az APEH-hal levelezgetek...
Tényleg
NEm tud valaki számlát szerezni tüzifáról? Most éppen van fánk, de nincs pénzünk venni h legyen számla és nagyon kéne....
Hozok gyorsan pár képet aztán megyek folytatom a rohanást.

Kép
Kép
Kép
thymi

A névnapi virágom:
Kép
Anya nézd mi volt rajta:
Kép
Ilyen ügyi vagyok:
Kép
GYere baba, megyünk vásárolni:
Kép
A Mikulásnál:
Kép
(Szegényt Annaként szólította, így nem is tudta h neki kell menni. Dehát öreg már a télapó és kicsit szenilis is :lol: )
Kép
Az első hó:
Kép
(Amióta megszületett, még nem volt ekkora hó)
Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi: számlában nemtok segíteni sajnos....
A képek meg szuperek!! Látom Gyopinak is nagyon tettszett a szánkózás!! Nagyon mosolyog rajta!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Thymi-Számlában sajna én sem tudok segíteni! :( Mi a 2100? 2100 g?
A képeket nagyon jó nézegetni! Gyopi milyen ügyesen húzza a zoknit! :lol: Nagyon ügyes!

Kép
estelle26

Kell valakinek dió????500Ft/ fél kg

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz- Aha, mi is tudnánk mesélni Márta néniről Kazival, tesómmal. :D Nem egyszerű teremtés! Én sokat nevettem rajta....főleg így utólag, mert azért volt gyomorideg óra előtt. Velünk is állandóan dolgozatokat íratott, meg feleltetett... :roll:

Kép
estelle26

Sziasztok!

Thimi
naon jó képek,tegyél még!

Én is csak egy pár képre ugrottam be!

Anna Barnikázik
Kép

A torta ilyen volt
Kép

ajándék bontása
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ja,a torta a bölcsibe készült,az itthoni más volt,arról tényleg csak videó készült,hátha tok betenni róla egy képet valahogy.
Jól emlékesztél Cuki! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi, Hajni nagyon szépek a képek! Gyopi milyen nagylány már! :) És Anna! Kész hölgy. :) :wink: Úgy látom, mindenki örült a hónak. :D Anna tortája nagyon szép volt! HAjni, Te készítetted? :wink:
Mi minden nap kimegyünk, bebugyolálva Boti.....Zsófi is. MA befejeztük apa által elkezdtett hóemberünket. Zsófi haverkodott vele, persze a fényképezőt nem vittem ki. :? De édes volt. :)
birolili

Annanak es Leventenek boldog szuletesnapot kivanok!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Thymi,milyen nagy tényleg Gyopi!És az az utolsó kép a havas fenyőről,gyönyörű!

Hajny, hoppá milyen szép torta!Otthon csináltad?

Kép
seriff

hajny: édes Anna a képeken!! Milyen ártatlan szemekkel néz miközben bontogatja az ajándékot!!! A torta nyammm nyammm merénylet volt....nagyon guszta!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Nagyon aranyosak a képek, kisvagyány Jana ezen a vonalzós képen tündéri :lol:

Én meg teljesen el vagyok keseredve, vagyis nem is tudom igazán, hogy mit érzek, csak azt, hogy most nagyon gáz a helyzetem.
A főnököm hajthatatlan, nem enged a 8:00-16:30-as munkaidőből, amit ha a fejem tetejére állok, akkor sem tudok betartani. Most épp konzultálja a munkajogász, meg az emberi erőforrás támogatónk, hogy mi legyen velem... tök jó így nekiindulni az ünnepeknek, hogy fogalmam sincs mi lesz utána. Komolyan csak sírni tudnék...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni- Nagyon cuki Anna! :D Milyen Tündérien mosolyog Barnusra! Hogy örül Neki! :D Ilyen csomagoló papírom nekem is van! :)

Lili-Tök jó, hogy minden nap kimentek levegőzni! :)

Kép
estelle26

Lina,épp most gondoltam Rád! Nagyon gáz lehet ez, de ne add fel, hátha derült égből jön a megoldás!!!

Kép
seriff

Lina: annyira sajnálom, hogy ilyen rossz helyzetben vagy! Remélem hogy megoldódik mihamarabb, úgy ahogy te szeretnéd!! :wink:

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?