Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok,

Panda nagyon csini kismama vagy. :D

Monyó, vigyázz magadra.

Vandus, mizu?

Krévi, teszt?
gmelcsi1

Sajnos nincs szükség tesztre. :( :( :(
Januárban irány a repi intézet.
Most nincs is kedvem mást írni.
krévi

Sziasztok

Monyo vigyázz magadra.
krévi nagyon sajnálom:(

Panda csinos vagy:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Krévi, nagyon sajnálom, de ne keserdej el. Tudom könnyű ezt mondani, de két-három nap és újra reményekkel leszel tele. Én is így voltam.
:(
gmelcsi1

krevi sajnalom:(hajra repi intezet.

Kép
monyo83

Sziasztok csajok!

pandácska, nagyon szép a pocid, megérdemled régebben sokáig csak olvastalak benneteket, tudom,hogy nem könnyű úton jutottál el idáig.

kedves krévi, közhelyeket lehet csak mondani, de én hiszem ,hogy előbb-utóbb összejön.(most még kb.én magam is csak így érzem)

vigyázz magadra monyo, tényleg párod kivizsgálása megvolt már?(erről,mintha régebben értekeztünk volna)

Nálam a helyzet változatlan, 42. napon nyomom:)

férjem beszélt a nőgyógyász barátjával, azt mondja,hogy az utrogestan alapvetően csak meggátolja a menstruációt(általában 5-7 nappal), és ha nincs terhesség előbb-utóbb meg kell jönnie utro mellett is.(persze kivétel erősítheti itt is a szabályt.
azért ennek örültem, mert nekem átlagban 32.napra szokott megjönni, tehát én már 10 napos csúszásban vagyok.

choragon témát is bedobattam a férjemmel, általános véleménye a dokinak,hogy egy ampulla choragon 5000-es 5-7 nap alatt biztosan kiürül.
(de itt is egyedi az adott női szervezet, folyadék fogyasztás,hormonok működése, testsúly befolyásolhatja)

szóval ilyen infóim vannak, most szerintem csak pihenünk hétvégén,aztán meglátjuk mi lesz.

puszi mindenkinek!
k.vanda

vanda.ferjemnek nem volt kivizsgalasa es nem is lesz.
meg 3 honapig probalkozunk.

Kép
monyo83

Sziasztok CSajok,

Hova tünt mindenki?

Vandus, mensi sehol fogadjunk. :D

Krévi, megnyugodtál egy kicsit?

Árnika, hogy áll a kezelésed?

Monyó készülsz a szilveszterre? :D
gmelcsi1

Sziasztok,

Melcsi, megnyugodtam, de csak egy kicsit. Nagyon rossz érzés volt. De legalább a ciklusom rendben van. Ennél többet tényleg nem tudunk otthon tenni az ügy érdekében. Meg egy kicsit mérges is vagyok a nőgyógyászra, hogy miért nem írt fel clostyt. Szóval most azt érzem, hogy segítség nélkül nem fog összejönni a tesó.
És te hogy vagy? Neked nem kéne már tesztelned?

Vandus, nagyon kíváncsi vagyok ám... Biztos, hogy jó hír lesz.

Monyó, 3 hónap múlva mit fogtok csinálni a pároddal? Ha összejönnek a terhességek, akkor tényleg felesleges apát zajgatni a kivizsgálásokkal.

Árnika, kezelés?

Mindenképpen felkeresek egy repi intézetet. Még azt kell kiszámolnunk, hogy belefér-e a magán, vagy menjek államiba. A BMC és a Kaáli között variálok. Lehet, hogy köztes megoldás lesz, és a BMC magánorvosához fogok járni, de a vizsgálatokat a TB-s BMC-ben fogom csináltatni. Még ki kell számolnunk. Lehet, hogy már 2 ünnep között elmegyek, ha nem áll meg az élet akkor mindenhol. De legkésőbb január elején.

Viszont az inszemről kérnék egy kis infot. Kérlek, ne mondjátok, hogy nézzek meg linkeket, mert most nincs kedvem hozzá. Szóval a kérdéseim: mivel jár egy inszem? Milyen vizsgálatokat csinálnak hozzá? Mennyi ideig tart a felkészülés rá? Most kb. ennyi.

Előre is köszi:krévi
krévi

Sziaszzok!

Vanda,
Nem csináltál új tesztet?

Krévi,
Kell egy teljes hormon vizsgálat neked. Párodat is megvizsgálják vagyis a fickóit. Átjárhatósági vizsgálat és azt hiszem ennyi. Nekem ennyi elég volt hozzá. Nálatok mi pontosan a probléma azt lehet tudni? Melyik meddőségibe mész? Az inszem egy egyszerű gyors beavatkozás. Mensi alatt elkezdenek stimulálni gyogyival vagy szurival ez attól függ hogy hogyan reagálsz. Akkor ha van érett tüsződ kapsz egy tüzsőrepesztő szurit este és két nap múlva reggel szokott lenni az inszem. Utána szoktak progit adni vagy gyogyi vagy kúp formájában. Lényegében az egész olyan mint egy sima ciklus csak vannak közben beavatkozások.
Vendég

melcsi ja ezerrel keszulok.soha nem keszultem es vartam enyire.)

krevi.meg harom clostys ciklus es vege,nem probalkozunk tovabb.szerintem ha 3 alkalommal nem sikrul akkor nem is fog.

Kép
monyo83

SZiasztok CSajok,

Krévi még csak a 23. cn vagyok, tehát jövőhét végére kell szorítani.
Nekem is nagyon szarul esett a múlt hónap. Teljesen olyan érzésem volt, hogy sikerült, erre megjött. :(
Én is gondolkozom, hogy a jövő évet meddőségibe kezdjük, ha nem jön össze addig.

Panda, nektek inszemmel sikerült. :D

Monyo, nem mond, hogy nem is fog. Sikerülni fog, és kész.
gmelcsi1

Melcsi!
Panda lombikon volt.

Képzeljétek!
Nálunk egész nap esik a hó....bentről jó nézni, de amíg lapátoltam, addig nem volt olyan kellemes :)

babszika

Melcsi,
Sajnos nem, az inszemek nem sikerültek de a lombik igen :D

Babszika,
Mikor költöztök be?
Vendég

Panda!
Én már egész nap költöztettem a konyhámat :lol:

babszika

Sziasztok

Gondoltam teszek fel képet magamról. Rucikat ma vettük, mert már a normál gatyók nem kényelmesek.

A krémszínű felsőt anyutól kapom karácsonyra.

Kép

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

De ténylegesen költözés (olyan ottalvós :lol: ), az csak jövőre lesz. Tudod, a bürokrácia durvább mint gondoltam.

Még mindig nincs víz és gáz nálunk. De jönnek az ünnepek, gondolom eszükbe sem jut kijönni hozzánk. De legalább a kéményt átvették már. :roll:

De ráérős időmben hurcolom át a cuccokat (a konyhában már szinte mindenünk benne van). Bedobom a kocsiba és irány a ház. Jó kis program.
Ma is ezt csináltam, bár ma elég rosszul vagyok egész nap.

babszika

Gabi!
de jó ilyen képeket nézni!!!!!!

babszika

monyo83: Ha mégis meg akarjátok nézni apát otthon...rögtön eszembe jutottál, amikor olvastam.

Home spermateszt-Fertell-test (spermiumok mozgékonyságára)

Angliában kapható a Fertell-test, amely egy olyan kis szerkentyű, amelyet ejakulátummal kell feltölteni. Ez a szerkentyű a méhnyakat és a nyálkát utánozza: a spermiumok 37 fokra melegítése után ezek elindulnak felfelé a teszt csatornáján, de csak az egészségesen mozgók jutnak át. A csatorna másik oldalán egy pirossal színezett ellenanyag várja és köti meg őket, amely 30 perc elteltével színreakciót ad. Minél több spermium jutott át, annál intenzívebb a szín. Megbízhatósága 95%-os.

Babystart Sperm Count Test (spermiumok számának megállapítására)

A teszt azt mutatja meg egy színreakcióval, hogy van-e az ejakulátumban elegendő számú spermium. Egy kontrollablakkal kell az eredményt összehasonlítani és ha 20 millió spermiumnál kevesebb van mililiterenként, akkor a tesztablak színe halványabb, világosabb lesz, mint a kontroll. Ez a teszt viszont nem árul el semmit a spermiumok mozgékonyságáról.
Aki pontosan tudni akarja, hogy egy megtermékenyítéshez elegendő-e a sperma, nem kerülhet el egy orvosi vizsgálatot. Ehhez otthon is lehet próbát gyűjteni egy speciális óvszerbe, ha ez odaér a laborba a következő 30 percben.

Bocsi, ha mégsem lenne rá szükség...vagy ha spontán megint bebabásodsz és veletek is marad végre, ebben az esetben a hozzászólásom tárgytalan. :D
vicky79
Budapest III. kerület

vicky koszi szepen hallotam mar ezekrol,jo kutyuk lehetnek.

Kép
monyo83

Jó reggelt csajok,

Pandácska, hány inszemed volt? Nagyon megérdemelted, hogy összejöjjön. :D Ő lesz az első babó?

Gabi, nagyon aranyos rucikat vettetek. Én már most sem férek bele a gatyáimba, pedig még itt sincs a karácsony. Megint +5 kg vár rám. :D

Vicky, és ezeket a teszteket hol lehet megvenni? Tudsz róla valamit? Mennyibe kerülnek.

Babszika, év közben is nehezen lehet elintézni a hivatalos ügyeket, nem még ilyenkor. Mindig arra gondolok, de jó lenne ilyen helyen dolgozni, ahol decemberben már nincs benn senki.
gmelcsi1

Melcsi,
3 inszemnél megálltunk a dokim tanácsára. Én az elején 6-ot akarta de igaza volt talán 1 sem kellett volna. Igen első baba lesz :D

Babszika,
Nagyon jó lesz a saját kuckóban bár költözni én soha nem szerettem. Szerintem a baba csak erre vár vannak ilyen igényes babák akik szép otthonba akarnak érkezni :lol: :lol:

Vanda,
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mi van veled....
Vendég

Sziasztok,

Monyó, biztos sikerülni fog. Végső megoldás pedig a lombik is lehet. Gondolom, úgy értetted, hogy nem próbálkozol tovább, hogy Clostyval nem próbálkozol tovább nem?

Pandácska, köszi az egyszerű tájékoztatást. Ez tényleg nem hangzik túl szörnyűnek.
Azt nem tudom, hogy nálunk mi lehet a baj, mert már van egy egészséges, spontán fogant gyermekünk. Lehet, hogy szülés közben volt valami, ami miatt most nem jön össze. Nem tudom, hogy lehetséges-e, de én olyasmire tudok csak gondolni, hogy a petevezetékeim valamilyen módon elzáródtak, vagy a fene se tudja. De valami bizti történt.
Hormonvizsgálat egyébként már volt, minden rendben.
Én a Kaálira vagy a BMC-re gondoltam, mint repi intézet. Te melyikbe jártál?

Vandus, teszt? Én érzem, hogy poz lett, azért nem jelentkezel.

Melcsi, akkor jövő hét végén megy a drukk. Most már egy kicsit megnyugodtam, de nem az igazi.

Gabi, aranyos az új ruhád. Bárcsak én is már hordhatnám a régieket.

krévi
krévi

vandara en is kivancsi vagyok mar.

gabi nagyon szepek a rucik.

krevi a nem probalkozom tovabb alatt azt ertettem hogy orvosi segitseggel nem probalkozunk.ha osszejon spontan lesz babank ha nem nem.

Kép
monyo83

Krévi,
BMC-ben kezdtem de, átmentem a Kaáliba. Szóval én mindenkinek a Kaálit ajánlom, persze ott több mindenért kell fizetni, de kedvesek, gyorsak, és profik.
Vendég

gmelcsi1: A neten találtam őket, nem tudm, hogy itthon is meg lehete őket venni. Nem néztem jobban utána, mert nekünk nincs rá szükségünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Váratlanul el kellett utaznunk külföldre a párommal, ezért nem jelentkeztem.
Egyébként nincs jó hírem sajnos.
Pénteken délután a 42. napon megjött. Először még bíztunk, hívtuk is a dookit, mondta,hogy ha csak pecsételő vérzés semmi gond, de ha erősödik akkor ez menstruáció és abba is hagyhatom a kúpot.
Tehát beigazolódott, az utrogestan mellett nekem is megjön, csak késlelteti.
A choragonnak pedig legalább 10 nap kell a biztos kiürüléshez.

mit is mondhanék, persze szomorúak voltunkj-vagyunk, de hát igazából május óta próbálozunk igazán élesben.
Ami inkább elgondolkodtató ,hogy alapvetően mindkettőnknél mindent rendben találtak, még laparoscopiával is megműtettem magam.
Férjem sperma eredménye pedig folyamatosan kiváló.
Szóval megyünk tovább, holnap konzultálok a dokival, talán most egy spontán ciklus jön, aztán még clostizunk ,vagy januárban már inszemezünk .
Holnap kiderül.

Jó éjszakát Nektek:)

Vanda
k.vanda

MELCSI asszem a babafalvas oldalom arulja leo a spermas tesztet.olyan 50 euro kb.

Vanda nagyon sajnalom:(akkor ezek szerint a tesztek hazudtak?szoval choragon utan 10 napig nem erdemes tesztelni.

Kép
monyo83

Jó reggelt csajok,

Vandus, nagy sajnálom, pedig annyira szorítottam. :(
Tudom ez most nem nagyon segít, de majd a következő hónapban összejön.

Köszi monyó, majd akkor utánna nézek ott.
gmelcsi1

Sziasztok!

Melcsi.... sajnálom én is..... pedig....

Hát, velem meg a fene sem tudja, h mi van :shock:
Szombaton majd meghaltam a görcsöléstől, most i érzem, de csak enyhén, és hát a hőm..... :?

babszika

Jó reggelt csajok!

Érdekes nekem olyan sima ez a menstruációm, mint a pinty...
Amúgy se szoktam különösen görcsölni ,vagy bármi, de azért most ilyen hosszú ciklus és vastag méhnyálkahártya után rosszabbra gondoltam.
Na mindegy, persze jobb lett volna,ha nem jön meg..
dél körül beszélek a dokival, aztán meglátjuk.
aranyosak vagytok ,hogy szorítottatok:)

igen monyo, úgy látszik 7 napnál is bezavarhat a choragon.

mondjuk nem mintha most ebben bíznék különösebben(sőt egyáltalán), de azért megfordult a fejemben azoknak a lányoknak a története, akik szépen menstruáltak és közben terhesek voltak....(persze ez gondolom a terhersségek kb.1%-ban fordul elő)
k.vanda

Hát, ez tény, h elég ritka.
Bár, az én anyukám is úgy várt engem, h 2x (!!!!!!!!!) is megjött neki. És nolám: itt vagyok. Igaz, fejben kicsit problémás :lol: de azért elvagyok :lol: :lol: :lol:

babszika

sziasztok.

vanda nem lottel el egy tesztet?akkor megtudhatnad hogy te az 1%ba tartozol e.Egyebkent valahogy en is igy gondoltam.Szuper vastag volt a nyalkahartyam erre a ciklus vegen egy sima lajtos menzim volt.Mar az is megfordult a fejemben hogy nem tisztultam ki rendesen,mert akkor hova tunt a sok nyalkahartya?ezen meg most is agyalok de a kuretet kihagynam ha lehet.mindenesetre januarban megkerdezem a dokit.

melcsi.ha egy mod van ra probald meg rabeszelni a parod egy rendes spermavizsgara.ez csak egy teszt(leos)ami azt vizsgalja hogy van-e eleg spermium a mintaban.sem a mozgekonysagukat sem a deformitast nem nezi.
Mutattam egyebkent a paromnak a tesztet es mondta hogy vegyuk meg,de en nem akarom.Felesleges penzkidobas mert attol nem jutunk elorebb.

babszika.szerintem jo a gorbed.megkockaztatnam hogy ez beagyazodas lesz.ha netalan most volt pe akkor elkaptatok?nem latom az x et.

en nagyon remelem hogy nekem edddig nem volt pem(ma is elfelejtettem merni,akkor tudnam)szeretnem ha januar elso feleben jonne meg.

Kép
monyo83

mert nem is volt :?
már pé óta furán görcsölgetek és tegnap este is elég rossz volt.... úgyhogy Bálintom már meg sem kockáztatta, h akarom-e..... porcikám nem kívánta volna :oops:

babszika

:oops: Azóta semmi nem volt..... :oops:

hülye vagyok, mi?

de megőrülök csak attól is, ha hozzáér a mellbimbómhoz :oops: :?

babszika

babszika a jelek arra utalnak hogy megvolt ped igy semmi okod az aggodalomra,mostmar a szerencsen mulik hogy sikerult-e.

azon filozomn hogy a januari ciklusnal milyen baki fog bekovetkezni.Az elso stimumnal olyan beteg voltam hogy azt hittem meghalok.magas laz,fejfajas stb.a sexet oda kivantam de megtettuk amit lehet.Masodik stimumnal meg ugye lekestuk a dolgot.
mi johet meg?olyan ho leeseik hogy nem tudok bemenni UH-ra?vagy a ferjem betegszik le?esetleg a dokim?
kivancsian varom most mi lesz :lol:

Kép
monyo83

monyo, lehet,hogy igaza van a párodnak a teszt ügyében...

mondjuk én piszkosul nem tudom elfogadni ,hogy a férfi ilyen alapvető vizsgálatra nem képes elmenni, ami ennyire fontos..
de most a ti esetetekben viszonylag elfogadható,hiszen Te már voltál terhes,tehát a párodnak megtermékenyítésre alkalmas a spermája.

mondjuk én is voltam már terhes, (, a mostani páromtól), de nálunk nem is volt választás,mert egyszerűen nem kezdi el az intézet a nő stimulációját addig amig a férfi andorológiai eredményei nincsenek meg.
Ez egyébként így helyes.

párom is kicsit kivárt, aztán túl volt rajta és utána már büszkén lobogtatta a leleteit.

babszika szerintem is elég bíztató egy görbéd van:)
k.vanda

k.vanda.hat nekem is eleg nehez volt megemesztenem ezt a "nem megyek el spermavizsgalatra"dolgot,de aztan vegul belenyugodtam.
a lenyeg hogy sikerult a dokit meggyoznom hogy anelkul is stimulaljon.
Mivel nekunk ez az utolso lepes babaugyben igy a doki is belatta hogy semmi vesztenivalo nincs.max nekem lesz egy kis rosszulet a gyogyszerektol,de az kibirhato.
Nalam alappbol naygon sokminden ki van zarva.
Egyik oldal titura atjarhato,nem olom meg a parom spermait,a paromnak a megtermekenyiteshez elegendo spermaja van.
A doki szerint amit tudunk tenni az a lapar amit en nem szeretnek,mert legutobb megkerdeztem hogy mivel lesz attol nekem jobb.anyit mondott hogy megszabadit a cisztaimtol es eselyes a spontan peteeres.Most ugy erzem enyit nem er meg a dolog.Hisz peteerest lehet csinalni gyogyszerrel is.

Kép
monyo83

CSajok,

Mindenképpen megy a párom jövő hónapban vizsgálatra. Úgy volt, hogy most megy, de pont pé-re kapott időpontot és nem akartuk elvesztegetni ezt a hónapot. Most pedig éjjel nappal melózik. Január elején megy egy magándokihoz. :)

Vandus,
Mikor nekem késett és megjött én is egyből arra gondoltam, hogy hátha mégis terhes vagyok. Rádásul csak 1,5napig volt meg.
De sajna mégsem voltam az. :(

Babszik, nagyon elgondolkodtató ez a hő. :)

Monyo, a kolleganőm mikor elvetélt az mondta a dokija, hogy tuti a férjével van gond. Ki is mutatta a viszgálat, hogy kevés és nem előre mozgó a spermája.
Írtak fel neki gyógszert. 3 hónapig szedte, és most terhes a csaj.
Nem idegesíteni akarlak, de attól mert már voltál terhes, lehet a
férjednek sperma gondja.
gmelcsi1

melcsi tudom hogy lehet a ferjemnek spermagondja.Azt is tudom hogyha kicsi a baj azt lehet gyogyszerrel orvosolni.
A dokim ram gyanakszik :?
Mindegy.probalkozunk meg es meglatjuk mi lesz.hatha sikerul osszehozni egy tokeletes stimulacios ciklust.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Vanda,
Nagyon sajnálom :( sajnos a hcg szurit tényleg kimutathatja a teszt 10 nap után is(volt már rá példa) ez nagyon sok mindentől függ. Azért annyit mondanékneked persze nem kell megfogadni hogy ha lehet ne csináljatok ilyen hosszú ciklust a dokival. Ez nem jó a szervezetednek teljesen felesleges progi és hcg bevitel. Drukkolok neked tovább!
Vendég

igen erre én is gondoltam kedves pandácska, de ez most nagyon reményteli ciklus volt.
a 32. napon voltam Uh-vizsgálaton és akkor ugyan terhességet nem láttunk(igaz szinte nem is lehetett volna),viszont 16mm-es volt a mnyh. és azért ez bizakodásra adott okot.

az utrogestant meg ugye nem mertem abbahagyni, hiszen nem tudhattam ,hogy igazából mi van...
a tesztek folyamatosan pozitívak voltak(igaz halványan), de hát persze a choragon miatt.
szóval azért ez egy jó nagy dilemma.kiváncsi vagyok a következő lépésre.
k.vanda

Sziasztok,

Pandácska, te a BMC-ben kezdted? Mi nem tetszett ott? Ki volt az orvosod?
A Kaáliban kb. mennyibe kerül egy inszem? 50,000-ből megvan?
Ez a téma most nagyon érdekel, mert nem tudom eldönteni, hogy a két intézmény közül melyiket válasszam. A BMC-ről is jókat mondanak, csak rengeteget kell várni, viszont ott sok minden TB alapon megy.
Szóval nem tudom, nagyon bizonytalan vagyok.

Monyó, drukkolok, hogy ez egy tökéletes stimus hónap legyen. Ne is gondolj rá, hogy mi jöhetne közbe. Inkább valami pozitívra gondolj.
Tényleg nem mennétek tovább, ha a stimu nem jön össze? Miért, ha megkérdezhetem?

Vandus, nagyon sajnálom, hogy megjött. Főleg ilyen hosszú ciklus esetén reménykedik az ember lánya. Nekem is volt ilyen hosszú ciklusom, de végül spontán megjött.

Melcsi, akkor te is repi intézeti kezelés előtt állsz. Te már eldöntötted hová fogsz menni?

Babszika, nagyon jó a hőd. Drukk, drukk.

krévi
krévi

vanda egyet ertek pandacskaval.nem ertem miert kell enyire elhuzni egy ciklust.

krevi.foleg anyagi okokbol nem megyunk lombikra,az inszemmel meg nem hiszem hogy sokkal elorebb jutnank,es az is rengetegbe kerul.

Kép
monyo83

Sziasztok CSajok,

Bocs monyó, hirtelen eszenbe se jutott s PCO, nálatok tényleg nagyon valószínű, hogy apa rendben van.

Krévi, Jövő hónapban megy a férjem vizsgálatra és ha rendben van, akkor elmegyünk valamelyik intézetbe. Én sem tudok egyikről se semmit.
Ki mit ajánl? Pandácska a Kaáli fizetős?

Vandus, megy a drukk jövőhónapra.
gmelcsi1

monyo ezzel most nem tudok egyetérteni, hiszen ha megvan a terhesség esélye akkor ugye az utrogestant nem hagyhatod abba.
32.napon Uh-vizsgálat nem tud biztosat mondani ,hiszen maximum 10.12 napos terhes lehetsz akkor.

folyamatos choragon miatt a tesztek álpozitívak lesznek.(choragon nélkül persze egyszerűbb a helyzet, hiszen nyugodtan tesztelsz és amennyiben negatív többször, akkor elhagyod a kúpot és utána szépen megjön)

akkor mit tudsz csinálni?
bevállalod,hogy a pl,a 38.napon csak úgy abbahagyod az utrogestant,mert szerinted nem vagy terhes?

szóval azért ez ennél bonyolultabb.

ma beszéltem a dokival, most egy spontán hónap jön, aztán márciusban folytatjuk.(closti+choragon)
hurrá:)

annyiban jól jönnek ki a dolgok, hogy pont a két ünnep között lesz a ciklusom fele, végre otthon leszünk és nem csak a bíróságon meg az ügyészségen találkozok a férjemmel...
k.vanda

k.vanda aszem felreertetuk egymast.egy szoval nem mondtam hogy abba kell hagyni az utrot.
Nem ertem ezt a plusz choragonozast,ez nem jelenti azt hogy nem jo,csak nem ertem.Nem egy bevett szokas szerintem.

a plusz choragonozasra ertettem hogy elnyujtaja a ciklust mert termeszetesen az utrot nem lehet abbahagyni addig mig nem tudsz biztosat.

Kép
monyo83

Vandus, szerintem mindent jól csináltatok. Minden esélyt megadtatok a terhességre. Bárcsak az én dokim is ilyen alapos lenne. Két havi clostit beszedtem úgy, hogy rám se nézett.
A két ünnep között nyugi lesz, tehát lehet akciózni ezerrel. :)
gmelcsi1

aranyos vagy melcsi, persze Te is monyo:)

Értelek monyo, de a plusz choragon adása teljesen bevett szokás, bár valóban nem gyakori. nemcsak tüszőrepesztésre jó,hanem a beágyazódást segítendő.
asszem nagyon alapos a doki, igaz férjem barátja..de szerintem mindenkivel ilyen alapos.
egyébként ma mondta,hogy clostilozhatunk ebben a hónapban is, de akkor most rohanni kellene a receptért, másrészt uh és injekciók karácsonyra esnének.
továbbá szerinte sokszor a clostilozás közben jó ,ha van egy gyógyszer mentes hónap,sokan pont akkor esnek teherbe.
majd most meglátjuk gyógyszer nélkül milyen a ciklusom.

puszi Nektek:)
k.vanda

Sziasztok,

Melcsi, pandácska jár a Kaáliba. Ő a profi. Telefonon viszont megkérdeztem, egy inszem kb. 60,000. Ha viszel eredményeket, akkor olcsóbb lehet. Tehát a válasz igen, fizetős a Kaáli.
A BMC viszont nem fizetős, de állítólag rengeteget kell várni. De szerintem ugyanolyan jó eredményeik vannak, mint a Kaálinak. Nem könnyű a választás.
Viszont a lombik a Kaáliban sem fizetős, arra kötöttek szerződést az OEP-pel.

Vandus, tényleg összetett egy női ciklus. Sok mindent figyelembe kell vennie az orvosnak. Az ember lánya csak reménykedhet, hogy jó kezekbe kerül. De te biztos abban vagy, hiszen ismerős a doki.
Te minden kezelésre lejársz Pécsre? Vagy ott is dolgozol és Budapesten laksz?

Monyó, nem lenne érdemes spórolnotok egy lombikra, ha nem jön össze véletlenül spontán?

Pandácska, remélem, mielőbb jelentkezel, és felvilágosítasz minket BMC kontra Kaáli ügyben.

krévi
krévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?