Ezt nem is akartam még elküldeni
ez is megváltozott mióta nem voltam
Benettke!
Köszi a recepteket!
Néztem az oldalt is,gyönyörűt alkottál!
Sajnálom a fogincádat
sajnos ismerem az érzést. Nem ismerem az általad említett dokit,de az enyémet szívesen tudom ajánlani a Zöldfa utcában van a rendelője.
Ja már látom,bocsi....fog próbléma letudva.
Forraltbor
szerintem módjával lehet.
jó kis vérképző
kell néha.
Kata!
Igazán jó érzés volt nézegetni a gyerkőcöket
nem csodálom,hogy nyeltétek a könnyeiteket a rendelőben
olyan megható,és szépek. És nem tagadhatják le a mivoltukat
(Benettkéék hajrá!)
Jó lehetett a céges buli
mi az a 7,5 kg? Elvégre ikreket vársz?
Katus!
Fotókönyv
Képek
A lányod egy csúcs
olyan jót mosolyogtam,hogy végig aludta a keresztelőt
Hasonlít rád a hugod
jó lehetett a buli,remélem azóta már kipihented magad.
Most jutottam el a szerdai írásodig,most kicsit elérzékenyültem,köszi
Nekünk is most vált a napirendünk,napi egy alvás is elég a kicsilánynak,végre eljön az idő mikor egyszerre alszanak napközben?
Ancsi ilyen sokat aludt még? Réka amióta emlékszem,mindig egyet aludt délelőtt és egyet délután.
De a váltás az fárasztó,ezt aláírom.
Ajándék????Hát mi mindig megbeszéljük,hogy egymásnak nem veszünk semmit,ahhoz képest meg mindig kapok valami apróságot,így kénytelen vagyok én is valami kis csepró apró dolgot becsempészni a karifa alá. Idén bortartót kap a drága az új bárjába.Nem irigyellek,hogy neked kell megvenni minden ajándékot
a netes rendelést nem próbáltad? vagy bírod a tömeget? Benettke ötletenél nincs jobb a tarsolyomba
És képzeljétek idén először műfenyőt fogok állítani,kiváncsi leszek,hogy milyen lesz. Sajnos a padlófűtés miatt eddig egyik fajta fenyő sem bírta 1 hétnél tovább
majd veszek valami ágacskákat a vázába az illat miatt. ( Érdekes azért,ha valaki azt mondja még tavaly is akár,hogy valaha nekem műfenyőm lesz bent karácsonykor,azt lelővöm tutti
)elment az eszem így 30 felé
Én a Tescos akciós FP-s könyvvel jártam így. Az oroszlános járássegítőt sikerült akciósan megvenni,de még novemberben valamikor,mert rögtön le kell csapni rá,de a könyvről lemaradtunk. kutyusunk van húsvétról
Aranyos különben és Rékának is azóta a kutya a mindene és az első szava is a kutya volt.
ha kutyát lát megőrül.
Gyöngyi!
Megnézegettem a képeket,hát hallod Sára kész akrobata azzal a spárgával
Nekem jobb lett volna a pénteki játszóház,mivel keddenként angolra viszem Rékát
most ez kivételes eset volt,hogy pénteken kellett vinni a Dávidot,mert csütörtökön volt a Miku. Karácsonykor is pénteken lesz,de amúgy jobb a péntek.
Disznóvágás is lezajlott,szerencsére a szagokkal sem volt gond. Gyerekekre ilyenkor felváltva figyelünk
vagyunk egy páran
Igazából nem mi vágtuk,csak vágattuk,vidéken vettük,ott le is vágták,meg is pucolták,"csak" fel kellett dolgozni.
Köszi a mézes receptet és az almás tanácsot is,én tavaly is a kukába dobtam valamennyit olyan kemény lett
vagyis tavaly előtt,mert tavaly Réku hatása alatt voltam és nem volt sütögetés.
Orrcsepp: Mi az orvos által felírtat használjuk.
Hogy van a Mariettám?
Ibolya!
Köszi a hiányolást!
Jó lehetett Gárdonyba.
azért irigykedtem ám rendesen
Szandra!
Nagyon bírom a humorodat.
mondtam már?
Köszi mindent.
Mézes Andi!
Örülök,hogy ilyen gyorsan megusztátok ezt a betegséget.
Nekem van valahol egy jó zserbó receptem,a gyerekek előtt az volt a specialitásom
ha még nem találtál,akkor szívesen előkeresem neked.
Andi!
Jó volt ez a télapos izé
Gratula a foghoz!Bele húztatok a növesztésbe.
Lőrinek megvan már a szülinapi ajcsi?
Mekkora a kicsilány? Voltatok mérickedni?
Anett!
Köszi szépen!
A telcsim meg a kabátzsebemben maradt,ma jutottam el odáig,hogy kivegyem,csak 8 nem fogadott hívásom volt
igaz Szandra?
Gyöngyi te is hívtál?
Itt van a kis ünnepeltem:
Ildikó