Sziasztok!
Vera!
Jó lesz ez a szülésznő biztos!Mint írtam máe e-mailben az ismerősöm csak jót mondott róla!
Akkor az én pakolós sztorim!
Nem rémisztgetés csak tanulságos!
És így utólag mókás!Akkor nem volt az!
Tehát:
Én mindíg időre szültem.Alexet napra pontosan,Zinát 2 nappal előbb!Mindíg megvolt mindenem,összepakolva,kimosva,stb.!
Most is így gondoltam!Augusztus közepén már kivoltak mosva és vasalva a babaruhák,de nem volt még kiságy,babakocsi és a bőröndöm sem volt összepakolva!
Aug.14-én gondoltam arra előszőr,hogy most már időszerű lenne összecsomagolnom néhány dolgot!A babaruhákat amibe hazajött összeraktam egy táskába!felhívtam az ismerősömet aki már 3× szült a klinikán,hogy mégis mit rakjak be,mert gondoltam még azon a héten összerakom!
Estére mozijegyem volt a barátnőmmel,mondván egy jó ideig úgysem megyünk!
Lezuhanyoztam olyan 6 óra körül és éreztem,hogy már megint keményedik a hasam!(félidőtől keményedett,ezért magnéziumot is szedtem)de most olyan furán éreztem magam,mondtam is a férjemnek,hogy lehet,hogy szülök hamarosan,de Ő csak nevetett!
Elmentünk moziba,illetve előtte enni!A kaját kikértem,de nem ettem,mert bizonyos időközönként keményedett a hasam,bár össze-vissza,és a barátnőm mondta is,hogy biztos csak a szokásos!De volt egy fura érzésem ami nagyon ismerős volt!Éreztem már ezt 2× is és mindíg szülés lett belőle!
Ezt nem tudom leírni,majd érzitek Ti is!
Olyan ideges.izgulós,gyomorszorítós valami!
Na,beültünk a filmre és közben is volt egy-két keményedésem!
Hazamentünk,zuhany,alvás(vagyis olyasmi)!
Fél 4-kor mentem ki wc-re,zutyi,nyákdugó el,pánik indul!
Felkeltettem a férjemet,aki azt sem tudta hol van,hiszen nem számítottunk még erre!Persze a bőröndöm még nem volt bepakolva,így elkezdtem mindent behajigálni!(jól sikerült,mindent vittem!)Lezuhanyoztam,szörtelenítettem a lábam(mégsem megy az ember szőrös lábbal szülni
)
Felhívtam anyámat,hogy jöjjenek át,Ő megkérdezte miért,én mondtam,hogy meghívom egy kávéra!
Na akkor leesett neki,és ő is pánikolt!Én viszont,ahogy láttam,hogy mindenki idegbeteg megnyugodtam!
Aztán mentem szülni!!!!!!!
A kiságyat anyám vette meg,a babakocsit a férjem(még jó,hogy ezerszer mutattam meg neki!
)De hát ki gondolta,hogy Zalán nem szeretne részt venni egy programozott császárban és előbb jön 3 héttel?
De tényleg nem rémisztgetés képp írtam ezt,csak azért a bőröndöt jó összepakolni előre!