Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnám! Ha benézel, légyszi válaszolj nekem a clostys kérdésekre.

Köszi
Vendég

Válasz ment!
Gratula a laptetőhöz!

megyek tusolni és olvasgatni a kismamis könyvemet.

Kép
Kép
nati80

Bejci
A Hartmann Szilvi az én barátnőm. és én is Veszprémbe jártam, csak a közgázba. Engem is jelölj be iwiwen.

Kép
p__lilla

Sziasztok lányok!

Mizú errefelé?

Kép
Kép
odri

Jaj de jó, hogy vagy Odri! Mi van veled? Piri nincs ugye?

Kép
p__lilla

Szia Lilla,

Köszi jól vagyok, még nincs piri és tünet sincs :lol: :lol:
Nem bírtam tovább és csináltam egy tesztet de még csak halvány a második csík... :roll: :roll: :roll:

Puszi

Kép
Kép
odri

Odri

Ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!
Akkor valószínű ott van a babóka a pocidban.
Nagyon örülök!
Nekem sajnos megjött. Volt sírás-rívás. De a köv. hónapban nem figyelek semmit, csak hancúr lesz és kész. Majd az Istenke eldönti, mikor akar megajándékozni egy kisbabával. Remélem minél hamarabb.

Kép
p__lilla

Lilla,

Én megértelek én is igy voltam múlt hónapban, de soha ne add fel!
Kérlek ne foglalkozz semmivel csak a pároddal :oops: :oops:
Én most semmit sem néztem még hőt se, egyáltalán nem görcsöltem rá.. :lol: :lol:
Csak hancur amikor kedvünk volt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
odri

Sziasztok, én is vagyok még, csak nézem a TV2-n az esti filmet.
Odri, milyen tesztet csináltál amin halvány a csík. Mikor is kéne neked megjönni? Ha a terhestesztetn volt halvány, akkor ott baba van, ha az ovu teszten és mostanában kellene megjönie, akkor is baba van. :wink: halk gratula neked! :D

Kép
Kép
cs_erika

Odri! Remélem egyre erősödni fog az a 2. csík! Jelentést kérünk!!!

Lilla! Remélem jól vagy, örülök, hogy visszajöttél. Az iwiw-en szívesen megjelöllek, remélem jóra tippeltem :wink:
Van egy csomó közös ismerősünk.
Vendég

Lányok! Ovu tesztből melyik a jó? Mert amit én vettem az elég furin reagált a dolgokra...
Vendég

Odri, hát ezt el sem merem hinni!!!! :lol: :lol: :lol:
Egy hatalmas halk gratula!!!
Nagyon örülök, és nagyon vigyázz magadra!!!!!! Megismétled pár nap múlva?
JAjjj, tudtam én, hogy a lesz@rom hónap be fog jönni! :D

Nekem valszeg holnap megjön, már mensisen görcsölget a hasam. De túl vagyok a krizisen, pénteken már kibömböltem magam. :)
Megmértem este fél 9-kor a hőm, kiváncsiságból, és 37,8 volt.
:shock:
Jó éjt lányok!

Bejci, Babett, beirtalak titeket a táblázatba. Holnap fel is teszem délután. Babett, még annyit, hogy hány naposak a ciklusaid (mert nincs vonalzód, amiről leolvashattam volna) és szedsz-e valami vitamint. Bien, te nem akarsz bekerülni?

NA most már megyek, pá pá!

Kép
jenny29
Mór

Nekem Gabriel ovu tesztem van
Az elég jónak bizonyult. Úgy vettem észre, hogy azt csak patikákban árulnak.

Kép
Kép
cs_erika

Jenny, én is rajta vagyok a táblán?

Kép
Kép
cs_erika

Jenny, én is rajta vagyok a táblán?

Kép
Kép
cs_erika

Bejci
Visszajelöltelek iwiw-en. Látom, nálatok is már csak a baba hiányzik. Nagyon szépek vagytok. Tényleg jó sok közös ismerősünk van.

Kép
p__lilla

Jenny
Ha neked megjön, bár remélem nem fog, fogsz hőtmérni, meg ovutesztelni? Annyit gondolkodtam ma rajta, mi lenne jó. Azért a hő talán jó lenne, mert tudnám, jól működök-e.
Mi a véleményetek?

Kép
p__lilla

Erika! Terhestesztet csináltam. Tegnap kellett volna megjönnie de én nem bírtam ki. Volt egy pár tűnet ami arra utalt, de még megjöhet...
Csak halk gratula, de köszönöm!

Bejci! Én is remélem, hogy erősödni fog, de nem élem bele magam...

Jenny! Én se merem elhinni, de még ki tudja megjöhet de reménykedem.
Vigyázok magamra, habár az elsőnél is nagyon vigyáztam :roll: :roll:
Igen pár nap múlva csinálok mégegyet ha addig nem jön meg. Márpedig nem fog!!!
Habár most fájdogál a derekam.....
Reggel kolbászt kívántam, de sajna visszajött :cry:
Igen a leszarom hónap a legjobb...

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri

Jó éjt mindenkinek!

Puszi

Kép
Kép
odri

Sziasztok!
Ha megengeditek én is szeretnék csatlakozni a Csapathoz.
29 éves vagyok. Van már egy tüneményes másfél éves kislányunk de 3 babóig meg se állunk!! Sajnos egyenlőre a természet beleszólt a terveinkbe: ősszel a 11.héten volt egy missed ab-m.
De most újúlt erővel és maximalis optimizmussal újra babát tervezünk.
December elseje óta adjuk meg az esélyt az új terhességnek...
így izgatottan várom tartogat-e nekünk meglepetést a Szilveszter.. :D
Szerencsére mindkét terhességem gyorsan megfogant. Kislányunk a 4.ciklusban, az elment picikénk pedig a 2.ciklusban. Ha a sorminta folytatódik lehet most az első ciklusban sikerül is. :lol:

Jó éjszakát mindenkinek.
holka

Holka! Üdv köztünk! Én múlt csütörtök óta irogatok ebbe a topicba, de ma is csatlakoztak hozzánk. Olvasd vissza az előző egy-két oldalt, ott Nati80 feltett néhány kérdést, ami a Jenny-féle táblához kell... Na most jó titokzatos voltam.. igaz? 8) :lol: 8) :lol:
Lényeg: A babásodásig is érezd jól Magad, gyere gyakran!!!

Erika: Köszi az ovu-tesztes választ, ki fogom próbálni..

Lilla-ismerős: Te meg olyan szép vagy az esküvői képeiden mint egy baba..

Jenny: Köszi, hogy betettél a táblába... remélem a nyusziból hamarosan gólya lesz.... mindenkinél!!!!

Most megyek igáthúzni, aztán délután 5-kor is legyetek ám itt, ne csak napközben!!!!Pussz
Vendég

Odri!
Halk gratuláció!!!!! Látod neked is eljött az időd.

Holka
Üdv közöttünk! Jó helyen vagy itt. Havi 2-3 kismami az eredmény.

Jó reggelt Bejci!
Hogyan reagált az ovu teszted? Mit csinált?

Ma is fenn a hőm. Már nagyon utálom. Fájdogál néha a hasam és érzékeny a cicim, de nem akar megjönni. A hőm meg emelkedik. Utálom!!!! Szerdán kéne mennünk a családtervezőbe, de ha nem jön meg akkor nem tudom. Bár már most látszik, hogy egy nagy túró a görbém.

Magdolnam, Muffin, Pintyus? Mi van veletek? Hogy vagytok?

Lilla
Akkor most megjött? Remélem csak pecsételő volt és baba van.

Kép
Kép
nati80

Nati
Igen, megjött, sajnos. Kezdődik az új hónap. De pont szilveszterre jön ki a közepe, úgyhogy nem hiszem, hogy ez sikeres lenne. Akkor mindenki egy kicsit a pohár fenekére néz, meg mulatgat, az meg ugye nem kedvező. Úgyhogy szerintem ovutesztet nem veszek, mert felesleges. Még azon is gondolkozom, mérjek-e hőt. De ha valami nincs rendben nálunk az ovros csak akkor áll velünk szóba, ha viszek görbét, ugye?

Kép
p__lilla

Lilla
Igen, nekünk is kellett görbét csinálni. Ezért voltam én lépéselőnyben, mert én vittem már két havit. Érdemes csinálni. Engem megnyugtat. Ha most nem csinálnám, akkor biztos azt hinném kismami vagyok, mert késik és fura tünenetim vannak. A hő viszont egyértelművé teszi.
Az nem nagy baj, ha iszogattok egy kicsit. Az még nem árt a babának, hisz nincs akkor még kapcsolat köztetek. De azért te ne igyál túl sokat. :?
Miért is ne jöhetne össze szilveszterkor? Romantikus lenne nagyon.

Kép
Kép
nati80

Most ki is veszem a vonalzóm, mert megtévesztő. majd ha megjön teszek be újat.
nati80

Nati
Akkor szerinted mérjem a hőmet?
Vagy most kihagyok egyet, aztán utána 3 hónapig mérem, persze nem fogom, mert addigra sikerül a baba, de ha nem, akkor utána elmegyek dokihoz. Vagy szerinted ne várjak addig?

Kép
p__lilla

Most már biztos, hogy mindkét oldalamon van pé. Éreztem is, és ki is mutatta a görbe. De valami mégsem stimmelt.

Amúgy mit szólsz az új vonalzómhoz?

Kép
p__lilla

Bejci, nekem egyáltalán nem volt peteérésem, így felírt a doki 2*1clostyt, amit a 3.naptól kellett 5 napon át szedni. Ez jó volt, mert rögtön az első hónapban a progreszteron szintem 18,5re ment fel. Uh-n nem nézték. Az első hónapban lekéstük a dolgokat, de a 2.ban nem.

Tegnap nagyon jó volt a színház! Egy Shakespeare darabot néztünk, ami nagyon fel volt dobva modern részletekkel (aerobikozó csaj, stb) 2,5 óra volt. Egyedül, ami nem tetszett, az az volt, hogy irtó kemény széken kellett ülni. A fenekemet jól szétültem.

Velem semmi különös nincs, csak a szokásos hányinger
magdolnam

Odri: Ha halvány is a csík de az babát jelent. Olyan van, hogy egyáltalán nem mutattja ki a terhességet még a teszt de olyan nincs, hogy ha halvány is de zebrás a teszt akkor nem vagy babás. Pár nap múlva ha csinálsz még egy tesztet akkor látni fogod, hogy sötét lesz a csík. :) Gratula :)

Holka. üdvözlünk :) Kívánom, hogy nagyon hamar teljesüljön az álmod :)

Kép
csucsu05

Odri, neked viszont gratulálok! Úgy örülök!
magdolnam

Jóóó reggelt Csajszik!

Nahát, Odri halk gratula - olyan jó ilyen hírekre jönni hétfő reggel :lol:

Holka, örülök, hogy itt vagy! Még én is új vagyok itt, nagyon drukkolok Neked :wink:

Hát, nekem nagyon gáz a hőm, egyre rosszabb. Arra is gondoltam, hogy a hőmérőm vacakol, mert napok óta nagyon furi dolgokat produkál. Én ugyanis hajnalban is, amikor felébredek pisilni, rá szoktam pillantani, mire számíthatok reggel. Hát ma reggel 4-kor 36,8-at mértem, aztán 7:10-kor meg 36,7-et... Nem tudom, van-e ilyen tapasztalatotok, de nekem óránként egy tizedet megy fel, tehát eszerint ma 37,1-nek kellett volna lennie. A Fertyben is van egy ilyen kalkulátor, az is óránként egy tizedes emelkedéssel számol... És az elmúlt napokban ez már nem az első eset. Megnéztem, a hőmérőt 2 évente hitelesíttetni kellett volna, amit nem tettem meg, és elemet sem cseréltünk még benne - 5 éve van meg. Szerintetek lehet ez a baj??? Olyan hülyének érzem magam :oops: :roll:

Kép
bienvenue

Lilla
Nem akarlak rábeszélni a mérésre, de nekem személy szerint megnyugtató, mert látom mi zajlik le bennem. Ha te akarsz egy spontán hónapot akkor hajrá! Össze is fog jönni a babóka.

Magdolnam
Hányinger? Én már alig várom, hogy baba miatt legyen hányingerem. Láttad az e havi görbém? Előző oldalon van, de meg kell nyitni. Az első a mostani hónapon, a második az előző. Van egy kis különbség. Vélemény? Miért is nem jön meg????

Szia Csucsu! Hol tartasz a ciklusodban???
nati80

Bien

Én ma reggel mértem 7-kor 36.9, és utána fél 8-kor 36.8. Csökkent. Nem vagy egyedik eset. De azért lehet venni kéne egy új hőmérőt. Én a DM-ben vettem 900 Ft-ért.
Muti a hőd!!!
nati80

Bien
Megtaláltam a hőd. Hát nem akarlak elkeseríteni, de nem valami szép. hasonlít az enyémhez. Éreztél pét? mert szerintem neked nem biztos, hogy volt e hónapban. Az enyén az előző oldalon van. Mostani és előző havi is.
nati80

Nati, nekem eddig nem ez volt a tendencia, bár, az is igaz, hogy ez az első hónapom, hogy szedem a Bromo-t. A görbém benne van az aláírásomban :wink:

Kép
bienvenue

jó reggelt csajok!

üdv az új leánynak, és kívánok minden szépet és jót, sőt sok sok babát.

Lillácska!
mindenképpen hőmérőzzél, és most tuti összejön majd a baba. Szilveszterkor meg nyugodtan igyatok, egy kis pezsgő nem árt.
Az ovuteszttel meg úgyis várj még, átgondolod párszor. ahogy vége lesz a mensidnek szerintem megjön a kedved az egészhez.

magdolnam!
nem is tudtam hogy nem volt péd, meg kaptál gyógyzsret és most babás vagy. nagyon jó.
Látod Lilla! ezért kell hőzni, aztán 3 hónap után az orvos, hátha alacsony a p.szint mint Magdolnának, és akkor már nincs semmi baj, jöhet a baba.
Lássa az az orvos hogy te akarod, és akkor megvizsgál rendesen.
De biztosan nem lesz rá szükség, összejön ez a hónap.-

Nati!
biztos hogy megjön ma, vagy holnap neked?
ha megjön akkor nem mehetsz orvoshoz? nem vizsgálnak meg, vagy ez hogy működik?

csajok tegnap bevettem az algopirint, mert a lábaim is úgy fájtak, meg a petefészkem. tuti felfáztam.
egyenlőre jól vagyok, hányinger-de az lehet a szokásos savamtól. ma 25.nap.- múlt hónapban 24-re megjött. de volt már 29is.

Amúgy a tesztem szeritnem korai volt, vagy nem tom. a 2.csík nagyon nagyon halovány. nem tom. meg du csináltam, mikor az ovuteszteket. de nicsn több, ez volt az 5.dik a csomagban. Azért meg nem veszek 3000ért egy új csomagot. majd terhestesztet. remélem. de nem élem bele magam.

ezt ovutesztnél negatívnak vettük.
de most?
mindegy csüt péntek ha nem jön meg, akor veszek terhestesztet. csak a fájdalmaim múlnának el.
egyenlőpre most nincs semmi, de minden reggel így kezdődött.

Kép
andyfekete

Nati, érzem, hogy ez a hónap már a kutyáké, csak az a baj, hogy a dokim szerint pont a Bromo miatt kellett volna valami szép görbuszt produkálnom :roll:

A héten felhívom a dokimat, mi a helyzet...

Kép
bienvenue

Szia Andy,

Na várjunk csak, lemaradtam egy kicsit, milyen teszten volt 2. csíkod????

Kép
bienvenue

most nézem a vonalzóm, én már a 25.napban vagyok, holnap 25. akkor mért azt írkja ki hogy 2 nap van vissza?
0.nak veszi az elsőt?

Kép
andyfekete

még volt egy ovutezstem, tegnap 6 felé ellőttem.

azon van egy tezstcsík meg egy kontrollcsík, és állítólag jobban kimuttaja a terhességet az ovutezst meg előbb mint a terhestezst. ezt itt hallkottam a csajoktól.
de tegnap még csak a 10. dpo napon voltam.

én már nem tok semmit.

Kép
andyfekete

bien

a görbéd elég cikkcakk, nem?

feltezsem az enyimet is, hátha mondassz rá valamit.
ma felment 37-re, de tegnap lent volt.
meg ezt nem lehet tudni, lehet hogy pár napig fent lesz, aztán lezuhan, mint Lillának aztán jöna piri

Kép
andyfekete

Kép
andyfekete

Andy, én nem értek hozzá, hogy milyennek kellene lennie, de sztem a 2 csík, az 2 csík... Az ovuteszt állítólag hamarabb mutatja, tehát a 10. DPO elvben ebben az esetben nem korai - de inkább nem mondok semmit ++++++++++++++ :D

Kép
bienvenue

ja, bocsika hülye vagyok, ma még csak a 24.napban vagyok

van itt valaki?

Kép
andyfekete

hát ezaz, de tényleg nagyon halvány volt. és a halvány csíkot negatívnak kell venni.

Az uram is azt mondta, nagyon halovány, alig láccik.
lehet hoyg csak én aakrom látni, nem gondolod?

majd csüt péntek többet tudok
addig még beköszönt a piri, figyeld meg. nincs nekem olyan szerencsém.

Kép
andyfekete

Andy, az ovuteszt akkor pozitív, ha a tesztcsík ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a tesztcsík - abban az esetben, ha az ovuláció ellenőrzésére használod. De most nem ezt ellenőrizted...!

Amúgy meg ne legyél ilyen negatív! Nem akarlak megbántani, de ha baba lennék, én se akarnék egy ilyen mamiba költözni, és sztem Te sem :roll: Mióta próbálkoztok?

Kép
bienvenue

Andy
Akkor tudok menni ha megjön. megt vinnem kell a befejezet görbém. De ma biztos nem jön meg, mert a hőm fenn van.
nati80

Andy

Elég biztató a görbéd. Még baba is lehet benned. :wink:

Bien

A többi hónapodat is megnéztem, ott azért volt péd, de nem volt igazán fenn a hőd. De nem is tudom, miért kell szednem gyogyit? Mert a görbéid nem rémesek. Megnézted az enyémet?
nati80

Nati, azért szedek gyogyit, mert a hormonvizsgálatok szerint túl magas a prolaktinom, és a dokim szerint ez lehet az oka a sikertelenségnek. A többi hormonom rendben volt, férjem eredménye is kiváló. Viszont amióta szedem a gyogyit, meghülyült a görbém - vagy épp most döglik be a hőmérőm... Na, de ez hamarosan kiderül, ma veszek egy újat :wink:

A Te görbédet nem találom, sokat írtatok, feldobod újra? Kíváncsi vagyok!

Kép
bienvenue

Odriiiiiiii, gratulálok!!!!!!!!! Jelentkezz!!!
Mikor tesztelsz újra!!! De jó!!! Csatlakozzatok hozzám.

Andyyyy, remélem neked is be jött és pozitiv lesz!!!

Lilla : nagyon sajnálom, ténleg, de majd következő hóban, szilveszterkor tuti babásodás lesz!!!

Üdv az újaknak!!! Bővül a táblázat!!!! És lassan helyettesitik a nyuszikat a gólyák!!!!

Nati: ez ténleg fura hogy nem jött meg!!! De biztosan csak szórakozik veled! :evil:

Jenny: Neked már nincsen sok hátra, nem fogsz tesztelni???
Mint látom senki nem bírja türelmesen kivárni a 3-4 napot. :wink:

Tudom hogy kihagytam jó páratokat, de nagyon sietek!!!

Nem tudjátok hogy miért szurkál nekem nagyon erősen az alhasam néha, de olyan erősen hogy alig bírok állva maradni, de csak pár másodpercig utánna meg elmúlik. Nagyon idegesit, és félek nehogy baj legyen!!! Szerdáig meg őrülök, ilyenkórolyan lassan telik az idő!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?