Új privát üzeneted érkezett!

Lehet, hogy tényleg voltunk ugyanott versenyen. Még a kor is klappolna.

Kép
Kép
nati80

Ezt nem hiszem el! megint laptető!!!
Pedig mostanában tényleg nem figyelem.

Kép
Kép
nati80

Bejci ez jó, milyen kicsi a világ.
Én számteches voltam mint a Levi.
Mérnökként végeztem Dunaújvárosban, tavaly meg elvégeztem a matektanárit, hogy ha már tanítok legyen pedagógusdiplomám.

Levi megnősült már?

Kép
andyfekete

amúgy nagyon szépek vagytok a képeken, igazi szép esküvő
párod? Veszprémi

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Muffin, üdv újra itt! Mi nyáron voltunk Bécsben, de akkor is gyönyörű volt. És hogy van a pici, mikor mész megint dokihoz?

Szép volt a monológ, nekem is tetszett.

:)

De jó, holnap már nem dolgozom. Sőt, ebben az évben már nem megyek. Jó sok szabim van. :D Holnap feladom a karácsonyi meglepi lapokat is. Kiváncsi vagyok, mit reagálnak a rokonok...

Magdolnam, igen, ezek a staffik azok a kutyák, akiket vérebekként állitanak be a tv-ben. Náluk jámborabb kutyáink nemigen voltak. Egy spánieltől jobban féltenék egy kisgyereket. Nekem volt spancim is, és igencsak nevelésre szorult, nagyon önfejű volt sokáig. Morgott, ha lekiabáltam a fejét. Aztán mikor látta, hogy nem félek tőle, leszokott a visszamondogatásról. De azért imádtam. :)

Lilla, ne sirj!!!!!!!! NYugodj meg, és gondolj valami másra! Holnapra biztos megemészted kicsit. Nálam is igy volt. Mindig lesz valahogy! Lesz baba!!!!!!!!!!!!!!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!!

Engedjétek meg, hogy csatlakozzak Hozzátok!!
Mi is tervezzük a babát 2008-ra!! Igaziból márc-ra voltam kiírva elöször, de Ö sajnos elment...

De most csak elöre :-)
Mi ha meglesznek az eredmények (vérvétel) akkor utána nekilátunk :-)

Jó lenne még dec.-ben de ezt még nem tudom!!

szép estét!

babett
dbabett

Szia Babett! Üdv köztünk! Most egy kicsit depisek ezek a napok, de ez egy nagyon jó hangulatú topic ám. :)

Kép
jenny29
Mór

szia babett
üdv köztünk

én 1 hónapja irogatok ide, és ez volt az első igazi éles hónapom a páérommal.
már többször voltunk úgy együtt hogy nem védekeztünk, de nem vizsgáltam a testemet még, ezidáig.
most már tudom mikor kell ágybabújni, milyen jelek vannak, a hőmérőzést is megtanították itt a csajok
szóval, látod vonalzóm is van.

te mesélj valamit magadról

Kép
andyfekete

Babett

Üdv közöttünk! Itt jó helyen vagy. Sorban babásodunk. Minden hónapban van kismamánk. Ebben a hónapban eddig egy van, de vannak még versenyzők. :lol:
Mesélj még valamit magatokról. Kor? Foglalkozás? Csinálsz hőgörbét? Ovutesztet? Szedsz valami készítményt? Vitamin?

Kép
Kép
nati80

Nati! Ismét grat a laptetőhöz! Én egész nap ütöm a klaviatúrát, de nem jut laptető! Te meg jössz-látsz-laptető!... de azért nem irígylem Tőled... Remélem meg lesz az eredménye januárban!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy! Levi még nem nősült meg, de van egy barátnője... azt hiszem..
A párom Balatonboglári, de Pesten ismerkedtünk meg. És Ti is szépek vagytok a képeken!
Vendég

Babett! Szia, üdv és hajrá!
Amúgy a Nati tőlem is ugyanezeket kérdezte 4 nappal ezelőtt, amikor én csatlakoztam. Szóval ez tényleg egy olyan "Figyelünk egymásra "topic.
Ja: és törekedj a laptetőre!!!
Vendég

Jenny

Nekünk snacink van, ő is félelmetesen néz ki, de nagyon aranyos kutyi. Egy kicsit önfejű, de türelmes a gyerekekkel. Persze nem szoktuk őket összeereszteni, mert a kutyi 50 kiló felett van és bagyon szeret felugrálni.

Kép
Kép
nati80

Bejci

Nem is tudjátok még, de van egy táblázatunk amit Jenny vezet és abban vannak ezek az adatok benne. Mindenkinek a neve mellett van egy nyuszi, és mikor ott van a baba akkor a nyusziból gólya lesz.

Kép
Kép
nati80

De jó, hogy ilyen hamar írtatok is :-)

Még nem szedek semmit, majd folsavat fogok.
Teszteket nem csinálok, remélem majd gyorsan tudok egy hcg-t csinálni :-)

26vagyok, könyvelek.

Ez elsö baba hamar összejött, hogy miért ment el azt nem tudom :-(

Örülök, hogy itt ilyen babásodás van :-)
dbabett

Babett

El kellene kezdened kismamavitamint szedni. Ne csak folsavat. A táplálkozásra is nagyon figyelni kell. Hőt nem mérsz?
Mennyi idősen vesztetted el a babát?

Kép
Kép
nati80

Nati! Bocs de ezt most nem is értem.. Milyen táblázat? És én akkor már engem is belevettetek? Jaj de jó lenne... akkor mindennap elénekeljük: Nyuszi hopp! Nyuszi Hopp! Máris egyet elkapott!!!!
Én leszek a szoprán, te meg az alt... vagy fordítva?
Vendég

Bejci

Én alt/tenor volatm. Énekelhetünk nyuszisat, de utána gólyásat.
Jennyt kérd meg, hogy tegyen bele a táblába.
Adatok amik kellenek neki:
kor
mióta próbálkoztok
szedsz e valamit
van e gyerkőc
talán ennyi, de kérdezzd Jennyt

Kép
Kép
nati80

Nati-tanárnéni! Ha pár szót ejtene a táplálkozásról... De tényleg! Hogyan kell kajálni? Én tök hülyén kajálok. Bennt a melóhelyemen nem eszek, mert nincs időm. Csak reggel benyomok egy kiflit, aztán délután fél ötkor eszek meleget..
Vendég

Jenny

majd tedd fel megint a táblát, lássák az "újak" is.

Kép
Kép
nati80

Nati

Én úgy gondoltam ,hogy szedek majd Elevitet vagy a Grav-ot, de az orvosom csak a folsavat mondta.
De majd meglátjuk, hogy mond e még mást is.
Igyekszem figyelni, hogy sok vitamint egyek.. :-)

Nem mérek höt... egyenlöre csak amikor jól esik... :D
persze középidöben is :lol:

A baba.... hát 6hetesnek írták, de én a 8-dikban voltam.
5 hetesen volt az elsö uh, utána 8ba mentem megint.
Ott mondták, én nem vettem észre semmit....
azután müszeres bef. és 6 hónap várakozás...

De ez mégcsak a 4.hónap, de azért ha nem muszály nem várjuk ki a 6 hót....
dbabett

Jenny kedves! Mit kell tenni ahhoz, hogy táblába kerüljünk?
Kor: 29
Próbálkozás: Októbertől (de pé nélkül elég nehézkes... :oops: )
Amit szedek: Closty
Gyerkőc: Gondolatban már három, valóságban sajna nincs...
Elég ennyi? :?
Vendég

Bejci

Amiket nekem is elmondtak, meg amit tapasztaltam:
1, nem szabad zsíros ételeket enni
2, sok gyümi és zöldség, napi 5-5 adag
3, reggeli kötelező (én zabkását szoktam gyümölccsel, müzli van megfőzve tejben és nem puffaszt)
4, halat sokat kell enni az omega3 miatt (lazac, tonhal)
5, májat inkább ne, a toxinok miatt (ha baba van akkor meg tilos!!!)
6, sajtból nem szabad penészes fajtát enni (kéksajt, camembert)
7, tejterméket kell enni, de ne cukrozottat
8, kevés finomított termék (fehérkenyér, cukor, chips)
9, rendszeresen kell enni!!! Bezavarhat a ciklusba és a fogamzóképességbe, ha nincs rendszer az étkezésben. Fogyókúra tilos!

Más most nem jut eszembe. Erről pont tegnap olvastam a kismamis könyvben, de a babára várókra is ez a jó.

Kép
Kép
nati80

én is szeretnék táblán lenni :-)

Jenny megadom amit tudok.. :oops:

26 vagyok
még nem próbálkozunk, majd januártól, vagy talán év vége felé
nem szedek semmit
még nincs babóca
kell még vmi??
dbabett

Babett

Valszeg valami nem volt rendben a kicsivel, nem volt életképes. Talán így jobb. Majd jön egy nektek való baba.

Kép
Kép
nati80

Mára elbúcsúzom Töletek!!

Holnap igyekszem jönni megint!!

Szép estét!!

Babett
dbabett

Szia Babett!

Várunk holnap!

Kép
Kép
nati80

Nati!

Ami a fogyókúrát illeti örülök hogy nem szabad.. pedig kellene fogynom, mert a cigi letételével sikerült híznom... Azt viszont már rég meg akartam tudni, hogy LEHET-e tornázni? Nem kavar be a beágyazódásnál, vagy valahol?
Vendég

Még jó, hogy a halat utálom, a chipset, kenyeret és egyéb szénhidrátokat viszont imádom...
mondjuk meg is látszik...
Vendég

Bejci
Tornázni kötelező! Akkor több oxigénhez jut a babi és jobban fejlődik. Persze nem súlyemelést, inkább séta, kerékpár, elipszisgép, aerobik, jóga. Szinte bármi, de csak akkor, ha babi előtt is csináltad. Ha nem , akkor valami könnyűvel kell kezdeni. Úszni is lehet, bár ez uszoda függő.

Kép
Kép
nati80

Ha a halat nem szereted, az gond, mert szinte csak abban van omega3, ami a baba agyáért és idegrendszeréért felelős.

Kép
Kép
nati80

Na jó, de a beágyazódásnál sem árt a torna? Vagy semmi köze hozzá?

(Ui: Nagyon hülye vagyok? :oops:)
Vendég

Van egy egyszerű magyarázatom rá. A méhed egy kb 1 cm vastag izom. Azt nem tudod tornáztatni, szóval a baba ott biztonságban van. Persze nem szabad erős hasizomgyakorlatokat végezni. Itt olyanra gondolok, ami a mély hasi izmokat dolgoztatja meg (pilates, hasprés)

Kép
Kép
nati80

A halat csak annyira utálom, hogy nagyközönség előtt nem eszem, mert öklendezem tőle. De ha már lennt van, akkor nem jön vissza körülnézni. :lol:
Vendég

Nem vagy hülye!
Ezeket nem kell tudnia mindenkinek. Csak én edző is vagyok, meg a doki is mondta ezeket a tanácsadáson. Mi tanultuk, hogy mi az amit a kismam i csinálhat.

Kép
Kép
nati80

Én imádom a halat és a húst meg utálom. Ritkán eszek.
Te hogy vagy a hússal?

Kép
Kép
nati80

Természetesen a túlsúlyom leginkább a Hasamon van... de hát apa így is szeret, első pedig a babuci.. úgyhogy nem hasizmozok, viszont tornázni fogok!!
Vendég

A hús sem a barátom... maradjunk ennyiben. A csirkét, pulykát megeszem, de csak ha nem én készítem el..mivel azok után, hogy nyersen láttam, nem szívesen eszem meg..
Vendég

Nati: Milyen edző vagy?
Vendég

Bejci
Érdemes mozogni, hasizmot is csinálhatsz, ha gondolod vedd meg Réka kismamis kaziját. Az elég szakszerű és a 3 trimeszterre külön van program. Előtte bármit csinálhatsz! Fokozza a fogamzóképességet! Minél egészségesebben étkezel és ha heti rendszerességgel mozogsz, csak jót teszel.
Tudom könnyű ezt mondani. Nekem sem megy mindig. Most semmi kedvem mozogni, de sok gyümit eszek és az ételekre odafigyelek. Nekem is van kb 10 kiló + súlyom. Pont a pocakon. De ez hormonális is, meg hát az ülő életmód.

Kép
Kép
nati80

Én pont így vagyok vele! ha a párom feldarabolja akkor megcsinálom és talán még eszek is belőle, de ne lássam nyersen. Jegesen én is fel tudom dolgozni. Úgy nem zavar.
Aerobikedző vagyok. Meg fényképész. És most meg külker szakon tanulok. Hogy ezek hogy jöttek egymás után????

Kép
Kép
nati80

Hát ez az! Gondold el: 76 napig nincs mensim, leteszem a cigit, aztán hormongyogyit kapok, ráadásul jön a tél és a szervezetem is tartalékol. Azért azt tudni kell, hogy nekem elég szélsőséges határok között mozgott a súlyom az évek során a hormonok nélkül is. Hát most meg aztán olyan, mintha második serdülőkoromat élném.. hangulatingadozások, hiperérzékeny vagyok, és elég nehéz engem mostanában elviselni...
Vendég

Mennyire szélsőségesen ingadozik? Magasságodhoz mekkora volt a legnagyobb súly? És most mennyi vagy? ha nem vagyok túl indiszkrét.

Kép
Kép
nati80

Jó lenne ha Pesten élnétek és akkor tarthatnál TOPIC-AEROBICot. :P
Vendég

Súlyomról csak priviben... még anyukámnak sem mondom el, de Veled kivételt teszek... :lol:
Vendég

Ment a privi..
Vendég

Ment a válasz!

Kép
Kép
nati80

Az enyém is:)
Vendég

Többiek? Senki nincs itt rajtunk kívül? Remélem nem mi üldöztük el őket..
Vendég

Azt hiszem egy időre elköszönök. Talán még jövök.

De ha mégsem jönnék, akkor jó éjszakát!

Kép
Kép
nati80

Akkor én is lépek.. jó éjt
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?