Új privát üzeneted érkezett!

Bejci
beteg voltam és valszeg hőemelkedéssel ébredtem. Csak ennyi és máris értékelhetetlen a görbe.

Kép
Kép
nati80

Laptető!

Akkor már végre megjöhetne! Hogy babás lehessek januárba

Kép
Kép
nati80

Nati!

Most lehet, hogy én vagyok körülményes meg hüle -ahogy az ált.iskes osztályfőnököm mondaná- de ha az egyik petefészek hiányzik, akkor csak minden 2. ciklusban van pé?
Vendég

Laptetőért gratula. Épphogy benézel, máris laptető... így kell ezt csinálni!!!
:lol:
Vendég

Nálam igen, mert az elsorvadt szövetek nem engedik a másik oldalinak hogy átvegye a vezetést, ha ez így érthető. Ha semmilyen szövetdarab nem lenne a bal oldalamon, akkor a jobb működne minden hónapban. Ez szívás!!!

Kép
Kép
nati80

Amúgy ha januárban szeretnél babás lenni, akkor az is leszel januárban!!! Csak tényleg hinni kell benne!!!
Vendég

Bejci!
Tudom, hogy az leszek! Látni fogom, hogy mikor van pém, és akkor napi akcióba kezdünk!

(De azért nem leszek nagyon csalódott, ha nem jön össze rögtön.)

Kép
Kép
nati80

Hát akkor csak annyit tudok mondani, hogy jó hancúrt januárra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Mi is azt fogjuk tenni.... bár nemcsak januárban... :oops: :oops: :oops:
Vendég

neked hogy megy a hőmérőzés? Hogy alakul a hőd?

Kép
Kép
nati80

Ja, amúgy sokan irigyelhetnénk a hozzállásod!!! Én legalábbis tökre egyetértek Veled. Most már én is hőmérőzök, meg amúgy is megnyugodtam, mert olvastam más dokiktól, hogy tabletta után 3 ciklus várakozást szoktak javasolni teherbeesés előtt. Nekem most volt a harmadik ciklusom. Ja, és a ciklusomat a ciklus.hu-n vezetem, ott 40 naposat számolt a gép, úgyhogy a vonalzómat is átjavítottam.
Vendég

Mindjárt felteszem
Vendég

Már alig várom, hogy cserélhessek vonalzót. Egy szép babavonzót szeretnék! Már ki is választottam. :wink:

Kép
Kép
nati80

Azt írtad, hogy BABAVONZÓT szeretnél... :lol:
Ez freud-i elszólás volt, ami biztos vonzza a babát :P :P :P :P
Vendég

Bejci
Nem nyomtál entert a sor után, így nem lehet megnyitni.

Kép
Kép
nati80

Nem elírtam, én babavonzóra gondoltam és nem vonalzóra. :lol:

Kép
Kép
nati80

Bocsi..

[url]http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e20b898a10b3be624aa7ec6d3b943e6e_071127_071216_1197763200_.png
[/url]
Vendég

Nati!

Nyomtam entert, nekem mindkettőt meg lehet nyitni..
Vendég

Bejci

Most sem jó, de beírtam és megnéztem úgy. Hát még nem sok látszik belőle, de azt is látom, hogy nem nagyon azonos időben nézed. Próbálj egy kicsit jobban figyelni rá. Én minden reggel felkelek korán, megmérem és visszaalszok. Így mindig uabban az időben mérem kb. Most hétvége a kivétel mert ilyenkor elég korán kell kelnem.
Szoktak ovus fájdalmaid lenni?

Kép
Kép
nati80

Bejci

Mivel foglalkozol? És a párod? iwiw-en fenn vagy? A többiekkel bejelöltük egymást.

Kép
Kép
nati80

De amúgy akár el is mondhatom...
1. nap: 36,3
2. nap: 36,5
3. nap: 36,5
itt tartok ma reggel. Amúgy a számított ovulációt dec. 23-ra rakta a gép, dehát az nekem mindegy, mert ebben a ciklusban a dokim szerint nem lesz pé-m... ilyen értelemben egy cipőben járunk...
Vendég

Fenn vagyunk az iwiw-en. Mindketten jogi vonalon dolgozunk, majd priviben írok többet...
Vendég

Bejci
Nincs is tüsződ, vagy csak kicsike?

Nekem egy 10mm-es volt kb 3 hete a jobb oldaliban. remélem az beérik január elején. És persze meg is termékenyül!!

Gondolkozz pozitívan! Miért ne lehetne? Jézuska hozza!!!!

Kép
Kép
nati80

Mármint a pédet hozza! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80

Küldtem privit..
Vendég

Ha a tesztem nem is, én már pozitív vagyok... :lol: :lol: :lol:
Tudom, hogy nem vagyok lemaradva semmiről. Csak az bosszant, ha tudom ezt a torturát, akkor sokkal előbb abbahagyom a fogamzásgátlót.
Nem tudom sajnos, hogy nálam mi a bibi, az anatómiai dolgokkal nem nagyon vagyok tisztában. Tudod, én a closty-ról sem tudtam mindent. Annyit tudok, hogy a fogigátló tabletta nagyon megborította a belső dolgaimat, nincs peteérésem. Hogy ennek mi köze a tüszőhöz azt nem tudom, de amikor elmentem a dokihoz a 76 napos ciklusom kb. 35. napján, akkor csak a méhnyálkahártyámról volt szó. Akkor azt mondta, hogy nagyon vékonyka, úgyhogy ne nagyon várjam a mensit a következő 2 hétben.
Aztán megjött, elkezdtem szedni a clostyt, ciklusom 10. napján voltam nála, akkor pedig csak annyit mondott az uh-n, hogy nem lesz pé-m ebben a ciklusban... hát most ennyit tudok...
Vendég

sziasztok

visszaértem a nagy karácsonyi bevásárlásból, lefagyott a lábam...
de már majdnem minden ajándék megvan
valamit már holnap csomagolok is a gyerekekét megvettem. iszonyú árak vannak. 5 gyerek van a családban.

na a lényeg ellőttem az előbb az utolsó ovutezstemet mérgemben, megint nagyon fájok. egyértelmű NEGATÍV. tehát felfáztam, most nagyon várom a mensit a héten, hogy minél előbb elkezdhessük a köv hónapot. aztán ha nem lesz akkor sem semmi, megyek a dokihoz minden vérvételre, meg amire lehet. nekem ez már a 3hónapom volt amikor nem védekeztünk.

előtte is volt már rá példa, de arra nem figyeltem, nem emlékszem hogy mikor volt már. ebben a hónapban figyeltem először a testemet, meg hőztem.
Amúgy tojcsim volt, persze nekem ebben a hónapban nem volt, csak halott katonáim.
mindegy, ha tojcsim van Lilla utánanézett akkor nem lesz baba.
sajna.
ezért ment le a hőm.
csak azt szeretném, hogy ne jöjjön meg holnap, meg holnapután, emrt az még csak 24, 25nap. 26-27 az normális lenne, és hogy a felfázástól ne legyen semmi bajom.
ennyit rólam.
mindjárt visszaolvasok
van itt valaki?

Kép
andyfekete

Vagyunk...
Vendég

bejci, jó a görbéd. csak így tovább méregesd, kíváncsi vagyok rá.
Én majd holnap dobok egyet.

Nati, te is akkor velem együtt várod a mensit, én most nagyon félek, hogy valami komoly felfázáson mentem át.
de lehet hogy este is beveszek egy algopirint.

csajok a tüszőt hogyan nézik meg, meg hogy mindened rendebne van-e?
vérvétel, és uh?
januárban tuti megyek dokihoz. ha most megjön akkor legközelebb január 15 felé, utána héten tuti bejelentkezem, akér a bab miatt akár kivizsgálásra.
csak lenne már annyi-
új év új remények

Kép
andyfekete

Andy!

Jut eszembe: nem tudtam megnézni a videódat...
Vendég

Bejci

Nekem most nem reagál az iwiw. Így a megkeresésed elmarad. De ami késik az nem múlik.
Tüszőben érik a pete. Egyszerre kb 10 tüsző van és abból egy indul meg, hogy megnőjjön és megrepedjen. Mikor elér kb 25-30 mm-t akkor érzed és akkor megreped, kiszabadul a pete és a visszamaradt tüszőből lesz a sárgatest, ami nem engedi hogy megjöjjön, ha a baba megfogant. Így ok?

Kép
Kép
nati80

Andy!

Bejelöltelek az iwiw-en. Te Vetésis voltál? Én Lovassys...:)))
Vendég

Nati!

Vállalsz Korrepetálást? :lol: :lol:
Mindent Te értetsz meg velem... KÖSZI
Vendég

Bejci
Ari vagy. De ezeket csak azért tudom, mert 3 hete voltunk genetikai tanácsadáson baba dologban. Most szóltak, hogy megvan a 3 gén vizsgálatunk. Van valami nagyon ritka valamim az egyik génnel. Nem tudom, hogy az most jó vagy nem, de majd meglátjuk.

Nekem azt mondta a doki, hogy havonta több tüsző verseng egymással, és abból csak 1 éri el célját abban a hónapban. Ezért nem értem nekem miért csak 1 tüszőm volt. Vagy csak az indult meg? A többi annál is apróbb lenne? na ezt nem tudom. De a doki az állapotomat ismerve azt mondta, nyugodjak meg, mert születik babám, nem is egy!!! Majd csinálnak nekem, ha más nincs.

Kép
Kép
nati80

igen Bejci Vetésis voltam.

melyik évjárat vagy, én 96ben végeztem

Kép
andyfekete

Bejci
Bármi kérdésed van még, nyugodtan kérdezz!

Kép
Kép
nati80

A Horváth Levi osztálytársad volt? Én is 96-ban végeztem... A Hartmann Szilvivel egy évfolyamon... mert már leskubiztam a közös ismerőseinket is... :lol: :lol:
Vendég

Bejci
Privi ment!

Kép
Kép
nati80

Látod Nati! Én is ebben bízok. A természetes úttal próbálkozunk először, de hát annyi lehetőség van és ma már nem ciki 30-on túl szülni...
Csak legyenek egészséges gyerkőcök...akik viszik tovább a génállományt... :lol: :lol: :lol:
Vendég

igen a lecsó osztálytársam volt.

te Veszpré.mi vagy?

Hartmann Szilvi meg évfolyamtársam itt Ajkán. Ismered?
mert ő meg a Lilla barátnők
majd úő is mondja biztosan ha jön és nem sírdogűál

Kép
andyfekete

csak nem ismered a Leventét közelebbről?

Kép
andyfekete

Megvagy... :P
Vendég

Andy: De! Ismerem. Ott volt az esküvőmön, családjaink barátok, és a gimis barátnőmmel járt több évig..
Vendég

Nini...Nati te meg Ének-zenés voltál? Hangszer? Enyém Hegedű... én is ének-zenés voltam, csak Veszprémben...
Vendég

Bejci
Visszajelöltelek.
Jól néztek ki. Szép pár vagytok. Milyen vizpart van a portréd mögött?

Kép
Kép
nati80

Igen az voltam, sőt gimiben is. Zongoráztam és énekeltem kórusban.

Kép
Kép
nati80

Lilla reméljük nem fog sirdogálni... de a világ elég pici... ennyi ismerőst?!
Vendég

Én is éppen ezt akartam mondani, hogy milyen kicsi a világ!

Kép
Kép
nati80

Én is kórustag voltam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy együtt is énekeltünk valami kórustalálkozón..ű
Ja a férjemet meg találd ki hogy hívják?!: Hát persze hogy Zsolti!! :lol: :lol:
Vendég

Nati: Portré mögött Balcsi van! Ott volt az esküvőnk. A fotózás Balatonalmádiban volt. A honlapunkon van fenn egy csomó kép.. ha érdekel..

AMúgy jó gyorsreagálású csajszi vagy! épphogy bejelöllek, máris ismerősként szólíthatlak.. :P :P :P
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?