2006.04.11 09:32
Szerző: tundike
Szia!
Én évekig jártam magánrendelőjébe, nagyon kedves és aranyos volt. De a végén 16 cm-re nőtt cisztámat, nem vette észre.
Nyár végén kezdődött, fájt pisilés és szex közben, elmentem hozzá, ő vizeletvizsgálat után megállapította, hogy fel vagyok fázva. Aztán csak rosszabb lett, már pisilni is alig tudtam reggelenként, ősszel valamikor az urológiára mentem el, ahol mondták, hogy a nyári leleten semmi nem utal felfázásra. A vége, egy december végi soron kívüli beutaló lett a Margit kórházba, akkor már elviselhetetlen volt a fájdalom, és megállapították, hogy 16 centis cisztám van, amit egy nagyon jó doki kioperált. Egyórás altatásos műtét lett belőle, szép 13 centis vágással a hasamon, ez 3 éve volt. A hólyagomnak semmi baja nem lett, de a bal oldali petevezetéket és petefészket ki kellett venni. A műtét olyan jól sikerült, hogy amikor elhatároztuk jöhet a baba, másfél hónap alatt terhes lettem, és pár nap múlva érkezik a jövevény.
Vissza akartam menni a doktornőhöz, de nem lett volna értelme és hagytam az egészet. Abban én is hibás voltam, hogy hónapokkal később nem mentem vissza hozzá, de viszont mint kiderült utólag, ezek a tünetek tipikus ciszta tünetek, és erre kellett volna gondolnia. Azóta a Margit kórházra esküszöm, és szülni is ennél a dokinál fogok.
Minden jót!
Ez csak egy eset, egyébként csak jót hallottam róla.