Szia Mindenkinek!
Kedves Társalkodók!Olyan,de olyan bűntudatom van:ma találkoztam Erzsikével s ráébredtem,hogy nagyon elhanyagoltalak Benneteket.Szinte semmit nem tudok rólatok.Már hetek óta ide se bajszoltam.Ne haragudjatok rám!Marcus energiabomba és Mimmus bújós nyuszi mellett már a horgolással is lefékeztem.Bár bevallom,ha lehetne szopiztatás közben horgolni,időnként megtenném
Helyette olvasok.Sokszor hajnalig,mert egy-egy remek könyv mellett az a csipetnyi időérzékem is elvész,ami a nagyjábóli napirendet fenntartotta.Nem ígérem,hogy gyakrabban becsatlakozok,de sokat gondolok Rátok.
Eszti!Szívből örülök,hogy pindúrkád világrajövetele ennyire csodás és gyors élmény volt számodra.Szorítottam,hogy így legyen.Bizton állíthatom,hogy az egyik legjobb doki kezei közé kerültél,magam is nála szültem Mimit.Valóban megnyerő és megnyugtató kiegyensúlyozott személyisége.Nálunk is ömlik a tejecske,ennek köszönhetően Mimi 3 hósan a 3500g-os születési súlyához képest már 4700g,és az 50centihez képest 57cm.Rendkívül eleven,mozgékony.Már oldalra fordul és egyre kevesebbet szunyókál nappal.Az éjjeleket még mindig átalussza.Látod-látod,mondtam én,hogy békés babád lesz...
Kívánok jó egészséget,sok boldogságot egész családodnak!
Zsu!Kitartást itt a finish-ben!Nemsokára Te is ismét csöpp babalábakat fogsz puszilgatni.
Talán épp karácsonykor?Micsoda ajándék lenne!Remélem,jól bírod a hideget!
Csimotádnak tartozom még egy "husimorzsolgatással"...
Bea!Marcidnak,aki már igazán nagylegény,nagyon boldog szülinapot kívánok!Legyen élete következő éve is vidám és felfedezésekkel teli!
Pindúrkáidnak mielőbbi jobbulást!
Éva!Sok türelmet és erőt a karácsonyi készülődéshez,szervezkedéshez!Aztán tégy ám fel fotókat a közös ünneplésről.
Lituka!Mátéd valami álomszép!Milyen gyönyörűen látszik mindene,és mennyire formás!Szoktam mondani:jól összehoztátok!
Grtaulálok!Köszi ezt a videót.Ha nem lenne még nagyon eleven élmény a Mimikém születését követő felépülés fájdalma,azt hiszem,újra avárandósság után epekednék ennek a felvételnek a hatására.Majd annakidején bevetem GÁbimnál,htha újra elcsábul.Valóságosan "szerelmes" a gyerekeinkbe.
Luca68!Szorítok ezerrel-még mindig!Szuggerálom,hogy jó hírekkel köszönhess be az ünnepe után.Tetszik a karácsonyváró vonalzód,és csini a fa a fotón.Ez a tavalyi fátok?Hasonlóan díyzített volt idén az Audi Miki ünnepen.
Orsi!Bocsi,hogy nem küldtem még fotókat,totál megkukulok időnként.Feledékenység,Maminti a neved...
Most megpróbálom pótolni:
Jaj,ne haragudj,de nem találom a fotókat,csak ezt az egyet.Totál égés,pedig volt egy nagyon kedves fotó Zsezséről.Vagy csak megvakultam...(Fotókönyvet kap anyósom és anyukámnak is szerkesztettem egyet,így most jojózik a szemem a sok fényképtől,ráadásul véletlenül ki is töröltem néhányat...
Erzsi!Öröm volt Veletek találkozni.Sajnálom,hogy egyszer se tudtam elmenni a legutóbbi talikra,hogy jobban megismerjük egymást.Talán jövőre.Kisfiad csoda aranyos.És Istenem!,milyen nagy!!!Amikor utoljára láttam,még egész csöpp csecsemő volt.
Bogi!Köszi a köszöntést!
Jelentem,Mimi hordja a kelengye ajándék bodyját,és csudi csinos benne.Még nincs lefotózva,helyesebben le van,csak nem látszik...
Hajam még nem áll égnek,de néha már nagyon vágyom a csöndre...HIHIHIHI!
igazad van,még nagyon fiatalok vagyunk (én márciusban leszek 30.),még szóba kerühet icsit később az a Harmadik.
Amúgy Marcu áldott jó gyerek.Épp csak néha akkor tör rá a Mimi iránti szeretet-roham,amikor épp sikerült elaltatnom a kistesót egy nyűgösebb napján.no,olyankor hétökrös szekérrel se lehetne eltántorítani a simizéstől,puszizástól.Persze Mimi felébred rá,sírva fakad,mire Marci még hevesebben igyekszik megnyugtatni...Tegnap óta beceneveket kreál Miminknek:Mimitti,Mimici,Mimike...,pedig tőlünk nem hallhat hasonlót,mert szegény leánygyermekem mindenhogy szólítjuk,csak a nevén nem.
No,hát minket is elkap az a bizonyos szeretetroham,csak a mamánál,apujánál és nálam ilyen felnőttesen jön ki,hogy össze-vissza beszélünk.
Marci legújabb szenvedélye,hogy buszozni akar.Csak győzzem elhordani.A Tesco busszal járunk,az ingyen van.Néha mimi is elkísér.Na az ám a produkció.Mimi vagy kenguruban,vagy babakocsival (vettünk testvérfellépőt) jön velünk,ámbár fejembe vettem,hogy kicsit edzem a kiscsajt,s egy kiadós szopizás után otthonhagyjuk a mamának...
Lánykáid biztos angyaliak!Ők is csuda nagyok lehetnek már.
Marcu 16 kg.És nagyon megnyúlt.Igazi nagyfiú.És néha már úgy is viselkedik.Egyre önállóbb.Épp csak a pelusmentességhez nincs kedve.Ám emiatt nem aggódom.Messze még az ovis lét.
Anyacuka!Benid épp oly huncut tekintetű,mint Marcim.Remek fotókat készítesz róla.Csudi remek ünnepen voltatok.Mit szólt a Mikulás bácsihoz?Nagy örömed telhet ebben az édes fiúcskában.Jó volna egyszer összeeresztenünk fiaink.Egy húron pendülnek,úgy hiszem...
Niki!Micsoda remek ajándékokat kapott Zazid!Az a kirakó nekem is nagyon tetszik.Marcunak van egy hasonló.Azt még tavaly kapta a szülinapjára.Idén nem vettem neki semmit Mikulásra,mert az egész család elhalmozta ajándékokkal.Íme egy fotó,amin nem is szerepel még minden (az adventi koszorút én készítettem
)-még szerencse,hogy nem nagyon csokievő,ám apuja annál inkább,így nem kell igazán szívtelen anyukának lennem:
Most mennem kell,de nem feledtem,hogy kiknek tarozom még hozzászólással.
Záróakkordként néhány fotó rólunk:
Gábim 15-én volt 30. éves
Ha addig nem jelentkeznék:
Nagyon békés és boldog,meghittségben és figyelemben gazdag,kellemes ünnepeket,és szerencsés új évet kívánok Mindannyiótoknak!
Puszi és ölelés!