Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem ha terhességet nézünk LH teszttel azt reggeli pisiből kéne. Aztán a fene sem tudja. :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Mégis összejött volna ebben a hónapban??? :wink: Á! A múlt hónapban is volt vagy 3 laptetőm. :?

Kép
Kép
cs_erika

Azt nézem, hogy Pintyusnak is korábbra tette a peteérést mint a poz. ovu teszt. Na ez már jó jel!

Van itt valaki? vagy mindenki vásárol. Azt hiszem én is megyek takarítani.

Kép
Kép
cs_erika

na helló csajok, megjöttem. Nem vagyok három napig és tizenX oldalt írtok... nem is győztem mind visszaolvasni, de nem hagyom majd ki. A 116-122 maradt ki. :)
Gyönyörű volt Bécs, finomakat ettünk, ittunk, a szállás is jó volt. Voltunk nyolcmillió boltban de semmit nem vettünk végül, mert semmi olyat nem találtunk.
Ma is megyünk vásárolni, mert kb. sehol nem tartunk. Ezt utálom a karácsonyban, hogy nem lehet ennyi embernek jó ajándékot kitalálni...
Na azt hiszem most nagyjából ennyi. Később majd jövök még. :)
Ja, és az ovu tesztről csak annyit, hogy azt ne reggel csináld. LEgalábbis ne első pisiből. Én délután csináltam és ki is mutatta a babát. :)
Hajrá mindenki!
:)

KépKép
muffin

muffin, én sem voltam majdnem egy hétig, mert a párocskámnál voltam, és annyit írtak, hogy egy napom beletelt volna abba, hogy végig olvassam. Ha jól emléklszem akkor Jenny foglalta össze nekem a történteket.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok Csajok!

Bocs, hogy nem nagyon jövök most, de tegnap egész nap kari aji miatt mászkáltunk, ma meg takarítunk :?

Andy, lődd el gyorsan azt az LH tesztet, sztem - ha működik ez a módszer, bár még nincs benne gyakorlati tapasztalatom - már kimutatná :wink:

Csajszik, nem nagyon tudok most visszaolvasni, ne hari :oops:

Rólam: Bromo nagyon bekavar sztem, ez a hónapom elúszott, gyalázatosan rossz a görbém... :roll:

Pusza mindenkinek!

Üdv,

Bien

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Na látom, az aggódásom rátok is átragadt. :(
Ne adjátok fel! Tudom, hogy röhejes, hogy pont én mondom, mikor 2 napja itt sirtam. De apa egyik haverja azt mondta, ne aggódjak, nem szabad hinni a hőnek, meg teszteknek. Ha akar jönni a baba, úgyis jön, mindegy, mennyi a hő. Én már megnyugodtam, ahogy lesz, azt hiszti nélkül el fogom fogadni.
A hőmet azért mérem, de csak 9-kor, mikor felkelek.
Magdolnam, a mi kutyusaink is (anyuéknál van a kutyum a tesóméval együtt)nagyon örültek a hónak. Tesómmal tegnap msn-eztünk, és mondta, hogy a kutyum napi 20-szor kéredzkedik ki a hóba futkározni. Neki ez az első tele, mert tavaly októberben született, és decemberben hoztuk el, akkor még nem mehetett ki, mert pici volt. De most nagyon élvezi.:)

Kép

Kép
jenny29
Mór

Ja a görbém, azt hiszem Andy kérte. A Wunschkinder 29 naposra saccolja a ciklusom. Majd kiderül.

Kép

Kép
jenny29
Mór

Csajok! Megjött miki!!!!!!!
Nagyon el vagyok szontyolodva. Most jött meg. Akkor az új ciklusba most ez az első napom, vagy a holnapi?
Ezért ment le a hőm reggel. Hát... nem lesz szép karácsonyunk. :cry:

Kép
p__lilla

De még lett volna hátra 2 teljes napja. Ez a 26. napom. Még soha nem jött meg korábban. Pláne nem 2 nappal. Valami nagyon nincs rendbe nálam. Nem működök jól. Lehet, hogy sose lesz babánk. Én meg megőrülök. Másnak miért sikerül elsőre? Lehet, hogy már öreg vagyok. :cry:

Kép
p__lilla

Jenny, óh milyen tekintete van a kutyádnak :oops: ez tetszik :lol: az én leglustább kutyámat alig lehet lelőni, úgy örül neki. Ő pesti kutya volt és nem nagyon élvehette ki a dolgokat, na de nálunk mindent bepótol. Én csak hálás lehetek az előző gazdájának, hogy elhagyta és a mienk lehet!!!!

Lilla, sajnálom :( de majd a köv hónap! Ha úgy érzed, hogy nincs valami rendben akkor menj el orvoshoz. Kérj progreszteron, prolaktin vizsgáltatot! Már számtalanszor ajánlottam, de senki nem fogadta meg a tanácsom :( így ha valami gáz van akkor IDEJÉBEN kiderítik és azonnal segítenek! Én is hülye voltam, hogy nem mentem vissza a dokihoz, mert hittem egy sztks-nak (nem minden sztks rossz!!!!), mert akkor már a terhességem végén járnék.
magdolnam

DEHOGY VAGY ÖREG!!!!!!!!!! Nálad sokkal idősebbek vállalkoznak a kismamaságra. Sajnos valaki olyan hogy még a széltől is teherbeesik, míg másnak több hónap. Az még teljesen természetes a teljesen egészséges nőknél, hogy ha 6-12 hónapig nem jön össze a baba, de hidd el, neked nem kell ennyit várni. Én is ugyanezen mentem keresztül. Amikor az 1. clostys hónapom volt és megjött, hát nem akarom leírni milyen világvégi kedvem volt. Aztán következett a 2. clostys hónap, de ez amolyan leszarom hónap volt és sikerült!
magdolnam

Lilla, nagyon sajnálom!!! Pedig nagyon szép görbéd volt, és sztem nincs semmi hormonális problémád. Az a görbéden azért látszana. De ha attól megnyugszol, fogadd meg Magdolnam tanácsát, és kérj az orvostól egy hormon vizsgálatot.
Ne keseredj el! Tényleg nem mindenki olyan szerencsés, mint Pintyus. De majd sikerülni fog a következő hónapban!!!!
Nekem is leesett a hőm, holnapra biztos nekem is megjön, és akkor januárban együtt próbálkozunk Mártival meg Natival, oké? Fel a fejjel!!!!!!

Magdolnam, van képed a kutyusról?

Kép
jenny29
Mór

Magdolnam, ő pedig tesómé, de nagyon imádom! Úgy tud hizelegni, bemászik az ölembe, puszilgat, pedig egy nagy ló. :D Alfréd a neve. Az enyém neve pedig Oszkár. Kép

Kép
jenny29
Mór

Lányok!

Bocs, hogy beleszólok, de mióta is próbálkoztok- próbálkozunk? Október? November? Szerintem tök normális, hogy nem sikerül elsőre!
Kérlek ne keseredjetek el! Elmesélek egy sztorit. A munkahelyemen hárman vagyunk lányok, akik most próbálkozunk a babával. Mindhárman 30 év körüliek. A másik két kolléganőm rögtön teherbe esett az első hónapban. Most jelenleg ott tartunk, hogy az egyik a 4. hétben, a másik a 9. hétben veszítette el a kisbabáját! Kinek rosszabb? Nekik? Nekem? Gondoljatok bele, nekem még a ciklusom sincs rendben, valszeg nincs pé-m... stb... mégsem csüggedek. Egészséges fiatal lányok vagyunk mindannyian.. és igaza van Jenny ismerősének: ha a baba jönni akar, akkor úgyis jön... Márpedig mindannyiónknak jönni fog, mert tudják, hogy a leendő anyukájuk nagyon fogja őket szeretni. Mindenkihez be fog kopogtatni a gólya, csak valakihez előbb, valakihez később. És ezt el kell fogadni.

Lilla: Tudom mit érzel, mert az első időszakban- amikor hetente teszteltem mert nem jött meg- ugyanezeket a kérdéseket tettem fel magamnak: öreg vagyok? Másnak miért sikerül elsőre?
Ráadásul a sógornőm az esküvőnk után 2 héttel bejelentette mosolyogva, hogy terhes, (holott nem régóta van együtt a barátjával és ezt a babát nem tervezték be) ... Gondolhatjátok milyen érzés látni ahogy nő a pocakja... de hát ez van!!! Lehet, hogy nekem éveket kell várnom a kisbabámra, de türelmes leszek, mert tudom, hogy megéri. És ha megszületik, utána végig velem-velünk lesz és majd amikor pl. a lányom úgy dönt, hogy babát vállal, el fogom neki mesélni, hogy milyen nehéz türelmesen várni arra a teszten kirajzolódó két kis vonalra és pityergés nélkül elviselni amikor -megérzéseink ellenére- megjön a menzesz...
Csajok! Szerintem amióta próbálkozunk mindannyian átéltünk már hasonlókat. Nekem is hullámzó a hozzáállásom az egészhez, néha türelmesen azt mondom, majd jön a baba, ha jönni akar, néha pedig attól elsírom magam, hogy egy boldog pocakos kismamát látok... de azt is el kell mondanom, hogy amióta olvasom a hozzászólásaitokat, látom, hogy Ti is ugyanebben a cipőben jártok, kicsit megnyugtató érzés, hogy Veletek meg lehet osztani az ilyen aggodalmakat.
Jenny, Lilla és többiek!!
Ennek a jó hosszúra sikerült monológnak a lényege, hogy NE LEGYETEK SZOMORÚAK, NE KESEREDJETEK EL!!! KITARTÁS, ELŐBB UTÓBB JÖNNI FOG A BABA.... AMIKOR NEM IS SZÁMÍTATOK RÁ.... ÉS EZ ÍGY LESZ!!!!
Remélem nem tartatok hülye okoskodósnak amiért ezt így leírtam Nektek, de úgy éreztem, tudnotok kell, hogy mindenki Veletek van...
Vendég

Magdolnám! Itt vagy még? Olvastam, hogy Te is clostyt szedtél... én is. Megkérdezhetem, hogy Neked hogyan kellett szedni? Nekem az első adagot a mensi első napjától, napi egyet. Ez sajnos nem volt hatásos, nem volt pé-m... A dokim azt mondta, ez nem kirívó eset, majd a következő adagot már kettesével kell szednem, szintén mnsi első naptól. Ja, és engem csak egyszer nézett meg uh-gal a dokim, azt mondta, legközelebb már csak a következő ciklusban lesz pé-m. Szerinted ez normális? Veled hogy volt?
Vendég

Lilla, ne tesseék elszontyolodni! Miért lennél öreg! Csatlakozom bejci hosszúra sikerült monológjához. Én is totálisan ki voltam akadva a múlt hónapban amikor megint nem jött ösze, pedig az még csak a 2. hónapunk volt. Egy statisztika szerint 100 egészséges próbálkozó párból csak 17-18 esik teherbe. Nagyon sok mindennek kell klappolnia, ami lehet, hogy pont a következő hónapban lesz meg. És ha nem jön össze fél év alatt akkor érdemes orvoshoz fordulni, hogy elkezdjetek egy kivizsgálást. De még akkor sincs minden veszve, mivel minden hónapban 24 órád van arra, hogy teherbe ess. Az nem olyan sok.

Na most én is hosszú lettem.

Kép
Kép
cs_erika

bien, szerintem annyira nem vészes a hőd

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok Lányok!

Végre hazaértem. Ez volt az utolsó sulinap idén.
Hőm fenn, még mindig nem jött meg. Már kezdek türelmetlen lenni.

Kivel mi történt? van új kismamink?
Megyek visszaolvasni.

Kép
Kép
nati80

hát persze, hogy van új kismamink.
Esetleg Te lennél az Nati. :lol: :wink: :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Köszi lányok a bíztatást. Új év, új remények. Asszem nem fogok ennyire a babára koncentrálni. Már semmi más nem érdekel. A munkámban sem lelem örömem mostanában. Teljesen kikészülök, annyit dolgozok. Bíztam benne, hogy egy kisbaba megváltoztatja az életem. De hát erre még úgy néz ki várnom kell.

Kép
p__lilla

Erika
Én sajna nem lehetek. De majd este fel is rakom a görbém. Érteni fogod, hogy miért nem vagyok az.
Össze tudnád nekem foglalni a mai napot? Nincs valami sok erőm végigolvasni a 3 oldalt.

Kép
Kép
nati80

Lilla!

Megnéztem a profilod... nem lehet, hogy túl stresszes a munkád?
Vendég

Én összefoglalom szívesen: sajnos rosszkedv a mensik miatt, jó kedv a hóesés miatt... jó lenne, ha ezt meg tudnánk fordítani...

Nati: Suli milyen volt? Milyen suliba jársz? Bocs, lehet, hogy már korábban volt szó róla, de én arról lemaradtam.. :lol:
Vendég

Bejci
Szép monológot írtál. Szivemből szólt a dolog.
Szolnokra járok, külkert tanulok és végzős vagyok.

Én átvenném valaki mensiét!!!!!! Nekem kell!!!! MOST!!! Ki adja????

Én benne volnék, hogy megforduljon a dolog, mert a fél házunkon nincs tető és hóban nem tudnak dolgozni. Bár én úgy látom, hogy már olvad egy kicsit a hó.

Kinek jött meg ma???

Kép
Kép
nati80

Én is bevállalok egy mensit... hogy végre elkezdhessem a 2. adag clostymat :D :D :D :D :D
Vendég

Erika
Pét a 15-16. napra raknám nálad, semmiféle képpen sem oda ahová a ferti tette.

Kép
Kép
nati80

nati, szerintem is pénteken volt, mert akkor éreztem nagyon. A görbém csinálja hülyén

Kép
Kép
cs_erika

Nati
Nekem jött meg délután.
Most akkor a mai napom az első az új ciklusból, vagy a holnapi. Mi a véleményetek?

Kép
p__lilla

Igen, stresszes a munkám főleg így év végén és év elején. De nem tudok mit csinálni. Ez van. Vagy dolgozom és lesz pénzem, vagy nem.

Kép
p__lilla

Lilla
Mennyire erősen jött meg? Mert ha csak pecsételő, akkor még nem az első napja az új ciklusodank.
sajnálom, hogy megjött, olvastam.

Kép
Kép
nati80

Lilla!

Én megértelek, nekem -sajnos- egész évben stresszes a munkám, mondjuk pénzem az tényleg van... csak hát attól nem lesz baba a pocimban..
Úgyhogy úgy döntöttünk, január lesz az a hónap, amikor megszabadulunk a spórolt pénzünk egy részétől és stresszes munkát itthon hagyva elutazunk melegebb éghajlatra. Ott végre csak egymásra koncentrálunk, és félretesszük a már szinte kötelezővé vált 2 naponta szex-et és akkor hancúrozunk amikor eszünkbe jut.. és nem akkor, amikor KELL! Javaslom mindenkinek... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lilla! Valamit elfelejtettem mondani: nem Te lennél az első nő, aki babával a pocijában vérzik...
Több helyről hallottam, hogy gyakran előfordul a menstruáció-szerű vérzés a terhesség első hónapjában, mert a szervezet EMLÉKEZIK..
Vendég

Lilla, aznap amikor vérzés jelentkezik már az első napnak kell tekinteni.

Kép
Kép
cs_erika

Köszi csajok!
Még nem vérzem rendesen, de már a vécépapíron jelentkeztek a nyomai. Holnapra fog igazán megjönni. Akkor a holnap legyen az első, igaz?

Kép
p__lilla

Szerintem holnaptól számold, bár én nem vagyok egy gyakorlott menstruáló... :cry: :oops:
Vendég

Bejci, majd ha hazajöttünk a színházból elmesélek mindent, válaszolok a kérdéseteidre.

Jenny hű ez is cukorfalat. Érdekes, az ilyen fajta kutyáknak olyan nézésük van, hogy az ember majd elolvad tőlük. A kutyákról meg csinálok képet, felrakom :)
magdolnam

Köszi Magdolnám... és jó kikapcsolódást Nektek !
Vendég

Köszi Magdolnám... és jó kikapcsolódást Nektek !
Vendég

Ha csak foltozol, és holnap rendesen megjön, akkor az legyen az első napod. Én így szoktam számolni.

Kép
Kép
cs_erika

Kép
Kép
nati80

Itt a görbém, mondjatok rá valamit!
Egyértelműen sz@r!!!

Kép
Kép
nati80

Bejci
Itt van egy jó példa a rossz görbére. Itt nem volt pé.
Teszek fel egy olyat is, ahol van. Ha érdekel

Kép
Kép
nati80

Kép
Kép
nati80

Nati: Igen érdekel, légyszi tedd fel.
Vendég

Akkor ha jól látom fenn kell maradni a görbének a ciklus második felében. Mi az oka annak, ha nem marad fenn a hő? Az hogy nem volt pé?
Vendég

Bejci

Van kérdésed? Most van időm, szivesen elmagyarázom. Meg tudod nyitni?

Kép
Kép
nati80

Bejci

Nincs petefészkem, így nincs pém se. Ezért cikázik fel-le a hőm. De a másodikon jól látszik, hogy volt pé és fenn is maradt piriig a hőm. Ott meg leesett.

Kép
Kép
nati80

Ez tök érdekes. Csak azt nem értem az elsőnél, hogy felment a hőd, aztán 2. nap leesett. Oka? (Bocs csajok, ha ez valakinek nem túl izgi, nekem az... :oops: :lol: )
Vendég

Bejci

Az első görbémnél is bejelölt a ferti pét, de az csak azért van mert hülye és nem nézi, hogy mi van utána. Gondolom jól látható a különbség a két görbe között.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?