Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Andi: mi is délután szánkózunk Janával és ő is most látott először igazán havat mint Petike. Ő is gondolom nagyra nyílt szemekkel nézte.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Timci: ez poén vagy moderáltak??? :shock: :wink: :lol: :lol:

hajny: holnap mennék mindenképp, de úgy reggel ahogy szoktam mert Annát szeretnénk Janával megköszönteni!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Cukker, hajny: jó volt a tegnapi nap, de őszintén szólva a film nem jött be... vagyis inkább úgy mondanám nem iylenre számítottam. Az arany iránytűt néztük, látványos fantasy volt, de a sztori nem volt túl nagy, meg úgy lett vége, hogy lesz valszeg folytatása is....szal nem ülnék be újra erre a filmre... :roll:

KépKép
erszényes

teszek egy képet Janáról amint küzd a hóember aljával... :lol: Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nálunk már megvolt a HÓÖRÖM! :) :) :)
Kép
Kép
Kép

Erszényes
Nagyon tecc Janika új vonalzós képe! :D vagány és cuki! :D

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes
Most látom.... a kép is nagyon tündér! :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Erszényes képek nagyon szépek! :) Mi is készítttünk, majd teszek fel. :)

Virág, köszi, aranyos vagy. Ht, igen, tudtam, hogy ez leszek....tudtam, h. ezért fogom rosszul érezni magam, mert nem tudok ugyanannyit foglalkozni kettőjükkel....de megpróbálom, mert én nem szeretném, és a lelkiismeretem sem nyugodna, ha egyik több figyelmet kapna, mint a másik. :roll:

Pille, megkaptad a pü-met?
Vki elküldené Pille telszámát? Mert ez a bbbnet nem a legtutibb információ cserére....... Köszönöm!
birolili

Nana: igaz nem válaszoltál, de most is kérdezek: hol vetted a nacikat amik a srácokon vannak?
Nagyon nagyon szépek a fiúk (te írtad, hogy ilyet nem mondunk?:))
Gondolom sokat csatáznak de látszik nagyon szeretik egymást:)

Virág: dejó, hogy vagy:) igen én is azért csinálom a sulit, mert kicsit kikapcsol(néha megőrülnék ha az agyam nem tudnám tornáztatni)

még egy kérdés: sínacit tudtok valahol jó áron...kabát nem kellene, de mindenhol csak egyberészest látok...gyerekre
köszke

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Virág
örülök hogy újra tudsz jönni közénk,akkor ezek szerint te még nem dolgozol ugye?Keresel vmit?

Ser
ti hogy vagytok?Hannamannának hogy tetszik a hó?

Annát tegnap levittem ,húztam szánkón,élvezte.Majd próbáltunk hóembert építeni,de gyorsan megunta,fel kellett jönnöm vele.

Erszényes
én azért szeretném megnézni a filmet,imádom az ilyen meseszerü történeteket.Várlak holnap!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
valahol láttam sínacit,de nem emléxszem hol.Az Auchanba néztétek?Pár hete tutti volt ott,mert néztem Annának,kellene neki is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
bocs :oops: :oops: pedig olvastam és gondolatban válaszoltam is rá, csak már a leíráshoz akkor nem volt időm. :(
semmit nem tettünk, hogy Danus Leszokjon a velünk alvásról.
SEMMIT :) egyszerűen eljött az ideje. :) Soha nem erőszakoskodtunk stb.
Boti soha nem alszik velünk :) Egyszerűen nem igényli. Ő nagyon szereti az ő kis kuckóját, a szuszijait, a kis barátait ... :)
Nálatok ki alszik veletek? Bebe?

Nacik: Danusét használtan vettem. Botusé Dani régi nacija (anno MazsolábaN vettem leértékelve)

Nem tudom, de szerintem már érdemes a leértékelést megvárni. vagyis már sok helyen megkezdték.
Írtad, hogy ... szóval Pesten H&M ben már le vannak 50 %val értékelve vagy C&A, én tavaly ott Danusnak nem leértékelve vettem síoverallt 1990ért :D Kecskeméten én nem tudok :(

KépKép
KépKép
nana09

VALAKI LEROMBOLTA A HÓEMBERÜKET A FIÚKNAK!!! :cry: :cry: :cry:
tavaly ue. volt :( :( :( , komolyan milyen emberek, gyerekek laknak ebben a házban?) :shock: :( :evil:
Egy másik manójét is :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana
itt is volt két naon ari kis hóember építve,reggelre lerombolták mind a kettöt.Szerintem nagy ,tizenéves kamaszok voltak.Szerintem,mert naon hadakoztak az udvarunkban.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana: sajnálom a hóembereteket!! :cry: A mienket nem tudják, tuti nekem is rosszul esne...
Nagyon édik a fiúk a képen!! :wink: :lol:

hajny: Megunta Anna a hóemberezést?? Húú Janát meg alig lehetett bevonszolni...még itt vagyunk anyuéknál mert Jancsi bement dolgozni, addig meg szánkóztunk, hát azt is nagyon élvezte!!!! :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Az utak viszont tök jól járhatóak, ennek örültem, épp ideje volt mert tegnap estig nem takarítottak semmit!! :roll: :roll:

KépKép
erszényes

Bepa,
én Lilinek csak gatyát Szegeden vettem a Centrumban. 98-as a legkisebb, az jó a 85 centis lányomra, bár kicsit fel kell hajtani. 2000 Ft volt. Arra tökéletes, hogy szétjátsza az oviban. Jövő héten még végig megyek oda, ha kell, tudok hozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ági, Nana

Nagyon jók a fotók! Mi is voltunk ma szánkózni Akasztón a papánál, hát Adri elég közömbösen ült a szánkón, de szerintem az volt a bibi, hogy már akkorra éhes volt és fáradt. Aranyosak voltak, mert Bence húzta. Viszont Bence akkorát játszott az udvaron, hóembert épített, angyalkákat csinált, totál víz lett a ruhája.

Reggel azzal indítottunk, hogy mentünk a cipőházba hótaposót venni, de nemhogy az nem volt, még csizma sem. Azért vettünk két cipőt a lurkóknak. Olcsó volt, olyan is, de ezt a pár hónapot már kibírja. Szóval szerintetek hol vegyek Adrinak hótaposót? Mert szerintem az ő méretében nincs a Hervisben. Arra gondoltam, hogy megnézem a Rendőrséggel szembeni kínaiban.

Egyébként meg most tuti, hogy Adri 7-én kezdi a bölcsit.

Engem is érdekelne, hogy mi volt Timci hozzászólása?

Andi
Kép
cukkker

Lehet, hogy Bencének jót tesz a tesó, imádja is, és nagyon önzetlen vele, de Adri rendesen el van kapatva. Érzi a jó dolgát. Én nem akarom elkényeztetni, meg nem is érzem, hogy elkapatom, de a jelek azt mutatják. Azért mindent meg lehet oldani, és mindennek van hátránya is, előnye is.

Andi
Kép
cukkker

Cukker,
a Deichmannban van ilyen kicsi hótaposó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana,Erszényes:
Képek nagyon aranyosak!Úgy látszik a fiúk építkezősebbek.Lányok leginkább nézik a hóember építést,Mira dirigál,de nemigen nyúlnak a hóhoz...
Nana,sajnálom ,hogy lerombolták őket :(
Jók vonalzós képek is a srácokról! :wink:

Lili:
Kaptatok szánkót?

Cuki:
Én is a Malomba láttam hótaposót!

Timci egy borotva reklámfilm linket rakott fel.
kazi

Cukker, én Zsófinak hótaposót a teszveszen vettem. Elefanten. ÉS jó meleg.

Bepa, overált is láttam az aukciós oldalakon. Én ált. itt keresem azokat, amiket szeretnék.

Szánkót is itt találtam, Ceglédre át is ment Gabi érte. Szerencsénk volt, hogy Cegléden volt. Zsófi nagyon élvezte a szánkózást. :) Boti meg aludt. :)

Kazi, Miri dirigál? :lol: HOgyan? Mit szokott mondani?

Nana, sajnálom a hóembereteket! :( Fiúk mit szóltak? Szegények!
birolili

Sziasztok!
Sajna nem értem rá a napokban, meg egy darabig még így is lesz a vizsgák miatt. Ha levizsgázok sokkal aktívabb résztvevő leszek, remélem a talikra is eljutok.
Ma az alábbi dolog miatt sem értem volna rá :D :D Nagy a vendégjárás nálunk.
Köszönöm a tippeket a dvd lejátszóval kapcsolatban. Sajnos a csináltatás tényleg nem érte volna meg, ezért vettünk egy újat 10000-ért. a csináltatás 5 ezer körül lett volna.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit:
Boldog születésnapot a "pici" fiadnak!!! :D
Képet tegyél majd! :wink:

Lili:
Instrukciókat ad Mira:Nem jó még,nagyobbra gyúrjuk,nem jó a szeme,ne azt tegyem és ne oda,ne 2hanem 3gombja legyen....ilyen ez a csajszi :lol:
Jó,hogy találtatok szánkót! :)
Képet tőled is várom :wink:
kazi

Lili: örülök, hogy kaptatok szánkót! Ez gyors volt! :wink: :lol:
Kép van Zsófiról?? És Botikáról?

Andi: én is hótaposó gondban vagyok...ekkora hóra nem számítottam..., meg már ki is nőtte Jana a régit...úgyhogy én is futok pár kört érte.. :roll: :wink:

hajny: holnap akkor megyünk Annát köszönteni!!

Ja és reggel én már nemtok jönni írni úgyhogy Annának nagyon nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!!!!
Kép [/url]

KépKép
erszényes

Judit: most látom, ez még Levi napja!! Boldog szülinapot neki is!!! :lol: :lol: Kép

KépKép
erszényes

Ja a gyertyák nem stimmelnek a tortán, mindegy, jövőre pont jó lesz.... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Levinek boldog születésnapot kívánunk! :)
birolili

Köszönjük szépen!!! :D :D :D :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Levinek boldog szülinapot!!!!!

Cukker, Erszényes,

Én a Szilvásiban láttam (nem a cipőházban, hanem az emeleten a cipőboltban), hótaposó csizmákat. 22-es mérettől volt, fiús és lányos is. (3300-ért ha jól emlékszem, valami olasz), Ádámnak vettem, de Petra 22-es lábára csak a 25-ös ment fel, mert olyan magas a lábfeje.

Kép

Kép
nyhk

Az ígért képek:

Botiról friss kép:

Kép

Mikuláskor így várta a Tálapót Botond: :D

Kép

És a havas képek:

Kép

Kép

Kép

Bocsánat, ha egy kicsit sok lett..... :)
birolili

LILI!!!!
MÉGMÉGMÉG!!! :lol:
hát még mindig tündéri ez a nagylegény!
ha nem lennék Levibe szerelmes, tuti belezúgnék :D
Na de komolyan, télleg nagyon formás babafiú!Olyan szép!
percekig néztem a képet!

Judit!!!
boldog szülinapot Levidnek!!!!!

Erszényes!
Hogy kell a képet beilleszteni???

Kép
adrienn021

Judit!

Levinek Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Hajni!

[b]Annának Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Lili!

Nagyon aranyosak vagytok a fotókon,nagyon jól nézel ki,tökre más lett az arcod,mint pocisan!
Vendég

Judit, Hajny!

Levinek és Annának Boldog Szülinapot!

Lili, nagyon édes rucik vannak Botin!Klassz a szánkótok, látom élvezték a babák is :wink: :D ! Dehogy sok! Majd írok ám pü-t, csak öööööö :oops: :oops: , szóval ma ovis karácsony,meg du bent a mhelyemen is lesz.

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajny!
Annának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!

Kép
adrienn021

Lili: csudaédes Botika a képeken!! Milyen kis komoly az elsön... :wink: :lol: És milyen kis husis lett!!!
Zsófika meg még mindig gyönyörü, nagyon szupi kis szánkót találtaok neki!! :wink: :lol:

Adrienn: melyik képre gondolsz? A vonalzósra??

KépKép
erszényes

Adrienn: ha a tortaképre gondolsz, azt ugyanúgy mint a többit, mellékletként csatolod! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

nyhk: köszi :wink: :lol: a bakancs infót, asszem megnézem Janának ott!!

KépKép
erszényes

Sziasztok :)

Előszőr is KOCSISANDI
Ezer bocsánat neked be sem mutatkoztam :( :oops: úgy szégyelem magam. Ne haragudj!!

Mi igazán nem voltunk pizzázni, csak Nikivel este 6 kor végeztünk az Mr.-en és már el is indultunk haza, mikor eszebe jutott hoyg felhívom Adrit, hoyg Én már nem érek oda a pizzázásra.Aztán meg ujra felhívtam és kérdeztem, hogy hol vannak és vissza forultunk a kőhid utca elejéről még a szalonba, de mikor mi oda értünk kb 10 perc mulva mindenki indult is így nem sokat tudtunk beszélni, meg hát nekem is jönni kellet haza mert már du 3 kor eljöttünk és Adrika elég nyavadtka volt még és csak anya jó ilynekor :)

Levinek és Annának nagyon nagy sok boldog szülinapot :)

Nana
fiúk nagyon aranyossak :) Két kis tojás :)

Erszényes
Jana mekkorát nőtt :) hihetetlen nekem most olyan nagynak tünik :) Nagyon sajnálom hogy nem találkoztunk pénteken :(

hajny
Te még mentél utánna dolgozni ? Képet megkeresed majd nekem ? Niki is nagyon bír téged :) De zet gyerköcök érzik hogy kivel lehet jót haverkodni :)

Adri
Niki rengeteget mondja hoyg szeret meg imád :) Olyan jó hallagatni :) Olyan ranyos volt az Mr . is mindnekit szórakoztot táncolt meg játszott ügyes volt :) Csak már nagyon fáradt mikor tekertünk visszafelé már majdnem elaludt a brinyón :)

Lili
Boti hihetetlenül pasis :) Nagyon aranyosa Látom Zsófi is élvezete a havat :)

pille
Csajok hoyg vannak ?

Mi szombaton kint voltunk a Csalánosi erdőben a szánkózó dombnál :) azt hittem sokkal többen lesznek de pont jó volt ez így
Áksonak nem nagyon tetszett de csajok imádták :) Alig lehetett berángatni Őket :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajni

Annának nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! :)

Judit

Isten éltesse Levit!!!

Lili

Botond baba nagyon szép, és Zsófi is. Szép helyen laktok, hogy megmarad a hó.

Köszönöm a hozzászólásokat cipő ügyben. Teszvesz azért nem jó, mert nekem SOS-ben kell a cipő. A Deichmanban már néztem, de valahogy el volt szabva, mert nem tudtam egyik lábán a cipzárt összehúzni.

Nyhk

Adrinak 19-es lába van. :)

Most megyek, és megnézem az itteni kínaiakban.

Andi
Kép
cukkker

Csajok lenne egy kérdésem !!
Nem avonozik valki véletlenül ?? Mert Megrendeltem Nikinek az Ella balerinás ékszer dobozt karácsonyra és nem jött meg :( :( és egyik avonos elandónál sincs a városban :( Annyira azt szeretne kapni teljessen rá van készülve hoyg ezt hozzák az angyalkák neki. Nincs véletlenül valaki aki mondjuk avonozik és vissza matadt egy vagy valaki nem vitte el ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Anna nevében köszi a szülinapi köszöntéseket.Örül neki,a bölibe is vittünk neki tortát,tetszett az ötlet neki.

Judit
Megkésve bár,de nagyon Boldog Szülinapot kívánok Levinek,tetszett neki hogy kapja az ajándékokat?

Lili
naon zabálni való a kis Boti,csini volt a Miki váró rucija is.
Zsófi meg kis csinicsaj,kimelegedett,látom piros volt az arca! :lol:

Roz
a növérem Avonozik,sajna nem maradt ki neki,a Tesco üzletsorán is van Avonos,ott is nézted?Hátha van.Én az angyal szárnyakat rendeltem meg belöle Annának,naon tutti.Szerencsére megjött.
Nem dolgozni mentem,csak tortáért szaladtunk ki,meg vásárolni,mert szombaton megtartottuk a szülinapját a csajémnak!

Dora
hogy vagytok?Andris nödögél naon?Teszel fel képet te is?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
A 436-os oldalon van a kép,klikk oda.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sajnos nem tom bemásolni a képet onnan,ide.Tod,a babás kép.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
Nagyon sok boldog szülinapot a nagylánynak!!!!!

Cukker,
Ha látok 19-20-as akkor szólok, ez miatt járom a várost én is. Ma a Tesco-ban a soron volt kicsi méret (22-es, kisebbet nem kérdeztem), de nem tetszett, mert gumicsizma volt egy kis béléssel.
Ha valamelyik kínaiban látsz írd meg. Köszi.
Amúgy 21-esre emlékszem a Szilvásiban (persze ez már 3 hete volt)kisebbet nem néztem ott sem.

Kép

Kép
nyhk

Judit,
utólag is boldog szülinapot Levinek!!!

Hajny,
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Annának.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Leventének és Annának nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Nana, Lili, Erszényes, aranyosak a havazós képek! Olyan jó látni, ahogy élvezik a gyerekek. :D Jó ugrálni, építeni velük, kicsit mi is visszamegyünk ilyenkor gyerekbe. :)

Lili, igen olvastam pü-t, ma elküldöm amit kell. Nem voltunk itthon...

Roz, Flóra már jobban van de Orsi még nagyon szipákol + mi is lebetegedtünk férjjel. (bár ő már jobban van) Tegnap mozdulni sem bírtam, minden porcikám fájt. Ma talán már jobb egy fokkal. Csak az orrom van bedugulva, meg nyelni nem bírok :cry:
Ráadásul nem itthon nyűglődtem, hanem anyóséknál :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kocsisandi, nagyon szép szöszke gyerkőceid vannak! :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nyhk

Nagyon aranyos vagy köszi! Itt a Széchenyiben van egy (szerintem) nagyon szép hótaposó, de 22-es a legkisebb méret. Adrinak ez nagyon nagy volt. Cipzáras, és aztán át lehet még tépőzárazni. Igényes színe van. Van kétféle rózsaszínben, és egy szép zöldben. Árát nem is kérdeztem, de minden árura 20% kedvezmény van. Nem is tudom, hogy nem -e kellett volna vennem egyet jövőre, dehát olyan bizonytalan a lábméret.

Betegeknek jobbulást kívánok!

Andi
Kép
cukkker

Ja, hülye vagyok azt nem is mondtam, hogy melyik boltban. Március 15. u. sarkán, a garzonlakások alatt, a volt bútorbolt helyén.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Köszi a köszöntést ismét,arik vagytok!

Cuki
szerintem nyugodtan megvehetsz két számmal nagyobbat jövöre,én így szoktam,mikor akciós,megveszem ,elteszem jövöre.Eddig mindig oké volt,a ruhával is így csinálom.

Pille
pénteken is beteg voltál már?Vagy utána kezdödött csak?Jobbulást az egész családnak! :lol: Jó kis mézes tea,forralt bor....Szeretem mind a kettöt. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?