Új privát üzeneted érkezett!

:shock: Teleírtunkegy oldalt :shock: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

És ez alatt a 2 oldal alatt 2 pontot raboltál ;) !!! Ügyi vagy! Így kell időzíteni ;)

Mi lehet Csilláékkal?

Szisz!!! Nagyon várjuk a képeket ám!!!! :) MEg az élménybeszámolót ;)

LAssan mennék aludni... :lol:

Kép
Kép
encu

Már én is mennék de a Ricsi.... :shock: úgy dönött megvárja apát míg hazaér a melóból :twisted: még bő egy óra :shock:

Jó éjt ha mész aludni, ébredésmentes éjszakát :wink:

Nekem is eszembejutottak mindketten, Csilla és Szisz is. Kiváncsi vagyok, bizony, hogy mi lehet velük 8) De Niki és Zsuzsa, Barbi is nagyon halgat. :shock:

Evett a Ricsi a csokis nápolyimból, remélem nem lesz baja :roll:

Megyek nézem a csillagszületiket, most nézem először eddig csak úgy ment a tv-ben, nem olyan rossz :roll: asszem a polyák a kedvencem. Te nézed?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

NEm nézem, már a legutolsó Megasztárt sem néztem, meg a sztárok a jégen meg ilyeneket... Pedig jók lehetnek, de Karcsival inkább filmeket nézünk, mármint DVD-t..
Csokis nápolyi?? :shock: :lol: :lol: De tudsz élni! Én most ettem egy kis műzlit tejjel meg mézzel, hogy legyen tejcsim ;) Mert kicsit rég volt az a bizonyos ebéd ;)
Most meg készülődünk aludni...Hmmm, Tesóka, messze van még szerintem az ébredésmentes éjszaka :D Neked volt már olyan? Egyik barinőmnem 35napos kora óta átaludta a babója az éjszakát... :shock: :shock: :shock: :roll: Mázlista!!!
Na, megyünk a hálóba még bedobjuk a Shrek3-at ;)
Neked, drága Tesóka, szép éccakát, sok-sok álommanót!!! :D

Mindenki jelentkezzen!!!!!

Kép
Kép
encu

Már volt bizony, sokáig átaludta a Ricsi az éjszakát. Akkor fellegzett be ennek mikor kevés volt a tejem és bevezettük az éjszakai szopikat is. Na azóta minimum egy szopi van. De nem bánom, általában ő szopik én meg bóbiskolok felette, nemegyszer volt már hogy elaludtam és arra keltem hogy ő is alszik 8)

Szar lehet a csajnak :twisted: :twisted: :twisted: mázlista

Szép álmokat és nem tv-zni hanem aludni vagy apázni :wink: :D Ja azt még neked nem lehet, tényleg betartjátok a 6 hét szünetet? :roll:

Na pusza!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

0.48-kor aludt el a Ricsi :shock:
11-kor hazajött apa és kb. fél óra mulva bealudt mellettünk. Gondolhatjátok mennyire értékelte ezt a Ricsi :roll: Ráült a fejére, pofozgatta, csípkedte, piszkálta, kiabált a fülébe és a legjobb, ütögette a fejét egy csörgővel :roll: :roll: hiába mondtam hogy nem szabad :roll: :lol: :lol: :lol:

Tesóka, a jegest én sem néztem. Mikor aludtál el? :roll: Jó volt az éjszakátok?

Gondolom ma még gyérebb forgalom lesz mint tegnap :roll:

Megyünk szánkózni :D azt hiszem bár még nem néztem ki csak a szomszéd háztetőből következtettem a programra :roll: :D

Kellemes, hóeséses vasárnapot! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Naaaa ettől már ugyan nem ilyed meg senki :roll: :D
Saját képem nem bámulom, így ez marad.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Este 11-kor életében először evett joghurtott a Ricsi. Valami bébijogo volt, de olyan fincsi :shock: nagyon ízlett neki is meg nekem is. Gondoltam ha tele rakjuk a pocót akkor bealszik. Ja, persze. És ugyanúgy keltünk egyszer szopizni, pedig evett elalvás előtt. És úgy néz ki hogy bírja a joghurtott, eddig még nem fosta össze magát meg pötyik sincsenek. Mostmár csak az aprómagvast, tejet és a dió-mogyoróféléket nem kapja.
Érdekel ez egyáltalán valakit? :roll: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, jó éccakánk volt...asszem keltem fél2kor meg 5kor...aztán meg csak fél 8kor. Szóval Karcsika ügyi volt.. :D És hamar visszaaludt mindig, nem kellett egy órát tutujgatnom ;) Szóval én is tudtam aludni. Reggel meg persze jött a nagyágyba és szopizott meg aludt még egy kicsit... :D:D:D:D Most meg hintázik.

Ez az elefánt aribb már, de én a magam részéről szívesen nézegetnélek ám...én sem azért tettem fel magunkról képet, mert magamat nézegetem.. :D

Jó fej a Ricsi...apa fejét csörgővel veri.. :D:D:D De hát érthető! :D Várta haza, erre apa bealszik! Micsoda bánásmód, mi?! :D

Mi betartjuk a 6 hetet, bár nem rajtam múlik.. :oops: :oops: Karcsi a pedáns, ő megvárja a doki zöld jelzését... de én már megreccsenek. Ti nem vártátok ki a szabad jelzést? Ha nem, akkor meddig bírtátok? :D

És igenis érdekel, hogy a Ricsi nagyfiúsodik, elvégre az unokaöcsém ;) Tök ügyi, hogy már ennyi mindent eszik és nem fosik meg pöttyösödik tőle.. Tényleg! Aprómagvast meg dióféléket mikortól lehet adni? Mert azt tudom, hogy tejet (higítva.. ?!) 1 éves kortól kaphat.

Na, rendbeszedem magam. Apa elment órabörzére...minket meg itthon hagyott.. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nem igazán volt időm...
Pénteken vittem dokihoz Szilárdot, és kiderült, hogy kicsit be van gyulladva a mandulája, kaptunk antibiotikumot, és estére kb 40 fokos láza is lett, de tegnap már nem ment fel a láza, úgyhogy már sterencsére jól van.
Közben Vince péntek és szombat nappal alig aludt, esetleg kézben 10 perceket, erre apa tegnap vett neki cumit, de még tartom magam és nem adok neki :wink: Pedig tegnap még a babakocsi sem jött be neki

Rengeteget írtatok :shock:

Mindenkinek szép napot

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!!! Jobbulást Szilárdnak! ! ! ! ++++++++++
Én Karcsikának már adtam cumit...mondjuk 2-3 percet van a szájában és vagy megnyugszik, vagy bealszik, vagy ha komoly szándékai voltak, akkor nyüszít tovább. És akkor vagy éhes, vagy kakis. Ilyen rövid a használati utasítása ;) :D Most is nyöszörög..szerintem éhes. MEgyek is a fejőgépemhez ;)
Neked kitartás!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tegnap azért nem jöttem, mert vásárolni voltunk!
Azt hittem mindenkinek megvettünk mindent, mire hazaértünk apa szólt, hogy hát a lényeget nem vettük meg. :roll: Szóval ma megint megyünk vásárolni a Campiba meg a Brendonba.

Nem tudjátok hol lehet kapni, kötött garbós nyakú hosszú ujjú, térd fölé érő ruhát? Én most nagyon-nagyon szeretnék egy olyan ruhát, az otto oldalán láttam, de rendelni nem akarok, mert most kitudja milyen méret kell rám. :?

Móni!
Nálatok jó sokáig virgonckodik Ricsike este! :wink:
Nálunk már alvás van olyankor. Tegnap is később jöttünk haza, ezért a fürcsi kimaradt, de ahogy hazaértünk szopi és már aludt is, pedig a kocsiban is aludt már. :D

Kép
niki+baba

Levágtuk a Ricsi haját!!!!

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki, asszem Msn-en megdumcsiztuk ;)

Tesóka! De helyes hapsi lett a Ricsiből!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem jól fogom magam tartani ;) Még 17 év és 2 hónap... ;) :D:D:D
Nehéz volt megnyírni?

Kép
Kép
encu

Olyan fura :shock:

Barbi!

Jobbulást Szilárdnak!

Én is úgy vagyok vele, jobb cumi és cumisüveg nélkül. Mi mindet száműztük mikor cumizavara lett a Ricsinek és sztrájkolt, nem akart szopni :twisted: mondjuk a cumiról maga mondott le, rájött hogy átverés, abból nem jön semmi hiába szívja :lol:

Bizti front volt, esett a hó, sok volt ez Vincének és azért nyüszizett. Rremélem ma már jobban alszik :wink:

Tesóka!

Betartottuk ám mi is! :D Mondjuk azóta sem valami rózsás a helyzet :roll: Valamelyikünk mindik kidől mire odajutnánk :( Nem is tudom a Zsuzsáék hogy hozták össze a harmadikat :shock: nekünk egy mellett nehéz nemhogy kettő mellett :shock: :oops:

Szupi hogy jó volt az éjszakátok!

Nem tudom hogy hogy van ez a tejes dolog. Hallottam ezt is azt is. Amíg szopik a Ricsi addig tuti nem fog tejet kapni, megpróbálom mondjuk jövő nyárig kihúzni tej nélkül. :roll: Aprómagvast szintén nem tudom, de epret fog kapni a kertből, meghámozom így nem lesz benne mag. Szőllőt, fehéret már lehet adni mag nélkül neki, az tuti. De a bébiételekben át van paszírozva így azok nem allergizálnak. :D

Niki!

Merészek vagytok ekkora tömegben vásárolni :shock: örültek háza van már ilyenkor, nem? :(

Ruhában nem tudok segíteni, bocsi 8)

Milyen rendes Nonó, hogy ilyen korán elalszik :D bár most nem panaszkodhatom, alszok napi 7-8 órát én is. :D :D

Nekünk is van hogy kimarad fürcsi :oops: Ti ilyenkor pótoljátok reggel? Mi nem :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem, képzeld, hagyta :shock: :D :D
Az elején lefogtam a fejét mert állandóan rángatta a gép felé, de ez nem tetszett neki. Aztán odaszorítottam magamhoz, szájába a telefonom és közben csörgött, apa meg nyírta. :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj, de helyes lett Ricsike! :D

Nem szoktuk pótolni reggel a fürcsit, mert szerintem nem értené, hogy most mi van! :shock:

Ja igen múltkor kérdezted, hogy baj lenne-e ha jönne a második. Én még nem érzem, hogy itt lenne az ideje, hogy bevállaljak egy másikat. Meg vannak más terveim is a másik baba előtt, nem beszélve, hogy kiakarom élvezni Nonóval, hogy még nincs kistesó, hiszen ugyanannyi időm lenne mind kettőre. :oops:
Szerintem kell az a 3-4 év korkülömbség, legalábbis én így gondolom! :roll:

Rengetegen vannak ilyenkor :(, de nekünk csak most van időnk sajna. Tegnap csak a Brendonba vittük Nonót, amúgy pedig le volt passzolva anyósomékhoz. Szerintem ma is az lesz, hogy lepasszoljuk, vagy nem tom még nem beszéltük meg. De majd csak négy óra fele indulunk szerintem.

Kép
niki+baba

Nálunk is mondta már apa, hogy nyírjuk meg Nonót, de én nem engedtem még neki. :lol:
Pedig elől már hosszú neki is.

Kép
niki+baba

Móni, gratulálok Ricsinek az első lépésekhez :D És a haja szuper lett!!! Igazi nagyfiús már :wink:
Igen én is meg akarom úszni cumik nélkül, nem beszélve, hogy így én csak a kanalakat fertőtlenítem, más nincs...mivel nem is fejek, 1g sincs eltéve neki a fagyasztóba :oops:

Niki, már Nonónak is annyit nőtt a haja? Vincének most kopott ki elől, de már nő az új. Igazad van a korkülönbséget illetően szerintem, nekem most Szilárdra alig van időm :oops: és azért egy kétéves még nem olyan önálló.

Vince egész nap alszik, Szilárd meg már jól van szerencsére, rossz, mint az ördög :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Igen, eléggé nyomott az idő, most pótol a Vince :) KArcsika nem volt ilyen aluszékony, most a séta alatt aludt, most értünk haza, még nyomatja, de nemsokára éhes lesz ;)
És neki is csak a feje tetején hulott ki a haja..oldalt nem...olyan, mint egy érett, kopaszodó hapsi ;) :D:D:D:D Vince milyen lesz? Barna? Változott már a szeme színe? Vagy még kék? :)
Jó, hogy jobban van a Szilárd, de hogy egyből ördög lett ;);) :D

(Nyugi, nekem sincs még egy gramm sem lefagyasztva... ;) )

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!
A C&A-ban vettem olyan térd fölöttig érő, fekete garbós ruhát 4990.- volt!
Nekünk is kéne még menni vásárolni, de jövőhétre marad!

Móni!
Ricsi ügyes volt és igazán jó lett frizuja!
Nekem is lekéne Flórának, hogy vágjam a fülecskéjénél a haját, de nem hagyja és így nem merem! :oops:

Encu!
Valószínű pont váltottuk egymást a sétában, mert kb akkor jöttünk be a szánkózásból, amikor ti elindultatok!

Holnap megyek fodrászhoz, pestre meg egy-két dolgot elintézni és apa egyedül lesz itthon manóval! :shock:
Remélem el lesznek ilyen sokáig!

Móni!
Írtad, hogy januártól fogyizol, arra gondoltam kezdhetnénk együtt, ha másban nem is, de egymás bíztatásában! :lol:
Azért az is fontos! :wink:
Meg pár ötlet is jól jöhet!
Ja és gratulálok az első lépésekhez!
Az avatarod édi, de még mindig nem te vagy! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Köszönjük a kedves szavakat, pedig nem is előnyös ez a kép a Ricsiről. Élőben gyönyörű!!! :D :D

Barbi!

Jó hogy jobban van Szilárd, stramm legény! :D

Niki!

Nálunk pont fordítva volt, szívem szerint már nyáron levágtam volna a Ricsi haját, csak heves tiltakozásba ütköztem. De most győztem, végre nem lányos, már a szemébe lógott a haja :( Viszont így olyan fura, teljesen más lett. Még sosem volt ilyen rövid haja, még születésekor sem :shock:

Kövi bébi: ha úgy érzed hogy nektek még várni kéne akkor várjatok :wink: mindenki maga érzi hogy hogy szeretné :D Felőlem már jöhetne nekünk a kövi :roll: :lol: szerintem boldogulnék :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Ok, akkor jan. 1.-e a mi napunk :wink:

Majd jövőre lecserélem az avatarom egy zörgő csontvázra :lol:

Ollóval én sem mernék hajat vágni, elég rizikós, főleg egyedül. Esetleg ha Tamás lefogná.. :roll: :roll:

Voltatok szánkózni :shock: na megyek kinyírom a párom. Nekem azt mondta hogy olvad nagyon a hó és tök sarasak lennénk :twisted: :twisted:

Bizti ellesz Tamás Flórával, max. kikészítik egymást és mire hazajösz két hullafáradt, csak aludni vágyok emberke vár majd rád :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Fogyókúra? Úúú, de csatlakoznék...de hát..nem fogok ;) Majd valamikor nyár előtt max ;)

Csilla!!!! Mizujs???

Szisz????

Kép
Kép
encu

Jééé, most látom csak, nemsokára 100. oldal kezdődik...nem semmmi ;)

Kép
Kép
encu

Hol vagytok ??? ??? ??? ??? :shock: :shock: :?

Kép
Kép
encu

:shock: :?: :?: :?: :?: :?: :roll:

Kép
Kép
encu

:( :? :roll: :wink:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Csak nem a 100. oldalra gyúrgy? :D :D

Képzeld, párom megsértődött vagy kicsit berágott :roll: , hogy leírtam hogy milyen a 6 hetes kontroll óta az ágyikóban. Nem írom konkrétan ki megint, nehogy ismét felrója :(

Éjszakátok??
Nekünk pocsék, 11-kor aludt el a Ricsi és sűrűn keltünk. Kezd áttörni a fogacskája, most nem tudom hogy mi a helyzet, úgy összezárta hogy nem tudok belenézni :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

bocsi, gyúrsz :wink: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jóóóó reggggel!

Tesóka, de hát nem is írtál semmi olyat! ... az meg, hogy fáradtak vagytok, értehető.. De ha a párod ilyen érzékeny erre a témára (holott nem őt húztad le ;) ), akkor hanyagoljuk ;) Nekünk holnap telik le :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nekünk is szar éjszkánk volt, majd 2 óránként keltünk, közben meg Apa eléggé megfázott, nem tudott aludni, köhögött meg orrotfújt, ettől én sem tudtam, meg ugye sajnáltam is, hogy ilyen ramaty állapotban van...úgyhogy most nem vagyok túl fitt...
Viszont az idő szépnek indul, megyünk sétálni... :D

Ti nem? :D

Halihó, többiek!! Különösen a ritkán írók, és nemrég szültek!!!

Merre vagytok? Tessék jönni írni!!! ;)

Kép
Kép
encu

ÉS még mindig nem váltott.. :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

HAlihó!!! :roll:

Kép
Kép
encu

8) 8) Sétáltok? Vagy miért pangok egyedül? ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka, szerintem betünként küld el :wink: akkor tuti megnyered :wink:

Dolog van, Tesóka, dolog. Reggeliztem, aztán ruhákat szedtem össze, most pakolom a szekrénybe, utána idnítom a macát, majd megetetem a Ricsit és ha eszik akkor megyünk a Tescoba a postára. Utána haza jövünk, kiteregetek, lefektetem a Ricsit és rámolok mert mindjárt itt van a karácsony és még minden a feje tetején áll. Napirendet vetted, ezért nem leszek ma valami sokat! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

megkaptuk a 18 hos olástás
anha

Tesóka, ez gonosz volt.. ;)
ÉS jól megkaptam...nekem is megy a mosógép, meg a mosogatógép is, meg a rendrakó kommandó is...közben nyekereg a gyerek, meg Apa is, ugyanis itthon van és fekszik "nagy betegen" :D Közben 5percenként kér vagy kaját vagy inni, vagy csak úgy... :D:D:D:D Szóval azt sem tudom, hol a fejem. Köben várom a dokinénit és délután megyek a Campiba, szóval még fejnem kell ...ááááá, be sem fejezem, inkább megyek teregetni ;)
De azért néha én bekukkantok ;) :D:D:D:D

Zsuzsa! Hogy viselte Zoé?

Kép
Kép
encu

Hát egész jol . nem szokta megviselni .inkáb engem . :?
anha

Hű azért ez izgi :lol: :lol:

Hát Tesóka akkor neked ma több melód van mint nekem :shock:
Lett még egy gyereked :o jobbulást neki :wink:

Mennem kell indulunk

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock: mi van máááár :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, látom, te is pályázol ;)

Jó shoppingot ;) Mennék én is, de sehol nem tartunk készülődésben és még a dokinéni sem volt... pedig kellene a Konakion recept!!!!! :?

Átadom a nagyfiamnak ;)

Kép
Kép
encu

De tényleg!!! Mivanmááár? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

moni

jo mulatást
anha

Hát lányok nekem kimozdulni sincs kedvem . mi lesz késöbb
anha

Lányok

van az elözö oldalon a mominak egy irása amire azt irja ki hogy helytelen hozzászolás moderátor törés mi az mit irt oda.
anha

Zsuzsa! Pedig még mozdulj csak ki ;)
Az a moderátoros meg egy poén volt :D

Kép
Kép
encu

ja

értem :lol:
anha

Sziasztok!

Bocsika az eltűnésért, kicsit zsufi volt a hétvége. :)
A lényeg, hogy felénk minden a legnagyobb rendben! A fiúk szépen nönek és híznak.
Dávid napról napra egyre elevenebb és minden nap újabb produkcióval lep meg minket! Egyre több anyatejet kap (tegnap 7g/alkalom), és az infúziók közül ismét leállítottak egyet. Ma még megkap valamilyen fontos infúziót, aztán elképzelhető, hogy megpróbálják kivenni az inkubátorból! (Legalábbis így értelmeztük azt a mondatot, hogy kacsingat kifelé...)
Kép Unatkozok, ezért fütyülök!

Bálintról levették a légzéssegítőt, bár a tegnapi doktornő szerint ez egy kicsit korai volt... Ő is kapott 2 adag vérplazmát a vérszegénységére, a doki azt mondta, hogy bízik benne, hogy ez segít neki is a továbbiakban, hisz Dávidot is a vérplazma adása után kezdték el anyatejjel táplálni! Az állapota a korához képest elfogadható.
Kép Megint kaptam egy idétlen sapkát!

Velem minden rendben van, bár ez az egész napos fejés kicsit kiakaszt! Naponta 1 dl tejet viszek be a picuroknak (lehet, hogy ez egyenlőre sok), mellette pedig 1,5 dl-t fagyasztok le. Lassan venni kellene egy fagyasztót a tejnek, vagy ki kellene enni mindent a hűtő fagyasztós részéből! :roll:
... bár ha az időjárás rendes lenne velem és állandóan fagypont alatti lenne a hőmérséklet, akkor kitehetném a teraszra is a lefejt tejet! :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Hű mennyien voltak a postán :shock: :evil: és a tesco sem pangott :evil: vettem egy tök jó sapit a Ricsinek :D

Zsuzsa!

Ügyi nagylánykád van, hogy ilyen jól viselte az oltást :wink: :D

A mod-is csak egy gagyi poén volt 8)

Tesóka!

Na volt a doki???
Most sétáltok?? :roll: :lol:

Többiek????????

Csilla?????????

Tényleg, a multkor kérdezte a Csilla hogy 1 gramm tej az hány ml -nek felel meg. Tudja valaki??????? Azóta is a váltószámon filózok, de nem tudom :twisted: most már én is kiváncsi lettem :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

De szupi hírek!!!!!!!!!!!!!!
És nőttek a fiúk :shock: :D :D :D :D :D

Helyhiány, reméljük hamarosan beindul az étvágyuk és akkor te is nyikorgósra hajthatod a fejőd és a hűtőben marad nektek is egy kis hely :wink: és ha kiveszik bármelyik babát is akkor szopizhatnak egy kicsit? Vagy még az nagyon fárasztó lenne nekik? :roll:

Figyu, valamit nem értek :oops: :oops:
A felső képen van Dávid???? Csak mert ha igen, akkor szép nagy lett Bálinthoz képest. :shock: Vagy fordítva vannak? Belezavarodtam :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?