Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti

szijjja!!!!!!!
Jól vagytok??
JAj ne is mond,sose érem magam utol.....Te meg ráadásul dolizol is...Meddig??Két ünnep közt?

Edit
na aTe melóhelyedet se irigylem!HA ennyien felmonadanak alapja lehet!!!Neked is a megoldás most már csak a baba lehet!!!Igy legyen!! :wink:
És köszi a hozzászolást,nyugtatást!!:)

PAnny

Akkor tényleg ez a lenyelt trutyitol lehetett.....borzalmas volt....még ahogy töröltem a fenekét is olyan volt mintha az orrát törölném...
Aztán végül a Ti vezetésetekkel rájöttem,hogy anno Réka kihányta a trutyit(éjjel :evil: mindig)Petra meg nem és ezért volt!!!!
Köszi mégegyszer!!!!EDITNEK IS!!
Hűtő szuper!Asszem mindegyikünk vágya egy ilyen hűtő!! :oops:
Árát megkérdezhetem???(=ha netán én is meglepném magam :roll: )
Vendég

Erika!

Sajna adott a konyhabútor így nem tudatm nagyobb hűtőt venni.Sazl 160 cm-es és 90.000ft.Sztem nem olyan vészes az ára,mert No Frost,A kat.energiaosztályú és INOX,felülfagyasztós.
Így két évig havi 5000ft vállalható,nem?!

Örülök hogy megnyugodtál t@kony ügyben... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!!

Panny

abszolut korrekt ár!!
Jót választottatok!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Látom, tényleg mindenki készülődik. Én is így vagyok. Azt sem tudom, hol áll a fejem. Még nem is tudom, pontosan hányan leszünk 25-én. Anyumék biztos jönnek, mert akkor nem dolizik, csak másnap. Anyósomék, sógoromék du jönnek. Tesómékat még nem sikerült leinformálnom.
Végeztünk viszont az ajándékok beszerzésével a tegnap este folyamán. Így ma Gergő nem is ment oviba, mert a mamánál hagytuk őket tegnap du. Holnap viszont mindenképp megy, mert a mi ovinkban holnap tartják a karácsonyt.
Friss képem nincs, majd az ünnepek után teszek fel. Uh-n nem kértem képet kivételesen, majd legközelebb. Megmutatta magát Manó, most már tuti, hogy fiú lesz ő is. Úgyhogy kezet foghatunk virtuálisan Pannival.

Szép napot.

Igyekszem még jönni, ha írtok.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta hu de szupi hogy kisfiad lesz :)

Kép
e.andrea

Andi!

Igen, nagyon jó, mert így egynemű lesz mindhárom gyermek. Csak egymagam lesz nőnemű a családomban. Ez nem panasz akart lenni. Remélem, ti is jól vagytok.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Nagyon gatulálok Bence babához :wink: :wink: :wink:

Legalább nem kell új ruhákat meg játékokat venni :wink:

Nagyon örülök hogy ti is örültök az újabb fiúcskának!! :wink:

Tudod, biztos fogsz találkozni(mert én már tapasztalom :? )furcsa és sajnálkozó megjegyzésekkel....az "okos"ismerősöktől...
Nos ,az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni...az ember lánya úgyse kezdi el mindenkinek se bizonygatni ,se magyarázni ,hogy hogy érez!!És képzeld,vannak akik egyszerűen nem hiszik el hogy mi örülünk és boldogok vagyunk,hogy a 3. is fiúcska!!Tényleg közhely,mert mindenki ezt mondja,de így van:csak az számít hogy egészséges(főleg a velem történtek után ezt nagyon így gondolom)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Britta

szia! :P Örülök hogy jól vagytok,és hogy ismét fiut mondtak!!! :)
Hogy fog Téged szeretni az a 3. fiucska is!!!!!(ÉS Te ŐT!!)

Panny

Én is örülnék ugyanugy a kislánynak ,sőt!Asszem virtuálisan barátok közt vagyok,és leirhatom,hogy mi kislányt is szeretnénk... :D Mi annyira lányos szülők vagyunk,hogy nem is várom hogy más legyen... :roll:
Hát a sajnálkozo tekintetek meg....
:evil: asszem együtt kell élni velük.... :roll:

Andi

Te mit szeretnél 3.nak???Neked is két lányod van ugye??
Vendég

Hali :wink:

Egy kis meglepi nektek!
Csináljátok meg ti is,jópofa :wink:

http://www.elfyourself.com/?id=1368266548

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hát persze, hogy örülünk a kis Bencének. Milyen lenne, ha nem így lenne? Hisz ő is a mi gyermekünk. Nem számít, hogy mi a neme. Szerintem úgysem lehet a természet ellen tenni. Odafent így akarták, hát akkor így lesz.

Milyen idő van felétek? MA reggel szörnyű időjárás uralkodott nálunk. Erősen fújt a szél, miközben esett a hó, ezért élvezhetetlen volt. Mostanra pedig már szinte semmi sem látszik belőle. Ki érti ezt?

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

nálunk reggel iszonyat szél volt.Most meg kb. 10 ota havazik,és nem sokára szánkózni megyünk.Nem fuj a szél se és kb.5cm hó van már. :D
Persze hogy örültök a kistökösnek.Mi lenne ha nem igy lenne,igaz?? :wink:
Vendég

Erika!

Irigyellek az idő miatt. Na persze, meg a hó miatt is. Én is szeretnék kimenni a hóba sétálni, de esélyem sincs rá, mert elolvadt, és csak a latyak maradt utána. :cry:

Kép
Kép
Kép
britta

Csajok!!

Gyertek erre fele kirándulni egyet!!! :lol:
Mi egy jót szánkóztunk.Bár vizes a hó,igy el fog olvadni... :( de 10 cm van.

Panny
jó amit feltettél viditásnak!! :wink:
Vendég

Panny!

Frenetikus a táncotok :D :D :D

Ma a ti hatásotokra elgondolkodtam, hogy a szívem mélyén milyen nemű gyereket is szeretnék... Nos, arra jutottam, hogy alapvetően én lányos anyuka vagyok, egy fiúval nem sokat tudnék kezdeni 3 éves kora után... 10 éves koromtól leányiskolába jártam, semmit nem tudok egy fiú lelkivilágáról 10-20 éves koráig :oops: Szóval a szívem mélyén lányt szeretnék harmadszorra is... Csak hát a másik oldalon meg van egy olyan érzésem, hogy kimaradok valamiből, ha nem lesz fiam :roll: Meg apának is kedveskedni szeretnék egy fiúval :oops:
Mindent összevetve, ha a mérleg két serpenyőjébe helyezem a dolgokat végül is a MINDEGY jön ki... pedig amikor nekiduráltam magam a gondolkodásnak, ezt egyáltalán nem gondoltam :)

Kedd óta fáj a hasam. Főleg esténként és ha elfáradok. Vasárnapra várom az oroszokat, de kedden már úgy fájt, mintha mindjárt megjönne :roll: Kicsit le is lombozódtam... de azóta sincs híre hamva sem a pirinek :roll:
Vendég

Hali :lol:

Nálunk is esett némi hó és úgy néz ki meg is marad egyenlőre.
Mi is voltunk már szánkázni egyet.

Azért volt egy kis negatív élményem is a hóval délután....pont mikor elkezdett esni akkor indultunk Krizsivel Márkért az oviba és apáért a melóhelyre.Sazl rettentően csúszott,alig bírtam korrigálni a kocsit,egyszer-kétszer arra ment a verda amerre ő akart :? még jó hogy pont nem jött akkor senki szembe,met meg is álltam keresztbe az úton :? Persze a főútak jók voltak,de a kis mellékutak...alig vártam hogy apához érjünk és átvegye a volánt...azért megúsztuk,de több koccanásról is hallottam.

Gira!

Sztem ez a gyerek -nem kérdés nem olyan bonyolult...mert tul.képp amilyen nemű gyereke születik az embernek ahhoz alkalmazkodik az anya-apa, és hiába volt addig lányos vagy fiús szülő,utána az ellenkező neművel is tud simán bánni.

Képzeljétek már folydogál az előtejem...bár annyira nem lep meg mert mindkét fiúnál elég hamar beindult.

Holnap egész nap a Kastélyban leszünk az Adventi hétvégén színes programokon,délután meg még mézeskalácsot is megyünk sütni a gyerekekkel a barinőmékhez.

Edit?Eltűntél!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, csak semmi különös nincs mostanában..... :roll:
Azt leszámítva, hogy Veronika csüt.-pénteken nem volt iskolában, mert átesett egy hányós-hasmenős víruson. De ma már jól volt.

Sajna nálunk semmi hó nincs...... :( Mindig csak a Dunántúlon esik.. :evil:

Ma is egész nap hármasban vagyunk, párom dolgozik, de este 10 körül remélem hazaér....Addigra gyerekeket lefektetem....Kezdődnek az akciódús napok..... :wink:

Jaj, nem is tudom, hogy mondjam......
Képzeljétek! Veronika szokott néha olyat csinálni, hogy elalvás után kb. 1-2 órával kijön az ágyából, de sokszor nem is tud róla, mert szinte alszik! Na, szóval valamelyik nap épp akkor jött be a szobánkba!!!!!!!!! :oops: :oops:
Jártatok ti már így?? Csak remélni tudom, hogy most is kómás volt!!
Azt mondja. Mit csináltok?? Erre megszólalt Attila: "Anyának megmasszíroztam a hátát............Aztán visszakísérte az ágyába, mi meg nevetésben törtünk ki! Persze azért ciki is volt............
Hát azt hiszem, mostmár kulcsoljuk az ajtót!!!!!!!

Gira :)
Szorítok, hogy a dög piri ne jöjjön!!

Panny :)
Én is nagyon félek a csúszós úton vezetni! Az idén még nem volt benne részem, de tavaly én is megcsúsztam párszor, szerencsére gond nélkül! Jó szorakozást holnapra!
Érdekes ez az előtej-téma! nekem egyiknél sem volt!

Puszi,Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

28. napon vagyok :roll: Apa elment a könyvelőhöz, azt mondta, tereljem el a gondolataimat és nehogy meg merjem csinálni a tesztet. Így hát idejöttem írni nektek... De nem nagyon terelődnek el a gondolataim :lol:
Vendég

Gira

aztamindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Még ne csinálj tesztet,várj pár napot!Aztán ugyis pozitiv lesz!! :lol:

Edit

mi még nem voltunk igy.Hála az égnek.Elég ciki lehetett.Azért nagy lány ő már,felfoghatja hogy nem masszirozásrol volt szo. :roll:
Kérdezett azota a dologrol?Esetleg kérdezősködj tőle,hogy szoktál-e mostanában éjjel kijönni?
Aztán ha azt mondja nem akkor megnyugodhatsz.HA igen,akkor jaj,valahogy kérdezz felőle,mit láthatott.VAgy ha nem mondd semmit erre mármint hogy igen kiszokott jönni néha(tehát emlékszik)akkor hagyd hogy mit mondd még erről.HA semmit akkor tényleg nem emlékszik.Egy ekkora gyereket ha valami nagyon érdekel megkérdi.Nem hagyná szó nélkül...
Hányadik napon vagy??

Csajok,én jelentem mégse hőmérőzok,mert a hőm ma is lent van,pedig 16.napon vagyok,pedig tuti nem jó igy,mrt volt tojcsim is tegnap,meg petefészekfájdalmam is.Szóval abbahagyom,nem görcsölök ezen.HA akar jönni a baba igyis jön,nem hőmérőtől függ...

Kriszti
olvasol minket???
Nagyon hiányzol,és sokat gondolok RÁD!!!! Kép
Vendég

Rik :)

Azóta már kérdeztem, és azt mondta, hogy ő nem is járkált!!!
Szóval tuti, hogy akkor is aludt! Ez megnyugtató!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

SZÉP ESTÉT!

Végre van időm,benézni!Erika örülök,hogy hiányolsz,nekem is hiányoztok!Nagyon nehéz,megálni,hogy ne babanetezzek,de néha-néha kisértésbe esek,mint például most is!Jól vagytok?Gyerekek várják már a karácsonyt?Nagyon drukkolok és mindent bele!!!!!!!!

Edit!Nekem Dávid szokott ilyen alva járást csinálni,de még nem nyitott ránk!De csinált már olyat,hogy a wc helyett az előszobába pisilt azt hitte a wc-én van!Sőtt már a bejárati ajtón is kiakart menni éjek éjelén,még szerencse,hogy nagyon ritkán fordul elő,szerintem kimerültség okozhatja náluk ezt az alavajárást!Drukkolok,hogy minnél hamarább sikerüljön a baba!

Gira!
Nagy drukkok neked is!Hajrá pozitiv teszt!!!!!!Szép karácsonyi ajándék lenne!

Panni!Nekem is volt előtejem,de csak a lányomnál emlékszem!Nagyon vigyázz magatokra ebben az időben a vezetésnél,ha lehet ne üljetek autóba ha nem muszály!

Egyre jobban közeleg az ünnep,már nagyon várjuk mi is!Még mindig hiányoznak ajándékok!Anyóséknak,lányomnak, anyunak,még nincs,holnap mivel ezüst vasárnap,jó lenne beszerezni!Igaz,tudjuk mit akarunk,de még eddig nem sikerült megvenni!Már csak a jövő héten dolgozok,azután pedig január 2-án kezdek!Jó hosszú lessz,de hamar elfog telni,mert mindig megyünk valahová és hozzánk is jönnek!De szeretem ezt a pörgést és nekem most kapóra is jön!

Andi!Brigi jól vagytok?Vigyázzatok magatokra!!!!!

Akit kihagytam annak is üdvözlet és millió puszi és nektek is!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!
Vendég

Edit!

Mi is voltunk hasonló szituba a Márkkal... :oops: ő is szokott alvajárni olyan félkómásan,de meghallottuk időben és takaró ugrott ránk....
Sztem nem emlékszik a lánykád sem,mert tuti ő is alvajárt,nem?!

Kriszti!

Jó hogy be-benézel néha!! :wink:
Én már tutira megvettem mindenkinek mindent,sőt....már a javát be is csomagoltam!Ügyi vagyok?!

Erika!

Ne hőmérőzz ha sztesszel mert akkor tényleg pszichésen nem tesz jót,sőt...
A tojcsi jót jelent,kihasználtátok??? :oops:

Tegnap készítettünk mézeskalácsokat,szépek lettek!Márk csinálta a díszítést,valszeg ezeket is adja majd a nagymamiknak mint ajándékot... :wink: Meg csinálunk együtt képet,felragasztott terménykből.

Na megyek mert indulunk a templomba,Márknak próbája van,szerepelnek karácsonykor a hittannal,aztán megint megyünk a Kastélyba programozni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Krisztim

szia!!!
Örülök,hogy jelentkeztél!Ygere bármikor,csak ugy csevegni!! :D
Még nekünk sincs meg minden,de van még vásárolni időnk!! :wink:

Edit
ha nem emlkészik rá,akkor az jót jelent!! :wink:

Panny
most olvasom én is hogy van előtejed!
Az szuper!!!!!!
Nekem mindekttő csajjal volt,és nekem ez olyan megnyugtató érzés volt.Hogy jól működik a szervezetem...
ÉS ügyi vagy,hogy már csomagoltál is.Nekem még csomagolópappirom nincs!!

Andi
merre vagy???
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!

Örülök, hogy írtál, nagyon hiányzol ám!

Edit!

Nem semmi dolog lehetett. Még jó, hogy nem emllékszik semmire. Velünk még nem fordult elő. Bár, ami késik...

Mi jól vagyunk. Képzeljétek, tegnap du kimentem a családdal hógolyózni. Szuper volt. Közben folyamatosan esett a hó, a házat pedig a sötétedés kezdetekor kivilágítottuk. Gyerekek nem is akartak bejönni, de mondtam nekik, hogy már nem sokáig bírja az overáll rajtuk és muszáj levenni. Nehezen, de behoztuk őket a házba. Utána megnéztem velük két mesét. Szóval kellemesen telt a du. Ma is be van ígérve, hogy ha felkelnek, kimegyünk. Addig pihizünk mi is.

Szép napot!

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

sziasztok megvagyunk csak ezer dolgom van és alig tudok ide ülni a géphez :?
nekem is az ajándékok félig vannak meg még csak de a fa már meg van azt idöbe megvettem :D .

Kép
e.andrea

PAnny

elfelejtettem válaszolni!Persze hogy kihasználtuk! :wink:
De nekem ez volt az utolsó hónap,ha most nem sikerül akkor jövő hónapban nem lesz babás akció,mert akkkor dolgozni megyek és csak tavasszal állunk neki ujbol!Igy döntöttünk.
Tudod kell egy kis melózás hogy ujbol rendes összegű gyedet kapjak!

Andi
azért a sok meló közben pihizzél!!! :wink:

Britta
latyakos hó volt akkor nálatok hogy az overáll nem birta?
Nálunka kesztyűk nem birják sokáig.3 gyarniturát viszünk.HA mind vizes feljövünk! :roll:
Vendég

Szép estét!

Örülök,hogy hiányoltok!Nos ez kölcsönös!De csak ritkán nézek be,de ha benézek igérem mindig irok!Egész délután ajándékokért járkáltunk,már csak a lányomé hiányzik,de reggel megvesszük!Megvettem már az ünnepekre is a kaja féléket,már csak egy-két dolog hiányzik!
Puszi mindenkinek!Vigyázzatok magatokra!
Hamarosan irok!

JÓ ÉJT!

Ja!Sajna itt hó nem esik,pedig itt ésszakon mindig itt esett legelősször,tartok tőle,hogy karácsonykor sem fog,emiatt szomorú vagyok,mert szeretem a szép fehér havat!De ez legyen a legkevesebb!
Vendég

Brigi!

Klassz lehetett hócsatázni :wink: Mi is kinnt voltunk tegnap este sokáig :wink:Még havat is lapátoltam "lájtiosan". Nagyon szép havas minden,nagyon remékem kariig így marad!!

Erika!

Akkor nagyon drukk ,hogy pont most sikerült!!! :wink: De persze a tavasz sincs messze!!De nem adjátok fel végleg,ugye?! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó hajnalt!

Köszönöm a drukkokat! A helyzet az, hogy úgy tűnik, a Jóisten értékes karácsonyi ajándékot szánt nekünk. Ma reggel pozitív lett a teszt. Ezúttal egyértelműen pozitív :) Valami homályos fotót sikerült róla csinálnom, aztán lemerült a gép. Egyelőre azt felteszem, aztán ha feltöltöttem, csinálok művészfotót ;)

Kép
Vendég

Gira!

Halk gratula, bár egyértelműen poz a teszt.

Erika!

Nem volt latyakos a hó, csak hát aGergő állandóan a hóban landolt, és az ő overállja vékonyabb, mint Danié.

Panni!

Vigyázz a hólapátolással! Inkább mást keress. Igaz, én is csinálnám, de nem hagyja senki sem.

Kriszti!

Naná, hogy hiányolunk, ez természetes. Remélem, sikerült a lányodnak is megvenni az ajándékot. Nekünk sincs meg még minden. Van, amit úgy rendeltünk, így egész héten ki sem dughatom itthonról az orromat, nehogy visszavigyék az árut. Végülis nem bánom. Csak lett volna még elintéznivalóm.

Szép napot!

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Gira
micsoda jóhirrel leptél meg bennünket!!!!!!!!!!!
GArtulálok!!
Nálatok tényleg kis korkülönbségek lesznek!!! :wink:
Vendég

Rik!

Hát nem mondom, hogy nem gyulladtam be :lol: Itt a babaneten olvastam egy olyan mondatot, hogy a "A születendő gyermeked jövő ilyenkor már 16 hetes lesz :shock: Na talán ennek hatására gondoltam bele a dolgokba... és jött a" kicsi korkülönbség 3 gyerek, 2 kezem van" című gondolatsor... Késő :lol: De azért örülök ;)
Vendég

Gira gratulálok a szép 2csikos tesztedhez nagyon virit rajta a 2csikocska :lol:

Kép
e.andrea

Gira!

Nagyon gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyértelmű a két csík!!!!!

Ne aggódj, egy kis logisztikai szervezéssel ,jó managmenttel és persze nagy adag humorral és szeretettel minden megoldahtó,még a 3 kislurkó is :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Gira!

Bár én mostanában nem írtam nektek,azért gyakran visszanézek olvasgatni benneteket.

Szívből gratulálok neked a pozitív tesztedhez, valóban ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna.
A korkükönbség pedig biztosan egy csöpp gondot sem fog okozni! :wink:

Minden jót!
Vigyázz magadra!

Puszi mindenkinek!
Továbbra ia drukkolok nektek!
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek!

Próbálom felfogni, de még nem nagyon megy... csak ennyi, hogy egy élet foganjon? Egy ember, aki aztán része lesz egy csomó ember életének??? Olyan hihetetlen :o Még most így harmadszorra is.
Vendég

Szia Kriszti!
Látom nálatok is nagy karácsonyi készülődés van! :) Kívánok neked gyönyörű havas tájat! (minden más mellett)

Gira,
gratulálok, hát ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattatok volna! :D

Nálunk nincs változás, betegeskedünk sajnos folyamatosan, fiam az adventi készülődésre se tudott oviba menni. :(

Majd néha benézek, addig is mindenkinek jó készülődést és kellemes ünnepeket kívánok!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Szép estét!

Gira!
GRATULÁLOK!

Nyáriorgona!
Örülök,hogy irtál!Nos én is kivánok minden jót és nagyon kellemes ünnepeket!Jó egészséget és jobbulást,gyógyuljatok meg!

PUSZI MINDENKINEK!
MAJD IROK!

JÓ ÉJT!
Vendég

ÓÓÓÓ?de sokan voltatok ma!!! :D
Látom mindenki kari előtti hajrában van!!
Mi is most jöttünk haza(10 ota mászkáltunk,hulla vagyok!!!)
ÉS még pár nincs meg! :x

Szép estét mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

De örülök!!!!!!!!Gratula! legalább ma felvidítottál........Mióta is próbálkoztatok? És nálatok semmi trükk nem volt, ugye? (hőmérő és tsaira gondolok... :) )

Totál kiakadtam a munkahelyen ma (is).
Tegnap ugye kirándulni voltunk pesten, a munkahelytől, de az osztályról csak ketten mentünk a kolléganőmmel (egyben szobatársam). Erre ma reggel egy halom papír volt az asztalunkon, hogy miket kellett volna elintézni, de mi ugye nem csináltuk meg, ráértünk kirándulgatni........ :twisted: Ezek közül sok mindent el lehetett volna intézni pénteken is, de nem , az a dög nő (főnök), direkt tegnapra tette le........... Itthon már bőgtem egy jó sort, a párom vigasztal, hogy hagyjam ott.....De sajnos nem mondhatok fel ápr. 30-ig, mert akkor a cégnek vissza kellene fizetnie az utánam kapott támogatást a munkaügyitől.
Szóval most valahogy a karira sem tudok ráhangolódni...
Két ünnep között nem akartam dolgozni, akkor is be kell menni 2 napot.

És ezek fejében még az LH-m is negatív lett tegnap(14.nap).....De már nem is figyelgetem, mert elfogyott.

Kriszti :)
Örülök, hogy be-be nézel hozzánk!

Na, most jól kipanaszkodtam magam, már egy kicsit jobb is! :)

Edit

Kép

Kép
ditta76

pest=Pest :oops:

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Áprilisig már kibírod!!!!És mit csináltatok Pesten?Hol jártatok?
Ha ma neg.lett az LH,akkor holnap bizti poz,nem?!De amúgy-már írtam-szal én az LH-nak nem nagyon hiszek mert nekem nem mutattak ki,vagyis végig neg lett mégis itt a baba a pociba.... :wink: vagy lehet hogy hibás volt???Na mindegy...

Erika!

Ja látom,senkinek nincs ideje netezni...
Nálunk minden nap van valamelyik különórán ünnepség,vagy hittanpróba vagy ilyesmi..Ma pl.a néptánc karácsonyi ünnepség volt meg az angol.Holnap az úszásé...stb...

Már várom a kari!Kicsit már fáradok ettől a készülődéstől...

Sütöttem ma vaniliás kiflit (hókifli):wink: tök fini lett!

Kriszti!

Jó hogy írtál :wink: Jó készülődést!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Edit!

Sajnálom, hogy ilyen cefet a munkahelyed! :( De mi az a 4 hónap a élethez képest? ;)
Ez a második próbálkozós hónap volt, és valóban még nem fajultam addig, hogy hőmérőzzek, meg tesztezzek... az a következő hónap lett volna :lol:

Rik!
Tegnap megvontam magamtól a netet, azért nem jöttem, és láss csodát! Elkészült egy tepsi zserbó, egy rakat mézeskalács, és kimostam a függönyöket :)

Kriszti!
Gondolunk rád sokat!
Vendég

Gira

ügyi voltál!!
De ma jó korán jöttél! :wink:
Jól érzed magadat?

Edit

hasonlót tudok csak irni én is mint PAnny.HA tűrni kell addig akor tűrj!Aztán csodák pedig vannak!!Addig bármi lehet!!! :wink:

PAnny

BAsszus már közeledsz a 30.héthez!!Aztamindenit!!!Nekem olyan gyorsan elszaladt ez az idő!Igaz,nem én vagyok terhes!!

JA és tegnap tudtam meg hogy az egyik ismerősöm az 5.babáját várja! :shock: (asszem nem is tervezett volt)
Vendég

Sziasztok!!
Bocsika, rég nem irtam ide, nekem is nagyon rohanósak a napjaim, anovemberibe még irogatok, de oda is ritkábban sikerül mostanság...

Voltam dokinál.Nos amint kiderült egy veszitésem volt , véreztem mint állat, görcsöltem oriási alvadtvérdarabkák jöttek ki... hát ez van....
Csomó idegességen mentem keresztül mostanában. Páromat karácsony előtt kitették a munkahelyéről, csak úgy semmi magyarázat nélkül, telefonon.... :roll: :shock:
Ugyhogy nálunk egyelőre függőben van a 3.-ik baba... :cry:

GIRA! Gratulálok a pozitiv teszthez!!! Ugy örültem mikor megláttam :lol:

Bocsi lányok, később mikor lesz időm visszaolvasok, hogy tudjam mi van veletek.Addig is puszi mindenkinek!!! :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Egy pár képet azért még feltennék..Tegnap szerepeltek a fiuk az oviban.... :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

ez volt az amikor legutobb késett,és itt találgattunk hogy az LH kimutatta,teszt nem??? :shock:
Akkor mégiscsak sikerült,csak ahogy irod az idegesség miatt mehetett el.
Hát a párod munkahelye meg hallod?????????NAgy kariajándék! :evil: Ráadásul telefonon.NAgy főnök az,még az emberrel beszélni se tud szemtől szembe???Tisztelik is biztos! :evil:
Kívánom Nektek hogy a 2008-as esztendő hozza meg a békességet,új jobb munkahelyet,és szeretetet.
Fiuk nagyon helyesek!Még ajándékot is kaptak?? :)

Kép
Vendég

köszi Rik! Kedves vagy!
Igen a legutobbi, amit találgattunk, mult pénteken kellett volna megjöjjön, nem jött meg akkor, csináltam egy LH tesztet ami + lett és hétfőn elkezdtem vérezni...
na ez van, szerencse nem kellett eü. kaparast csinálni, mert kitisztultam...
De még kiderül amikor visszamegyek...
Ugyvolt, hogy megyek a héten, de a doki nem lesz csak január 7 után, aztán meglátjuk kivárom, vagy megyek máshoz...Nem nagyon szeretnék máshoz, ezt már ismerem. ő is engem, már 10 éve hozzá járok...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Rik!

Köszi, jól vagyok, csak valamiért kidobott az ágy :roll:

Márti!

Nagyon helyesek a fiúk ;)
A férjem 3 hónapja volt így, mint a tiéd :? , de már megoldódott! Nektek is ilyen gyors megoldást kívánok!

Én szeretném megvárni a januárt a dokizással, bár most kaptam a fülest, hogy ha a harmadik baba a pocakban van, és ezt orvos igazolja, akkor be lehet írni a szerződésbe, és utólag megkapjuk rá is a szocpolt... Pedig nem erre hajtottam, de így kimondottan jól jön ki :)
Vendég

Gira

én azt is hallottam,hogy 3 .babára lehet kérni a 20.héttől várandós pótlékot,vagy valami hasonló a neve.Régen adtak mindenkinek,de most állitolag csak a 3.gyerektől jár!

Márti

szerintem is várd meg a dokidat!!Én sem bizom másban!!
NA és Ő látott most is!! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Igaz, hogy a teszt elfogyott, de ma biztos kimutatta volna, mert ma már volt tojcsi, jobb oldalon fájdoga, de úgy, hogy a derekam, és a lábszáram is fájt bele! És csak a jobb oldalon! Szerintetek ez is lehet pé-től?? (nekem majdnem mindig a jobb oldalon fáj...lehet hogy a másik petefészkem nem is működik?? :shock: ) És ha ma van tojcsi az mit mutat? Lesz, épp van, vagy volt??? Mi mindenesetre a mai napot kipipálhatjuk.......... :wink: :wink:
Holnaptól iszom rá a palástot!

Úgy örülök nektek! És tök jó, hogy csak így spontán! Párod mit szólt?? vannak egyéb tünetek? Vagy csak az elmaradt mensiből következtettél?

Panny, Rik :)
Köszi a biztatást a munkahellyel kapcsolatban, jól esett! Igen, én is azzal nyugtatom magam, hogy a 4 hónap már nem olyan sok! Ha meg jön a bébink, akkor még hamarabb!

Márti :)
A sztoridat már nyomon követtem a másik topicon, de itt is nagyon sajnálom! De az jó, hogy tökéletes volt a görbéd, tehát nincs hormon-gond, és könnyen teherbe is estél! Tehát hamar össze fog jönni megint! Fiúk tök édik!

Puszi nektek!
Kép
Edit

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?